رفتن به مطلب

.:| تاپیک طرفداران شاهکار GRAND THEFT AUTO : V |:.

SaeedPCM
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

رم 8 برای تنظیمات VeryHigh و 1080 کافیه

من با سیستم امضام بین 30 تا 45فریم میگیرم.تنظیمات VeryHigh و 1080

البته  Virtual Memory غیرفعاله

چون فعال بودنش باعث ایجاد لگ میشه تو بعضی بازیها

اگه روی SSD  آدرس دهی کنید فرقش زمین تا اسمون تا ست کردن virtual memory روی هارد

من ست کردن روی هارد رو هم امتحان کردم و همونطور که گفتید باعث کاهش سرعت شد اما با SSD اینطور نشد و لگ و اینها ایجاد نشد (البته منظورم از لگ این نیست که فریم بیاد زیر 30 ، منظور من از لگ اینه که فریم ثابت روی 60 هست روی نهایت تنظیمات، اما جایی که حجم و حرکت تکسچرها تغییری نکرده  که منطقی نیست فریم کم بشه ، لگ بوجود میاد یعنی فریم روی 55 الی 60 بازی میکنه در جایی که نباید اینطوری باشه :D )

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

• ارسال 3k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

اگه روی SSD  آدرس دهی کنید فرقش زمین تا اسمون تا ست کردن virtual memory روی هارد

من ست کردن روی هارد رو هم امتحان کردم و همونطور که گفتید باعث کاهش سرعت شد اما با SSD اینطور نشد و لگ و اینها ایجاد نشد (البته منظورم از لگ این نیست که فریم بیاد زیر 30 ، منظور من از لگ اینه که فریم ثابت روی 60 هست روی نهایت تنظیمات، اما جایی که حجم و حرکت تکسچرها تغییری نکرده  که منطقی نیست فریم کم بشه ، لگ بوجود میاد یعنی فریم روی 55 الی 60 بازی میکنه در جایی که نباید اینطوری باشه :D )

من ويرچوال رو روى 1000 مگ و حتا 1500 گذاشتم البته از ssd ولي بازم لگ داره تنها راهش ارتقا رمه ديگه؟ :D
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من ويرچوال رو روى 1000 مگ و حتا 1500 گذاشتم البته از ssd ولي بازم لگ داره تنها راهش ارتقا رمه ديگه؟ :D

سلام دوست گلم روی چه تنظیماتی بازی می کنید؟

اگه رمتون 4 هستش حتما ارتقاع بدید (فریم بازیتون زیادتر نمیشه چون این کار گرافیکه بلکه لگ هایی که به دلیل مموری پیش میاد کمتر میشه)

پست 2393 رو بخونید

در واقع حافظه مجازی که روی دیوایس های حافظه جانبی تعریف میکنم ،برای این بازی در صورتی جواب میده که رم 8 داشته باشید که مقدار مناسبی بتونه کمک کنه (در واقع برای زمانهاییه که حجم مموریتون لبه ی مرزه و بهش کمک میشه با virtual مموری )

اما اگه رمتون 4 گیگ هست باید ارتقاع بدید :D

من حتی با رم 2x2GB 2400 c8-11-8 هم که آخر پرفمورمانسه بازی کردم اینو و باز هم مشکل داشت :دی

(راستی بعضی کارت های AMD با FXAA مشکل دارن )

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من ویرچوال رو غیر فعال کردم و تنظیماتو بردم اخر.هیچ لگی نداشتم ولی بعد از 5 دقیقه از خارج میشد و ارور کمبود مموری میداد.ویرچوال رو گذاشتم رو 500 مگابایت و تنظیمات advanced graphic که رم زیادی میخواست رو غیر فعال کردم.الان دارم بدون مشکل و لگ بازی میکنم.اینم تنظیمات..فریم بین 50 تا 60 تو شهر هست.ولی خارج از شهر تا 35 هم میاد.رزولوشن 1080

306t_1.pngao8_2.png4wsr_3.png

سلام

دلیل پایین ومدن فریم در بیرون شهر

1. میزان grass quality هستش که روی ultra گذاشتید با کارت 980 هم اگه روی اولترا بذارید و بقیه تنظیمات هم همین باشه بیرون شهر بازم ممکنه مشکل به وجود بیاد، این رو روی very High امتحان کنید اگه برطرف نشد روی High

1. کیفیت سایه ها که روی softest گذاشتید به کارت فشار میاره وقتی که قراره سایه های چیزای کوچیک و ظریفی مثل گیاهان رو تشکیل بده و بهتره روی softer یا روی متد nvidia یا AMD با توجه به نوع کارتون قرار بدین

من همینکار رو کردم در وعوض MXAA رو روی 4x گذاشتم و High resolution shadows رو هم روی On

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ظاهرا" به سیخخ کشیده شدیم :

http://www.8pic.ir/images/hcjrcyi2rc73r9u0d2xr.jpg

http://www.8pic.ir/images/1isla8xj1zadr3pd0xzt.jpg

آتیشی و تند مزاج  :D

http://www.8pic.ir/images/w955gq7gvd7igwes5fcd.jpg

لحظه پخش شدن قطرات آب که نشد به موقع عکس بگیرم اما خیلی زیبا بود:

http://www.8pic.ir/images/80133431ettd6wld3u2n.jpg

اینجام با مغازه تصادف کردم:

http://www.8pic.ir/images/t3fdebbwsu6lgp6oo5cw.jpg

به پلیس رشوه دادم ، اونم  توی کروکی مغازه رو مقصر ثبت کرد  :laughing:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

آره یه چند نفری هستیم از فروم لیون

اسم توی gta آنلاین farjamx هستش، البته خیلی در زمینه heist و جنایتکاری ( :laughing:  )و مبارزه و اینها وارد نیستم فقط سعی در level up کردن به روش race و اینها دارم و پول درآوردن :دی

روزی 4-5 ساعت هستم و بیشتر گشت و گذار میکنم  :D

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

ظاهرا" به سیخخ کشیده شدیم :

http://www.8pic.ir/images/hcjrcyi2rc73r9u0d2xr.jpg

http://www.8pic.ir/images/1isla8xj1zadr3pd0xzt.jpg

آتیشی و تند مزاج  :D

http://www.8pic.ir/images/w955gq7gvd7igwes5fcd.jpg

لحظه پخش شدن قطرات آب که نشد به موقع عکس بگیرم اما خیلی زیبا بود:

http://www.8pic.ir/images/80133431ettd6wld3u2n.jpg

اینجام با مغازه تصادف کردم:

http://www.8pic.ir/images/t3fdebbwsu6lgp6oo5cw.jpg

به پلیس رشوه دادم ، اونم  توی کروکی مغازه رو مقصر ثبت کرد  :laughing:

یعنی این جمله ی آخر عالی بود  =)) 

لینک به دیدگاه

بعد مدتها تونستم وصل بشم به سرور اما به 2تا مرحله عجیب دعوت شدم

post-11538-0-31995300-1434389837_thumb.png

75k RP و $ 500k 

post-11538-0-30292400-1434389895_thumb.png

1M RP و  $ 3M 

هر 2تا یه زمین کوچیک بود که 30 نفر ریخته بودن توش هم دیگرو میزدن که وسط مرحله من انداختن بیرون اما بیرون هم که بودم صدا انفجار و تیر اندازی بود این هم فکر کنم یکی از حرکت این هکر ها باشه

ویرایش شده توسط ramin9500
لینک به دیدگاه

این انلاینی که شما بازی میکنید.......ارجینال خریدید یا جور دیگه ای هست؟

لینک به دیدگاه

بله cd key خریدم 

انلاین رو نمیشه کرک کرد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله cd key خریدم 

انلاین رو نمیشه کرک کرد

آره هنوز مثل PES و اینها راهی برای آنلاین بازی کردن بدون نسخه اصلی نیومده

البته ناگفته نماند که اینقدر سرورهاش مشکل داره(البته نت هم مشکل دار باشه دیگه واویلا) که با نسخه اوریجینال هم با کلی سعی و تلاش میتونیم آنلاین بزنیم  :D

لینک به دیدگاه

اینقدر بگید انلابن خوبه که من هم هوس کنم سی دی کی بخرم  :(  :D

قیمتش چنده در حال حاضر ؟ 

سرعتم 512 هست سرعت دانلودمم 60 کیلوبایت دوستان این سرعت و پینگ 100 میشه بازی کرد انلاین؟

لینک به دیدگاه

آره هنوز مثل PES و اینها راهی برای آنلاین بازی کردن بدون نسخه اصلی نیومده

البته ناگفته نماند که اینقدر سرورهاش مشکل داره(البته نت هم مشکل دار باشه دیگه واویلا) که با نسخه اوریجینال هم با کلی سعی و تلاش میتونیم آنلاین بزنیم  :D

چه مشکلی داره ؟؟؟

همین که بعضی وقت ها وصل نمیشه ؟؟؟

خارجیا هم این مشکلا رو مثل شما دارن ؟؟؟

راک استار کاری نمیکنه ؟؟

پینگم ثابت نیست ولی معمولا زیر 55 هست

30 هم میرسه بعضی وقت ها

مناسب هست ؟

لینک به دیدگاه

سلام

آره یه چند نفری هستیم از فروم لیون

اسم توی gta آنلاین farjamx هستش، البته خیلی در زمینه heist و جنایتکاری ( :laughing:  )و مبارزه و اینها وارد نیستم فقط سعی در level up کردن به روش race و اینها دارم و پول درآوردن :دی

روزی 4-5 ساعت هستم و بیشتر گشت و گذار میکنم  :D

منم میخام  :(

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اینقدر بگید انلابن خوبه که من هم هوس کنم سی دی کی بخرم  :(  :D

قیمتش چنده در حال حاضر ؟ 

سرعتم 512 هست سرعت دانلودمم 60 کیلوبایت دوستان این سرعت و پینگ 100 میشه بازی کرد انلاین؟

:))))

راستش نمیدونم چنده الان

هم پینگ مهمه هم پایدار بودن اون پینگ و هم حداقلِ packet loss.. برای همین بهتره از سرویسهای کاهش پینگ استفاده بشه (تا الان 4 تا سرویس کاهش پینگ تست کردم همشون نشون میدن که پینگم از 220 به 70 الی 90 رسیده اما همشون جز یکیشون هرچندوقت یکبار تایم اوت میدن که کلا از بازی شوت میشی بیرون..یعنی یه مدت خیلی خوب و بدون مشکل بازی میکنی و یهو شوت میشی بیرون یا اینکه فقط خودت تک و تنها میمونی توی session.. پس عملا فقط پینگ مهم نیست)

چه مشکلی داره ؟؟؟

همین که بعضی وقت ها وصل نمیشه ؟؟؟

خارجیا هم این مشکلا رو مثل شما دارن ؟؟؟

راک استار کاری نمیکنه ؟؟

پینگم ثابت نیست ولی معمولا زیر 55 هست

30 هم میرسه بعضی وقت ها

مناسب هست ؟

آره همین که گاهی اوقات ارور سرور میده و کلا وصل نمیشه (چندتا از دوستانی که داخل بازی پیدا کردم و شرق آسیایی هستن هم همین مشکل رو داشتن در بعضی زمانهای کوتاه )مشکلش اینه که وقتی هکرها و مودر ها میریزن داخل یک session به شدت سنگینش میکنن اون سشن رو و اصلا وارد نمیتونی بشی و اگر هم داخلش باشی شوت میشی بیرون :دی

حدود 22 میلیون کاربر دارن gta online بازی میکنن و اینطوری نیست که راک استار اراده کنه و بتونه مشکل رو حل کنه(چه بسا بخشی از این مشکلات بیشتر با نوع اینترنت ما هست و براشونم اهمیتی نداره)

پینگتون روی چی زیر 55 هست و به 30 هم میرسه؟ 4.2.2.4 یا 8.8.8.8 ؟ معمولا برای بازی های آنلاین این 2 تارو تست میکنن بیشتر

پینگ 4.2.2.4 من با کاهش پینگ حدود 70 الی 90 هستش

در حالی که speedtest میگه پینگم 2 هستش !

http://www.speedtest.net/result/4434788109.png

6 ماه پیش ADSL داشتم و speedtest پینگم رو روی 50 نشون میداد و الان اینو داره 2 نشون میده بیشتر اوقات د رحالی که هیچ فرقی احساس نکردم بین این 2 تا سرویس اینترنت متفاوتی که تجربه کردم :دی

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

راستش نمیدونم چنده الان

هم پینگ مهمه هم پایدار بودن اون پینگ و هم حداقلِ packet loss.. برای همین بهتره از سرویسهای کاهش پینگ استفاده بشه (تا الان 4 تا سرویس کاهش پینگ تست کردم همشون نشون میدن که پینگم از 220 به 70 الی 90 رسیده اما همشون جز یکیشون هرچندوقت یکبار تایم اوت میدن که کلا از بازی شوت میشی بیرون..یعنی یه مدت خیلی خوب و بدون مشکل بازی میکنی و یهو شوت میشی بیرون یا اینکه فقط خودت تک و تنها میمونی توی session.. پس عملا فقط پینگ مهم نیست)

آره همین که گاهی اوقات ارور سرور میده و کلا وصل نمیشه (چندتا از دوستانی که داخل بازی پیدا کردم و شرق آسیایی هستن هم همین مشکل رو داشتن در بعضی زمانهای کوتاه )مشکلش اینه که وقتی هکرها و مودر ها میریزن داخل یک session به شدت سنگینش میکنن اون سشن رو و اصلا وارد نمیتونی بشی و اگر هم داخلش باشی شوت میشی بیرون :دی

حدود 22 میلیون کاربر دارن gta online بازی میکنن و اینطوری نیست که راک استار اراده کنه و بتونه مشکل رو حل کنه(چه بسا بخشی از این مشکلات بیشتر با نوع اینترنت ما هست و براشونم اهمیتی نداره)

پینگتون روی چی زیر 55 هست و به 30 هم میرسه؟ 4.2.2.4 یا 8.8.8.8 ؟ معمولا برای بازی های آنلاین این 2 تارو تست میکنن بیشتر

تشکر فرجام مشکل نت هست کمی مشکوکم بخرم نتونم بازی کنم ضربه روحی میخورم  :D  :laughing:

نمی دونم دوستان با چه نتی بازی میکنن 

مشکل پینگ با همین سرویس ها که گفتی میشه حل کرد اما سرعت نمی دونم 60 کیلوبایت به نظرم کم میاره 

لینک به دیدگاه

راستش نمیدونم چنده الان

پینگ 4.2.2.4 من با کاهش پینگ حدود 70 الی 90 هستش

در حالی که speedtest میگه پینگم 2 هستش !

http://www.speedtest.net/result/4434788109.png

6 ماه پیش ADSL داشتم و speedtest پینگم رو روی 50 نشون میداد و الان اینو داره 2 نشون میده بیشتر اوقات د رحالی که هیچ فرقی احساس نکردم بین این 2 تا سرویس اینترنت متفاوتی که تجربه کردم :دی

الان دارم پینگ میگیرم . . . تو cmd اینو نوشتم ping 8.8.8.8 -t . . . یه ساعته داره هه ی میره جلو واینمیسه !!! =)) =)) =))  چی کار کنم :-?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اون t- رو ننویس (اونو که میذاری تقریبا" به معنیه بی نهایته و همینطوری شروع به پینگ کردن تا همیشه :دی مگه اینکه پنجرش رو ببندی :D  )

توی خود CMD هم حتما نیازی نیست بنویسی ، اگه ویندوزت 7 هستش فقط منوی استارت رو بزن و تایپ کن Ping 4.2.2.4 و یا ping 8.8.8.8   .... خودش 3 بار پینگ میگیره

لینک به دیدگاه

اون t- رو ننویس (اونو که میذاری تقریبا" به معنیه بی نهایته و همینطوری شروع به پینگ کردن تا همیشه :دی مگه اینکه پنجرش رو ببندی :D  )

توی خود CMD هم حتما نیازی نیست بنویسی ، اگه ویندوزت 7 هستش فقط منوی استارت رو بزن و تایپ کن Ping 4.2.2.4 و یا ping 8.8.8.8   .... خودش 3 بار پینگ میگیره

اهان t- رو الکی زدم :دی

اقا من دفعه قبل پینگ گرفتم 50 بود . . . معمولا هم 35 بودش :|

الان 8.8.8.8 شده 186

4.2.2.4 شده 285

سرعت دانلودم هم 230kb/s

کلا سرعت و پینگم ثابت نیست هه ی بالا پایین میره :(

:crying: :crying: :crying: :crying:

ویرایش شده توسط SaeedSYS
لینک به دیدگاه

سلام به دوستان آنلاین باز پس :)

فرجام رفتم تو بازی ادد میکنمت منم vrp2vahid هر کی خواست ادد کنه تو سوشیال.

اما اول برای دوستانی که هنوز بازی رو نخریدن اورجینال بگم که بازی آنلاین به حدی زیباست که اگه استوری رو نرفته باشی اگه انلاین بری شاید استوری براتون کسل کننده بشه !

به شدت معتاد کنندس.... اول بازی تا برسی به لول 15 رو تحمل کنین سخته ولی میگذره...اولین 200.000 تایی که در میارین میشه سکو پرتابتون برای پولدار شدن..خیلی کارا میشه کرد تو بازی هر چیزی رو میتونین توش امتحان کنین و اورجینال برای خودتون کنین.

چنتا عکس هم همینجوری الکی:

ایشون هاچ بک که نه ولی هاچ فرونت هست :D

seqd_2015-05-28_00003_thumb.jpg

p7nn_2015-06-09_00001_thumb.jpgi7dq_2015-05-28_00002_thumb.jpg

اینم از آخرین هایست که بیشترین پول رو میده بهتون بین کل مراحل

wpkk_2015-06-14_00004_thumb.jpg

اما نکته منفی هم داره هم برای ما ایرانی ها هم کلا برای هر کشوری  :

بر خلاف بقیه بازی ها علاوه بر پینگ پائین سرعت بالا هم میخواد مخصوصا آپلود بالا ! مثلا منی که 1مگ با دانلود 120 دارم وقتی سرور +15 نفره هست خودم میزنم بره یه سرور دیگه ! بین 10 تا 15 هم یوم الشک هست بازیکنا متمرکز باشن احتمال بیرون پریدن خیلی زیاده ! این از نت !

یه منفی دیگه چیتر هست ! سرور های راک استار اندازه یه فروم محلی با 2تا یوزر هم امنیت نداره ! با یه نرم افزار رایگان میشه سرور رو دست گرفت !

اینم نمونه هاش : 

zwlm_2015-06-10_00003_thumb.jpg6db4_2015-06-06_00001_thumb.jpgsny6_2015-06-03_00001_thumb.jpgft27_2015-06-15_00002_thumb.jpg

خلاصه اینکه بازی ارزش خرید رو داره اما مشکلات خودش هم داره..

و نکته آخر اینکه بازی با دستور سازمان فیل تررررررر ینگ از فروشگاهای فروش سی دی کی جمع شده و نمیدونم الان دیگه چجوری میشه خرید شاید غیر رسمی و مکاتبه مستقیم با مدیر فروشگاه.

-  

ویرایش شده توسط dante21
لینک به دیدگاه

وحیدجان

شما رو 8.8.8.8 و 4.2.2.4 پینگتون چقدره ؟؟؟؟

از سرویس کاهش پینگ استفاده میکنین ؟؟؟

بدون این سرویس و با این سرویس پینگتون چقدره ؟؟

لینک به دیدگاه

وحیدجان

شما رو 8.8.8.8 و 4.2.2.4 پینگتون چقدره ؟؟؟؟

از سرویس کاهش پینگ استفاده میکنین ؟؟؟

بدون این سرویس و با این سرویس پینگتون چقدره ؟؟

من بدون سرویس پینگ حدود 200 هست با سرویس کاهش این شده

http://s3.picofile.com/file/8193896692/565656878.png

لینک به دیدگاه

من بدون سرویس پینگ حدود 200 هست با سرویس کاهش این شده

http://s3.picofile.com/file/8193896692/565656878.png

عالیه دادا . . . خیالم راحت شد :D

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...