رفتن به مطلب

کم آوردن GTX Titan Black در بالاترین تنظیمات بازی Call of Duty Advanced Warfare

nasir1367
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

چرا با فعال کردن تنظیمات  8x Super Sampling + HBAO enabled with 2x SMAA در بازی Call of Duty Advanced Warfare  حتی  GTX Titan Black هم کم میاره و میاد زیر 30 فریم!؟

بخصوص زمانی که  Super Sampling  روی 8X یا بالاتر قرار می گیرد گر به جای یه تیتان بلک دو تا 980 بود فریم بالاتر نمی داد؟ 

http://www.guru3d.com/index.php?ct=articles&action=file&id=13483

http://www.guru3d.com/articles_pages/call_of_duty_advanced_warfare_vga_graphics_performance_benchmark_review,7.html

ویرایش شده توسط nasir1367
لینک به دیدگاه

داداش قول این بنج مارکها رو نخورمن با R9 290 این بازی رو با سمپلینگ8X به طور متوسط 40فریم بازی میکردم با روزولیشن 1080P پس معلوم میشه که این بنج مارکها برای تبلیغاته  

لینک به دیدگاه

من 970 zotac دارم  تازه معمولی. حدود 45 فریم میگیرم به طور میانگین!  شما داری 4K بازی میکنی؟

آبدیت شماره 3 رو نصب کردی که فریم دهی رو بهتر میکنه؟

حتما توی تنظیمات گذینه Cache Spot Shadow Maps و Cache Sun Shadow Maps رو خاموش کن.

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

سلام دوستان

چرا با فعال کردن تنظیمات  8x Super Sampling + HBAO enabled with 2x SMAA در بازی Call of Duty Advanced Warfare  حتی  GTX Titan Black هم کم میاره و میاد زیر 30 فریم!؟

بخصوص زمانی که  Super Sampling  روی 8X یا بالاتر قرار می گیرد گر به جای یه تیتان بلک دو تا 980 بود فریم بالاتر نمی داد؟ 

http://www.guru3d.com/index.php?ct=articles&action=file&id=13483

http://www.guru3d.com/articles_pages/call_of_duty_advanced_warfare_vga_graphics_performance_benchmark_review,7.html

سلام دوست عزیز. در مورد سوال شما بگم که من با دو تا 970 مشکل شما رو داشتم. کلا سوپر سمپلینگ بالا یا بهینه نشده که به احتمال زیاد همین طوره یا مشکل داره یا اینکه کرک یا اپدیت میخواد.من خودم رو سوپر سمپلینگ 4x بازی کردم خیلی کیفیت خوبی داشت کلا بالاتر از 4 مشکل فریم پیدا میکنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شما در همین تصویر هم که مربوط به GURU3D هست اگر دقت بکنید با Titan Black و SuperSampling 8X فریم رو زده 19 !! پس نه دروغه و نه تبلیغات.

post-6808-0-74939600-1421161423_thumb.png

لینک به دیدگاه

والا بازی هم خودش همچین بی مورد نیست

دوستم Download  کرده به من هم داد بازی کردم و بازی گیر داشت و صدا هم از تصویر جلوتر پخش میشد

در کل این بازی هم مثل واچ داگز موفقیتی نداشت فقط تبلیقاتش گسترده بود من که همچنان منتظر GTA V هستم ببینیم RockStar چیکار کرده

مطمئن هستم گرافیک شما مشکل نداره مشکل از نرم افزار هست

لینک به دیدگاه

نه کاملا درست هست واقعا بازی بد پورت شده برای pc 

البته بعد از چندتا آپدیت و درایور خیلی بهتر شده 

من با 780 همون تنظیمات گرو الان روی 30 فرم می گیرم پس اون موقع تایتان اون فرم رو گرفته باشه با عقل جور در می اد 

لینک به دیدگاه

شما در همین تصویر هم که مربوط به GURU3D هست اگر دقت بکنید با Titan Black و SuperSampling 8X فریم رو زده 19 !! پس نه دروغه و نه تبلیغات.

attachicon.gifuntitled-3.png

پس چه طور یه 290 که از تایتان بلک ظعیفتره میتونه با سمپلینگ 8 40فریم بگیره تازه یکی از دوستان با 970 45فریم میگیره تازه من هیچ ابدیت وغیره هم نصب نکردم!!!

لینک به دیدگاه

من 970 zotac دارم  تازه معمولی. حدود 45 فریم میگیرم به طور میانگین!  شما داری 4K بازی میکنی؟

آبدیت شماره 3 رو نصب کردی که فریم دهی رو بهتر میکنه؟

حتما توی تنظیمات گذینه Cache Spot Shadow Maps و Cache Sun Shadow Maps رو خاموش کن.

دوست عزیز روزولیشن شما768 × 1366هست ولی روزولیشن مانیتور من 1920.1080من با روزو لیشن شما بین50-65فریم میگرفتم

ویرایش شده توسط nas
لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

سلام

داداش روی این جور چیزا حساب نکن من با 7870 این بازی رو با حالت الترا روی رزولیشن hp با آنتی آلیاسینگ 2x معملی 30 فریم میگرفتم .حالا گرافیک شما ابر قولیه دربرابر 7870 من .ولی حرف دوستان هم کاملا درسته بنظرم ،تجربه خودمم به من اینو فهمونده که گرافیک های خیلی قوی واقعا به نسبت قیمتشون کارایی ندارن.

به هر حال گرافیک شما بنظرم برای دو رده بعد بازیه just cause جواب میده با 30 فریم روی الترا.

البته نظر منه ممکنه اشتباه باشه

لینک به دیدگاه

سلام

داداش روی این جور چیزا حساب نکن من با 7870 این بازی رو با حالت الترا روی رزولیشن hp با آنتی آلیاسینگ 2x معملی 30 فریم میگرفتم .حالا گرافیک شما ابر قولیه دربرابر 7870 من .ولی حرف دوستان هم کاملا درسته بنظرم ،تجربه خودمم به من اینو فهمونده که گرافیک های خیلی قوی واقعا به نسبت قیمتشون کارایی ندارن.

به هر حال گرافیک شما بنظرم برای دو رده بعد بازیه just cause جواب میده با 30 فریم روی الترا.

البته نظر منه ممکنه اشتباه باشه

واقعا پشت کار شما رو باید بهش تبریک گفت.برای بار 10ام هم ثبت نام کردید کاربر m13.bf68 همون کاربر mostafa.beauty68 ، همون کاربر mbroz.f68 ، همون کاربر hr9.cb12 ، همون کاربر mb13.f68 ، همون کاربر r9390.g970 ،همون hasan.saee71 ،همون کاربر abl.d15d15  و همون کاربر mbf68.roz...

همچنان هم تاپیک های چند ماه پیش رو می گردید و میارید بالا...

ممنون

Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...