رفتن به مطلب

مشکل آی سی تغذیه کارت asus ati 5770

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

یک کارت asus ati 5770 دارم که حدود 3 ماه پیش یکی از آی سی هاش اتصالی کرد و اون آی سی سوخت .

بعد من فرستادم تهران یک شرکت برام با هزینه 25 تومن تعمیرش کرد اما بم گفت ممکنه 20 روز بیشتر کار نده منم قبول کردم تا امروز که 1 ماهی میشه همه چی خوب پیش رفت تا اینکه امروز دیگه سیستم بالا نیومد و با توجه به تست گرافیک روی یک کامپیوتر دیگه فهمیدم که مجددا کارت asus ati 5770 دچار مشکل شده

بهم گفتن قطعات کارت گرافیک مثل رم هاش ، هسته اش ، فنش کاملا سالمه ولی مشکل تغذیه داره یعنی اینکه برق بهش نمیرسه تا روشن شه

اسم آی سیش l6788a voltage regulator هست ، کسی میتونه یا جایی سراغ داره منو راهنمایی کنه .؟

اگه بخوام از طریق کراس فایر ازش استفاده کنم امیدی بهش هست یا خیر ؟

اساتید به دادم برسید

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

نمیخوام نا امیدتان کنم ولی احتمال موفقیت حتی اگه ای سی رو هم پیدا کنید خیلی پایین و این بستگی به مهارت تعمیرکار داره چون بردها بسیار حساس هستند و در حرارت زیاد اتصالات برد همراه با پایه ای سی کنده میشوند ..

اگه بتونید یه 4770 سوخته که ای سی ولتاژ رگلاتورش سلامه رو تهیه کنید و به یه تعمیر کار مجرب و مهار بخصوص در زمینه تعمیر قطعات کامپیوتر بدهید باز امکانش هست درست بشه ولی ریسکش بالاست و ممکنه مثل دفع قبل خراب بشه چون امکان داره علاوه بر ای سی ولتاژ رگلاتور قطعاتی دیگری هم آسیب دیده باشند که که باعث سوختن این ای سی میشود ل

اگه بتونید گرافیک خودتون رو همینطوری بفروشید فکر کنم خیلی بهتره:D

ویرایش شده توسط Ultra Extreme
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

نمیخوام نا امیدتان کنم ولی احتمال موفقیت حتی اگه ای سی رو هم پیدا کنید خیلی پایین و این بستگی به مهارت تعمیرکار داره چون بردها بسیار حساس هستند و در حرارت زیاد اتصالات برد همراه با پایه ای سی کنده میشوند ..

اگه بتونید یه 4770 سوخته که ای سی ولتاژ رگلاتورش سلامه رو تهیه کنید و به یه تعمیر کار مجرب و مهار بخصوص در زمینه تعمیر قطعات کامپیوتر بدهید باز امکانش هست درست بشه ولی ریسکش بالاست و ممکنه مثل دفع قبل خراب بشه چون امکان داره علاوه بر ای سی ولتاژ رگلاتور قطعاتی دیگری هم آسیب دیده باشند که که باعث سوختن این ای سی میشود ل

اگه بتونید گرافیک خودتون رو همینطوری بفروشید کنید فکر کنم خیلی بهتره

راستش به فکر تعمیرش نیستم ولی موضوع اصلی اینه که من میخوام مجدد یه 5770 بگیرم ، حالا خواستم بدونم میتونم این خرابه رو با جدیده کراس فایر کنم و کار بده ؟

البته میترسم با کراس کردن خرابه با نو ، اون نو هم آسیب ببینه

واسه همین میگم

لینک به دیدگاه

راستش به فکر تعمیرش نیستم ولی موضوع اصلی اینه که من میخوام مجدد یه 5770 بگیرم ، حالا خواستم بدونم میتونم این خرابه رو با جدیده کراس فایر کنم و کار بده ؟

البته میترسم با کراس کردن خرابه با نو ، اون نو هم آسیب ببینه

واسه همین میگم

وقتی گرافیکی که روشن نمیشه یا تصویر نمیده رو چطور میخواهید کراس کنید چون باید کاتالیست یا درایو گرافیک جفت گرافیک ها رو بشناسه بعد برید کراس فعال کنید

بذار خیال شما رو راحت کنم اگه گرافیک روشن هم میشد و تصویر هم میداد ولی تا وقتی که استیبل نباشه کراس کردنش فایده نداره چون تو بازی گرافیک مشکل دار از کار میفته و تصویر فریز میشه خوشبینانه اینکه فریم ریتش نصف میشه !پس کراس هم بدرد شما نمیخوره :D

پیشنهاد می کنم 5770 نگیرید بهتر حداقل 5850 یا یه 5830 بگیرید 5850 با یخورده اور به 5870 میرسه و همونطور که میدونید 5870 دوبرابر 5770 قدرتمنده و مطمئن باشید که با 5770 هم نمیتونید بازی های dx11رو به راحتی اجرا کنید

ویرایش شده توسط Ultra Extreme
لینک به دیدگاه

وقتی گرافیکی که روشن نمیشه یا تصویر نمیده رو چطور میخواهید کراس کنید چون باید کاتالیست یا درایو گرافیک جفت گرافیک ها رو بشناسه بعد برید کراس فعال کنید

بذار خیال تون رو راحت کنم اگه گرافیک روشن هم میشد و تصویر هم میداد ولی تا وقتی که استیبل نباشه کراس کردنش فایده نداره چون تو بازی گرافیک مشکل دار از کار میفته و تصویر فریز میشه خوشبینانه اینکه فریم ریتش نصف میشه !پس کراس هم بدرد شما نمیخوره

پیشنهاد می کنم 5770 نگیرید بهتر حداقل 5850 یا یه 5830 بگیرید 5850 با یخورده اور به 5870 میرسه و همونطور که میدونید 5870 دوبرابر 5770 قدرتمنده و مطمئن باشید که با 5770 هم نمیتونید dx11رو به راحتی بازی کنید

باز هم ممنون از پاسختون ولی میخوام دو تا 5770 بگیرم و کراس کنم که قدرتش از 5870 هم در بعضی جاها بیشتر میشه البته الان یکی میگیرم و حدودا یکی دو ماه دیگه دومی هم میگیرم

اینم .ککه خرابه گگذاشتم واسه فروش و تصمیم گرفتم بیخیالش شم :D

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

با سلام

یک کارت asus ati 5770 دارم که حدود 3 ماه پیش یکی از آی سی هاش اتصالی کرد و اون آی سی سوخت .

بعد من فرستادم تهران یک شرکت برام با هزینه 25 تومن تعمیرش کرد اما بم گفت ممکنه 20 روز بیشتر کار نده منم قبول کردم تا امروز که 1 ماهی میشه همه چی خوب پیش رفت تا اینکه امروز دیگه سیستم بالا نیومد و با توجه به تست گرافیک روی یک کامپیوتر دیگه فهمیدم که مجددا کارت asus ati 5770 دچار مشکل شده

بهم گفتن قطعات کارت گرافیک مثل رم هاش ، هسته اش ، فنش کاملا سالمه ولی مشکل تغذیه داره یعنی اینکه برق بهش نمیرسه تا روشن شه

اسم آی سیش l6788a voltage regulator هست ، کسی میتونه یا جایی سراغ داره منو راهنمایی کنه .؟

اگه بخوام از طریق کراس فایر ازش استفاده کنم امیدی بهش هست یا خیر ؟

اساتید به دادم برسید

سلام .

دوست عزیز من اگه تهرانی بودم تعمیرکار این جور چیزها میشدم. کاری نداره که .

اول برو بازار الکترونیک تهران(نمیدونم کجاست) حتما باید باشه...

اگه نبود کتابی هست به نام کتاب جغدی ... کار این کتاب معرفی مشابه قطعات و قطعه جایگزین مناسب و یا بهتراز اون هست.

من وقتی روباط میساختم از این کتاب خیلی استفاده میکردم....

موفق باشی...

ویرایش شده توسط master system
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...