رفتن به مطلب

مشاوره فوری و دقیق برای خرید لپ تاپ لطفا

زاگرس
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت تمامی دوستان و عزیزان

قصد خرید لپ تاپ دارم و بعد از کلی گشتن و سرچ تو اینترنت و بازار نسبت به بودجه ام بین 2 تا لپ تاپ شک دارم
Asus X550DP
MSI CX61 2PC
که مشخصاتشون هم به شرح زیره :
MSI
i7 4710MQ 6mb cache
8 ram
GT 820m 2gb
ASUS
A10 5750M 8mb cache
8 ram
Radeon 8650G + 8750M

من MSI رو نداشتم و نمی دونم چطوره اما یکی از اشنایان ASUS رو داره ، مجموع گرافیک ASUS رو نوشت 6246 اگر اشتباه نکرده باشم !
حالا شک من سره اینه گرافیک کدومشون بهتره ؟ کسایی که GT 820M 2gb دارن لطفا بگن مجموع حافظه گرافیکیش چقدره ؟ و از اون جایی که MSI یه گرافیک اینتل 4600 هم روش داره ، آیا گرافیک اینتل و انویدیا روی هم اضافه میشن ؟ اگر میشن مجموعا چقدر توانایی گرافیکی برای MSI هست ؟
و مورد دوم اینکه CPU این دوتا کدومش بهتره ؟ آیا A10 رو به خاطر 8 مگ کش به اینتل 4710MQ با 6 مگ کش ترجیح بدم یا نه ؟
بقیه مورادش مثل وزن و ظاهر و این چیزا خیلی اهمیتی نداره برام
حالا به نظر شما با دلایل منطقی و تجربی یه مقایسه کنید بگید کدومش رو بگیرم بهتره ؟

لینک به دیدگاه

قیمت جفتشون تقریبا 2.5 هست ! من هم همین حددا حالا یکم کم و زیاد ! خیلی گشتم که پیدا کنم و تقریبا همه جور مدل لپ تاپی هم چک کردم حالا شما نظر و تجربتون چیه ؟

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

براى مقايسه gpu به لينك زير نگاه كنيد

http://gpuboss.com/gpus/Radeon-HD-8750M-vs-GeForce-820M

لینک به دیدگاه

دوست عزيز اگه بفرمايين چه كار خاصى مى خواييد با لپ تاب انجام بديد دو ستان بهتر راهنمايي مى كنن

حداكثر بودجه رو به طور دقيق مشخص بفرماييد

بنده لپ تاب با ص فول اچ دى و ips رو پيشنهاد مى كنم

مثلا acer v3 571g

قيمتش دور بر دو ونيم هست

لینک به دیدگاه

این مدل را پیشنهاد میدم ولی همونجا که میخری رمش را ارتقا بده و 2 تا 4 گیگ یا 2 تا 8 گیگ بنداز روش کاری ندارم هر لپ تاپی که خریدی این کار را انجام بده که هم حجم رمها بالا بره و هم دوال چنل فعال بشه

یادت هم باشه پردازنده سری U نباشه که 2 هسته ای میشه مانیتور هم 15 پایینتر نباشه

گرافیک هم تا میتونی سمت AMD نری و اگر هم Nvidia خریدی سری X1  GT710 یا GT720 یا GT810 یا GT820 نباشه که ضعیف هستن

http://www.rayansaba.com/index.php?productID=7745

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...