رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید هارد ssd

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت همه عزیزان

من قصد دارم یک هارد ssd با ظرفیت 64 گیگ خریداری کنم، دوستانی که در این زمینه آگاهی دارند لطفآ راهنمایی کنند

درحال حاظر هارد مورد نظر بنده مارک AData با کنترلر JMicron هست

لینک به دیدگاه

دوستان پیشنهاد یا راهنمایی بهتری ندارید...

ویرایش شده توسط Gh-Moradi
لینک به دیدگاه

شما چقدر می خوای هزینه کنی؟

ADATA Premier Pro SP900 سرعت بالایی داره. غیر از این مدل بقیه مدل های 64 گیگ سرعتشون تفاوت چندانی نداره.

لینک به دیدگاه

دوست خوبم

SSD‌ها 64 گيگى منقرض شدند. بهتره روى 120 يا 128 سرمايه گذارى كنيد.

لینک به دیدگاه

اس اس دی m6s شرکت پلکستور خوبه یه ۲۵۶ بگیر راحت کن هم ما رو و هم خودت رو

لینک به دیدگاه

شما چقدر می خوای هزینه کنی؟

ADATA Premier Pro SP900 سرعت بالایی داره. غیر از این مدل بقیه مدل های 64 گیگ سرعتشون تفاوت چندانی نداره.

والا نمیخوام بگم هزینش برام مهم نیست، چرا هست ولی خب یه چیزی باشه که نه جنس آشغال باشه نه اینکه جنس اعلای درجه یک با قیمت وحشناک..! شما یک جنس تقریبآ نیمه حرفه ای فرض کنید (البته اگر تفاوت قیمت زیاد نباشه همون حرفه ای رو میگیرم)

فکر کنم مدلی که شما معرفی کردید چیز خوبی باشه چون در باره چیپست JMicron که تحقیق کردم متوجه شدم برای کارهای ضعیف تر مثل لب تاب و مینی کیس ساخته شده، راستی چیپست این مدل ADATA Premier Pro SP900 چی هست؟ لینک ازش دارید که بشه اطلاعاتی ازش بدست اورد؟ چون همین امروز یا فردا خرید میکنم و دوست ندارم پشیمون بشم، ممنونم میشم کمک کنید

دوست خوبم

SSD‌ها 64 گيگى منقرض شدند. بهتره روى 120 يا 128 سرمايه گذارى كنيد.

ممنونم از شما، ولی من 4 ترا هارد روی سیستم دارم که بعنوان آرشیو استفاده میشه و این 64 گیگ رو فقط جهت استفاده ویندوز و کارهای برنامه نویسی (تحت وب) لازم دارم چون سرعت خوبی داره...

اس اس دی m6s شرکت پلکستور خوبه یه ۲۵۶ بگیر راحت کن هم ما رو و هم خودت رو

همونطور که در بالا اشاره کردم فقط جهت استفاده ویندوز است وگر نه حجم بالاتری مد نظر میگرفتم، ممنونم از راهنمایی شما

لینک به دیدگاه

پردازنده این مدل Sandforce هست. متاسفانه نمیتونم لینک بررسی اینجا کپی کنم. تو گوگل بزنید Adata Premier Pro SP900 64GB Review

اما اگر میتونید تا 300 تومان هزینه کنید مدل Plextor M6S 128GB کاملا انتخاب مناسبی هست. خودم دارم و فقط برای ویندوز استفاده میکنم. با قیمت تقریبیه 310 الی 320 تومان بهترین انتخاب هست و کاملا راضی هستم و در تست ها

نسبت به برخی مدل های ایدیتا بهتر عمل میکنه.

ویرایش شده توسط Black Boy
لینک به دیدگاه

تو SSDها هر چی حجم بیشتر شه سرعتشون هم بیشتر میشه این نکته رو هم توجه کنید

لینک به دیدگاه

با تشکر از لیون کامپیوتر و همه دوستان که همراهی کردند

قطعه مورد نظر خریداری شد

لینک به دیدگاه

خوبه. اگر لب تاپت ساتا۳ نداره کاریش نمی تونی بکنی. به هر حال اس اس دی ساتا۲ که گیر نمی آد.

برای چک کردن رابط رایانه مدلش رو همراه با specs یا what is hdd interface توی گوگل بگرد.

اگر می خوای مشکل ظرفیت پیدا نکنی ظرفیت بالاتر بگیر یا یک تبدیلی بگیر که جای درایو نوری می خوره و میشه هارد مکانیکیت رو داخلش بگذاری. نامش هست hddcaddy. می تونی از فروشنده بخوای خودش رو رایانه ات نصب کنه که اگر مشکل سازگاری داشت برش نداری.

لینک به دیدگاه

سلام

قصد خرید sx900 رو دارم  به نظرتون گزینه مناسبیه ؟

لب تاب من fujitsu ah530 هستش میخواستم بدونم آیا از ساتا 3 پشتیبانی میکنه یا خیر ؟

اگه پیشتیبانی نکنه کم شدن سرعتش مشهوده یا نه ؟

لپ تاپ شما اين مدله؟

Fujitsu Lifebook AH530MF112DE

بي زحمت برنامه ى AS SSD رو فقط روى لپ تاپ اجرا بفرماييد تا بهتون عرض كنم ميتونيد روش SSD بگذاريد يا خير.

برنامه سبكيه، فقط برنامه را باز كنيد، لازم نيست دكمه ى Start برنامه رو بزنيد. عكسش رو اينجا قرار بدين.

لینک به دیدگاه

سلام به خانواده بزرگ لیون

دوستان لازم شد ی نکته بگم ملاک خرید SSD به دو چیزه یکی IOPS و بعد میزان سرعت وقتی که حجمش بالا میره در اصل میشه همون IOPS که خدا ی از حق نگذریم سری سامسونگ 840 و 850 خوب از آب در اومدن اینم محک تمام SSD ها

http://ssd.userbenchmark.com/

http://www.anandtech.com/bench/product/742?vs=605

ویرایش شده توسط Abolfazl-like
لینک به دیدگاه

سلام

قصد خرید sx900 رو دارم  به نظرتون گزینه مناسبیه ؟

لب تاب من fujitsu ah530 هستش میخواستم بدونم آیا از ساتا 3 پشتیبانی میکنه یا خیر ؟

اگه پیشتیبانی نکنه کم شدن سرعتش مشهوده یا نه ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...