رفتن به مطلب

ویندوز ۱۰ بهترین سیستم‌عامل مایکروسافت برای گیمرها خواهد بود

Recommended Posts

Windows-10.jpg

فیل اسپنسر، مدیر بخش ایکس‌باکس شرکت مایکروسافت عقیده دارد ویندوز ۱۰ بهترین سیستم‌عاملی است که توسط مایکروسافت برای گیمرهای رایانه‌های شخصی طراحی شده است.

فیل اسپنسر به تازگی با صحبت‌های امیدوارکننده‌ی خود در مورد بازی‌های رایانه‌های شخصی و برنامه‌های مایکروسافت برای گسترش این بازی‌ها در ویندوز ۱۰، توانسته هواداران زیادی را به خود جذب کند٬ بنابراین گیمرها منتظر مراسم ۲۱ ژانویه‌ی ردموندی‌ها هستند تا ببیند این سیستم عامل برای آنها چه ارمغانی دارد. اسپنسر اعلام کرده بود که در این مراسم بهترین کارهایی که در این زمینه انجام شده را در بخش مرتبط با گیمینگ ارائه خواهد کرد. فیل اسپنسر، مدیر بخش ایکس‌باکس می‌گوید:

تیم ایکس‌باکس در تلاش است تا با هواداران در مورد فعالیت‌هایش تعامل کند. فعالیت‌هایی که انجام دادیم تا بازی‌ها را به ویندوز ۱۰ بیاوریم. بسیار خوشحالیم که بالاخره فرصت صحبت کردن راجع به این موضوع را پیدا کرده‌ایم. نه تنها در این مراسم، بلکه در طول سال جاری در مورد برنامه‌هایمان صحبت خواهیم کرد.

اگرچه مایکروسافت ظاهرا برنامه‌های گسترده‌ای برای بازی‌های رایانه‌های شخصی در ویندوز ۱۰ دارد، اما این به معنای کم شدن تمرکز ردموندی‌ها از بخش کنسول‌ها مخصوصا ایکس‌باکس وان نخواهد بود. اسپنسر در ادامه می‌گوید:

ما همچنان به تجربه‌ی بازی در کنسول‌ها متعهد هستیم و در این راه پایدار می‌مانیم، اما می‌دانیم که ما هواداران و گیمرهایی در پلتفرم‌های رایانه‌های شخصی و موبایل داریم. این مسئله‌ی مهمی است که مارا مجاب به ساخت و توسعه‌ی برخی ویژگی‌ها می‌کند. ما از تجربه‌ی خود در کنسول‌ها استفاده می‌کنیم و کمک خواهیم کرد که ویندوز ۱۰ تبدیل به بهترین سیستم‌عامل برای گیمرهای PC شود.

مراسم مایکروسافت برای ویندوز۱۰ که قرار است ۲۱ ژانویه برگزارشود به Next Chapter معروف است. این مراسم در ردموند، مقر اصلی کمپانی مایکروسافت برپا می‌شود. با این حال مایکروسافت هیچ اطلاعی راجع به برنامه‌های خود در این مراسم ارائه نداده است، اما بر اساس شایعات، امکان بحث در مورد کاربردهای دستیار صوتی کورتانا، اپلیکیشن ایکس‌باکس و مرورگر جدید اینترنتی این شرکت با نام احتمالی اسپارتان وجود دارد.

منبع

لینک به دیدگاه

فعلا که نسخه ازمایشیش باگ گزارش شده خیلی داره 

ویندوز 8 رو هم خیلی تبلیغ میکرد و مانور روش میداد  ولی در عمل جز اعصاب خوردکنی کاربر چیزی نبود 

اینهم تا بیرون نیاد کاربر تست نزنه مشخص نیست چی هست 

مخوصا هماهنگی درایورهای قدیمی روی ویندوز 10 

لینک به دیدگاه

بنده تنها به این دلیل از ویندوز 8 بدم امد که هرچیزی سر جاش نبود برنامه هایی که توی 7 توی کنترل پنل بود تیو 8 هرکدوم رو باید از یه سوراخ میکشیدی بیرون  خیلی اعصاب خورد کنی بود. یه هفته بیشتر تحمل نکردمش.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

والا ما از بدو ورود 8 داریم کار میکنیم و جز مورد متروش که بعضی ها ناراضی بودن که اون هم از دید خودم اصلا مورد بدی به حساب نمیاد چیز خاص بدی ازش ندیدیم

حتی به مراتب از ویندوز 7 روانتر و بهینه تر هست

نسخه های اخر 8.1 بسیار پایدار و مناسب برای استفاده شده

کنترل پنلش هم کاملا شبیه ویندوز 7 هست نمیدونم چطور میگید باید هر چیزی رو از یه جا کشسید بیرون

لینک به دیدگاه

Win 8.1 بهترین ویندوز برای گیم هستش

کافیه بنچمارک ها رو توی هر سه ویندوز ببینید

ویندوز 10 و 7 و 8.1

بازی ها به جای 100 در صد 110 درصد پرفورمنس دارن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

والا ما از بدو ورود 8 داریم کار میکنیم و جز مورد متروش که بعضی ها ناراضی بودن که اون هم از دید خودم اصلا مورد بدی به حساب نمیاد چیز خاص بدی ازش ندیدیم

حتی به مراتب از ویندوز 7 روانتر و بهینه تر هست

نسخه های اخر 8.1 بسیار پایدار و مناسب برای استفاده شده

کنترل پنلش هم کاملا شبیه ویندوز 7 هست نمیدونم چطور میگید باید هر چیزی رو از یه جا کشسید بیرون

درود

والا ما هم زبونمون مو دراورد ویندوز8.1 به این خوبی داریم حالشو میبریم، چرا بقیه مشکل دارن اصلا کجا مشکل دارن مترو دوست نداری خب ازش استفاده نکن... بقیشه مشکلش چیه من نفهمیدم... عجب ! :D

یعنی اگه بیان بگن این ویندوز اورجینال 7 سرویس پک 2، اینم 8.1 کر/ک شده، کدومو می خوای 8.1 رو بر میدارم بدون تامل...   :-?

رفیقام میان من براشون ویندوز بریزم دوساله مجبورشون کردم با 8.1 کار کنند، چون گفتم من با 7 اصلا دیگه حال نمی کنم هرچی داشتم مربوط این ویندوز 7 پاک کردم رفت... همه رو ورژن جدید که با 8.1 کار کنه گرفتم، خدارو شکر همم راضین الان !  ^_^

لینک به دیدگاه

جوجه رو آخر پاييز ميشمارن. :)

:D :D  حالا شما Release كن ببينيم چطوريه.... شايد اصلا" درايور ها سازگار نشدن كار به گيم هم نرسيد...

لینک به دیدگاه

امیدوارم همینطور که میگن باشه. شاید اولش یکم مشکل داشته باشه و بعضی درایور ها و بازی های قدیمی باهاش مشکل داشته باشن اما یواش یواش کامل میشه و آپدیت براش میاد. من الان خودم 8.1 دارم خیلی راضی ام! هیچ مشکلی نداره... به ویندوز 10 هم امید دارم ^__^

لینک به دیدگاه

ویندوز 8.1 به مراتب بهتر از ویندوز 7 هست و بسیار روونتره. اگر یه مدت با 8.1 کار کنید و مجبور بشید به ویندوز 7 برگردید، تفاوت محسوسه.

رابط کاربری مترو هم اولش(شاید یکی دو روز اول) سخت باشه عادت کردن بش، ولی بعدش خیلی عادی میشه و احتمالا برگشت به منوی ویندوز 7 اذیت کننده باشه. در ضمن نرم افزارهایی هست برای تبدیل مترو به منوی شبیه ویندوز 7.

من از یکی از بیشترین چیزهایی که راجع به ویندوز 8.1 دوست دارم، اینه که همه ی تنظیمات رو سینک میکنه. اگر ویندوز جدید نصب کردم، فقط کافیه با اکانتم لوگین کنم، بعد از یک سینک، تمام تنظیمات مثل اول میشه. 

قبلا یه روزی وقت میبرد تا تمام تنظیمات رو از اول انجام بدم تو ویندوز جدید.

از Windows Mail هم خوشم میاد، هر 3 تا حساب Gmail و Yahoo و Outlook رو اضافه کردم بهش، برنامه رو که باز میکنم، با یک دکمه ی سینک، هر سه میل چک میشن با هم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...