رفتن به مطلب

چند سوال درباره case green-infinity

Recommended Posts

سلام به همه دوستان محترم

با عرض تبریک سال نو و آرزوی سالی پر بار برای همه در مورد کیس green infinity چند سوال داشتم :

1- آیا این کیس فن بقل هم داره و اگه داره فن بقلش چند سانتی هست ؟ آیا خودمون فن بقل باید براش بزاریم یا باش هست ؟

2- من از cpu cooler بنام pccooler hp-1216x به همراه دو عدد فن که در اطراف هیتسینک نصب میشن استفاده میکنم آیا اگه برای کیس مذکور فن بقل استفاده کنم باز هم میتونم از این هیتسینک استفاده کنم یا بهتر بگم هیتسینک با وجود فن بقل کیس ، در کیس جا میگیره ؟

لطفا بطور کامل راهنماییم کنید

لینک به دیدگاه

سلام به همه دوستان محترم

با عرض تبریک سال نو و آرزوی سالی پر بار برای همه در مورد کیس green infinity چند سوال داشتم :

1- آیا این کیس فن بقل هم داره و اگه داره فن بقلش چند سانتی هست ؟ آیا خودمون فن بقل باید براش بزاریم یا باش هست ؟

2- من از cpu cooler بنام pccooler hp-1216x به همراه دو عدد فن که در اطراف هیتسینک نصب میشن استفاده میکنم آیا اگه برای کیس مذکور فن بقل استفاده کنم باز هم میتونم از این هیتسینک استفاده کنم یا بهتر بگم هیتسینک با وجود فن بقل کیس ، در کیس جا میگیره ؟

لطفا بطور کامل راهنماییم کنید

درود

1-دوست عزیز کیس اینفینیتی کمپانی گرین روی کاور بغلش فن نداره و فن هاش در پشت / جلو و سقف کیس تعبیه شده که این فنها از عهده تهویه مطبوع کیس برمیاد و نیازی به افزایش فن اضافی نداره

qe50qu5g5lkkmna2bg.jpg

2-شما باید ارتفاع کولینک پردازندتون رو با احتساب پایه زیرین پس از نصب رو مادربرد در نظر بگیرید سپس با عمق داخلی کیس گرین که در لینک زیر توضیح کامل داده شده مقایسه کنید ببینید نصبش مشکلی داره یا نه.

اینفینیتی گرین

ویرایش شده توسط MR PC
لینک به دیدگاه

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...