رفتن به مطلب

SLI و CROSSFIRE در محیط نرم افزارهای طراحی (CAD/CAM) چقدر تاثیر گذارند؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود به همه دوستان و اعضا محترم فروم.

تصمیم دارم کارت گرافیک رو sli کنم ولی در صورتی که توی محیط مدل سازی نرم افزار های طراحی مثل autocad و sketchup سرعت مدل سازی منو ببره بالا و در واقع پنجره دید (viewport) نرم افزار سرعت بالاتری پیدا کنه وگرنه اصلا sli به کارم نمیاد چون برای من گیمینگ اهمیت زیادی نداره و همین یه دونه کارت تایتان به راحتی همه بازی ها رو برای من با نهایت جزئیات اجرا میکنه. 

من تقریبا انواع کارت رو چک کردم. کارتهای مختلف قابلیتهای مختلف دارن و از اونجایی که توابع directx و openGL عموما در راستای پردازش realtime و gaming هستند میشه از اونها واسه بهبود سرعت پنجره دید استفاده کرد ولی تا الان من هیچ تفاوتی توی عملکرد بین کارتهای مختلف gtx ندیدم و حتی کارت های workstation کوادرو و فایرپرو هم توی محیط اکثر نرم افزارها هیچ فرقی با gtx ها ندارن و اغلب حتی ضعیفتر هم هستن.

متاسفانه کسی بین دوستان پیدا نکردم که sli رو توی این ضمینه چک کرده باشه.

دوستان عزیز با کمال احترام خواهش میکنم که با اطمینان کسی نگه که باید کارت workstation بخری چون مشکل اینجاست که همه فقط فکر میکنن که این کارتها مشکل رو حل میکنن ولی من این کارتها رو هم تست کردم واین کارتها بهینه شده واسه مصارف صنعتی و رندر های تحت gpu و موارد خاص دیگه هستن و در محیط اکثر نرم افزارها مشابه gtx عمل میکنن.

دوستان اگه کسی که sli یا crossfire داره و با نرم افزارهای طراحی کار میکنه و بتونه این مسئله رو چک کنه , واقعا به من وخیلی از دوستانی که دقیقا با پنجره دید توی نرم افزارشون مشکل دارن میتونه کمک بزرگی بکنه.

با تشکر از همه دوستان.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز برای کارهای طراحی مثل AutoCAD - Maya - 3D MAX و... از کارت های حرفه ی این کار یعنی در سری کارت های Nvidia (Quadro) و تو سری کارت های AMD/ATI (FirePro) استفاده میشن چون مخصوص اینکار های هستن و رندر بسیار پایینی دارن و برای تصاویر موازی تولید شدن

ی نکته برای بهتر کار کردن تو این محیط شما به حداقل 12 تا 16 گیگ رم و پردازنده خوب مثل Xeon یا سری های بالا مثل 4770k و ی SSD مثل سامسونگ سری PRO و EVO نیاز داری نه فقط صرفا ی کارت گرافیک - اگه پولت رسید SLI Quadro برای خودت ببند - من برای ادارمون ی سیستم با این تفاسیر خریدم واقعا محشره

ویرایش شده توسط Abolfazl-like
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز برای کارهای طراحی مثل AutoCAD - Maya - 3D MAX و... از کارت های حرفه ی این کار یعنی در سری کارت های Nvidia (Quadro) و تو سری کارت های AMD/ATI (FirePro) استفاده میشن چون مخصوص اینکار های هستن و رندر بسیار پایینی دارن و برای تصاویر موازی تولید شدن

ی نکته برای بهتر کار کردن تو این محیط شما به حداقل 12 تا 16 گیگ رم و پردازنده خوب مثل Xeon یا سری های بالا مثل 4770k و ی SSD مثل سامسونگ سری PRO و EVO نیاز داری نه فقط صرفا ی کارت گرافیک - اگه پولت رسید SLI Quadro برای خودت ببند - من برای ادارمون ی سیستم با این تفاسیر خریدم واقعا محشره

ممنون دوست من ولی شما مطلب رو درست مطالعه نکردین.

این مطالبی که شما فرمودید بنده هم مطلع هستم ازشون و بد نیست یه سر به پروفایل و امضا من بزنید تا مشخصات سیستم من رو ببینید.

موضوع اصلا رندر نیست و فقط پنجره دید مهمه. و من کارت کوادرو هم چک کردم و هیچ تغییری مشاهدا نشد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من رو همین سیستم امضام GTX580 داشتم به صورت SLI در کارهای 3 بعدی اتوکد مشکل لگ زدن تو ویو پورت داشت ولی الان با این گرافیک مشکلی ندارم

سیستم برادرم تو 3dmax با 16 گیگ رم و گرافیک GTX 560 بود فکر کنم یا 550 مشکل تو کارهای سنگین در ویو پورت داشت و الان با گرافیک GTX 780Ti مشکلی نداره

نتیجه برداشتی خودم بر اساس این دو سیستم ( شایدم شانس ما بودش )

مقدار حافظه گرافیک خیلی تاثیر داره تو ویو پورت

بازم دوستان عزیز نظر بدن خوبه.

لینک به دیدگاه

همون طور که اقا عطا گفتند مقدار vram کارت توی زمان و لگ زدن واقعا تاثیر بسزایی دارد.

در نیتیجه باید bandwidth کارت هم بالا باشه

در این جا titan و 780 شش گیگ گزینه های خوبی هستند البته sli970 هم چیز خوبی در میاد

البته کمی صبر کنید اگه 980 هشت گیگ بیاید می شود با sli کردن فضای بسیار زیادی برای این نوع برنامه ها در اختیارشان گذاشت

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

همون طور که اقا عطا گفتند مقدار vram کارت توی زمان و لگ زدن واقعا تاثیر بسزایی دارد.

در نیتیجه باید bandwidth کارت هم بالا باشه

در این جا titan و 780 شش گیگ گزینه های خوبی هستند البته sli970 هم چیز خوبی در میاد

البته کمی صبر کنید اگه 980 هشت گیگ بیاید می شود با sli کردن فضای بسیار زیادی برای این نوع برنامه ها در اختیارشان گذاشت

ایشون زدن گرافیک رو تایتان برا خودشون !!! برا همین نسخه برنامه ها رو پرسیدم. اینم بگم که تو اتوکد 2007 مشکلی تو ویو پورت ها نبود حتی با 580

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یکی از شرکت های انیمیشن سازی تو ایران من رفته بودم S4 داشتند

http://www.nvidia.com/object/product_quadroplex_2200_s4_us.html

موقع رندر خیلی کند عمل میکرد حدودا هر فریم رو 5 ثانیه طول میداد 

قابلیتی که اس 4 داره اینه چندین سیستم از طریق شبکه میتونه همزمان باهاش کارکنه اونجا سیستم های چیز های معمولی بود ولی چندین نفر همزمان کار رندر انجام میدادند

لینک به دیدگاه

ایشون زدن گرافیک رو تایتان برا خودشون !!! برا همین نسخه برنامه ها رو پرسیدم. اینم بگم که تو اتوکد 2007 مشکلی تو ویو پورت ها نبود حتی با 580

من که گفتم با titan نباید مشکلی داشت سیستمشون هم که قوی هست ۳۲ گیگ رم داره پردازندش هم شش هسته ای هست والا خیلی روحال هست

لینک به دیدگاه

من که گفتم با titan نباید مشکلی داشت سیستمشون هم که قوی هست ۳۲ گیگ رم داره پردازندش هم شش هسته ای هست والا خیلی روحال هست

تشکر از آقا عطا و آقا محمد عزیز

دوستان من قبل از این کارت gtx 580dcII داشتم و نسبت به تایتان توی ویوپورت هیچ تاثیری در autocad و sketchup ایجاد نشد.

ورژن نرم افزارها الان 2013 هستش واسه هر 3 تا. توی ورژن های 2009 و2010 و 2011 هم تست شده هم با کارت 580 هم 760 هم تایتان هم r9 290 و هم کوادرو 5000 که اختلافشون در مقایسه باهم 5 درصد هم نیست.که توی فایلهایی که poligon ها زیادن اصلان نمیشه تغیری مشاهده کرد.

580 با تایتان مو نمیزنه.

فقط توی رندر تحت gpu هست که تایتان رقیب نداره.که اصلا واسه من مهم نیست. در ضمن تایتان علاوه بر 6 گیگه خودش 16 گیگ هم از رم share میکنه که جمعا میشه 22 گیگ، ولی دریغ از یکم تفاوت توی ویوپورت.

580 فقط 2.5 گیگ share میکنه که جمعا میشه 4 گیگ.

دوستان من خیلی رو این موضوع کار کردم ولی تا الان نتیجه نگرفتم.

در ضمن توی نرم فزارهای autodesk باید براشون تعریف بشه که از gpu استفاده کنن چون پیشفرض روی cpu سوییچ هستنکه جدیدا این مشکل توی بعضی ورژن ها حل شده.

ویرایش شده توسط Hamid Mohammadi
لینک به دیدگاه

من رو همین سیستم امضام GTX580 داشتم به صورت SLI در کارهای 3 بعدی اتوکد مشکل لگ زدن تو ویو پورت داشت ولی الان با این گرافیک مشکلی ندارم

سیستم برادرم تو 3dmax با 16 گیگ رم و گرافیک GTX 560 بود فکر کنم یا 550 مشکل تو کارهای سنگین در ویو پورت داشت و الان با گرافیک GTX 780Ti مشکلی نداره

نتیجه برداشتی خودم بر اساس این دو سیستم ( شایدم شانس ما بودش )

مقدار حافظه گرافیک خیلی تاثیر داره تو ویو پورت

عطا جان من فکر میکنم که شما کارتهای قبلیتون رو اورکلاک نکردین و مشکل شما و برادرتون در ویوپورت میزان رم نبوده بلکه این فرکانس هسته هست که مشکلتون رو حل کرده. کارت 580 من تا خرخره اورکلاک شده بود و فرکانس هسته و رم رو خیلی افزایش داده بودم که از تایتان بیشتر بود واسه همین تایتان از 580 داره ضعیفتر کار میکنه.فرکانس هسته 580 روی 782 بود و 982 کلاک میزد و فرکانس رم 4028 بود که روی 4428 کلاک میزد. ولی فرکانس هسته تایتان روی 876 و رم روی 6000 کلاک میزنه.

اگه شما بتونید دو تا 780ti رو sli کنید و نتیجه رو بمن اطلاع بدید واقعا ممنون میشم ازتون آقا عطا.

فقط حتما گزینه sliتو کنترل پنل انویدیا باید روشن باشه و نرم افزارتون باید تو قسمت پرفورمنس به کارت گرافیکتون سوییچ بشه. و با حالت خاموش بودن sli هم چک بشه. البته جسارت کردم این توضیحاتو دادم. امیدوارم باعث نارحتی کسی نشم.

بازم از نظراتتون ممنونم.

لینک به دیدگاه

سلام خدمت شما

آقا حمید گل @};-

بهتون پیشنهاد میکنم با مدیران این سایت مکاتبه داشته باشد

http://dfmrendering.com/

واقعا انسان های دانایی هستند

اگه تهران هستید حضوری برید پیششون

لینک به دیدگاه

سلام خدمت شما

آقا حمید گل @};-

بهتون پیشنهاد میکنم با مدیران این سایت مکاتبه داشته باشد

http://dfmrendering.com/

واقعا انسان های دانایی هستند

اگه تهران هستید حضوری برید پیششون

سلام دوست عزیز.

ممنون از راهنماییتون ولی متاسفانه موضوع بسیار تخصصی هست و این کاری که فرمودین انجام شده هنوز نتونستم با کسی تو مازستا ارتباط کامل و جواب درستی بگیرم و هر نرم افزاری شرایط خودش رو داره.

بازم متشکرم و اگه بتونید از دوستانتون پرس و جو کنید ممنون میشم.

لینک به دیدگاه

دوستان در مازستا نظرشون روی sli هست ولی بازم تاکید دارن که باید با نرم افزار مربوطه این موضوع چک بشه.

نرم افزار اصلی من sketchup هست.

لینک به دیدگاه

دوستان در مازستا نظرشون روی sli هست ولی بازم تاکید دارن که باید با نرم افزار مربوطه این موضوع چک بشه.

نرم افزار اصلی من sketchup هست.

مدیر عامل این شرکت آقای دارابی هستند فکر میکنم

از خود ایشون بپرسین.انسان شریفی هم هستند

حضوری رفتین؟

لینک به دیدگاه

مدیر عامل این شرکت آقای دارابی هستند فکر میکنم

از خود ایشون بپرسین.انسان شریفی هم هستند

حضوری رفتین؟

بله دوست عزیز. میشناسمشون و ارادت دارم خدمتشون.

امروز مجدد باهاشون صحبت کرم ولی همونطور که گفتم چون با sketchup کار نکردن نتونستن بهم کمک بکنن.  بهتره که برم شرکتشون ولی یکم سخت هستش چون من ساکن رشت هستم. و کیس منم یکم زیادی بزرگه و جا به جا کردنش کار مشکلیه.

ایشونم نظرشون اینه که تایتان باید حداقل 3 برابر از 580 تو پنجره دید قویتر باشه ولی متاسفانه اینطوری نیست توی این نرم افزار.

لینک به دیدگاه

بله دوست عزیز. میشناسمشون و ارادت دارم خدمتشون.

امروز مجدد باهاشون صحبت کرم ولی همونطور که گفتم چون با sketchup کار نکردن نتونستن بهم کمک بکنن.  بهتره که برم شرکتشون ولی یکم سخت هستش چون من ساکن رشت هستم. و کیس منم یکم زیادی بزرگه و جا به جا کردنش کار مشکلیه.

ایشونم نظرشون اینه که تایتان باید حداقل 3 برابر از 580 تو پنجره دید قویتر باشه ولی متاسفانه اینطوری نیست توی این نرم افزار.

نظر ایشون منطقی هم هست

مگر این که پتانسیل sketchup بیشتر از این نباشه

با برنامه های دیگه هم همینطور هست؟مثل مکس

اگه با خود شرکت تولید کننده sketchup مکاتبه کنید چی؟فکرکنم جوابگو باشن

لینک به دیدگاه

نظر ایشون منطقی هم هست

مگر این که پتانسیل sketchup بیشتر از این نباشه

با برنامه های دیگه هم همینطور هست؟مثل مکس

اگه با خود شرکت تولید کننده sketchup مکاتبه کنید چی؟فکرکنم جوابگو باشن

با مکس و کد هم همینطور هست.

با اسکچاپ مکاتبه کردم و میگن که نرم افزارشون با openGL کاملا سازگاره و کارتی انتخاب کنید که کاملا اینو ساپورت کنه و معمولا همه کارت ها openGL ساپورت میکنن. ولی کارت خاصی رو پیشنهاد نمیدن.

آقای دارابی میگن شاید مشکل از جای دیگست ولی تمام قطعات منو میدونن چیه و گفتن نباید این مشکل وجود داشته باشه.

من با سیستم چند تا از دوستام هم با کانفیگ های مختلف این موارد رو چک کردم و این نشون میده که مشکل از قطعات من نیست.

پتانسیل sketchup هم بنا به گفته خودشون با openGL محدود شده و هر چی کارت توی این مورد قویتر باشه در نتیجه پنجره دید هم سریعتر میشه. واسه همین میخوام SLI چک کنم.

بازم از پیگیری شما خیلی سپاسگذارم.

لینک به دیدگاه

https://www.youtube.com/watch?v=Ow5ymFPwMgY

از حمید جان عذر خواهی میکنم بابت این لینک (با هیلتر شکن باز بشه)

ولی گفتم بی ربط به بحث نیستش

این ویدیو قابل توجه اون کسانی که بدون هیچ فکری میگن برای کارهای گرافیکی کارت های quadro بهتر هستند!!!

ویرایش شده توسط aliebrahimi04
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزیز

اگه مشکل لگ تو ویوپورت داری تو نرم افزار کد مثلا میخوای خط بکشی تصویر مثل حالت فریم کم میمونه

تو اپشن یه گزینه برای رفع این مشکل هست تو نت سرچ کنی هم اموزش رفع هست

اگه پیدا نکردی بگو من کد رو باید نصب کنم تا بهت بگم کجا هست

تو مکس هم مشکل لگ تو ورژن های بالا رفع شده پیشنهاد میکنم 2014 رو حتما تست کن حتی ابجکت ولوم 131 که شهر هست و صحنه شلوغی هست براحتی تو ویوپورت قابل چرخش و استفاده هست بدون کوچکترین لگ

مکس 2015 بدلیل ورود تازه بعضی از پلاگین های قبلی سازگاری باهاش ندارن

متاسفانه برنامه تخصصی شما (skechup) رو من کار نکردم و نظری ندارم درموردش

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

اگه مشکل لگ تو ویوپورت داری تو نرم افزار کد مثلا میخوای خط بکشی تصویر مثل حالت فریم کم میمونه

تو اپشن یه گزینه برای رفع این مشکل هست تو نت سرچ کنی هم اموزش رفع هست

اگه پیدا نکردی بگو من کد رو باید نصب کنم تا بهت بگم کجا هست

تو مکس هم مشکل لگ تو ورژن های بالا رفع شده پیشنهاد میکنم 2014 رو حتما تست کن حتی ابجکت ولوم 131 که شهر هست و صحنه شلوغی هست براحتی تو ویوپورت قابل چرخش و استفاده هست بدون کوچکترین لگ

مکس 2015 بدلیل ورود تازه بعضی از پلاگین های قبلی سازگاری باهاش ندارن

متاسفانه برنامه تخصصی شما (skechup) رو من کار نکردم و نظری ندارم درموردش

سلام مهدی جان. ممنون از راهنماییت.

این دستوراتی که فرمودید رو کاملا بهشون واقف هستم.

در ضمن آبجکت 131 صحنه شلوغی هست ولی تعداد پولیگون هاش کم هستند و به خاطر همین هست که راحت توی ویوپورت میچرخه. اگه همین آبجکت رو به 100 برابر کپی کنید دیگه راحت نمیچرخه.

با توجه به همین تغییراتی که فرمودین کماکان مشکل سر جاش هست در اتوکد و اسکچاپ.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...