رفتن به مطلب

مشکل با مودم دی لینک DSL-2740u

YasserMou
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

دوستان بنده یه مودم جدید دی لینک 2740u  چند روزی میشه خریدم و بعد از کانفیگ مودم همه چراغا سبز میشه به غیر از چراغ مربوط به اینترنت که قرمز باقی می مونه

از روزی که خریدم باهاش مشکل دارم و هر روز باید با سرویس دهنده اینترنت تماس بگیرم تا یه بار خط رو به قول خدودشون ریست کنن و مشکلم حل بشه و چراغ اینترنت سبز بشه.یه با میگن نویزت زیاده و یه بار میگن بایدfirmware رو آپدیت کنی.سایت دی لینک رو هم دیدم آخرین firmware  روش نصبه و نسخه دیگه ای واسه دانلود نیست

موندم چیکار کنم.مودم گارانتی هم داره

ممنون میشم راهنمایی کنین

post-16973-0-03349500-1421722259_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز من مشکلی با نصب و کانفیگ مودم ندارم

می خوام  در مورد رفع نویز و آپدیت firmware راهنماییم کنین

لینک به دیدگاه

درود

کارهای زیر را انجام بدین :

1- راحت ترین کاری که مطمئن بشید مودم خراب هست یا نه با یک مودم دیگه خط منزل را تست کنید. در صورتیکه که جواب داد که تکلیف مشخص هست. در غیر این صورت :

2- در صورتیکه که تلفن هم به خط وصل هست . تلفن را جدا کنید و مودم را مستقیم به خط تلفن بزنید

3-کابل بین مودم و پریز تلفن را تعویض کنید

4- مودم را مستقیم به سیم ورودی تلفن که وارد منزل شده وصل کنید.

5- باید به مخابرات تماس بگیرد تا خط را بیاین و بررسی کنند.

از چه isp استفاده می کنید ؟

کاملا به تنظیمات مودم آشنا هستید؟

قبلا اگر از مودم دیگری استفاده می کردید این مشکل را داشته اید یا نه؟

لینک به دیدگاه

سلام

من هم همین مودم رو دارم و بعضی وقتا چراغ اینترنت قرمز میشه

بعد از کلی پرس و جو تحقیق متوجه شدم که مشکل از شرکت سرویس دهنده اینترنت هستش

مطمٕن باشید مودمتون هیچ مشکلی نداره.

یه راه برای رفع این مشکل اینه که وقتی مودم رو رشن کردید با وایفای وصل بشید و همین جوری بزنید یه فایل دانلود بشه اگر شروع به دانلود نکرد چند بار تکرار کنید و بزنید از اول دانلود بشه بعد از یکی دو دقیقه درست میشه.

یا مودم رو روشن کنید با دانلود منیجر بزنید شروع به دانلود کنه اگر بازم شروع نکرد تکرار کنید تا چراغ سبز بشه.

(در واقع با این کار شما سرعت رو دارید میکشید از سرور اراعه دهنده سرویس)

من که اینجوری مشکلم حل شد شاید مشکل شما هم حل بشه.

(وقتی چراغ قرمز هستش اینکار رو بکنید.تا مودم رو روشن کردید این کار رو بکنید)

لینک به دیدگاه

مودم قبلیم TP link سیمی بود و باهاش هیچ مشکلی نداشتم

ولی از روزی که این مودم رو خردیم فعلا این مشکل رو باهاش دارم

سرویس از مخابرات میگیرم

چند بار باهاشون حرف زددم و همه شرایط رو گفتم آخر سر گفتن باید firmware مودم رو باید آپدیت کنی

ممنون از راهنمایی دوستان

لینک به دیدگاه

متاسفانه مخابرات سرویس دهی بسیار ضعیفی داره 

من مشکل شما رو داشتم روزی نبود که به پشتیبانی مخابرات زنگ نزنم برای قطعی اینترنت هر بار یه بهونه میاوردن یه بار میگفتن خط تلفن تون نویز داره یه بار مودم کانفیگش اشتباهه چندتا مودم مختلف هم تست کردم بازهم مشکل داشت خلاصه کلافه کرده بودن منو تا اینکه رفتم پورت اینترنت مخابراتو خالی کردم و از صبانت اینترنت گرفتم و فقط یه بار به پشتیبانی صبانت زنگ زدم اونم برای دریافت یوزر و پسورد و تا حالا هم نه قطعی داشتم نه سرعت اینترنتم پایین اومده 

اگه میتونی از یه isp  دیگه اینترنت بگیر

لینک به دیدگاه

سلام

ممنون بابت راهنمایی

اگه حل نشه مجبورم همین کار رو بکنم

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

با سلام

دوستان بنده یه مودم جدید دی لینک 2740u  چند روزی میشه خریدم و بعد از کانفیگ مودم همه چراغا سبز میشه به غیر از چراغ مربوط به اینترنت که قرمز باقی می مونه

از روزی که خریدم باهاش مشکل دارم و هر روز باید با سرویس دهنده اینترنت تماس بگیرم تا یه بار خط رو به قول خدودشون ریست کنن و مشکلم حل بشه و چراغ اینترنت سبز بشه.یه با میگن نویزت زیاده و یه بار میگن بایدfirmware رو آپدیت کنی.سایت دی لینک رو هم دیدم آخرین firmware  روش نصبه و نسخه دیگه ای واسه دانلود نیست

موندم چیکار کنم.مودم گارانتی هم داره

ممنون میشم راهنمایی کنین

دوست عزیز مشکل شما حل شده؟ من همیشه از مارک دی لینک استفاده می کنم.مودم adsl دی لینک من هم عینا با شما مطابقت داره.من خودم تو کار تجهیزات شبکه هستم و خیلی خیلی کم پیش میاد از مودمای دی لینک، خراب در بیاد.این مدل برای من اول کار، اتصال رو برقرار می کرد ولی همیشه no internet access میداد.ولی با مودم دیگه درست بود که بعد از اپدیت مودم درست شد.

لینک به دیدگاه

اول از همه حتمن فریمور اپدیت کن ولی وقتی رانژه خط ثابت میمونه مشکلی با رانژه یا نویز نباید داشته باشی مگه بعد مثلن چند دقیقه هی رانژتون قطع بشه که دراون صورت میتونی بگی مشکل نویز داری!!!

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

جان مادرتون بهمنم کمک کنید،مودمم 2740u هستش کلا پنج روزه خریدم،چراغ نتش سبز وقرمز میشد زنگ زدم پشتیبانی سرویس اینترنتم گفت باید فریمورت آپ بشه گفتم خانوم تازه گرفتم مودمو ،گفت نه باید آپ بشه رفتم سایت دی لینک آپ کردم دیدم ورژنم یدونه اومده پایین تر حالا بازم مشکل پابرجاس میترسم الان گارانتیشم از بین رفته باشه،مشکل چیه،راهنماییم کنید

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

من هم این مودم رو دارم 

پارسال آبان خریدم ولی از اسفند وصلش کردم. قبلا tplink بود

رفتار مودم در نویز از قبلی بهتر شد

ولی مشکل اون جا بود که خط تا 14.5 سرعت میکشه ولی همین سرعت رو مودم ست بشه نویز وحشتناک میاد پایین. خب ISP سرعت رو نه ست کرد و بهتر شد.

ولی اخیرا دوباره با همین سرعت مشکل افت نویز و قدرت دارم و قطع و وصل شدن چراغ اینترنت.

برخوردشون هم خیلی خوبه

ولی تو lOG مودم قطعی رو وقتی IP عوض میشه دیدم 

مودم قبلی رو هم وصل کنم وضع بدتره

خودشون میگن مودمته و بیا یه دونه امانی بهت بدیم.

مرکز ما هم یکی از شلوغ ترین و وسیع ترین! مراکز مخابراتیه.

کسی میتونه کمک کنه مودم خراب باشه کلا خرابه یا ممکنه هر ا زگاهی خراب شه؟! (خودمم میدونم چرت و پرته ولی شاید همچین چیزی وجود داشته باشه)

ویرایش شده توسط Mahdian57
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...