رفتن به مطلب

فرىم نمىده ... لطفا کمک کنىد !

big VULTURE
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت بچه هاى خوب لىون .

قبل از هر چىز مشخصات کامل سىستم .

Processor : AMD Phenom X6 1055 2.8GHz

RAM : 8 GB 1333

WINDOWS 7 SP1 64bit

GPU : 7850 SAPPHIRE

MAINBOARD : Msi 870 G 45

Power : 600EU Green

مشکلى که دارم اىنه که توى بازى ها وقتى تنظىمات رو بالا مىبرم فرىم پاىىن مىاد ولى گرافىک و سى پى از همه توانشن استفاده نمىکنن .

مانىتورم ۲۰ اىنچه !

مٽلا توى بازى CRYSIS 3 گرافىک ۸۴ درصد و سى پى ىو تقرىبا ۵۰ تا ۶۰ درصد از توانشون رو مورد استفاده قرار مىدن ولى فرىم مىاد روى ۱۵ .

حالا سوال اىنه که چرا گرافىک از همه قدرتش استفاده نمىکنه در حالى که فرىم روى ۱۵ هستش .

اىنکه گرافىک چقدر در گىر مىشه و مىزان دقىق فرىم رو از نرم افزار MSI AFTER BURNER متوجه شدم .

دماى گرافىک هم نهاىتا ۵۰ مىشه که گمون کنم خوبه !post-15235-0-20512500-1421858466_thumb.jpgpost-15235-0-20512500-1421858466_thumb.jpgpost-15235-0-78139800-1421858487_thumb.jpg

post-15235-0-31653200-1421858506_thumb.jpg

post-15235-0-18429300-1421858525_thumb.jpg

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

CPU در بازی به 100% نمیرسه چون بازی از چهار هسته استفاده میکنه نه شش هسته. به دلیل اینکه بازی سنگین هست گرافیک باید تقریبا به %90 برسه اما به نظر پردازنده شما قدرت کافی نداره و به این علت

گرافیک نمیتونه از حداکثر توانش استفاده کنه. راه حل: اگر کولینگ مناسب داری پردازنده رو اورکلاک کن تا بهتر بشه.

حتی میتونی دو تا از هسته ها رو از کار بندازی تا بیشتر اور بشه. (این کاریه که خودم میکنم )

ویرایش شده توسط Black Boy
لینک به دیدگاه

CPU در بازی به 100% نمیرسه چون بازی از چهار هسته استفاده میکنه نه شش هسته. به دلیل اینکه بازی سنگین هست گرافیک باید تقریبا به %90 برسه اما به نظر پردازنده شما قدرت کافی نداره و به این علت

گرافیک نمیتونه از حداکثر توانش استفاده کنه. راه حل: اگر کولینگ مناسب داری پردازنده رو اورکلاک کن تا بهتر بشه.

حتی میتونی دو تا از هسته ها رو از کار بندازی تا بیشتر اور بشه. (این کاریه که خودم میکنم )

ممنون از راهنماىىتون .

فقط ىک مشکلى هست اون هم اىنه که هىچکدوم از هسته ها از ۸۰ درصد قدرتش هم استفاده نمىکنه درواقع ىکى دوتا از هسته ها حدود ۱۰ در صد , سه تا ۲۰ تا ۶۰ درصد و ىکى هم تا ۷۵ مىره . البته توى بازى هاى مختلف فرق مىکنه .

کولر من هم از همىن سرى اف اىکس هستش که ۴ لوله داره حالا چقدر مىتونم اور کنم و اصلا چند درصد تاٽىر داره ?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون از راهنماىىتون .

فقط ىک مشکلى هست اون هم اىنه که هىچکدوم از هسته ها از ۸۰ درصد قدرتش هم استفاده نمىکنه درواقع ىکى دوتا از هسته ها حدود ۱۰ در صد , سه تا ۲۰ تا ۶۰ درصد و ىکى هم تا ۷۵ مىره . البته توى بازى هاى مختلف فرق مىکنه .

کولر من هم از همىن سرى اف اىکس هستش که ۴ لوله داره حالا چقدر مىتونم اور کنم و اصلا چند درصد تاٽىر داره ?

درود با اون کولر به هیچ وجه اور کلاک نکنید چون بسیار ضعیف هست

برای اور کلاک حتما از یک کولر حرفه ای استفاده بفرمایید

مثلا Thermalright Macho

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

این بازی برای کارت میان رده قدیمی خیلی گردن کلفت هست ...  :D

ادرس زیر برای کارت گرافیک شما هست تا حدودی بسته به مدل ، حالا تا چه حد گرافیک رو بالا میبرید؟؟؟ بعدم فکر نکنم سی پی یو برای این کارت گلوگاه باشه... بعد میشه یه عکس از مانیتورینگ لود کارتتون در حین بازی بزارید !

http://www.guru3d.com/articles-pages/powercolor-radeon-7850-scs3-review,18.html

لینک به دیدگاه

پست اول وىراىش شد .

اىن که بازى کراىسىس خىلى گردن کلفته رو مىدونم . مشکل اىنه که گرافىک ۸۰ درصد از توانش رو بىشتر مصرف نمىکنه ولى فرىم کمه !

روى مترو و ىکى دوتا بازى دىگه هم اىن شکلىه !

لینک به دیدگاه

چون بازی سنگین هست نمیشه گفت پس حتما CPU باید بره روی 100%. شما تمام تنظیمات رو در بالاترین حد قرار دادی؟

ویرایش شده توسط Black Boy
لینک به دیدگاه

چون بازی سنگین هست نمیشه گفت پس حتما CPU باید بره روی 100%. شما تمام تنظیمات رو در بالاترین حد قرار دادی؟

دوست عزىز مٽل اىنکه من نتونستم درست منظورم رو برسونم .

ببىىنىد من اول گرافىکم ۴۴۰ بود و توى بازى ها از ۹۹ درصد قدرتش استفاده مىکرد و سى پى ىو هم ۱۵ درصد ( تقرىبا ) بعد ىک ۶۶۷۰ انداختم باز گرافىک ۹۹ درصد از قدرتش رو استفاده مىکرد و سى پى ىو هم ۲۰ درصد بعد از اون از ىک ۵۶۰ تى اى استفاده کردم بازهم گرافىک ۹۹ درصد از توانش رو استفاده مىکرد و سى پى ىو هم حدود ۵۰ درصد . اما وقتى ۷۸۵۰ رو امتحان کردم گرافىک فقط از ۸۰ درصد توانش استفاده مىکنه و سى پى ىو هم نهاىتا ۶۰ درصد .

چرا گرافىک از ۹۹ درصد قدرتش استفاده نمىگنه در حالى که سى پى ىو و رم گلوگاه نىستن ???

و فرىم مىاد روى ۱۴ , ۱۵ ???

لینک به دیدگاه

درود با اون کولر به هیچ وجه اور کلاک نکنید چون بسیار ضعیف هست

برای اور کلاک حتما از یک کولر حرفه ای استفاده بفرمایید

مثلا Thermalright Macho

چشم !!!

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز بدون شک cpuشما ایجاد گلوگله میکنه به شش هسته ای بودنش نگاه نکن این سی پی یو حتی core i3هم ضعیفتره ودلیل 99% درگیر نشدن کارت هم به خاطر گلوگاه  هست.

ویرایش شده توسط nas
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یه چک بکنید ببینید Vertical Sync اگر روشن هست خاموشش بکنید. تنظیمات Catalyst Control Center رو هم دیفالت بکنید ببینید تاثیری داره یا نه. با یه برنامه مثل 3DMark هم اگر میتونید تست بکنید تا بشه امتیازش رو مقایسه کرد و ببینید در اون برنامه گرافیک چند درصد زیر لود میره.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز بدون شک cpuشما ایجاد گلوگله میکنه به شش هسته ای بودنش نگاه نکن این سی پی یو حتی core i3هم ضعیفتره ودلیل 99% درگیر نشدن کارت هم به خاطر گلوگاه  هست.

ىعنى با وجود اىنکه سى پى ىو زىر فول لود نمىره باز هم گلوگاه مىشه ???

خب الان چىکار کنم ???

اور با ىک کولر خوب چقدر تاٽىر داره ?

لینک به دیدگاه

یه چک بکنید ببینید Vertical Sync اگر روشن هست خاموشش بکنید. تنظیمات Catalyst Control Center رو هم دیفالت بکنید ببینید تاثیری داره یا نه. با یه برنامه مثل 3DMark هم اگر میتونید تست بکنید تا بشه امتیازش رو مقایسه کرد و ببینید در اون برنامه گرافیک چند درصد زیر لود میره.

الان به سىستم دسترسى ندارم . با گوشى توى ساىت هستم .کارهاىى که فرمودىد رو انجام مىدم و گزارش مىدم .

لینک به دیدگاه

ىعنى با وجود اىنکه سى پى ىو زىر فول لود نمىره باز هم گلوگاه مىشه ???

خب الان چىکار کنم ???

اور با ىک کولر خوب چقدر تاٽىر داره ?

دوست خوب من شما به فکر اور نباش چون تاثیر چندانی نخواهد داشت در ضمن اگر هم سی پی یوت قدرت مند بود فکر نمیکنم اون بازی رو با 7850 بیشتر 20فریم بگیری من قبلا یه 570 داشتم تو بازیه crysis3 با نهایت تنظیمات 30 فریم میداد  البته 570 از کارت شما هم قویتره.

لینک به دیدگاه

دوست خوب من شما به فکر اور نباش چون تاثیر چندانی نخواهد داشت در ضمن اگر هم سی پی یوت قدرت مند بود فکر نمیکنم اون بازی رو با 7850 بیشتر 20فریم بگیری من قبلا یه 570 داشتم تو بازیه crysis3 با نهایت تنظیمات 30 فریم میداد  البته 570 از کارت شما هم قویتره.

اوکى !! مشکل من سر فرىم نىست چون با پاىىن اوردن تنظىمات مشکل حل مىشه . مشکل اىنه که من نمىفهمم چى اىن وسط گلوگاه شده شک خودم به مىن هستش چون پى سى اى ۲ هستش اما گرافىک پى سى اى ۳ .

البته مىتونه مشکل از نرم افزار باشه به زودى به راهنماىى هاى استاد بهمن عمل مىکنم ببىنم چى مىشه . ممنون از توجهتون .

لینک به دیدگاه

اوکى !! مشکل من سر فرىم نىست چون با پاىىن اوردن تنظىمات مشکل حل مىشه . مشکل اىنه که من نمىفهمم چى اىن وسط گلوگاه شده شک خودم به مىن هستش چون پى سى اى ۲ هستش اما گرافىک پى سى اى ۳ .

البته مىتونه مشکل از نرم افزار باشه به زودى به راهنماىى هاى استاد بهمن عمل مىکنم ببىنم چى مىشه . ممنون از توجهتون .

اره میتونه از درگاه مادربردت هم باشه . به نظر من اگه توان مالی داری باندلت رو به اینتل سوکت 1150تغییر بده بعدا هم یه کارت پر قدرت تهیه کن خیالتو راحت کن :)

لینک به دیدگاه

من احتمال کم میدم که از درگاه باشه چون پهنای باند پی سی آی اکسپرس خیلی بالاتر از این حرف هاست. شما صد در صد از ضعف پردازنده تون هست. من با اینکه پردازنده رو تا 4GHZ اورکلاک کردم باز هم تمام توان گرافیک رو نمیتونم استفاده کنم. اگر از نظر مالی مشکل ندارید ارتقاع سیستم بدید.

لینک به دیدگاه

حواستون رو هم شدیدا به حالت Power Saving ویندوز جمع کنید ! ;)

یکبار مشکلی مثل شما داشتم که بعد از کلی کار تخصصی متوجه شدیم مشکل از مورد ساده ای مثل پاور سیوینگ بود :D

کریسیز هم با AMD انگار زیاد حال نمیکنه . حدالامکان گرافیکتون رو روی یک سیستم اینتل هرچند i3 تست کنید .

لینک به دیدگاه

باید مدارا کنی با سیستمت چون اورکلاک پردازنده هایه AMD توصیه نمیشه

لینک به دیدگاه

حواستون رو هم شدیدا به حالت Power Saving ویندوز جمع کنید ! ;)

یکبار مشکلی مثل شما داشتم که بعد از کلی کار تخصصی متوجه شدیم مشکل از مورد ساده ای مثل پاور سیوینگ بود :D

کریسیز هم با AMD انگار زیاد حال نمیکنه . حدالامکان گرافیکتون رو روی یک سیستم اینتل هرچند i3 تست کنید .

امىر جان خوبى از اىن طرفا . ام کا سنتر هم نمىومدى . امتحانات پاىان ترمت تموم شد ???

به زودى ىک باندل اىنتل جور مىکنم . پاور سىوىنگ رو هم چک مىکنم فعلا به سىستم دسترسى ندارم و با گوشى توى ساىت هستم .

لینک به دیدگاه

من احتمال کم میدم که از درگاه باشه چون پهنای باند پی سی آی اکسپرس خیلی بالاتر از این حرف هاست. شما صد در صد از ضعف پردازنده تون هست. من با اینکه پردازنده رو تا 4GHZ اورکلاک کردم باز هم تمام توان گرافیک رو نمیتونم استفاده کنم. اگر از نظر مالی مشکل ندارید ارتقاع سیستم بدید.

خودم هم فکر هستم که ىک دستى به سر رو روى سىستم بکشم اما دانشجو هستم توى ىزد .

مىخواستم ۷۹۵۰ بندازم روى سىستم اما به نظر مىرسه ىک باندل اى ۵ مهم تره !

ممنون از کمک هاتون

لینک به دیدگاه

باید مدارا کنی با سیستمت چون اورکلاک پردازنده هایه AMD توصیه نمیشه

قصد جدى براى اور ندارم بىشتر به فکر ارتقا هستم .

البته بعد از ترم اىنده چون باىد برم ىزد !

ممنون از توجهتون .

لینک به دیدگاه

با تشکر از همه دوستان مشکل حل شد

چند تا کار کردم تا اىنکه مشکل حل شد

اول دراىور کارت گرافىک رو به اخرىن نسخه ارتقاع دادم .

بعد با برنامه که استاد بهمن فرمودند تست کردم که گرافىگ از ۹۹ درصد توانش استفاده کرد

بعد وارد بازى شدم مقدار کمى افزاىش فرىم داشتم اما باز هم گرافىک روى ۸۴ درصد بود .

اىنجا دوباره به توصىه استاد بهمن عمل کردم و گزىنه Vertical Sync رو خاموش کردم فرىم ىه کم بالا رفت و گرافىک هم از ۹۶ تا ۹۹ درصد توانش استفاده کرد .

باز هم از همه دوستان متشکرم فقط مٽبت هام تموم شده . و نتونستم به همه عزىزان مٽبت بدم که فردا جبران مىکنم .post-15235-0-47603100-1421948953_thumb.jpg

post-15235-0-22487500-1421948979_thumb.jpg

post-15235-0-97661200-1421948999_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...