رفتن به مطلب

کدوم یکی؟؟؟؟p8p67 یا h81؟؟؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به دوستای گلم بروبکس خانواده بزرگ لیون :big hug:

اقا من چند روزه دنبال کوچ کردن از amd به اینتل هستم و بین دوتا مادربرد با قیمت یکسان گیر کردم

یکیشون asus p8p67 deluxe هست و یکیشون هم asus h81-plus

هردوتا قیمتشون 270 هست البته مورد اول دست دوم هست

این هم لینک هردوتاشون:

http://www.asus.com/Motherboards/P8P67_DELUXE/overview/

http://www.asus.com/Motherboards/H81PLUS/

حالا میخواستم بدونم که کدومشون ارزش خرید بیشتری داره؟؟؟؟مورد اول چون فقط از پردازنده های 32نانومتری پشتیبانی میکنه یکم اذیت میکن وگیر اوردن پردازندش یکم سخته

دوستان میخواستم نراتتون رو بدونم که حداقل تکلیفم مشخص بشه کدمو بخرم که بعدا پشیمون نشم

منتظر نظرای خوشکلتونم :D

یه دنیا ممنون @};-  :x

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

مقایسه شما بین یک مادربرد نیمه حرفه ای با یک مادربرد معمولیه اونم از دو نسل کاملا متفاوت اما:

مشخصا p8p67 deluxe از همه نظر برتره و امکانات بیشتری هم داره،شخصا H81-plus هم داشتم،اما مسئله ای که هست سوکت پردازنده و بطبع اون چیپ سته  که به نسبت نسل قبلی به میزان قابل توجهی برتره(کلی).

از دیدگاه من اونچه که تعیین کننده خواهد بود پردازنده است،اگر برای هر دو پردازنده هم رده بگیرید من p8p67 deluxe رو توصیه میکنم.ضمن اینکه H81-plus تنها دو شکاف رم داره،pcie نسل 2،درگاه usb کم.

P8P67 DELUXE از پیکربندی دوگانه گرافیک پشتیبانی میکنه،درگاه یو اس بی  بیشتر و مدار تغذیه قویتری داره.

اگه بودجه محدوده در انتخاب P8P67 DELUXE شک نکن اما بفکر پردازنده هم باش،با این حال تهیه مادربرد سوکت 1150 کارکرده هم هست.

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

درود

مقایسه شما بین یک مادربرد نیمه حرفه ای با یک مادربرد معمولیه اونم از دو نسل کاملا متفاوت اما:

مشخصا p8p67 deluxe از همه نظر برتره و امکانات بیشتری هم داره،شخصا H81-plus هم داشتم،اما مسئله ای که هست سوکت پردازنده و بطبع اون چیپ سته  که به نسبت نسل قبلی به میزان قابل توجهی برتره(کلی).

از دیدگاه من اونچه که تعیین کننده خواهد بود پردازنده است،اگر برای هر دو پردازنده هم رده بگیرید من p8p67 deluxe رو توصیه میکنم.ضمن اینکه H81-plus تنها دو شکاف رم داره،pcie نسل 2،درگاه usb کم.

P8P67 DELUXE از پیکربندی دوگانه گرافیک پشتیبانی میکنه،درگاه یو اس بی  بیشتر و مدار تغذیه قویتری داره.

اگه بودجه محدوده در انتخاب P8P67 DELUXE شک نکن اما بفکر پردازنده هم باش،با این حال تهیه مادربرد سوکت 1150 کارکرده هم هست.

ُلام جناب کریمی گل

ازکمکتون ممنونم

چوالا طرف میگه قیمت p67 حداکثر دیگه 270 بت میدمش کمتر نمیده

به نظرت ارزش خرید داره؟؟؟؟پردازندشم میشه گیر اورد

لینک به دیدگاه

این از نظر من :

اولا این دوتا دو نوع سوکت متفاوت از دو نسل با کارایی های مختلف هستن.

مقایسه شون کار درستی نیست.

وارد جزئیات نمیشم ولی من جای شما باشم مستقیم هاسول رفرش.

بدون کوچک ترین شکی .

به علاوه اچ 81 که 270 نیست !!! ارزون تره!!

الان با 270 میشه بی 85 خرید نه اچ 81 که کارایی بهتری داره.

در کل من خرید هاسول رو بیشتر پیشنهاد میکنم.

سلام اقا میلاد

حرف شما درسته که باید به معماری های  جدیدتر رو آورد اما واقعیت اینه که من نگران فرکانس رم ها هستم

اگه توجه کنید هیچ کدوم از برد ها بجز چیپست های سری z یعنی z87 & z97 توانایی پشتیبانی از فرکانس بالاتر از 1600 رو ندارن

اخه این چیزیه که توی کاتالوگ مادربردها نوشته

به نظرتون چیکار کنم؟؟

لینک به دیدگاه

اقا کس دیگه ای نبود ما رو راهنمایی بکنه؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دقیقا بنظر من رم بیشتر فرکانس 1600 واقعا اهمیت نداره، مگر اینکه طرف چهار پنج میلیون خرج سیستم کنه حالا بخواد رم با فرکانس بالاتر بگیره... در حال حاضر فرکانس به نسبت مقدار حجم رم از اهمیت بسیار پایین تری برخوردار هست...

در کل p67 ه برد خیلی خوبی هست اما قدیمی شده متاسفانه، اون h81 هم بنظر من بدرد نمی خوره...  :D

شما بدنبال یه برد بهتر دست دو تمیز باشید...سی پی یو هم براحتی برای هر دو پیدا میشه، درسته کم شده اما گیر میاد 2500k هنوز گاهی برای فروش می گذارند،کمتر از این توصیه نمیکنم و گرنه از نسل جدید خرید کنید !!!  ^_^

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...