رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد خرید LCD یا LED تا سقف 350 تومن

Recommended Posts

سلام دوستان اقا من چند وقته دنبال خرید یه LCD یا LED هستم تا سقف 350 تومن حالا 2 مدل خودم دیدم یکی samsung XL2370 و دیگری LG W2261vp حالا

1-بعضی از دوستان میگن تفاوتی بین LCD و LED نیست و این کنتراست بیشتر اصلا قابل تشخیص نیست

2-یه دوستی گفت چون LED های سامسونگ پشتشه چشم رو اذیت میکنه

3- اگه مدل دیگه ای هم سراغ دارید بگید لطفا من میخوام مخصوص GAme باشه برای PC و میخوام تو هر بازی رزیولیشونشو بچسبونم اخرش :D

لینک به دیدگاه

سلام دوستان اقا من چند وقته دنبال خرید یه LCD یا LED هستم تا سقف 350 تومن حالا 2 مدل خودم دیدم یکی samsung XL2370 و دیگری LG W2261vp حالا

1-بعضی از دوستان میگن تفاوتی بین LCD و LED نیست و این کنتراست بیشتر اصلا قابل تشخیص نیست

2-یه دوستی گفت چون LED های سامسونگ پشتشه چشم رو اذیت میکنه

3- اگه مدل دیگه ای هم سراغ دارید بگید لطفا من میخوام مخصوص GAme باشه برای PC و میخوام تو هر بازی رزیولیشونشو بچسبونم اخرش :D

سلام دوست عزیز ..

تفاوتی بین led و lcd وجود نداره و پولتون رو بیخود دور نریزید ...

به شما w2261 vp رو پیشنهاد میکنم که یکی از بهترین مانیتورهای lcd در بازار برای گیمینگ هست و از کیفیت فوق العاده ای برخورداره و برای اینکه به کیفیتش واقعا پی ببرید پیشنهاد میکنم به پاساز ایران مراجعه کنید و با led w2286l مقایسش کنید .. :)

و دارای ورودی HDMI هست و فول اچ دی .. 1920X1080 - 50000.1 - 2MS

oq1bv6geh04ehko7vcgy.jpg

ویرایش شده توسط DOMINATOR
لینک به دیدگاه

تفاوت که دارند. فنی هم که نگاه نکنیم کم ترین تفاوتشون عمر بالاتر LED در کنار مصرف کمتر هست.(مثلا قرار بود فنی نگاه نکنیم) البته این مطالب رو هم بنده شنیدم.

ولی قطعا با هم تفاوت دارند.ولی نه در رزولیشن های پایین.وقتی که کارت گرافیک شما هم خوب باشه قطعا تفاوت محسوس هست.

و اینکه منظورتون از LED( های سامسونگ پشتشه) چیه؟

این هست از ایسوس ASUS MS236H فکر کنم 290 تا 300 و خورده ای باشه. 23.6 اینچ

این هم از سامسونگ هست 2770H که 27 اینچ هست و LCD که قیمتش رو نمیدونم.

البته به نظر من کلی در نظر بگیریم نسبت به قیمت و امکانات و پشتیبانی(که خیلی مهمه:میگم حالا چرا) اون LG W2261VP از همه بهتره.

چون مثل همه شون Full HD هست.

پورت HDMIداره. که XL2370 و این 2770 که گفتم هم دارند.ایسوس رو نمیدونم.

کنتراستش 1 به 50000 هست.فقط واسه 2770 1 به 70000 هست که به نظر من زیاد فرق نمیکنه.چون این 2770 صد درصد قیمتش خیلی بیشتر از 2261VP ال جی هست.

و قیمتشم از همه کم تره.

و Pitch Pixelesh در حد LCD از بقیقه ی LCD ها بیشتره که یعنی کیفیت بالاتر.

گارانتی مادیران هم که حرف نداره.

جریان پشتیبانی رو برات میگم: من خودم W2261V خریدم.1 ماه بعد 1 خط رنگی افتاد وسطش. زنگ زدم شرکت ظرف یکی 2 روز اومدند عوضش کردند.به همین راحتی.البته یکی 2 روز هم به خاطر آخر هفته بودن بود.(ولی اگر پشتیبانی خوب نداشته باشه کارت زاره.)

در کل پیشنهاد من W2261VP با قیمت کمتر و امکاناتی در حد همین ها.

اما 27 اینچ میخوای 2770 سامسونگ

لینک به دیدگاه

البته یادم رفت اضافه کنم.آخرش

در کل پیشنهاد من W2261VP با قیمت کمتر و امکاناتی در حد همین ها. معرکه هست این مدل ای جی :D

اما 27 اینچ میخوای 2770 سامسونگ اما با قیمتی قطعا بالاتر

لینک به دیدگاه

البته یادم رفت اضافه کنم.آخرش

در کل پیشنهاد من W2261VP با قیمت کمتر و امکاناتی در حد همین ها. معرکه هست این مدل ای جی :D

اما 27 اینچ میخوای 2770 سامسونگ اما با قیمتی قطعا بالاتر

این 2770 که اصلا هیچی چون respond timesh 5mls ثانیست و این خیلی زیاده واسه Game اما یه چیزی که این سامسونگ XL2370 رو برتر از اون Lg میکنه کانترست بالاترشه !!!ببینید من کیفیت واسم مهمه مهم نیست 100 تمن بیشتر یا کمتر من کیفیت میخوام حالا چه 220 تومن باشه چه 350 تومن

لینک به دیدگاه

این 2770 که اصلا هیچی چون respond timesh 5mls ثانیست و این خیلی زیاده واسه Game اما یه چیزی که این سامسونگ XL2370 رو برتر از اون Lg میکنه کانترست بالاترشه !!!ببینید من کیفیت واسم مهمه مهم نیست 100 تمن بیشتر یا کمتر من کیفیت میخوام حالا چه 220 تومن باشه چه 350 تومن

نه عزیز کاتالوگ 2770 دست منه زده 2 ms پنج بود که پیشنهاد نمیدادم.

ولی کنتراست بالاتر تاثیرش رو من زیاد ندیدم.ولی اگر کنتراست بالاتر میخواید که پس W2261 هیچ دیگه.

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز فعلا ال ای دی ها فقط قیمت بالای بی مورد دارند و تفاوت محسوسی با ال سی دی ها ندارند

بنده یک هفته ای XL2370 داشتم و هیچ تفاوت محسوسی بین این محصول و سایر ال سی دی ها ندیدم ضمن اینکه این محصول ساخت چین هست و پایش هم کاملا ثابت هست و قابل تنظیم نیست

شما با این بودجه انتخابهای زیادی میتونید داشته باشید ولی پیشنهاد بنده اینه که پولتون رو علکی خرج نکنید.در کل بنده موارد زیر رو بهتون پیشنهاد میکنم شما ببینید کدومش بیشتر برای شما مناسب هست

1-LG W2262 TQ

که مزایای خیلی خوبی داره از جمله منو های لمسی یا همون تاچ.کنتراست بالا با زاویه دید مناسب و زیبایی مناسب .عیبش اینه که پورت اچ دی نداره.قیمت 220

Monitor_W2262TQ_BigImage.gif

Size 21.5" Wide

Resolution 1920 x 1080

Brightness 300 cd/m2 ( Typical)

Contrast Ratio 70,000 : 1 (DFC)

Viewing Angle H: 176°, V: 170°

Supported Colors 16.7 M Colors

Input Connector 15 pin D-Sub, DVI-D

2-

LG W2261 VP

مانیتوری زیبا و مناسب داری پورت اچ دی قیمت 220

Monitor_W2261V_BigImage.gif

ize 21.5" Wide

Resolution 1920 x 1080

Contrast Ratio 50,000 : 1 (DFC)

Viewing Angle H: 170°, V: 160°

Input Connector 15 pin D-Sub, DVI-D, HDMI

-3

asu ms 226 H

xfso7afxt1pygkwkux8b.jpg

محصول ایسوس با گارانتی ویستا.زیبا و مجهز به پورت اچ دی و دارای منو های لمسی.عیبش اینه که پورت دی وی آی نداره.قیمت 260

jz0e0bxx0g20wn4vnh5.jpg

creen Size 21.5"

Widescreen Yes

Recommended Resolution 1920 x 1080

Viewing Angle 170°(H) / 160°(V)

Pixel Pitch 0.248mm

Display Colors 16.7 Million

Brightness 250 cd/m2

Contrast Ratio ASCR 50000 :1

Response Time 2ms(GTG)

Connectors D-Sub, HDMI

ویرایش شده توسط MR PC
لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز فعلا ال ای دی ها فقط قیمت بالای بی مورد دارند و تفاوت محسوسی با ال سی دی ها ندارند

بنده یک هفته ای XL2370 داشتم و هیچ تفاوت محسوسی بین این محصول و سایر ال سی دی ها ندیدم ضمن اینکه این محصول ساخت چین هست و پایش هم کاملا ثابت هست و قابل تنظیم نیست

شما با این بودجه انتخابهای زیادی میتونید داشته باشید ولی پیشنهاد بنده اینه که پولتون رو علکی خرج نکنید.در کل بنده موارد زیر رو بهتون پیشنهاد میکنم شما ببینید کدومش بیشتر برای شما مناسب هست

1-LG W2262 TQ

که مزایای خیلی خوبی داره از جمله منو های لمسی یا همون تاچ.کنتراست بالا با زاویه دید مناسب و زیبایی مناسب .عیبش اینه که پورت اچ دی نداره.قیمت 220

Monitor_W2262TQ_BigImage.gif

Size 21.5" Wide

Resolution 1920 x 1080

Contrast Ratio 70,000 : 1 (DFC)

Viewing Angle H: 176°, V: 170°

Input Connector 15 pin D-Sub, DVI-D

2-

LG W2261 VP

مانیتوری زیبا و مناسب داری پورت اچ دی قیمت 220

Monitor_W2261V_BigImage.gif

ize 21.5" Wide

Resolution 1920 x 1080

Contrast Ratio 50,000 : 1 (DFC)

Viewing Angle H: 170°, V: 160°

Input Connector 15 pin D-Sub, DVI-D, HDMI

-3

asu ms 226 H

xfso7afxt1pygkwkux8b.jpg

محصول ایسوس با گارانتی ویستا.زیبا و مجهز به پورت اچ دی.عیبش اینه که پورت دی وی آی نداره.قیمت 260

jz0e0bxx0g20wn4vnh5.jpg

creen Size 21.5"

Widescreen Yes

Recommended Resolution 1920 x 1080

Viewing Angle 170°(H) / 160°(V)

Pixel Pitch 0.248mm

Display Colors 16.7 Million

Brightness 250 cd/m2

Contrast Ratio ASCR 50000 :1

Response Time 2ms(GTG)

Connectors D-Sub, HDMI

این پورت HD به چه درد میخوره چون LG W2262 TQ این پورتو نداره اما کنتراست بیشتری داره نسبت به LG W2261 VP حالا شما بین این 2 مدل کدومو پیشنهاد میکنید در شمن هر دوی اینها Full HD هستن دیگه ؟

لینک به دیدگاه

این پورت ، پورت جدیدی هست.که اکثر دستگاه های مولتی مدیا جدیدا از اون استفاده میکنند.یا کنسول ها مثل XboXو PS3

این پورت HDMI هست:

ry9lgfjkj53n2o88mjwa.gif

اینم انواع پورت DVI:

sswlh1ewlvn7gnvtmj76.jpg

ولی فرق خاصی ندارند.در کیفیت/.فقط HDMI میتونه صدا رو هم انتقال بده و قابلیت محافظت از از اطلاعات کیفیت بالا رو داره که همون HDCP هست. High-Bandwich Digital Content Protection

به نظر من همون کنتراست بالاتره رو بگیر. زاویه ی دیدشم بالاتره.

لینک به دیدگاه

این پورت ، پورت جدیدی هست.که اکثر دستگاه های مولتی مدیا جدیدا از اون استفاده میکنند.یا کنسول ها مثل XboXو PS3

این پورت HDMI هست:

ry9lgfjkj53n2o88mjwa.gif

اینم انواع پورت DVI:

sswlh1ewlvn7gnvtmj76.jpg

ولی فرق خاصی ندارند.در کیفیت/.فقط HDMI میتونه صدا رو هم انتقال بده و قابلیت محافظت از از اطلاعات کیفیت بالا رو داره که همون HDCP هست. High-Bandwich Digital Content Protection

به نظر من همون کنتراست بالاتره رو بگیر. زاویه ی دیدشم بالاتره.

من که واسه PC میخوام نیازی به پورت HDMI ندارم چون از DVI استفاده میکنم خوب اون pixel pichesh چنده ؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز سوالت باعث شد برم Pitch Pixel 2262 رو هم پیدا کنم و خوشحال شدم که LG دوباره این کیفیت رو تکرار کرده و در نهایت تعجب PItch Pixele ش با W2261VP یکی هست.

و اینم بهت بگم که تو هیچ محصولی در بازار از برند دیگه این Pitch Pixel وجود نداره.. برای W2261Vp و 2262TQ این مقدار هست.Pixel Pitch: 0.24825×0.24825

که در برندهای دیگه خیلی بیشتره.این عدد هرچی کمتر باشه کیفیت بیشتره.رابطه ی عکس دارند.

لینک به دیدگاه

من که واسه PC میخوام نیازی به پورت HDMI ندارم

فرقی نمیکنه واسه کامپیوترم میشه استفاده کرد.مثلا من مانیتورم W2261 هست .HDMI داره یه تبدیل واسه پورت DVI گرافیکم گرفتم و وصلش کردم به پورت HDMIمانیتور.

لینک به دیدگاه

فرقی نمیکنه واسه کامپیوترم میشه استفاده کرد.مثلا من مانیتورم W2261 هست .HDMI داره یه تبدیل واسه پورت DVI گرافیکم گرفتم و وصلش کردم به پورت HDMIمانیتور.

حالا در کل به نظرت نداشت پورت HD واسم مشکلی ایجاد نمیکنه ؟

لینک به دیدگاه

البته اگه در اینده خواستید از کنسول استفاده کنید hdmiساپرت بهتره

لینک به دیدگاه

بله حرف حاج کوروش هم صحیحه.حتی میتونید به DVD Player هایی که پورت HDMI دارند وصلشون کنید.من باشم همون W2261VP رو برمیدارم.

لینک به دیدگاه

بله حرف حاج کوروش هم صحیحه.حتی میتونید به DVD Player هایی که پورت HDMI دارند وصلشون کنید.من باشم همون W2261VP رو برمیدارم.

اره اما HDMI یا کنتراست بیشتر مساله اینست اونی که کنتراستش بیشتر HDMI نداره اونی که کمتره HDMI داره :) :D

لینک به دیدگاه

اره اما HDMI یا کنتراست بیشتر مساله اینست اونی که کنتراستش بیشتر HDMI نداره اونی که کمتره HDMI داره doh.gifblink.gif

دیگه به خودت بستگی داره. یا 20000 تا کنتراست یا HDMI.

که من باشم همون HDMI رو قبول میکنم. این کنتراست زیاد به چشم نمیاد.مطمئن باش.

لینک به دیدگاه

دیگه به خودت بستگی داره. یا 20000 تا کنتراست یا HDMI.

که من باشم همون HDMI رو قبول میکنم. این کنتراست زیاد به چشم نمیاد.مطمئن باش.

من یه سوال دیگه داشتم من (speakr(cerative T3100 هام رو میزم 2 طرف مونیتورمه حالا LCD بگیرم به LCD اسیبی نمیرسونن ؟

لینک به دیدگاه

من یه سوال دیگه داشتم من (speakr(cerative T3100 هام رو میزم 2 طرف مونیتورمه حالا LCD بگیرم به LCD اسیبی نمیرسونن ؟

نه دوست عزیز آسیبی نمیزنه.اسپیکر ها فقط روی مانیتور های قدیمی که لامپ تصویر داشتند تاثیر میذاشت.روی LCD تاثیری نمیذاره.

ویرایش شده توسط MaKenZi
لینک به دیدگاه

سلام

اسپيكر كه كنار مانيتور باشه، چه تاثيري روي مانيتور ميزاره ؟

دوست عزیز تاثیری نمیذاره.من اشتباه جواب داده بودم تصحیحش کردم.آخرین پست صفحه ی قبل رو بخون دوباره دوست عزیز.

ببخشید که اشتباه جواب دادم.redface.gif

لینک به دیدگاه

اتفاقا بازم در مورد ال سی دی اسپیکر تاثیر گذاره و میدان مغناطیسی باعث کدر شدن تصویر وخرابی تصویر اونم تا جایی که تصویر سیاه میشه برای یکی از دوستان اتفاق افتاده بود

لینک به دیدگاه

من تو چند تا سایت خارجی هم نگاه کرده بودم گفته بودند رو LCD تاثیری نداره.

بعضی ها هم گفته بودند 1 متر فاصله داشته باشه بهتره.اگر منبع موثقی پیدا کردم خبر میدم.

لینک به دیدگاه

خوب گشتم تو yahoo answer دیدم که گفته بود روی پرفورمنس یا کارایی تاثیری ندارند ولی روی رنگ ها تاثیر دارند.پس نتیجه میگیریم همون اسپیکر رو کنار مانیتور نذاریم بهتره.

و احتیاط شرط عقل هستش.

لینک مطلب:

http://answers.yahoo...24014424AAze2Jw

ویرایش شده توسط MaKenZi
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...