رفتن به مطلب

مین h-81 گیگا بایت یا ایسوس

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان!!

میخوام 3 تا از این مین خرید کنم!!!

اولویت اشنامون موندگاری خوب(کیفیت قطعات بالا- گارانتی خوب )هست

اصلا روی مین قرار نی گرافیک سوار شه پس تو اسلاید pci اصلا موردی نداریم که مثلا بگیم تو ایسوس بهتره یا گیگا!!!

کلا یک چیز خوب میخوام که به این زودی ها خراب نشه و اگه خدای نکرده شد گارانتی جواب بده!!!

مین گیگا فکر کنم اواژنگ هست

ایسوس هم الماس ایران 

حالا با این توضیح کدومو بخرم

لینک به دیدگاه

و یک سوال دیگه؟؟

الان من مین بخرم اکبند اونجا برام تست میکنن ؟؟ یا نع باید بیام خونه تست کنم o.O؟؟

اگه اومدم خونه مشکل داشت چی؟؟؟

اینم برام توضیح بدید مرسی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

دوست گرامی در مورد گیگا یا اسوس بودن بحث زیاد هست

ولی خب با توجه به ملاک اصلی آشنا شما یعنی طول عمر زیاد و پشتیبانی خوب در صورت بروز اشکال ، آواژنگ بسیار بهتر عمل میکنه و با خیال راحت میتونید مین گیگابایت رو خرید کنید ، در صورتی که مین های اسوس پشتیبانی خوبی در ایران ندارن

در کل زیاد تفاوتی بین این دو برند نیست ولی من بشخصه خودم طرفدار اسوس هستم

در مورد سوال دو شما باید بگم که : خیر دوست گرامی اونجا مین رو براتون تست نمیکنن و اگر شما بخواهید براتون تست کنند، از شما هزینه دریافت میکنند که اصلاً نیاز به این کار نیست

شما در حین خرید 24 ساعت مهلت تست بگیرید از فروشنده و ذکر کنند در فاکتور خرید (البته مین رو نباید پیچ کنید وگرنه شامل مهلت تست نمیشه )

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...