رفتن به مطلب

فروش کد استیم برای Saints Row: Gat out of Hell

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت همه دوستان

این بازی جدید ترین محصول در سری Saints Row هست. سری Saints Row شبیه سری GTA با قابلیت Co-op هست که دلیلی برای خرید ارجینال آن می تواند باشد که می تونید با یک نفر دیگه از هر جای دنیا با هم بازی کنید و همزمان جلو برید که لذت بازی کردن رو دو چندان می کنه. بازی از گرافیک خوبی هم برخوردار هست.

لینک به صفحه بازی در استیم:

http://store.steampowered.com/app/301910/

بازی بصورت کد استیم و با قابلیت پذیرش در تمامی نواحی استیم به خریدار محترم ارائه خواهد شد. علاوه بر بازی یک کد افزودنی برای این بازی (DLC)  به اسم Devil's Workshop هم رایگان تقدیم خریدار خواهد شد.

قیمت : تنها ۳۸۰۰۰ تومان

به اولین متقاضی فروخته خواهد شد.

در ضمن فروش خارج از لیون هم برقرار خواهد بود.

قیمت داده شده بسیار خوبه. از دستش ندید. این بازی رو از استیم تا فردا فعلا فقط پیش خرید می تونید بفرمایید چون تاریخ انتشار این بازی 22 ژانویه هست یعنی فردا! تازه در استیم باید ۲۰ دلار بپردازید. در عوض با کدی که خدمتتون ارائه خواهد شد می تونید جلوتر بازی رو در استیم نصب و شروع کنید (افراد دیگه ای هم الان در حال بازی این محصول هستند که در لینک صفحه استیم مشخص هست.) بازی trading card هم دارد.

اگر سوالی داشتید در خدمت هستم. اگر تا حالا اسیتم رو استفاده نکرده اید، من خودم کمکتون خواهم کرد که مراحل رو انجام بدید (که اصلا هم سخت نیستند).

موفق باشید.

post-7067-0-33805400-1421877459_thumb.jpg

ویرایش شده توسط linux
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...