رفتن به مطلب

فقط ویندوز 10 از DirectX 12 پشتیبانی می کند

AORUS
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه
در خبر قبلی گفتیم که DirectX 12 تا 50% عملکرد بازی های مقید به  CPU را بهبود می بخشد،اما اکنون مشخص شده DirectX 12 کاملا منحصر به ویندوز 10 خواهد بود.

DirectX-12-Isn-t-Coming-to-Windows-7-or-

مطمئنا این خبر برای بسیاری از گیمرها ناخوشایند خواهد بود اما با وجود امکان ارتقای رایگان از ویندوز 7 و 8 و 8.1 به ویندوز 10،دیری نخواهد پایید که توجه همگان را جلب میدکند.البته انحصاری بودن DirectX 12 چیز عیجی نیست چراکه پیشتر نیز شاهد آن بوده ایم،برای نمونه Windows Vista فقط از DirectX 10 پشتیبانی می کرد.

43041_05_microsoft-announces-directx-12-

دلیل انحصاری بودن DirectX 12 به ویندوز 10 این است که مایکروسافت به هرکسی که یکی از سه سیستم عامل پیشتر را داشته باشد این امکان را می دهد که به صورت رایگان به ویندوز 10 ارتقا دهد.از این رو  برای کسانی که بدنبال افزایش کارایی هستند اتفاق خوشایندی تلقی می شود.

DirectX 12 به کارت گرافیک های جدید نیاز داد

برای بکار گیری تمامی توان و قابلیت های  DirectX 12 می بایست کارت گرافیک های جدید با پشتیبانی سخت افزاری از DirectX 12 داشت و بسیاری از پردزانده های گرافیکی فعلی که سازندگان آنها می گویند از DirectX 12 نیز پشتیبانی میکنند،توانایی کامل پشتیبانی از DirectX 12 را نخواهند داشت(جزئیات بیشتر در دست نیست)

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

خبات جان داداش این که خبر بدی نیست من که منتظر ویندوز 10 هستم بیاد در اولین فرصت نصبش میکنم تنها مشکلی که کاربران دارن این هست که با نرم افزارها و بازیهایی که در Version های قبلی اجرا میشد مشکلی نداشته باشه که در8.1 این مشکلات زیاد بود ولی باز هم راههایی هست که این مشکلات هم رفع بشن

همیشه خوش خبر باشی داداش @};-

لینک به دیدگاه

ویندوز 8.1 که با بسیاری  از مادربردا و لپ تاپای ایسوس مشکل داشت امیدوارم حداقل تو ویندوز 10 این مشکل برطرف شده باشه

مایکروسافت حتی نتونست با یه اپدیت تو ویندوز 8.1 این مشکلو حل کنه

لینک به دیدگاه

موافقم 100%

ولی واقعا خیلی ویندوز خوبی هست من که دیگه نمتونم با 7 کار کنم بیشتر سعی میکنم اگر مشکلی با 8.1 دارم اون را رفع کنم که مشکلی هم ندارم بیشتر روی لپ تاپ اذیت میکنه مخصوصا که پورتها را موقع لود کردن نمیشناسه

و این که برای 1 بار نصب موفقیت امیز باید 7 تا 8 بار نصب بشه که در ویستا و 7 این مشکل خیلی کمتر بود و با 2 یا 3 بار حل میشد و اکثرا با همون اولین نصب همه چیز درست بود

لینک به دیدگاه

970 الان جزو نسل دوم مکسول هست دیگه و از DX 12 کامل پشتیبانی میکنه آره؟

لینک به دیدگاه

عنوان تاپیک ملت رو گمراه می کنه ها! از ما گفتن! 

قسمت فقط با گرافیک جدید بهتره حذف بشه چون واقعا نیاز نیست به گرافیک جدید.   @};-

لینک به دیدگاه

970 الان جزو نسل دوم مکسول هست دیگه و از DX 12 کامل پشتیبانی میکنه آره؟

بله

لینک به دیدگاه

موافقم 100%

ولی واقعا خیلی ویندوز خوبی هست من که دیگه نمتونم با 7 کار کنم بیشتر سعی میکنم اگر مشکلی با 8.1 دارم اون را رفع کنم که مشکلی هم ندارم بیشتر روی لپ تاپ اذیت میکنه مخصوصا که پورتها را موقع لود کردن نمیشناسه

و این که برای 1 بار نصب موفقیت امیز باید 7 تا 8 بار نصب بشه که در ویستا و 7 این مشکل خیلی کمتر بود و با 2 یا 3 بار حل میشد و اکثرا با همون اولین نصب همه چیز درست بود

مادربرد بنده ایسوس هست.. 6-5 ماه پیش 8.1 نصب کردم موقعی که میخواستم سیستمو خاموش کنم مانیتور خاموش میشد اما در کمال تعجب فن ها همچنان میچرخید و کیس روشن بود! یا مثلا وقتی میخواستی از طریق ویندوز رستارت کنی دو ساعت طول میکشید رستارت بشه بعضی وقتا هم اصلا رستارت نمیشد.درایورا و بایوس و همه اپدیت بودن

یه کدی  بود باید اونو تو نوت پد مینوشتی و با فرمت batذخیره میکردی. موقع خاموش شدن باید رو اون میزدی تا خاموش شه! 

یا مثلا موقعی که به نت میخواستی وصل بشی ایکن کانکت کنار ساعت رو میزدم تا پنجره کانکت بیاد  اون ایکن دو ساعت طول میکشید تا ظاهر بشه ..

یا موقعی که با مدیا پلیر خود ویندوز اهنگ گوش میکردی هی مدیا پلیر هنگ میکرد

یه سرچ کردم دیدم اره خیلیا این مشکلاتو با بعضی از مادربردای ایسوس دارن 

ویرایش شده توسط BlackSound
لینک به دیدگاه

تشکر جناب کریمی واسه خبر :Peace Sign:  743419_smily_bahal_33.gif

این که واسه وین 10 باشه مشکلی نیست

ولی واسه نسل دوم معماری ماکسول یجور تبعیضه ... :(

یعنی حتی کارت 295X2 رو هم به صورت 100%  ساپورت نمیکنه ؟؟؟؟؟ :I Do not Know: 170920_JC_doubledown.gif722821_Laie_6.gif

That's ridicules...

ویرایش شده توسط bi5tvxq
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

باید تا فردا صبر کنیم ببینیم که منتشر شد چیا بهش اضافه شده چیا نشده چه چیز هایی داره چه چیز های نداره 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

منم با 8.1 مشکلی نداشتم با اینکه ایسوز درایور برای این ویندوز نداد اما همون درایورای خودش بخوبی کار میکنه ... و تا حالا با مشکل  خاصی روبرو نشدم... حتی با لپتاپ داداشم و دوستم هم مشکلی بر نخوردم ... خیلی جالبه دوستان می گن مشکل دارن، !!! (اینم بگم از روزای اول که ویندوز 8.1 اومد ریختم و هنوز دارن براحتی کار میکنن نه جدیدا که بگین حالا لابد درسته شده مشکلاتش)  ^_^

اما فقط عملکرد cpu زو اگه قراره بهبود ببخشه پس دیکه چربطی داره به gpu که چی باشه؟؟؟  :-?

راستی مطمعنی 7 دارها هم مجانی ویندوز آپدیت می کنند به 10؟؟؟؟؟ من شنیده بودم فقط 8 و 8.1 بودش؟؟؟ البته من دیشب کنفرانس رو دیدم شاید اشتباه می کنم...  ^_^

ویرایش شده توسط Nima Mazrouie
لینک به دیدگاه

کلا همه رو سرکار گذاشتن!!!!مخصوصا ماهایی که اینجا پولمون بی ارزش هست.

طرف اونور اب سالی یه سیستم جمع میکنه و میندازه دور!!!!

ما اینجا کلی جون میکنیم فقط 3میلیون میتونیم بدیم سیستم تازه بدون گرافیک!!!!

الان 970 میخری بعد فردا میگن  با ویندوز10کار نمیکنه. . . . .

لینک به دیدگاه

=))

نه دوست عزیز اینطوری ههم نیست که اونور اب سالی 1 بار سیستم عوض کنن ولی خوب اونجا هم نسبت به حقوقشون ارزان هست هم پولشون ارزش داره و هم حقوق زیادی دریافت میکنن و حداقل ماهی 2500 دلار میگیرن که با این پول ماشین هم میتونن بخرن چه مونده به کامپیوتر و موبایل در ضمن وقتی قستی میتونن هر چیزی را بخرن پس با همون حقوق به همه چیز میرسن

اینجا شما اگر تسمیم بگیری که یه گرافیک 980 بخری یعنی باید 6 ماه حقوقت را پس انداز کنی و هیچی نخری و نخوری و ن......نی تا به خواستت برسی ولی اونور فقط اراده میخواد

پیشرفت علم هم خوب هست هم بد اینکه ما زرر میکنیم هم یکی از همین بدیها هست ولی خوب اگر بخری که خیلی حال میکنی و خوبی محسوب میشه در کل خوب هست و فقط  با  سیستم حقوق و دستمزد ما همخونی نداره

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

درود من ویندوزم ۸.۱ اورجیناله تو آپدیتش ویندوز ۱۰ پریویو اومده آپدیت کنم نسخه نهایی رو میتونم مستقیم نصب کنم بدون این که لایسنسم بپره ؟

a9ce7f76a930e47fed62ad08ea511f1d.jpg

لینک به دیدگاه

نسخه نهایی ویندوز 10 کی میاد؟

dx 12 کی میاد؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

احتمالا همراه با نسخه جدید ویندوز پاییز 94...  ^_^

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...