رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی جهت خرید خنک کننده پردازنده

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان لیونی...

بنده قصد خرید یه خنک کننده بدون فن رو داشتم برای پردازنده i3 4130

میخواستم بدونم امکانش هست با بودجه حدود 100 تا 140 یه همچین چیزی بگیرم ، مثلاً این ماچو رو بگیرم بدون فن ازش استفاده کنم

orginal_51ENeNzR7pL._SL500_AA300_.jpg

اگه مورد دیگه ای هم بود ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید..

لینک به دیدگاه

چیز خوبی انتخاب کردی اما Lucifer هم خوبه

سلام دوست عزیز ، من مشکلم اینه که نمی دونم میشه ازین کولرها بدون فن استفاده کرد یا نه حتماً باید مدلای مخصوصش رو بگیرم ؟

بعد اگه میشه استفاده کرد دما تو حالت عادی و فشار تا چقدر بالا میره ؟

لینک به دیدگاه

سلام

green tuniq tower  هم خوبه به نظرم

ممنون که تو تاپیک شرکت کردید ولی من سوالم چیز دیگست ... تو پست قبل هم گفتم :

من مشکلم اینه که نمی دونم میشه ازین کولرها بدون فن استفاده کرد یا نه حتماً باید مدلای مخصوصش رو بگیرم ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من هم همین سوال رو دارم

دوستان منتظر پاسخ دقیق هستم

من برای i3 4330 میخوام استفاده کنم (نظرم هم روی لوسیفر هست)

@};- @};-

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

عزیز

تو حالت بدون فعالیت میشه. اما فول لود باید حتما تهویه خوبی داشته باشید. بدون فنم بزارید باید دمای پایپا بیاد پایین. مشکلتون با فن چی هست؟

فن رو میشه برعکس گذاشت. صدایی هم تو بیکاری نداره.

من لوسیفر دارم. بدون فنم تست نکردم. الان امکانشم ندارم. چون بستن فن دردسر داره برام.

لینک به دیدگاه

عزیز

تو حالت بدون فعالیت میشه. اما فول لود باید حتما تهویه خوبی داشته باشید. بدون فنم بزارید باید دمای پایپا بیاد پایین. مشکلتون با فن چی هست؟

فن رو میشه برعکس گذاشت. صدایی هم تو بیکاری نداره.

من لوسیفر دارم. بدون فنم تست نکردم. الان امکانشم ندارم. چون بستن فن دردسر داره برام.

والا تنها قطعه مکانیکی که تو کیسم هست همین کولر استوک پردازندست ، خواستم اگه بشه اونم بردارم

چون هاردم هم صدای ویز ویز میداد هفته پیش با اس اس دی عوضش کردم ...

یه مورد دیگه اینکه شما میفرمایید نمیشه ، الان کولر HR-22 بدون فن عملکردش از خیلی از کولرهای دیگه بهتره اونم واسه پردازنده 2500k  (بنچمارکش تو سایت گرین هست)

گفتم شاید بشه از مدلای پایینتر واسه پردازنده های ضعیف مثه 4130 استفاده کرد... حالا باز اگر یکی از دوستان بتونه تست کنه خیلی خوب میشه .

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز ، من مشکلم اینه که نمی دونم میشه ازین کولرها بدون فن استفاده کرد یا نه حتماً باید مدلای مخصوصش رو بگیرم ؟

دقیقا

یعنی بدون فن هم می شه فقط ۶ یا ۷ درجه داغ تر کار می کنه

فن ها خیلی کم صدا هستند برای چی بی فن استفاده می خواهید بکنید

لینک به دیدگاه

من لوسیفر رو با 4790K بدون نصب فن ویندوز زدم و ازش ریت ویندوز هم گرفتم ولی کولر خیلی خنک بودش

ولی فکر نمیکنم i5 و i7 بدون فن بشه استفاده کرد.

مگر اینکه سری g یا i3 باشه بازم اگر تهویه کیس درست نباشه موقع لود ممکنه اذیت کنه

لینک به دیدگاه

والا تنها قطعه مکانیکی که تو کیسم هست همین کولر استوک پردازندست ، خواستم اگه بشه اونم بردارم

چون هاردم هم صدای ویز ویز میداد هفته پیش با اس اس دی عوضش کردم ...

یه مورد دیگه اینکه شما میفرمایید نمیشه ، الان کولر HR-22 بدون فن عملکردش از خیلی از کولرهای دیگه بهتره اونم واسه پردازنده 2500k  (بنچمارکش تو سایت گرین هست)

گفتم شاید بشه از مدلای پایینتر واسه پردازنده های ضعیف مثه 4130 استفاده کرد... حالا باز اگر یکی از دوستان بتونه تست کنه خیلی خوب میشه .

عزیز من نگفتم نمیشه. گفتم باید تهویه خوبی داشته باشید. دما باید خارج بشه؟ برای چی پس کولر می خرید؟
لینک به دیدگاه

البته  کولر هایه مخصوصه بدونه فن هم میباشد که  اصلن فن نمیخواهد و نوع  تهویشون  خاصه خودشونه که قیمته بالایی دارند و با یه سرچ تو نت میتونید پیداشون کنید  (*)

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت دوستان لیونی...

بنده قصد خرید یه خنک کننده بدون فن رو داشتم برای پردازنده i3 4130

میخواستم بدونم امکانش هست با بودجه حدود 100 تا 140 یه همچین چیزی بگیرم ، مثلاً این ماچو رو بگیرم بدون فن ازش استفاده کنم

orginal_51ENeNzR7pL._SL500_AA300_.jpg

اگه مورد دیگه ای هم بود ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید..

سلام

دوست عزیز این cpu اور نمیشه زیر بار سنگین هم با فن استوک و خمیر مرغوب دماش از 45 تجاوز نمیکنه. روی سیستم بنده هم این cpu هست. ب نظر من این کولر برا این cpu زیاده رویه

با این حال این کولر داشتم رو سیستم قبلیم چه با فن چه بی فن کاراییش عالیه البته با خمیر مرغوب. اگر ب خاطر صدا میخواید فن کولر رو بردارید باید بگم خیلی بی صداست در حد 20-30 دسیبل

ویرایش شده توسط S.morteza
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...