رفتن به مطلب

باس رمها

Recommended Posts

با سلام به تمامی بزرگواران..میخواستم بدونم مادربردهایی که تو حالت عادی تا 1600 و تو اورکلاک 2400 رو مثلا ثاپورت میکنن و ما رم هامون مثلا 2 تا 8 گیگ 2400 هست باید چه کاری انجام بدیم که بخونه رمهارو آیا همین طوری که تو اسلات قرار میدیم باید رم ها رو خودش بشناسه و یا از تو بایوس باید تنظیماتی رو انجام بدیم وآیا این تنظیمات فقط مختص رم هاست و یا باید بقیه اجزائ مثل cpu ,....بقیه رو نیز تنظیم کنیم..با تشکر

لینک به دیدگاه

خیر خودش نمی تونه شناسایی کنه 

یه گزینه به اسم xmp توی بایوس هست (extreme memory profile)  که باید اون رو فعال کنی تا بتونه فرکانس رم های بالاتر از 1600 رو شناسایی کنه و به صورت خودکار روی این فرکانس قرارشون بده. 

خیر نیازی به تنظیم سایر بخش های نیست همین گزینه رو فعال کنید رم با فرکانس نوشته شده روشون کار می کنن

لینک به دیدگاه

ممنون عزیز..بابت راهنمایی..من با بودجه ای حدود 4 میلیون تجهیزات زیر رو انتخاب کردم نظر شما چیه و آیا قطعات بهتری نیز موجود است که جایگزین کنم...نیاز به فن خنکک کننده برای cpu  هست و اینکه اون گزینه ای که فرمودید آیا به سیستم فشار وارد میشود واسه قضیه رم ها یا نه در صورت فشار آیا مضر است یا خیر و اینکه مادربردهای خوبی که بشود جایگزین کرد چه گزینه هایی است..با تشکر

EVGA SuperNOVA 850 G2 80Plus Gold Power Supply

Green X2 Jaguar Case

Intel Core™ i7-4790K Haswell Processor

Samsung 850 EVO 250GB SATA3 SSD

Zotac GTX 650 Synergy Edition 2GB GDDR5

Gskill Trident X 16GB 8GBX2 2400Mhz DDR3 Ram

, اینکه کدامیک از مادربردهای زیر رو پیشنهاد میدید

GIGABYTE Z97X-SLI LGA1150 Z97 Mainboard

GIGABYTE Z97X-Gaming 3 LGA1150 Z97 Mainboard

GIGABYTE H97-Gaming 3 LGA1150 H97 Mainboard

MSI Z97-Gaming 3 LGA1150 Z97 Mainboard

ASUS Z97-A LGA1150 Z97 Mainboard

لینک به دیدگاه

.

ویرایش شده توسط emad-se7en
لینک به دیدگاه

بطور معمول که سیپیو  1155 1150 1600 یا 1333 میشناسه باید خودتون از توی بایوس باپروفایل رم تنظیماتشو عوض کنی  تا بتونی بیاری رو 2400 یا بالاتر اگه هم حرفه ای باشی میتونی تایم و ولتاژ رم دستی تغییر بدی به اون  برسی اما پیشنهاد همون تنظیمات پیش فرض تو XMP هست

لینک به دیدگاه

ممنون از دوستان اگه امکانش هست بقیه سوالم رو هم جواب بدید ممنون

.من با بودجه ای حدود 4 میلیون تجهیزات زیر رو انتخاب کردم نظر شما چیه و آیا قطعات بهتری نیز موجود است که جایگزین کنم...نیاز به فن خنکک کننده برای cpu  هست و اینکه اون گزینه ای که فرمودید آیا به سیستم فشار وارد میشود واسه قضیه رم ها یا نه در صورت فشار آیا مضر است یا خیر و اینکه مادربردهای خوبی که بشود جایگزین کرد چه گزینه هایی است..با تشکر

لینک به دیدگاه

ممنون عزیز..بابت راهنمایی..من با بودجه ای حدود 4 میلیون تجهیزات زیر رو انتخاب کردم نظر شما چیه و آیا قطعات بهتری نیز موجود است که جایگزین کنم...نیاز به فن خنکک کننده برای cpu  هست و اینکه اون گزینه ای که فرمودید آیا به سیستم فشار وارد میشود واسه قضیه رم ها یا نه در صورت فشار آیا مضر است یا خیر و اینکه مادربردهای خوبی که بشود جایگزین کرد چه گزینه هایی است..با تشکر

EVGA SuperNOVA 850 G2 80Plus Gold Power Supply

Green X2 Jaguar Case

Intel Core™ i7-4790K Haswell Processor

Samsung 850 EVO 250GB SATA3 SSD

Zotac GTX 650 Synergy Edition 2GB GDDR5

Gskill Trident X 16GB 8GBX2 2400Mhz DDR3 Ram

, اینکه کدامیک از مادربردهای زیر رو پیشنهاد میدید

GIGABYTE Z97X-SLI LGA1150 Z97 Mainboard

GIGABYTE Z97X-Gaming 3 LGA1150 Z97 Mainboard

GIGABYTE H97-Gaming 3 LGA1150 H97 Mainboard

MSI Z97-Gaming 3 LGA1150 Z97 Mainboard

ASUS Z97-A LGA1150 Z97 Mainboard

کارت گرافیکZotac GTX 650 Synergy Edition 2GB GDDR5 واسه بازیهای جدیدبدرد نمیخوره بهتر از کارت گرافیکهای3و4گیگ استفاده کنی

GTX970 4G

R9 280X 3G

GTX760 4G

R9 290X 4G

لینک به دیدگاه

ممنون اینا که یلی گرونند مناسبتر اگه معرفی کنید ممنون میشم فقط چرا کسی به بقیه سوالام جواب نمیده..اصلا این سیستم من خوب هست..هیچ تغییری نمی خواد..قضیه فن چی شد انگار مدلی رو معرفی نکردید اگه امکانش هست معرفی کنید و اینکه فقط سی پی یو تو حالت اورکلاک قرار میگیره یا رم هم همین حالت    xmp      که دوستان میگن تو حالت اورکلاکه

لینک به دیدگاه

از مدیران و کاربران خوب سایت اگه امکانش هست به سولات من یه جواب کامل بدید ممنون میشم و اگه تو قطعات نمونه بهتری هم هست معرفی کنید..مادربرد خوب بهم تو رنج 400 و 600 و800 و1 تومان معرفی کنید که واقعا عالی باشه و بدرد بخور برای آینده..ممنون

لطفا سولات بالام کامل جواب داده بشه..

با تشکر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...