رفتن به مطلب

سازگاری مادربورد با کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان و اساتید. یه سوال کلی دارم در مورد برند مادربورد. اینه که آیا بهتره که برند مادربورد با برند کارت گرافیک یکی باشه و هر دو از یه برند باشن؟؟ و اینکه تو بحث سازگاری مشکلی بوجود نمیاد اگه از دو برند مختلف باشن؟؟ چون الان خودم یه Asus GTX 970 دارم و میخوام یه مادربورد MSI Z97 Gaming 3 بگیرم. آیا مشکلی ایجاد میشه یا بهتره که مادربورد هم از برند Asus بگیرم؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. 

لینک به دیدگاه

ممنون از دوستان. اگه ایرادی نداشته باشه یه سوال هم در مورد CPU دارم. به نظرتون خرید 4690 به صرفه تره یا 4690k ؟؟  با اورکلاک کردن 4690K تا چه حد میتونم بهبود کارایی داشته باشم؟ میخوام ببینم اگه ارزش نداره ورژن بدون K رو بگیرم.

لینک به دیدگاه

درود 

بنظر من اگر قطعات از یک سازنده باشن بهتره 

ایسوس مین و گرافیک و مانیتور با برند خودش داره

لینک به دیدگاه

ممنون از دوستان. اگه ایرادی نداشته باشه یه سوال هم در مورد CPU دارم. به نظرتون خرید 4690 به صرفه تره یا 4690k ؟؟  با اورکلاک کردن 4690K تا چه حد میتونم بهبود کارایی داشته باشم؟ میخوام ببینم اگه ارزش نداره ورژن بدون K رو بگیرم.

سی پی یو 4690 حدود 30 و چندرصد از 4790 ضعیف تره و200 تومن اضافه برای خرید 4790 مناسب تر است 

لینک به دیدگاه

فکر نمیکنم قطعات جدید و حتی قدیمی مشکلی با هم برند بودن داشته باشن

مثلا کارت sapphire رو چه مادربردی باید گذاشت اونوقت؟

ولی:

یه زمانی دو تا 5770 از برند xfx داشتم.

فقط رو مادربرد Asus جواب میدادن.

دلیلش رو هم موجه نشدم.

لینک به دیدگاه

سی پی یو 4690 حدود 30 و چندرصد از 4790 ضعیف تره و200 تومن اضافه برای خرید 4790 مناسب تر است 

ممنونم ولی من گفتم بین 4690 و 4690k کدوم رو پیشنهاد میدید؟؟!

لینک به دیدگاه

با توجه به این که قصد خرید برد از  سری Z رو دارید ، پردازنده ضریب باز پیشنهاد میشه!

و در جواب سوال بالا بهبود کارایی بستگی به میزان اورکلاکتون داره!

در کل بعید میدونم برای بازی های فعلی نیاز به اورکلاک باشه.

@};-

لینک به دیدگاه

فکر نمیکنم قطعات جدید و حتی قدیمی مشکلی با هم برند بودن داشته باشن

مثلا کارت sapphire رو چه مادربردی باید گذاشت اونوقت؟

ولی:

یه زمانی دو تا 5770 از برند xfx داشتم.

فقط رو مادربرد Asus جواب میدادن.

دلیلش رو هم موجه نشدم.

ممنون از جوابتون. میشه بگید چه مشکلی داشتید؟ یعنی کلا تصویر نمیداد؟

ویرایش شده توسط AliSSnake
لینک به دیدگاه

پوزش بد خوندم 

لینک به دیدگاه

با توجه به این که قصد خرید برد از  سری Z رو دارید ، پردازنده ضریب باز پیشنهاد میشه!

و در جواب سوال بالا بهبود کارایی بستگی به میزان اورکلاکتون داره!

در کل بعید میدونم برای بازی های فعلی نیاز به اورکلاک باشه.

@};-

این میزان بهبود با توجه به اورکلاک در حد معمول چه قدره؟ یعنی مثلا در بازیها چند فریم بهبود خواهم داشت با اورکلاک  تا 4.7 GHz??  اگه ارزش نداره همون H97 بگیرم با یه پردازنده بدون K. بعد یه سوال دیگه این که مادربوردهای Z97 از نسل بعدی پردازنده های اینتل پشتیبانی میکنه یا هنوز مشخص نشده؟

ببخشید این سوالات تو خرید من نقش مهمی داره و باید حتما جوابشون رو بدونم.

لینک به دیدگاه

این میزان بهبود با توجه به اورکلاک در حد معمول چه قدره؟ یعنی مثلا در بازیها چند فریم بهبود خواهم داشت با اورکلاک  تا 4.7 GHz??  اگه ارزش نداره همون H97 بگیرم با یه پردازنده بدون K. بعد یه سوال دیگه این که مادربوردهای Z97 از نسل بعدی پردازنده های اینتل پشتیبانی میکنه یا هنوز مشخص نشده؟

دوست عزىز سى پى ىو هاى مورد نظر شما هردو براى بازى هاى روز مناسب اند . بازى هاى امروزى بىشتر گرافىک محور هستند . اگر تجربه کافى ندارىد اور نکنىد . درسته که اور کار چندان سختى نىست اما اگر به درستى انجام نشه موجب نا پاىدارى سىستم مىشه . دىگه اىنکه شما براى اور نىاز به ىک کولر خوب دارىد پس تفاوت قىمت دو سى پى ىو و کولر هاى مورد نىاز شون رو با هم حساب کنىد . شاىد اگر تفاوت هزىنه اىن دو سى پى ىو رو خرج خرىد ىک اس اس دى کنىد بهتر باشه ( البته اگر ندارىد ) !!!!

لینک به دیدگاه

نقشه راه اینتل ....نسل بعدی اینتل سوکت1151 چیپست Z170  رمهای DDR4 ساپورت میکنه...

ویرایش شده توسط starwar
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فرقی نداره دوست عزیز

من خودم الان برد گیگا دارم با گرافیک ام اس آی

لینک به دیدگاه

واقعیتش این هست که بنده دقیقا نمیتونم تفاوتش رو خدمتتون عرض کنم چون علاوه بر مقدار اورکلاک ، به بازی ، رزولوشن مانیتور ، تنظیمات و خیلی چیز های دیگه هم بستگی داره! اگر صرفا برای بازی قصد خرید دارید ، پردازنده ضریب بسته و یک برد H97 کاملا جوابگوی نیاز شما خواهد بود.

بهبود کارایی اورکلاک زمانی خودش رو نشون میده که پردازنده برای سیستم گلوگاه بشه ، خرید پردازنده ضریب باز به دلیل آینده نگری توصیه میشه درواقع! چون با اورکلاک پردازنده ، داخل بازی های امروز زیاد شاهد افزایش فریم نخواهید بود.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...