رفتن به مطلب

خرید سیستم برای رندر و کارهای گرافیکی تا سقف 5میلیون(فوری)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان ممنون میشم واس خرید این سیستم در انتخاب قطعاتش راهنماییم کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان نظراتشونو اعلام کنن

پیشنهاد بنده که دیروز عرض کردم

میتونی ssd رو 128 گیگ برداری http://lioncomputer.ir/product/3141/Plextor+M5+Pro+Xtreme+128GB+SATA3+SSD/

یا 256 از همین مارک و پاور رو green 700hp برداری و پول باقیمانده رو بزاری واسه کولر (اگه میخوای اوور کنی) و

گرنه هیچی به نظرم سیستم خوبی هستش

30.jpg

لینک به دیدگاه

عزیزان پیشنهاد نسبتا خوبی رو دادند منتها در اخر پیشنهاد میشه یک خنک کننده خوب یا واتر کولینگ ارزان قیمت برای کاهش دمای پردازنده در نظر بگیرید , در موقع رندر گیری پردازنده زیر فشار طولانی و متداوم خواهد بود و فن استوک پردازنده جوابگو نخواهد بود!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیزان پیشنهاد نسبتا خوبی رو دادند منتها در اخر پیشنهاد میشه یک خنک کننده خوب یا واتر کولینگ ارزان قیمت برای کاهش دمای پردازنده در نظر بگیرید , در موقع رندر گیری پردازنده زیر فشار طولانی و متداوم خواهد بود و فن استوک پردازنده جوابگو نخواهد بود!

درسته 

همونطور که قبلاً عرض کردم ssd رو 128 بردار  و اینارو اضافه کن

cooler: Noctua NH-U12P SE2

case fan : Case Fan Green 140mm Turbo LED * 3

لینک به دیدگاه

Asus z97pro

I7 4790k

Seagate 2t 7200

Gskill 16g 8×2 2400

Kingston hyperx 3x 240g

Gigabyte gtx750ti 2g

Green x8 ya x9

Corsair rm850 gold

دوستان نظرتون درباره این سیستم چیه؟

ممنونم از همه دوستان بابت راهنماییاتون

لینک به دیدگاه

قیمتشم میشه حدود 5200 ولی دیگه جا واسه کولرش نداشتم!!!

بودجه محدوده

واقعا ممنون میشم نظر بدید

لینک به دیدگاه

ممنون میشم یه کولر خوب با قیمت مناسب و بازدهی بالا هم بهم معرفی کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

Asus z97pro

I7 4790k

Seagate 2t 7200

Gskill 16g 8×2 2400

Kingston hyperx 3x 240g

Gigabyte gtx750ti 2g

Green x8 ya x9

Corsair rm850 gold

دوستان نظرتون درباره این سیستم چیه؟

ممنونم از همه دوستان بابت راهنماییاتون

سیستم خوبی هستش واسه رندر اما واسه بازی گرافیکت قوی نیستش

کیس هم نمی خواد این همه خرج کنی میتونی همون raidmax cobra z برداری هم زیبا هستش و هم جادار و هم مستحکمه . پول باقیمانده رو کولر بخر

کولر پیشنهادی در پست 6 یکی از بهترین کولرها هستش . میتونی به همین کیس 3 تا فن دیگه اضافه کنی و تهویهشو بهتر کنی

پاور واسه این سیستم زیادی هستش اما واسه آینده خوبه اگه بخوای گرافیک ارتقا بدی

ssd هم خوبه . اینم میتونی برداری حرف نداره http://lioncomputer.ir/product/3140/Plextor+M5+Pro+Xtreme+256GB+SATA3+SSD/

هارد هم به نظرم wd blue بردار میزان خرابیش از segate کمتره . segate سرعتش بیشتره که تو نیاز نداری (ssd داری)

برد هم میتونی giga z97 x ud3h-BK برداری با قیمت 730 تومن که 168 ساعت تحت فشار تست شده واسه کارهای سنگین خیلی خوبه

لینک به دیدگاه

ممنون میشم یه کولر خوب با قیمت مناسب و بازدهی بالا هم بهم معرفی کنید

NOCTUA NH-U12S 245 t

Thermal Right Silver Arrow 270t

Enermax Liqmax 120S-TAA 300t

لینک به دیدگاه

بهتون پیشنهاد میدم که کولر thermalright macho رو تهیه کنید فوق العادست قیمتش هم مناسبه من با همین کولر در زمان رندر طولانی دما بیشتر از 60 درجه نرفت.

لینک به دیدگاه

درود

برای بازی تجربه ای ندارم. رایانه کارهای حرفه ای قدیمها minesweeper , mshearts tetris3d ,klotsky بازی می کردن. نمی دونم تو سیستم عاملهای امروزی هم اجرا می شن یا نه.

رم با فرکانس بالاتر از ۱۶۰۰ بر ندار. پول دور ریختن هست چون این جور رمهای تاخیر بیشتری دارن و بیشتر کاری که انجام می دی به همین تاخیر بستگی داره. توی رایانه های مک پرو و ورک استیشنهای اچ پی که برای چنین مواردی کاربرد دارند تا جایی که می دانم از رمهای با فرکانس مرجع برد و تاخیر کوتاه استفاده می کنن.

کیس اکس۲ گرین مناسب هست و اگر پولت می رسه اکس۴.

اگر بایگانی ات مهم هست هارد وسترن گرین مناسب هست.

کولر همان طور که دوستمان گفت ماچو اچ آر۲ بردار. بعدا می تونی فن اصافه کنی.

برای این جور کارها بی خیال اورکلاک شو.

برد زد۹۷ پرو به دردت نمی خوره مگر این که تعداد هاردها و درایوهای نوری زیادی داشته باشی. دو تا سوکت ۱۹ پین داره که یکیش رو برای بیشتر کیسها نمی تونی به کار ببری.

من msi h97 m-e35 یا z97 میان رده رو توصیه می کنم.

برای پردازنده و گرافیک بهتره نرم افزارهایی که به کار می بری رو فهرست کنی و نیز نوع و سطح کاری که انجام می دی.

برای گرافیست و طراح اهمیت نمایشگر و موش و صفحه کلید کمتر از پردازنده و گرافیک نیست. همچنین میز و صندلی به ویژه اگر زیاد پای کار می نشینی. اگر کارت تدوین هست فرکانس مانیتور و رزولوشن مهم خواهد بود و اگر با عکس سر و کار داری کنتراست و رنگ و زاویه ی دید.

به نظر من بهتره سنجیده تر تصمیم بگیری و پولت رو خرج قطعه های گرانی نکنی که ترازنده ی کارت نیستند.

لینک به دیدگاه

من خودم یه گرافیک gt9500 1g دارم خواستم ببینم همین خوبه یا به فکر یه جایگزین باشم براش

واس 3dmax فتوشاپ و اتوکد

به همراه یه cpu core i7 4790k

لینک به دیدگاه

سلام داداش گلم

اگه کار اتوکد و مایا و 3DMAX میکنی باید از کارت های Nvidia Quadro و یا AMD/ATI FirePro ، و حتما از رم های با CL پایین ، و حداقل بین 12 تا 16 گیگابایت ، و حتما از SSD برای رندر کردن اطلاعات استفاده کنی توصیه بنده هم برای SSD خرید سری Samsung EVO هستش چرا که هم سرعتش بالاس هم وقتی حجمش بالا میره  کارایش مثل بقیه SSD ها کم نیمشه - پردازنده هم سری 4790K بنظرم برات کافیه

نکته اگه از سری کارتهای Nvidia Quadro گرفتی حتما از سایت Geforce.com درایور کارت گرافیک مطابق با نرم افزارت دانلود کن مثلا اگه اتوکد استفاده میکنی درایور اتوکدش رو دانلود کن

ویرایش شده توسط Abolfazl-like
لینک به دیدگاه

بنظر من برای کارهای رندرینگ از سیستم 2011 یا 2011-V3 استفاده کنی بهتر هست این نظر شخصی بنده هست شما هم تحقیق کن ببین کدوم بهتر هست

کارتهای Quadro هم خیلی خوب هستن ولی با بودجه ای که در نظر داری اگر سمتش بری شاید جعبش گیرت بیاد یه 970 بخری بهتر هست که تعادل بودجه هم حفظ بشه بتونی همه چیزهایی را که نیاز داری بخری

لینک به دیدگاه

ممنونم ولی بودجم محدوده

نظرتون درباره این چیه؟

asus h 97me

4790k

8g 4*2 4 1600

corsair550w

thermalright hr-02 macho

ssd 128 kingestoon hyperx 3k

gt9500 1g

متاسفانه بودجم محدود شد به 2 میلیون

بازم از تمامی دوستان سپاسگذارم بخاطر صبر و راهنمایی هاشون

لینک به دیدگاه

2 میلیون کم هست برای سیستمی که بخواد رندر کنه ولی این کانفیگ هم بد نیست

مادربرد را از سری Z بخر که در اینده اگر خواستی ارتقا بدی راحت بتونی بقیه لوازم را هم نسبت به بودجه باقی مانده تهیه کن یا بعضی از قطعات را کارکرده بخر

رمها را چرا زدی 1600 ؟ HyperX Fury 1866 بخر قیمتش با 1600 فرقی نداره

پاور Silverstone 500W خودم دارم 100 میدم با تضمین خودم 6 ماه برات گارانتی میکنم

از یه چیزایی بزن و یکم کانفیگ را بالا ببر لازم نیست همه جنسات اکبند باشه ولی کارکرده هم میخری اول خوب تست کن و تا میتونی حضوری بخر

لینک به دیدگاه

اگربودجه محدوده فعلا از کولر صرف نظر کن.

لینک به دیدگاه

ممنونم

سعید جان بودجه باقی مونده از کولرو صرف خرید چه قطعه ای بکنم؟

لینک به دیدگاه

البته ناگفته نمونه رم 8g و کارت گرافیک gt9500 رو خودم خونه دارم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...