رفتن به مطلب

چرا دکتر ها خرچنگ قوربانه مینویسن ؟

Mahyar Curious
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود دوستان :

چرا دکتر ها خرچنگ قوربانه مینویسن ؟

post-7116-0-47510000-1422234570_thumb.png

لینک به دیدگاه

حالا اینو ولش کن .... اوج ماجرا اونجایی هست که همین دست خطو میبری داروخونه اونا راحت میخونن :laughing:

لینک به دیدگاه

حالا اینو ولش کن .... اوج ماجرا اونجایی هست که همین دست خطو میبری داروخونه اونا راحت میخونن :laughing:

چون دستشون تو یه کاسستsmiley-laughing.gif

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

in dige jozve asrare elahie......

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دلیلش سریع نوشتنه،الان منم دقیقا همینطوری مینویسم از هر 3 حرف یکیش رو و معمولا بجای حروف آخر کلمات  یه خط سینوسی میکشم،همیشه آموزشگاه چند جلسه اول شاگردا نمیتونن بخونن خصوصا خانوما.(البته فقط انگلیسی ) :laughing:

البته مدرک تکنسین داروخونه هم دارم(جدی میگم)

محمود چون نمیتونست بخونه دستور داد همه دکترها فارسی نسخه بنویسن که اجرا نشد :D

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

دلیلش سریع نوشتنه،الان منم دقیقا همینطوری مینویسم از هر 3 حرف یکیش رو ،همیشه آموزشگاه چند جلسه اول شاگردا نمیتونن بخونن خصوصا خانوما.(البته فقط انگلیسی ) :laughing:

پس شما هم آره ؟ :D   من هرچی سعی کردم دست خطشونو بخونم به جز چند کلمه دیگه اصلا نتونستم و سر درد گرفتم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

امکان جعل هم اینطوری کمتر میشه

نه ربطی نداره.تو داروخونه هیچی چک نمیشه.

پس شما هم آره ؟ :D   من هرچی سعی کردم دست خطشونو بخونم به جز چند کلمه دیگه اصلا نتونستم و سر درد گرفتم

با اجازتون.اتفاقا من راحت میخونم چیزی بود عکس بدین زیر 30 ثانیه تحویل بگیرید

لینک به دیدگاه

سلام

من فارسیم هم طوری مینویسم که فقط خودم و افراد معدودی میتونن بخونن.

هر کسی هم دلیل میپرسه میگم خط مهندسی هست :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

هر چی باشه بهتر از دکتری هست که

لینک به دیدگاه

چون هر مریض ارزشی بیش از 30 ثانیه را نداره

باید جوری بنویسن که توی 2 ساعتی که مطب هستن 500 نفر ویزیت بشن

لینک به دیدگاه

دلیلش سریع نوشتنه،الان منم دقیقا همینطوری مینویسم از هر 3 حرف یکیش رو و معمولا بجای حروف آخر کلمات  یه خط سینوسی میکشم،همیشه آموزشگاه چند جلسه اول شاگردا نمیتونن بخونن خصوصا خانوما.(البته فقط انگلیسی ) :laughing:

بابا سریع ...بابا گردباد ...بابا اوج سرعت :-? :-? :-? :-? :-?

خدا مریض هایی که میان پیشت واسه نسخه هاشون رو بیامرزه ... :-S :-S :-S :-S :-S :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:

@};- ... :-t :-t :-t :-SS :-SS :-SS :-SS

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

بنظر من هم اینا دو حرف اولو می نویسن بقشو خط میکشن... بعد داروخانه ای هم که میری دو حرف اولشو نگاه میکنه دوزاریش میافته چیه دیگه...  ^_^

اما جالب اینجاست رفتم دیروز دکتر سرما خورده بودم بهم گفت هر هشت ساعت یبار کلد استاپ بخور... بعد رفتم دارو خونه میگه توش نیست استامینوفن نوشته فقط... هیچی بردم پیش دکتره گوشه صفحه رو نشون میده میگه اینه اینجا نوشتم... خلاصه باز بردم دادم داروخانه ایه گفتم اینه میگه اینجا نوشته...  =))  =))  =))

ویرایش شده توسط Nima Mazrouie
لینک به دیدگاه

امان از دست تو ... :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

لینک به دیدگاه

درود

بنظر من هم اینا دو حرف اولو می نویسن بقشو خط میکشن... بعد داروخانه ای هم که میری دو حرف اولشو نگاه میکنه دوزاریش میافته چیه دیگه...  ^_^

اما جالب اینجاست رفتم دیروز دکتر سرما خورده بودم بهم گفت هر هشت ساعت یبار کلد استاپ بخور... بعد رفتم دارو خونه میگه توش نیست استامینوفن نوشته فقط... هیچی بردم پیش دکتره گوشه صفحه رو نشون میده میگه اینه اینجا نوشتم... خلاصه باز بردم دادم داروخانه ایه گفتم اینه میگه اینجا نوشته...  =))  =))  =))

مردم از خنده 

دمت گرم

=))  =))  =))  =))  =))  =))

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تازه قبلا میشد مثلا بگی یه بسته سرما خوردگی بده الان بهش گفتم بده ازاد بهم نرم تا دکتر باز بیام برگشته میگه دارو فقط دیگه با دفترچه و نسخه داده میشه...  *dry#

بعدم اومدم خونه دیدم ادولت کلد داده بهم ... بعد مامانم میگه کلد استاپ قویتره بجاش دوتا دوتا بخور حالا...  :mad:

ویرایش شده توسط Nima Mazrouie
لینک به دیدگاه

نه ربطی نداره.تو داروخونه هیچی چک نمیشه.

با اجازتون.اتفاقا من راحت میخونم چیزی بود عکس بدین زیر 30 ثانیه تحویل بگیرید

والله برادر من پزشکه و خانوادگی خطاط هستیم ولی میگه بدخط مینویسیم که جعلش سخت باشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...