رفتن به مطلب

سوال در مورد دريافت صداي سيستم توسط كارت گرافيك

meysam321 مهمان
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان

يه سوال برام پيش اومده آيا ميشه از كارتاي گرافيكي كه sound device دارن و hdmi ندارن با استفاده از تبديل dvi>hdmi و كابل hdmi و اتصالش به ورودي hdmi مانيتور و گرفتن صدا از خروجي مانيتور صداي سيستمو دريافت كرد؟

با سپاس

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت دوستان

يه سوال برام پيش اومده آيا ميشه از كارتاي گرافيكي كه sound device دارن و hdmi ندارن با استفاده از تبديل dvi>hdmi و كابل hdmi و اتصالش به ورودي hdmi مانيتور و گرفتن صدا از خروجي مانيتور صداي سيستمو دريافت كرد؟

با سپاس

ببین دوست عزیز معمولا روی کارت های گرافیک یه سوکت 2 پین هست.حالا چه کارت خروجی HDMI داشته باشه چه نداشته باشه.

نمونش رو تو عکس میبینی (اون کوچیکه)

ff3gg6d3dy5mg4ix8a9i.jpg

شما بعد از اینکه با تبدیل DVI به HDMI کارت گرافیک رو به مانیتور وصل کردی.یه کابل دیگه هم میخوای برای گرفتن صدای HDMI.

اونم کابل spdif هست که یه سرش میخوره به همین سوکت 2 پین کارت گرافیک و سر دیگرش میخوره به سوکت spdif مادربورد(البته اگر مادربوردت داشته باشه که معمولا همه دارند)

اینم نمونه ی این کابل هست:

8p8jl8letfv48yer48w3.jpg

من خودمم دنبال استفاده از صدای HDMI هستم.ولی این کابل رو پیدا نکردم. اگر این کابل رو پیدا کردی به منم بگو.Praying.gif

لینک به دیدگاه

داداشي از كمكت ممنونم ولي من مشكلم عكس شماست اين كابلو دارم ولي بد بختي اينجاست كه گرافيكم اون دو پينه رو نداره

ولي يه نكته اينجاست : كابل؟؟؟؟؟؟ كدوم كابل اينكه دوتا دونه سيمه من جات بودم كارم لنگه اين دوتا سيم نميموند يه زره ابتكار عمل ميخواد كه 100% شما داري محسن جان

بازم از كمكت ممنونم

لینک به دیدگاه

پس اگر او سوکت 2 پین رو نداشته باشه که دیگه نمیدونم.

گرافیکت چیه؟؟

من کابل دارم ولی نمیخوره بهش.متاسفانه.دقیقا همین کابل عکس رو ندارم.

لینک به دیدگاه

club 4670 agp

فكر نميكنم ati اين سوكتو رو كارتاش بزاره ميزاره؟

من برا يكي از دوستان يه 9600 512 giga گرفته بودم كارتنش پيش من بود هم dvi>hdmi داشت هم اين spdif

رو از يه كارت 100 تومني بعيد بود

لینک به دیدگاه

این که تو پکیج چه چیزایی میذارند بیشتر به شرکت بستگی داره.

مثلا من به کارت 260 GTX برا فامیلامون گرفتم مارک palet یا یه همچین چیزی بود/ کلی کابل و تبدیل و اینجور چیزا تو پکیجش بود.

یه سوکت دیگه هم هست برای انتقال صدا از گرافیک که اونو من تا حالا ندیدم روی کارت گرافیکی.ولی ورودیش رو روی پنل عقبی مادربوردها زیاد دیدم.یه سوکتی هست که وقتی سیستم روشنه یه رنگ قرمزی ازش میاد بیرون و یه در کوچیک هم روش داره.که کارکردش شبیه همون spdif هست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...