رفتن به مطلب

بهترین دوربین عکاسی تا700تومن به نظرتون کدومه؟؟؟

Recommended Posts

سلام -به سرم زده دوربینموو عوض کنم ولی موندم چی بگیرم-تو سایتا ماشاالله انقد هس هنگ کردم از عزیزانی که دستی تو عکاسی حرفه ای دارن خواهش دارم کمک کنن.کیفیت عکس و فیلم دوتاشم برام مهمه و همچنین زوم وظاهر حرفه ای.

الانNikons6400 دارم

که مشخصاتش اینه:

http://www.digikala.com/Product/DKP-20859/Nikon-Coolpix-S6400/%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84-%D9%86%DB%8C%DA%A9%D9%88%D9%86-%DA%A9%D9%88%D9%84%D9%BE%DB%8C%DA%A9%D8%B3-S6400

ویرایش شده توسط Eghbali.M
لینک به دیدگاه

سلام -به سرم زده دوربینموو عوض کنم ولی موندم چی بگیرم-تو سایتا ماشاالله انقد هس هنگ کردم از عزیزانی که دستی تو عکاسی حرفه ای دارن خواهش دارم کمک کنن.کیفیت عکس و فیلم دوتاشم برام مهمه و همچنین زوم وظاهر حرفه ای.

الانNikons6400 دارم

درود دوست عزیز

برای عکاسی حرفه ای دوربین DSLR بخر میتونی با کنن 1200D و یا EOS M که سری آماتور و enter حساب میشن دوربینی که شما دارید کامپکت هستش

گرچه کلیه دوربینهای سنسور CMOS کاملا نرم افزاری هستند و 75 درصد کل عکس با محاسبات ریاضی به دست میاد

در آینده سنسورهای دایرکت که نرم افزار کمترین دخالت را داره بصورت حرفه ای جا می افتن اولین سری های این نوع سنسور مدل Foveon x3 هست

لینک به دیدگاه

حداکثر 700 میخوام خرج کنم

لینک به دیدگاه

حداکثر 700 میخوام خرج کنم

فکر نکنم با 700 تومن بشه دوربین حرفه ای خرید یا اینکه میتونی دسته دو بخری

یکی از اون دو مدل رو که گفتم بخر شروع کن به عکاسی کردن تازه اونموقع لذت عکاسی رو درک میکنی، اینکه بتونی دیافراگم و سرعت و حساسیت رو خودت تنظیم کنی و در لحظه ای که خواستی شات کنی توی عکاسی حرفه ایی مهمه.

اگه از موارد بالا بگذریم خیلیا اومدن با دوربین کامپکت هم عکسهایی رو خلق کردن که بسیار عالیه ولی فکرش رو بکن که شما میخوایید مسیر تهران تا بندرعباس رو با پیکان رانندگی کنی بری، در حالی که با کمی خرج بیشتر میتونی با بنز کلاس سی بری بندرعباس. اینجاش تصمیم با خودته! اگه به صورت قطع مصمم هستی بری بندرعباس پیکان هم کارتو انجام میده!!! هر دو ماشین در شب فقط 100 متر جلو رو روشن میکنن.

ویرایش شده توسط !mEss
لینک به دیدگاه

راسی این مدلs6400 تنظیمات نداره برا بهترین حالت عکاسی و فیلمبرداری؟مثلا همون iso-دیافراگم

لینک به دیدگاه

زوم 12برابر عکساش 30درصد افت داره یا در حالت عکاسی کلوز آپ از 10-15سانت جلوتر نمیشه عکس انداخت-

لینک به دیدگاه

راسی این مدلs6400 تنظیمات نداره برا بهترین حالت عکاسی و فیلمبرداری؟مثلا همون iso-دیافراگم

iso رو داره حتمن ولی دیافراگم رو نمیدونم، ولی فکر نکنم داشته باشه

زوم 12برابر عکساش 30درصد افت داره یا در حالت عکاسی کلوز آپ از 10-15سانت جلوتر نمیشه عکس انداخت-

علت افت در زوم دیجیتاله و بخاطر فوکوس لنز نمیتونین رو کمتر از 20 سانت فوکوس کنین

ویرایش شده توسط !mEss
لینک به دیدگاه

• 5 ماه بعد...
  • 3 ماه بعد...

درود دوست عزیز

برای عکاسی حرفه ای دوربین DSLR بخر میتونی با کنن 1200D و یا EOS M که سری آماتور و enter حساب میشن دوربینی که شما دارید کامپکت هستش

گرچه کلیه دوربینهای سنسور CMOS کاملا نرم افزاری هستند و 75 درصد کل عکس با محاسبات ریاضی به دست میاد

در آینده سنسورهای دایرکت که نرم افزار کمترین دخالت را داره بصورت حرفه ای جا می افتن اولین سری های این نوع سنسور مدل Foveon x3 هست

eos-m بی‌آینه هست و نه SLR.

لینک به دیدگاه

My recommendation would be Canon SX710

یک چیزی توی همین مایه‌ها خوبه. پاور‌شاتهای کنون خیلی از امکانات دوربینهای حرفه‌ای رو دارند.

لینک به دیدگاه

تا 1 تومن چی میشه خوب و حرفه ای خرید ...؟؟؟

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...
  • کاربر ویژه

با سلام
دوربین کنون مدل SX620HS رو مد نظر داشته باشید
دوربین خوبی هست
در انجمن عکاسی مشاوره بگیرید  با رعایت قوانین شون(فروم عکاسی)
خیلی بد اخلاق و خیلی بیشتر به قوانین احتران میزارن ^_^^_^

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...