رفتن به مطلب

نصب کولر 280 در کیس HAF X

Recommended Posts

سلام به همه دوستان عزیز.

امیدوارم بتونم به دوستانی که این کیس رو دارن کمک کنم تا ببینن که به راحتی هر چه تمام تر انواع  کولر خنک کننده مایع با سایز 280 از جمله  Coolermaster nepton 280L و Corsair h110 رو به صورت اصولی میشه توی این کیس جا داد.

فقط یه مقدار دقت و حوصله میخواد تا بتونید یه کاره خیلی تمیز انجام بدید. در ضمن باید جای سوراخ ها دقیق باشه تا موقع بستن کولر به مشکل نخورید.

حتما موقع سوراخ کاری باید با سمبه محل دقیق سوراخ رو نشون بزنید تا مته از سر جاش حرکت نکنه.

جزئیات اندازه ها رو براتون توی پیوست ها گذاشتم دوستان. فقط دقت کنید که اندازه گذاری ها از مرکز سوراخ ها هستش.

امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید.

post-10325-0-79869000-1422284037_thumb.jpg

post-10325-0-71761300-1422284053_thumb.jpg

post-10325-0-99735000-1423502512_thumb.jpg

ویرایش شده توسط Hamid Mohammadi
لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

با سلام خدمت دوست عزیزم حمید خان، بابت این مطلب مفید ازتون تشکر میکنم. چند تا سوال داشتم: نویزی که کولر280L ایجاد میکنه در مقایسه با H100i چگونه است؟ چون شنیدم که نویز بسیار بالایی داره. و اینکه دور فن ها در این کولر قابل تنظیم است یا نه؟

ویرایش شده توسط Alireza999
لینک به دیدگاه

با سلام خدمت دوست عزیزم حمید خان، بابت این مطلب مفید ازتون تشکر میکنم. چند تا سوال داشتم: نویزی که کولر280L ایجاد میکنه در مقایسه با H100i چگونه است؟ چون شندیدم که نویز بسیار بالایی داره. و اینکه دور فن ها در این کولر قابل تنظیم است یا نه؟

سلام علیرضا جان.

خواهش میکنم دوست من شما لطف داری.

نویزش از دور 1800 به بالا زیاد میشه و آزار دهنده ولی تا 1800 کاملا ایده آل هست و نویز کمی داره اما از 1800 به بالا نسبت به h100i نویز خیلی بیشتری داره که اینم خیلی طبیعیه چون فن هاش 140 هستن و خنک کننده گیش هم حدود 7 یا 8 درجه از h100i بیشتره.

البته اگه مثله سیستمه من دوتا فن کورس ایر یا فن کوگار زیرش نصب کنی اصلا دور فن های خودش از 1800 بالاتر نمیره و اکثرا روی 1600 تا 1800 کار میکنه تویه فول لود. در ضمن فن های این کولر برخلاف h100i به پمپ وصل نمیشن و باید به مادربورد وصلشون کنی و کاملا قابل تنظیم هستن مخصوصا با بورد شما دوست من و از توی پنل front base هم دقیق قابل کنترلن. نگران نباش علیرضا جان.

لینک به دیدگاه

ممنون از پاسخگویی. متاسفانه پست هام کم هست و نمیتونم بهت + بدم.

البته فن کوگر فشار استاتیک ایجاد نمیکنه و به هیچ وجه برای واترکولر ها مناسب نیست. مخصوصا اگه برای Push استفاده بشن. خواستم اینه بهت بگم که دیدم فن های corsair انداختی البته اگر سری SP انداخته باشی خیلی خوبه ولی اگر AF انداختی که مناسب نیست. واقعا 7-8 درجه تفاوت داره؟ خودت تست کردی؟ بقیه دوستان گفتن که 3-4 درجه فرق میکنه.

در ضمن اسم تاپیک هم درست کن. HAF X درسته :D .

این واتر کولر هم معضلی شده برای من. هنوز نتونستم اتنخاب کنم که H100i بگیرم یا 280L . مزایا و معایب به این شرح است!!!!!!:

H100i: قابلیت corsair link برای تنظیم دور فن و مانیتور دقیق دمای cpu (چند پروفایل برای دور فن از پیش تعیین شده)- نصب شدن بدون دردسر در haf x -امکان اضافه کردن دو تا فن مشابه SP 120 و Push و Pull با قدرت برابر- قیمت مناسب نسبت به قیمت دلاری(آمازون) 430 هزار تومن

280L: سه تا چهار درجه خنکتر بودن- نویز بالا در دور بالا- تنظیم دور فن به صورت دستی-نصب در haf x با صرف وقت وانرژی زیاد!!!!!!!!-  بد بودن قیمت ریالی نسبت به دلاری-فروختن به قیمت خون مشتری 630 هزار تومن(تا فهمیدن مشتریش خوبه 120-130 تومن گرون کردن) آواژنگ اصلا مشتری مدار نیست.

دوستان هم اگر نظری دارن بفرمایند تا انتخاب درستی بکنم. والا فکر کنم آخرش باید شیر یا خط کنم :D =)) =)) .

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اگه نمی خوای زیاد اور کنی الکی هزینه نکن بور این رو بگیر http://lioncomputer.ir/product/4450/DeepCool+GAMER+STORM+Maelstrom+240+AiO+Liquid+CPU+Cooler/

من الان H80iدارم حدود یک سال هست دارم واشرهای ورودی و خروجی پوسیده و ترک برداشته اما شلنگ ها سالم هست جایی پیچ هاش دیگه مثله اول سفت نمیشه (3-4 بار باز کردم برا تمیز کردن)

در کل به نظر من این مدل deep coolگزینه خوبی هست هم نسبت به قیمت هم کارایی این کولر با اینکه 240 هست قیمتش تغریبا برابر با H80i هست

ایم مدل که اشاره کردم حدودا از لحاظ بازده برابر با H110 هست

ویرایش شده توسط ramin9500
لینک به دیدگاه

این هم چند نمونه تست

cpu 4770kهست هم نو حالت بودن اور هم تو حالت اور تا 4.2

post-11538-0-74895700-1424623020_thumb.gif post-11538-0-85414600-1424623033_thumb.gif

post-11538-0-51820600-1424623047_thumb.gif post-11538-0-20877000-1424623059_thumb.gif

post-11538-0-22634300-1424623071_thumb.gif post-11538-0-05153400-1424623085_thumb.gif

ارزش خرید بیشتری هم داره

post-11538-0-59836700-1424623236_thumb.gif

من این کولر رو پیشنهاد میکنم.

لینک به دیدگاه

ممنون از پاسخگویی. متاسفانه پست هام کم هست و نمیتونم بهت + بدم.

البته فن کوگر فشار استاتیک ایجاد نمیکنه و به هیچ وجه برای واترکولر ها مناسب نیست. مخصوصا اگه برای Push استفاده بشن. خواستم اینه بهت بگم که دیدم فن های corsair انداختی البته اگر سری SP انداخته باشی خیلی خوبه ولی اگر AF انداختی که مناسب نیست. واقعا 7-8 درجه تفاوت داره؟ خودت تست کردی؟ بقیه دوستان گفتن که 3-4 درجه فرق میکنه.

در ضمن اسم تاپیک هم درست کن. HAF X درسته :D .

این واتر کولر هم معضلی شده برای من. هنوز نتونستم اتنخاب کنم که H100i بگیرم یا 280L . مزایا و معایب به این شرح است!!!!!!:

H100i: قابلیت corsair link برای تنظیم دور فن و مانیتور دقیق دمای cpu (چند پروفایل برای دور فن از پیش تعیین شده)- نصب شدن بدون دردسر در haf x -امکان اضافه کردن دو تا فن مشابه SP 120 و Push و Pull با قدرت برابر- قیمت مناسب نسبت به قیمت دلاری(آمازون) 430 هزار تومن

280L: سه تا چهار درجه خنکتر بودن- نویز بالا در دور بالا- تنظیم دور فن به صورت دستی-نصب در haf x با صرف وقت وانرژی زیاد!!!!!!!!-  بد بودن قیمت ریالی نسبت به دلاری-فروختن به قیمت خون مشتری 630 هزار تومن(تا فهمیدن مشتریش خوبه 120-130 تومن گرون کردن) آواژنگ اصلا مشتری مدار نیست.

دوستان هم اگر نظری دارن بفرمایند تا انتخاب درستی بکنم. والا فکر کنم آخرش باید شیر یا خط کنم :D =)) =)) .

محبت داری رفیق

کاملا نظرت راجبه فن کوگار صحیحه و فن های منم SP high performance هستن و ضمنا دمای من نسبت به h100 حدود 12 درجه تفاوت داشتن و نسبت به h100i حدود 7 درجه تفاوت و خودم تست گرفتم با فرکانس 4.7 گیگاهرتز.

اسم تاپیک هم امشب درستش میکنم. اشتباه لوپی بوده چون توی امضام درسته. ممنون که تذکر دادی وگرنه اصلا حواسم بهش نبود  :laughing:  :clapping:

شک نکن که باید h100i بخری علیرضا جان چون من واسه اورکلاک و تحت فشار بودنه سیستمم اینو خریدم و همون موقع که تازه اومده بود خریدمش 520 هزار تومن و این مبلغی که گفتی اصلا ارزش نداره و h100i کاملا برات مناسبه.

لینک به دیدگاه

ممنون از حمید جان و رامین خان @};-

حمید الان که فکرشو میکنم میبینم که H100i با دو تا فن اضافه SP 120 از 280L واسم ارزونتر در میاد!!!! و فن های اضافه برای H100i  چند درجه تفارت خنک کنندگی 280L روتا حدودی جبران میکنند. البته cpu من 4770K هست شاید این 8-7 درجه تفاوت برای cpu شما باشه.

رامین بعید میدونم دیپ کول بگیرم ولی راجع به سفت نشدن پیچ ها و پوسیدگی بیشتر تحقیق میکنم.

ویرایش شده توسط Alireza999
لینک به دیدگاه

این بلایی که سر کولر من اومده هست

post-11538-0-02365000-1414747865_thumb.jpg
post-11538-0-10783500-1414747805_thumb.jpg
post-11538-0-48144100-1414747686_thumb.jpg

من فن ورودی هم با مدل Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM عوض کردم یه مقدار نویز زیاد هست فن خروجی هم برای خودش هست که اون 2700 دور هست فن خروجی هم بیرون کیس بستم که فضا داخل کیس رو کمتر بگیره.

زمان بازی تا 2200 دور بالا میره اما توحالت عادی 1600 دور به پایین هست شب برای دانلود هم پروفایل مخصوص دورست کردم که هر 2فن رو 800 دور کار کنن.

post-11538-0-63709400-1424017690_thumb.jpg
لینک به دیدگاه

رامین عکس سومت کمرمو شکوند!!!!!!!!!! :) 

این اگر لیک کنه آب بریزه روی سیستمت که فاتحش خوندس. چطوری با این وضعیت ازش استفاده میکنی؟

با عرض شرمندگی خدمت استارتر که بحث آف تاپیک میکنیم. اگر شلوغ کردیم!!!!!!!!! ریپورت کن پست های اضافی رو پاک کنن @};- .

لینک به دیدگاه

ممنون از حمید جان و رامین خان @};-

حمید الان که فکرشو میکنم میبینم که H100i با دو تا فن اضافه SP 120 از 280L واسم ارزونتر در میاد!!!! و فن های اضافه برای H100i  چند درجه تفارت خنک کنندگی 280L روتا حدودی جبران میکنند. البته cpu من 4770K هست شاید این 8-7 درجه تفاوت برای cpu شما باشه.

رامین بعید میدونم دیپ کول بگیرم ولی راجع به سفت نشدن پیچ ها و پوسیدگی بیشتر تحقیق میکنم.

خواهش میکنم علی جان.

فقط حواست باشه که فن های SP 120 silent  نخری. high performance بخر. درضمن پیچهای H100i کاملا سفت میشن و پوسیده هم نمیشن. خیالت راحت.

لینک به دیدگاه

رامین عکس سومت کمرمو شکوند!!!!!!!!!! :)

این اگر لیک کنه آب بریزه روی سیستمت که فاتحش خوندس. چطوری با این وضعیت ازش استفاده میکنی؟

با عرض شرمندگی خدمت استارتر که بحث آف تاپیک میکنیم. اگر شلوغ کردیم!!!!!!!!! ریپورت کن پست های اضافی رو پاک کنن @};- .

یه سری از دوستان تو همین فروم گفتن  چیز خاصی نسیت و این شلنگ ها پرس شده و احتمال نشتی خیلی کم هست.

این اتفاق رو حدود3-4 ماه پیش دیدم

می خوام با پشتیبانی corsair درمیون بزارم اگه گفتن که احتمال خطر هست باید تعویضش کنم با یه کولر دیگه.

همه فکر میکنن لیکوید کولینگ کم دردسر هست اما به نظر من دردسر بیشتری داره.

کارانتی هم که پوسیدگی قبول نمیکنه......

h80 و h100 از لحاظ پمپ و سطح ی که روی cpu قرار میگیره و لوله ها یکی هست فقط سایز رادیات ها با هم فرق میکنه.

حمید جان شرمنده یکم منحرف شدیم @};- @};-

لینک به دیدگاه

این بلایی که سر کولر من اومده هست

من فن ورودی هم با مدل Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM عوض کردم یه مقدار نویز زیاد هست فن خروجی هم برای خودش هست که اون 2700 دور هست فن خروجی هم بیرون کیس بستم که فضا داخل کیس رو کمتر بگیره.

زمان بازی تا 2200 دور بالا میره اما توحالت عادی 1600 دور به پایین هست شب برای دانلود هم پروفایل مخصوص دورست کردم که هر 2فن رو 800 دور کار کنن.

رامین جان چرا گارانتی نبردی اینو؟

من تا حالا واسه کولرهای کورس ایر همچین چیزی ندیدم. نباید اینجوری بشه

لینک به دیدگاه

یه سری از دوستان تو همین فروم گفتن  چیز خاصی نسیت و این شلنگ ها پرس شده و احتمال نشتی خیلی کم هست.

این اتفاق رو حدود3-4 ماه پیش دیدم

می خوام با پشتیبانی corsair درمیون بزارم اگه گفتن که احتمال خطر هست باید تعویضش کنم با یه کولر دیگه.

همه فکر میکنن لیکوید کولینگ کم دردسر هست اما به نظر من دردسر بیشتری داره.

کارانتی هم که پوسیدگی قبول نمیکنه......

حمید جان شرمنده یکم منحرف شدیم @};- @};-

خواهش میکنم رامین جان.

گارانتی داره میپیچونه چون باید قبول کنه. ولی هیچ خطری نداره رامین جان لازم نیست عوضش کنی چون اینی که پوسیده روکش دومه شلنگ هست و روکش اولش همون روکش شلنگ h80 , h100 هستش

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم رامین جان.

گارانتی داره میپیچونه چون باید قبول کنه. ولی هیچ خطری نداره رامین جان لازم نیست عوضش کنی چون اینی که پوسیده روکش دومه شلنگ هست و روکش اولش همون روکش شلنگ h80 , h100 هستش

ممنون.

بله دقیقا چون دوستان گفتن دیگه کاریش نکردم

اما حتما با پشتبانی هم درمیون میزارم ببینم اونا چی میگن.

لینک به دیدگاه

رامین کس دیگه ای هم مشکل پوسیدگی و سفت نشدن پیچ ها رو داشته؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نویزش از دور 1800 به بالا زیاد میشه و آزار دهنده ولی تا 1800 کاملا ایده آل هست و نویز کمی داره اما از 1800 به بالا نسبت به h100i نویز خیلی بیشتری داره که اینم خیلی طبیعیه چون فن هاش 140 هستن و خنک کننده گیش هم حدود 7 یا 8 درجه از h100i بیشتره.

دوست عزیز زیادی اغراق کردید و در عمل اینگونه نیست  !!!

نهایت اختلاف این واتر با H100i در فول دور فنها حدود 2-3 درجه هست نه بیشتر که همین اختلاف هم قابل توجه هست هر چند که نویز بیشتر این اختلاف را زیر سئوال میبرد و اگر قرار باشد دور فنها به گونه ای تنظیم شود که نویز کاهش پیدا کند در عمل خیلی فرق بین 280L و H100i نیست .

کلا این 2 واتربه همراه H105 پرفورمنس خوبی دارند ولی جزو پر نویز ترین واتر ها هستند که تا حدی استفاده از آنها را زیر سئوال میبرد ولی در کل جزو بهترینهای موجود در بازار هستند .

اصولا H110 معقولترین نویز را نسبت به کارائی دارد .

لینک به دیدگاه

دوست عزیز زیادی اغراق کردید و در عمل اینگونه نیست  !!!

نهایت اختلاف این واتر با H100i در فول دور فنها حدود 2-3 درجه هست نه بیشتر که همین اختلاف هم قابل توجه هست هر چند که نویز بیشتر این اختلاف را زیر سئوال میبرد و اگر قرار باشد دور فنها به گونه ای تنظیم شود که نویز کاهش پیدا کند در عمل خیلی فرق بین 280L و H100i نیست .

کلا این 2 واتربه همراه H105 پرفورمنس خوبی دارند ولی جزو پر نویز ترین واتر ها هستند که تا حدی استفاده از آنها را زیر سئوال میبرد ولی در کل جزو بهترینهای موجود در بازار هستند .

اصولا H110 معقولترین نویز را نسبت به کارائی دارد .

دوست من شما مطلب رو کامل مطالعه نکردین و موضوع ما مربوط به کولر در حالت پیشفرض کارخونه نیست. و این مطالبی که من نوشتم مربوط به تجربه شخصی خودم با همه این کولر هاست همچنین h110 وکاملا درست هستن تفاوتها و همچنین مربوط به کیس haf x و حالت اورکلاک شده سیستم خودم تا 4.7 گیگاهرتز هست. ولی بازم از نظری که دادین سپاسگذارم

لینک به دیدگاه

رامین کس دیگه ای هم مشکل پوسیدگی و سفت نشدن پیچ ها رو داشته؟

نمیدونم والا

من چون زیاد حساس به نگه داری این طور چیزا هستم هر وقت که برای تمیز کردن باز کنم کلا بازرسی میکنم که چیزی نباشه که این مشکل تو شلنگ رو دیدم شاید خیلی از دوستان اصلا به این واشرها دقت نکرده باشن.

الان 2تا از پیچ ها پیچ های فابریکی که کارخونه گذاشته نیست و من با پیچ دیگه جای گزین کردم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست من شما مطلب رو کامل مطالعه نکردین و موضوع ما مربوط به کولر در حالت پیشفرض کارخونه نیست. و این مطالبی که من نوشتم مربوط به تجربه شخصی خودم با همه این کولر هاست همچنین h110 وکاملا درست هستن تفاوتها و همچنین مربوط به کیس haf x و حالت اورکلاک شده سیستم خودم تا 4.7 گیگاهرتز هست. ولی بازم از نظری که دادین سپاسگذارم

دوست عزیز اتفاقا کل نوشته های این تاپیک را خواندم ولی ظاهرا شما خوب دقت نکردید که من فقط در رابطه با اون قسمتی که قرمز کردم نظر دادم نه کل نوشته های این تاپیک .

شما فرمودید  دمای 280L نسبت به H100i حدود 7-8 درجه خنکتر هست و من هم گفتم مقداری اغراق کردید و اینگونه نیست و این 2 واتر در شرایط مشابه نهایتا 2-3 درجه اختلاف دارند و برای این نظری که دادم نیازی نبود مطلب را کامل بخونم و همان چند کلمه کفایت میکرد !

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اتفاقا کل نوشته های این تاپیک را خواندم ولی ظاهرا شما خوب دقت نکردید که من فقط در رابطه با اون قسمتی که قرمز کردم نظر دادم نه کل نوشته های این تاپیک .

شما فرمودید  دمای 280L نسبت به H100i حدود 7-8 درجه خنکتر هست و من هم گفتم مقداری اغراق کردید و اینگونه نیست و این 2 واتر در شرایط مشابه نهایتا 2-3 درجه اختلاف دارند و برای این نظری که دادم نیازی نبود مطلب را کامل بخونم و همان چند کلمه کفایت میکرد !

آقا بهزاد گل نظر شما به عنوان کاربر ویژه کاملا برای من محترمه و شما خودتون استاد هستین ولی اغراقی در کار نیست و این دماها تجربه شخصی خودم هست و من این اختلاف دما رو فقط با پردازنده خودم و کیس haf x به همراه تمام فن هایی که این کیس میتونه ساپورت کنه چک کردم و در ضمن پردازنده من جزء پردازنده های باکیفیت در نسل خودش هست و با ولتاژ 1.36 فرکانس 4.7 رو کلاک میزنه و دوستان به این مسئله واقف هستن و جسارتا شما هم میتونستید به جای اینکه برچسب اغراق به گفته های من بزنید از من بپرسید که چطور این اتفاق افتاده و من واقف هستم که اختلاف دما با پردازنده و کیس های مختلف و در شرایط استاندارد و اورکلاک میتونه متفاوت باشه و در کلیت اختلاف 3 درجه ای که شما فرمودین کاملا صحیح هست و شکی راجبش وجود نداره منم با این تفاوت دمایی که فرمودین موافقم ولی در سیستم من این اختلاف دمایه 7  درجه ای کاملا مشهوده و اختلاف دمای من نسبت به h110 حدود 1 الی 2 درجه هستش به دلایل مختلف و هچنین این اختلاف دماها در شرایط کاملا یکسان تست شده و مطمئن باشید که هدف من دادن اطلاعات نادرست و اغراق آمیز نیست. ولی به هر حال از توجه شما به عنوان کاربر ویژه تشکر میکنم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...