رفتن به مطلب

دوستانیکه ارشد تموم کردن و پایان نامه دادن نظر بدن لطفاً

AtAgAmEr
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام

من بعد از 8-9 ماه کار رو پایان نامه و 4-5 بار اصلاحی از طرف استاد راهنما، دیروز ایمیل کردن که همه چی اوکی هستش و از آموزش

مربوطه فرم کفایت رو دریافت کنین و بدین تا براتون امضاء کنم و مراحل بعدی رو طی کنین

منم قبل از رفتن با استاد مشاورم تماس گرفتم که فرمودن نه نباید بگیری فرم رو باید اصلاحیه های من رو هم اعمال کنی و بعد از تایید من اقدام کنی به فرم کفایت

امروز ظهری رفتم حضورشون و دیدم هرچی رفرنس زدم خط کشیدن !!!

گفتم نمیگیرم منظور شما از اینها چیه ؟؟ فرمودن زیاد رفرنس دادی به نشریه 55 !! ( نشریه 55 واسه مهندسی عمران هست و معتبر تر

از اون نداریم و هرچی هم هست براساس این نشریه چاپ شدن ) بعدش به آیین نامه آبا !! ( آیین نامه بتن ایران - فکر نکنم دیگه نیاز به

توضیح باشه ) و آخر سر هم به آیین نامه مبحث 6 نظام مهندسی ساختمان که در مورد بارهای وارد بر ساختمان هستش .

گفتم منکه نمیتونم خارج از اینا اقدام کنم ؟؟ !!! اصلاً نمیشه همچین کاری هم کرد و هرچی اونا نوشتن منم مجبورم تو پایان نامه بنویسم .

حالا در مورد برخی از دماهای کاری میشه براساس تجربه مهندسی . کارشناسی 2-3 درجه کم و زیادش کرد ولی دیگه نمیشه کلش رو

تغییر داد. حلاصه باور نداشتن و مجبور شدم به یکی از دکترهای گروه عمران دانشگاه شهر خودم بزنگم و بگم که شما برا استاد مشاورم توضیح بدین ماجرا رو .

بعد چند دقیقه تلفنی حرف زدن، استاد مشاور فرمودن که باید رفرنس خارجی بیاری !! گفتم باور کنین به پیر به پیغمبر نمیشه از رفنرس

خارجی تو این پایان نامه و حتی در اکثر ساخت و سازهای عمرانی تو ایران ازش استفاده کرد بجز یک سری از کارها که خیلی کم هستن و کلی ضرایب و محدوده ها فرق دارن با هم

برا وجود همین اختلاف آیین نامه 2800 - آبا - نشریه 55 و مباحث چندگانه نظام مهندسی رو دادن بیرون .

بعدش فرمودن که من رفرنس اینترنتی قبول ندارم !!! گفتم بابا آقای دکتر رفرنس ها همه از سازماهای دولتی هستن و تازه اون مطالب هم

بار فنی و محاسباتی ندارن که بگیم تو تحقیق پایان نامه تاثیر میزارن فقط در مورد تاریخچه استان هستش و اینهم هست که تو شیوه نامه

تهیه پایان نامه ارشد پیام نور در ص6 بند "د" خودش گفته منابع اینترنتی و یعنی اینکه من خودسرانه اینکار رو انجام ندادم و استاد راهنما هم قوبل کردن که ؟؟ !!!

هیچی گفتن یا برو مشاورت رو عوض کن یا رفنرس های اینترنتی رو حذف کن کتاب بزار جای اونها

"" ناگفته نماند که من از بخش مقالات و پایان نامه های دانشگاه شهر خودم و بخش پژوهش هم پرسیدم در مورد منابع اینترنتی . گفتن که مشکلی نداره و حتی لینک هارو هم دیدن و گقتن وب سایتهای دولتی هستن و معتبر هستن و مشکلی نداره """

حالا از شما دوستان سوالم اینکه واقعاً باید چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟

1. پایگاه ملی داده­های علوم زمین کشور

http://www.ngdir.ir/States/PStateComment.asp?PStateCode=2

ساعت : 18 تاریخ : 18/01/1393

1. تارنمای استانداری آذربایجان غربی

http://ostan-ag.gov.ir/tabid/824/Default.aspx

ساعت : 18 تاریخ : 18/01/1393

1. تارنمای پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله

http://www.iiees.ac.ir/seis_prov.html

ساعت : 21 تاریخ : 12/12/1392

1. تارنمای سازمان صنعت،معدن و تجارت آذربایجان غربی

http://www.waco.ir/Default.aspx?tabid=3406

ساعت : 23:30 تاریخ : 25/07/1393

1. تارنمای سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری

http://ichto.ir/default.aspx?tabid=358

ساعت : 2 تاریخ : 26/07/1393

1. تارنمای سازمان هواشناسی کشور

http://www.irimo.ir/far/services/climate/794-اقلیم-استان-آذربایجان-غربی.html

ساعت : 22:30 تاریخ : 14/05/1393

1. تارنمای گروه صنعتی پاکمن  ( گفتن این باید بررسی بشه )

http://www.wikipg.com/wiki/استان آذربایجان غربی

ساعت : 2 تاریخ : 23/09/1393

1. تارنمای مرکز آمار ایران

http://www.amar.org.ir/Default.aspx?tabid=1641

ساعت : 1 تاریخ : 06/04/1393

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

سلام عطا جان.

شما تمام رفرنس هات درستن.

مشاور داره باهات لج میکنه.

داغ دل منم تازه کردی که سر همچین چیزایی با مدیر گروه درگیرم.

در ضمن تا جایی که من میدونم مشاور از نظر آموزشی حق مخالفت با استاد راهنما رو نداره. این موضوع رو با استاد راهنما و مدیر گروه در میون گذاشتی؟

اگه داره خیلی گیر میده و صلاح دونستی برو بازرسی اطلاع بده چون کلا داره غیرمنطقی بهت جواب میده. وقتی کسی کارش خوب باشه بعضی ها ظرفیتشو ندارن و سنگ جلو پا میندازن.

ویرایش شده توسط Hamid Mohammadi
لینک به دیدگاه

درود

از رشتتون سر در نمیارم و همینطور برای ما کل این ماجرا از طریق پرتال اینترنتی بود. ولی خب یه موضوع، چرا خودتون رو درگیر مشاور میکنید ؟ اگه میدونید دارید چی کار میکنید که خب اصولاً راهنما کافیه، اگرم نمیدونید که خب باید به سازشون رقصید ... ولی خب ظاهراً میدونید چی کار میکنید، دیگه گیرتون به مشاور واسه چیه ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام عطا جان.

شما تمام رفرنس هات درستن.

مشاور داره باهات لج میکنه.

داغ دل منم تازه کردی که سر همچین چیزایی با مدیر گروه درگیرم.

در ضمن تا جایی که من میدونم مشاور از نظر آموزشی حق مخالفت با استاد راهنما رو نداره. این موضوع رو با استاد راهنما و مدیر گروه در میون گذاشتی؟

اگه داره خیلی گیر میده و صلاح دونستی برو بازرسی اطلاع بده چون کلا داره غیرمنطقی بهت جواب میده. وقتی کسی کارش خوب باشه بعضی ها ظرفیتشو ندارن و سنگ جلو پا میندازن.

سلام

والا تو دانشگاه ارومیه که کارمندم. همین حرف رو زدن برام. گفتن راهنما تایید کرد مشارو میتونه گرامری و ویرایشی نظر بده نه فنی و محتوای علمی . به استاد راهنمام اس ام اس زدم و ایمیل هم کردم همین مطالب رو هنوز ج نداده. برا مدیر گروه هم چیزی نگفتم . متاسفانه استاد مشاورم، ریاست پیام نور استان هستن :( :(

درود

از رشتتون سر در نمیارم و همینطور برای ما کل این ماجرا از طریق پرتال اینترنتی بود. ولی خب یه موضوع، چرا خودتون رو درگیر مشاور میکنید ؟ اگه میدونید دارید چی کار میکنید که خب اصولاً راهنما کافیه، اگرم نمیدونید که خب باید به سازشون رقصید ... ولی خب ظاهراً میدونید چی کار میکنید، دیگه گیرتون به مشاور واسه چیه ؟

سلام / خود راهنما برام گفت که اوکی هست و فرم کفایت بگیرین ولی خوب منم زنگ زدم مشاور که بگم کار خاصی نیست و تشکر کنم که این کارها  اومد جلو

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

عطا جان اصلا ربطی نداره که سمته استاد مشاورت چیه از نظر قانونی هیچ حقی تو این موضوع نداره. دیدی اذیت میکنه برو بازرسی ولی سلسله مراتب رو رعایت کن.

اول مدیر گروه بعد معاون آموزشی بعد ریاست دانشگاه و بعدش بازرسی. امروز دانشجو نشدی که امسال این استاد ها بخوان زیر سوال ببرن کارهاتو. برو دفاع کن کارتو و از مدیر گروه بخواه که توی جلسه دفاعت میخوای مشاور حظور نداشته باشه چون افراد جلسه دفاع رو باید مدیر گروه تایید کنه. امیدوارم کارت زود حل بشه دوست من

لینک به دیدگاه

همدیاری

فکر کنم دارن اذیتتون می کنند

والا من رشتم جغرافیا-برنامه ریزی شهر هست پایان نامه ۱ بار اصلاحیه خورد و ۱۹ گرفت

اگه می خواهید عکس براتون بفرستم

فقط چون با مویایل هستم نمی تونم این جا عکس بذارم

در برنامه های چت اگه خواستید

لینک به دیدگاه

شرمنده من از هیچکدومشون سر در نیوردم :wacko:  :wacko:  :wacko:  :wacko:  :wacko:  :wacko:  :wacko:  ولی ایشالا ختم به خیر بشه ... منم برات دعا میکنم ... :Praying: :Praying: :Praying: :Praying: :Praying: :Praying: :Praying: :Praying: :Praying: :Praying:

:x  :x  :x  :x  :devilish: :devilish: :devilish: :devilish:   :devilish: :devilish: :devilish:

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عطا جان اصلا ربطی نداره که سمته استاد مشاورت چیه از نظر قانونی هیچ حقی تو این موضوع نداره. دیدی اذیت میکنه برو بازرسی ولی سلسله مراتب رو رعایت کن.

اول مدیر گروه بعد معاون آموزشی بعد ریاست دانشگاه و بعدش بازرسی. امروز دانشجو نشدی که امسال این استاد ها بخوان زیر سوال ببرن کارهاتو. برو دفاع کن کارتو و از مدیر گروه بخواه که توی جلسه دفاعت میخوای مشاور حظور نداشته باشه چون افراد جلسه دفاع رو باید مدیر گروه تایید کنه. امیدوارم کارت زود حل بشه دوست من

ممنونم/ الان استاد راهنمام ج داده و گفته که چه کنم. و خیلی هم ومعقوله برام. خدا خیرش بده که آخر سر به دادم رسید

همدیاری

فکر کنم دارن اذیتتون می کنند

والا من رشتم جغرافیا-برنامه ریزی شهر هست پایان نامه ۱ بار اصلاحیه خورد و ۱۹ گرفت

اگه می خواهید عکس براتون بفرستم

فقط چون با مویایل هستم نمی تونم این جا عکس بذارم

در برنامه های چت اگه خواستید

ممنونم/ اگه مشکلی سوالی داشته باشم حتماً چیام میدم بهت. مرسی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شرمنده من از هیچکدومشون سر در نیوردم :wacko:  :wacko:  :wacko:  :wacko:  :wacko:  :wacko:  :wacko:  ولی ایشالا ختم به خیر بشه ... منم برات دعا میکنم ... :Praying: :Praying: :Praying: :Praying: :Praying: :Praying: :Praying: :Praying: :Praying: :Praying:

:x  :x  :x  :x  :devilish: :devilish: :devilish: :devilish:   :devilish: :devilish: :devilish:

خیلی ممنونم

مرسی :x

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

از همه دوستانیکه نظر دادن ممنونم

برم کارهای که استاد راهنمام گفته انجام بدم

انشاالله همه موفق باشن

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...