رفتن به مطلب

مشکل در اجرای 3DMark

RISING
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام به دوستان عزیز دوستان من زمانی که برنامه 3DMark  رو اجرا می کنم  در قسمت تست cpu  با مشکل خاموشی مانیتور مواجه شدم  و مجبور به ریستارت سخت افزاری  شدم .

سیستم هم تازه بسته شده .  و توی ورژن دیگه ای از 3DMark در قسمت اجرای sky diver  نمی تونم اون رو اجرا و مانیتور سیاه هست اما روشن و مجبورم از تسک منیجر  3DMark  رو ببندم .  و به اجرای برنامه خاتمه بدم .دوستان بعد خاموشی مانیتور 4 بوق  رو شنیدم .

سیستم هم این هست .  cpu intel i3  4150

main ASUS  maximus vii hero z97

vga  asus GTX 770 OC

ram  4gb  فعلا  گذاشته شده  .

power 850 green 

ویرایش شده توسط RISING
لینک به دیدگاه

دوستان مجددا تست کردم  3DMark Vantage  رو توی همون  قسمت  مشکل تکرار شد با این تفاوت که مانیتور سیاه ولی خاموش نشد و 4 بوق  و بعد از  اون هم مجبور به ریستارت سخت افزاری شدم .

ویرایش شده توسط RISING
لینک به دیدگاه

دوستان کسی نتونست راهنمایی کنه مشکل کجاست ؟دوستان سیستم  در کل توی بوت شدن کند هست  زمانی که بالا میاد آیکن های دسکتاپ دریرتر میان تو صفحه و کم کم شکلشون ظاهر میشه .      

ویرایش شده توسط RISING
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام تو اجرای بازیها تست کردید؟ مشکلی نداره؟

لینک به دیدگاه

سلام تو اجرای بازیها تست کردید؟ مشکلی نداره؟

سلام  بله تست کردم  تو اجرای بازی مشکلی ندارم .

ویرایش شده توسط RISING
لینک به دیدگاه

توی تست 3DMark Vantage دقیقا همیشه یک جا بعد تست  cpu  که تمام میشه می خواد بیاد مرحله بعد این مشکل پیش میاد .  عجیبه که با cpu e4400  ومین ECS P945 با باس 533 که واسه گرافیک 770 گلوگاه  هست  ریت می گرفتم .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به احتمال خیلی زیاد مشکل شما نرم افزاری هستش و احتمالا با آپدیت درایور گرافیک و ویندوز و خود 3DMark مشکل حل میشه. مثلا اون قسمت Sky Dive که در دمو تصویر داره ولی در خود تست تصویر نداره و من هم تجربه کردم و با آپدیت درایور گرافیک و آپدیت خود 3DMark مشکلم حل شد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...