رفتن به مطلب

Recommended Posts

اخیرا" اخباری منتشر شد از مرد 32 ساله ی گیمر تایوانی که پس از سه روز بازی مداوم با کامپیوتر جانش را از دست داد. شاید با خواندن این خبر در نگاه اول انسان فکر کند، چقدر طرف احمق بوده که اینقدر بازی کرده است. اما متخصصین روانشناس بیش از پیش هشدار می دهند که باید مراقب عادت های گیمینگ خودمان باشیم.

atmbk3pd0e3ipullv0m.jpg

گذراندن جلسات طولانی به انجام بازی های ویدیویی، از هر نوعی که باشند، می تواند منجر به آسیب های مکرر به بافت های ماهیچه ای بدن، و همچنین توّهم های دیداری شوند. در این رابطه مارک گریفیس، روانشناس متخصص و رییس موسسه ی بین المللی تحقیقات گیمینگ در دانشگاه ناتینگهام ترنت، اظهار می دارد: "اعتیاد، از هر نوعی که باشد زاییده ی احساس لذت و رضایتمندی مداوم است، بدین صورت که گیمر دائم جایزه می گیرد."

این متخصص می افزاید: "جوایز و لذتهای گیمینگ می تواند فیزیولوژیک باشد، مثلا" احساس شادی مضاعف در یک آن، یا حس آنی خوشحالی (مثلا" پس از اینکه دشمن را شکست می دهید و یا امتیاز قبلی خود را بهبود می بخشید)، لذت گیمینگ همچنین می تواند شامل رضایتمندی روانی باشد، برای مثال حس اینکه نحوه ی بازی استراتژیک خاص شما در نهایت به شما کمک کرد تا از یک مرحله بازی عبور کنید، از دیگر لذت های گیمینگ می توان به رضایتمندی اجتماعی اشاره کرد، بدین معنا که شما با بیان موفقیت های گیمینگ خود از طرف دوستان، همسالان و اجتماع تشویق می شوید، و در آخر ممکن است جایزه های گیمینگ، اقتصادی باشد، مثلا" برنده شدن در یک تورنمنت."

با بالاتر رفتن آمار کشته شدن گیمر ها در سالهای اخیر، روانشناسان بیش از پیش به مشکلات و خطرات ناشی از گیمینگ آشنا می شوند و در مورد آنها هشدار می دهند.

منبع: Tweaktown

مترجم: آرمین ابیشی

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

تو این دنیا این همه اعتیاد داریم گیر میدن به اعتیاد به گیم!!

هر کسی به خاطر خصوصیات شخصیتی و اخلاقی و سلایقش به یه لذتی گرایش پیدا میکنه

یکی معتاد ورزش مثل فوتبال

یکی معتاد مواد

یکی معتاد دست درازی به مال مردم

یکی معتاد کلاه برداری

یکی معتاد دروغ گویی

یکی اعتیاد به سیگار(یکی از خطرناک ترین اعتیاد ها و زیان اور ترین مواد)

بد تر از همه یکی اعتیاد به کشتن(مثل همین داعشی ها)

و هزار اعتیاد دیگر

من خودم دوستی دارم هر کاری کردم گیمرش کنم گیمر نشد(چه بازیهایی که براش نصب نکرم(چه انلاین چه سینگل)اصلا حس بازی تو خونش نیست

این که توی این دنیای پهناور چند میلیاردی همچین اشخاصی پیدا مشه چه ربطی به خطرناک بودن گیم داره

ارمین هم به اخبار ssd  ها اعتیاد داره(نشد من بیام لیون خبری از ssd نذاره)کلا زومش رو همچین اخباراییه :laughing:

عین خود من کم حوسله تو لود (چه نرم افزارا و فایلها و چه بوت سیستم )و عشق سرعت پی سی هستیا 

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

تعریف از خود نباشه من تا چند سال قبل یک معتاد واقعی بودم .ورکورد تمام کردن خیلی از بازی هارو در کمترین زمان دارم  =))

ولی الان بیشتر از 2ساعت پشت بازی نمیشینم  کار خیلی سختی بود که خودمو به این مدل عادت بدم  :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فرجام هستم یک مسافر

4 ماهه پاکم  :D

الان فقط هفته ای یکی 2 دست PES می زنم و گهگاهی هم یک ساعت Skyrim در حالی که قبلا" اون 1 ساعت اسکایریم حدود 14 ساعت در روز بود و فوتبال هم روزی حداقل 10 دست

البته الان دچار اعتیاد بنچمارکی شدم :دی

لینک به دیدگاه

تو این دنیا این همه اعتیاد داریم گیر میدن به اعتیاد به گیم!!

هر کسی به خاطر خصوصیات شخصیتی و اخلاقی و سلایقش به یه لذتی گرایش پیدا میکنه

یکی معتاد ورزش مثل فوتبال

یکی معتاد مواد

یکی معتاد دست درازی به مال مردم

یکی معتاد کلاه برداری

یکی معتاد دروغ گویی

یکی اعتیاد به سیگار(یکی از خطرناک ترین اعتیاد ها و زیان اور ترین مواد)

بد تر از همه یکی اعتیاد به کشتن(مثل همین داعشی ها)

و هزار اعتیاد دیگر

من خودم دوستی دارم هر کاری کردم گیمرش کنم گیمر نشد(چه بازیهایی که براش نصب نکرم(چه انلاین چه سینگل)اصلا حس بازی تو خونش نیست

این که توی این دنیای پهناور چند میلیاردی همچین اشخاصی پیدا مشه چه ربطی به خطرناک بودن گیم داره

ارمین هم به اخبار ssd  ها اعتیاد داره(نشد من بیام لیون خبری از ssd نذاره)کلا زومش رو همچین اخباراییه :laughing:

عین خود من کم حوسله تو لود (چه نرم افزارا و فایلها و چه بوت سیستم )و عشق سرعت پی سی هستیا 

مهرزاد جان کما بیش باهات موافقم. البته قبول دارم بشدت اخبار SSD ها رو دنبال میکنم، چون آینده Storage از آن SSD هاست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

بابا یارو سکته کرده مرده پشت کامپیوتر دیگه این همه اعتیاد اعتیاد نداره...

فردا یکی بره تو دست شویی بیافته بمیره میان پیام بزارن طرف از بس رفت دستشویی مرد... نه خیر ... اینهمه ادم بازی می کنند ینفر اتفاقی سکته کرده مرده... گیر میدن به اعتیاد به گیم ...

اصلا طرف بخاطر هیجانی که گیم براش ایجاد می کنه بازی می کنه و گرنه الاف نیستیم که بشینیم پشت سیستم... خیلی ها هستن اصلا به گیم علاقه ندارند... 

این دکترا هم برا دادن تز و پایان نامه هر چی دمه دستشون میرسه میرن یه امار جور می کنن می گن اینا فلانن... 

یکی نیست بگه بابا مگه مجبورین اینهمه دانشجو بگیرید موضوع گیرشون نیاد چرت و پرت بیان تحقیق کنند...

بهترین موضوع اینه برید ببینید پشه ها روزا کجا می رند...  والاااااااااااااا   :D

ویرایش شده توسط Nima Mazrouie
لینک به دیدگاه

بنام خدا.دانیال هستم . یک معتاد . حدود 5 تا 6 ماهه تو ترکم . روزی 7 ساعت میخوابیدم . یه 3 ساعتم میزاریم برا کارای دیگه . ما بقیش شوتر میزدم , ناهارو شاممم یکی میکردم یه بار به گیمم لطمه وارد نشه. بیکارم خودتی :|  

الانم گرافو فروختم وسوسه نشم بنا به دلایلی ... . با تشکر از استارتر

لینک به دیدگاه

قبلنا روزی 7 8 ساعت بازی میکردم.الان یه ساعت هم نمیتونم.اعصابم خرد میشه.

این همه سیستم جمع میکنیم برای بازی ،اصلا بازی نمیکنیم باهاش.همش دست بچه های فامیله *dry#

لینک به دیدگاه

ماشالا معتاد زیاد داریم

یادم باشه به بهمن بگم فردا یه کلیلینک ترک اعتیاد بازی بزنیم خوب پول توش داره

البته نا گفته نماند بنده کرم بازی دارم دست خودم نیست دیگه درک کنید ، معتاد ها میدونن چی میگم

لینک به دیدگاه

اعتیاد نه جرم هست نه بیماری عادت هست چه میشه کرد بیاید در تجربه این عادت با هم شریک باشیم

یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یعنی تکروی نکنید اگر بازی جدید دارید به ما هم بدین بازی کنیم

لینک به دیدگاه

شلام دوشتان

بابا چرا مشعولین رشیده گی نمیکنند ، یکی نیشت منو از شر کرایشیش شه نجات بده!

لینک به دیدگاه

تو ایران مخصوصا شهر ما اینترنت سابقه نداره 3 روز وصل باشه و آنلاین با یک آی پی یک نفس بازی کنیم بدون ارور یا برق نره.

این ورا همچین اتفاقی نمی افته.

چون افراد کمی هستن که هم پول و هم دستری به نوشابه های انرژی زا داشته باشن.

خلاصه خبر برای گیمر های ایرانی نیست. (اگر مردی بیشتر یک روز بشین پاش :دی)

ویرایش شده توسط saeed0c
لینک به دیدگاه

احد اقل اعتیاد به بازی که خیلی بهتر از قلیان کشیدن هست.خودم معتاد به بازی از نو تزریق روزانه زیر پوستی  هستم اما این یکی به اون یکی ارزش داره!!

یک روز اینترنت نداشتم دراتاق را  با جاش کندم!~!دوبار رفتم کما تو خواب هم بازی میکردم.ترک کردم یه مدت نشد جنسش لا مسب خوب بود دوباره رفتم تو کار

.

ویرایش شده توسط amooo
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...