رفتن به مطلب

HDMI خرید کارت گرافیک 4870 دارای پورت

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز.

بنده خریدار گرافیک 4870 هستم و حتما باید پورت HDMI داشته باشد.

بیشتر مد نظرم این مدل هست:

http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=216

متشکر.

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز این مدل هم هرکی داشت خریدارم:

http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=130&cat2_no=137&prod_no=1749

لینک به دیدگاه

من که چیزی نفهمیدم :D?

این همه دنیا رو سخت نگیر دوست عزیز ، کلا همه کارتهای 4870 HD هستن و همشون تبدیل DVI به HDMI دارن دیگه !!!! :)

لینک به دیدگاه

من که چیزی نفهمیدم :D?

این همه دنیا رو سخت نگیر دوست عزیز ، کلا همه کارتهای 4870 HD هستن و همشون تبدیل DVI به HDMI دارن دیگه !!!! :)

آخه دوست عزیز مانیتورم hdmi داره و می خوام یه راست بدون تبدیل وصلش کنم به گرافیک.

اگر پیدا نکردم مجبورم dvi دار بخرم.

لینک به دیدگاه

آخه دوست عزیز مانیتورم hdmi داره و می خوام یه راست بدون تبدیل وصلش کنم به گرافیک.

اگر پیدا نکردم مجبورم dvi دار بخرم.

البته خوب اگـــر از نظر زیبایی میخوایید این کارو کنید که هیچ ولی اگـــر فکر میکنید که مستقیم از گرافیک به مانیتور بدون تبدیل وصل کنید کیفیت بالا میره باید عرض کنم که بیشتر از 0.0000001% تاثیر نداره :D (البته این نظر شخصیه)

درهر صورت شما خریدار هستید و تصمیم نهایی رو شما میگیرید ، با توجه به این که عنوان تاپیک خرید هست من بیشتر از در این مورد بحث نمیکنم تا تاپیک از عنوانش خارج نشود

با آرزوی موفقیت شما دوست عزیز

لینک به دیدگاه

البته خوب اگـــر از نظر زیبایی میخوایید این کارو کنید که هیچ ولی اگـــر فکر میکنید که مستقیم از گرافیک به مانیتور بدون تبدیل وصل کنید کیفیت بالا میره باید عرض کنم که بیشتر از 0.0000001% تاثیر نداره :D (البته این نظر شخصیه)

درهر صورت شما خریدار هستید و تصمیم نهایی رو شما میگیرید ، با توجه به این که عنوان تاپیک خرید هست من بیشتر از در این مورد بحث نمیکنم تا تاپیک از عنوانش خارج نشود

با آرزوی موفقیت شما دوست عزیز

دوست گرام از راهنمایی تون خیلی ممنونم.

یه چند روزی هم صبر می کنم اگر پیدا نکردم dvi دار می خرم.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...