رفتن به مطلب

انویدیا: مشخصات GTX 970 واقعی نیست!

Core_i6
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

واقعا من موندم چرا انویدیا نیومده حقیقت رو بگه... تنها یک هدف داشته اینکه مردم تو خرید این کارت دو دل میشدن و این فروش رو نمی کرد... !!!

انشاله که دادگاهی بشه ازش شکایت کنن مجبور بشه خسارت بده  بابت دروغش...  :mad:

داداشم خدا شاهد من اولین شاکیم و از خدامه کابرها سود ببرن چرا که کاربران همیشه متضرر آخر بودن چرا که این شرکت ها پرفرومنس به ما میدن نکه سخت افزار حالا هر شرکتی باشه

ویرایش شده توسط Abolfazl-like
لینک به دیدگاه

• ارسال 98
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

دوست گلم همیشه یه عده بخاطر منفعت های خودشن ضرر و زیان و ظلم به دیگران رو هیچ نمی بینن بهشون اجازه حرف زدن هم نمیدن.گاهی هم تقدس بخشی به چیز یا کسی مانع از بیان کوچیکترین انتقادی میشه.

لطفا ادامه ندین و از 970 خودتون لذت ببرین. @};-

سلام به داداش گلم من دوست دارم هرکسی منفی میده نظرشو بده به این میگن دمکراسی نه اینه من هرجا شما دیدم منفی بدم  دقیقا همون اتفاقی افتاد و شما از من بخاطر اون اتفاق پرسیدن و متوجه شدین بنده اشتباهی بوده نه خدای ناکرده از روی قرض و مرض

ممنون

لینک به دیدگاه

یکی به من بگه این همه جنگ 970 شروع شده واقعا غیر از اینکه توی 4K مشکل میخوره به خازر اون نیم گیگ آیا توی FULL HD هم مشکلی داره ؟؟؟

ویرایش شده توسط wiliam.sin
لینک به دیدگاه

دوستان عزیزی که شروع به تهاجم بی امان و صد البته بی منطق علیه انویدیا می کنند فقط به حرف های این و اون بسنده نکننده !

دوست عزیزی در تاپیک دیگه تستی از دو کارت GTX 970 که از مدل  G1 Gaming Gigabyte هستند در بازی بتلفیلد 4 در حالت ULTRA و Resolution Scale 110% و وضوح 4K به وسیله فناوری DSR گذاشتن که تا 3800 مگابایت از حافظه ی هر دو کارت گرافیک رو بدون افت فریم استفاده کرده.

تصویر 1   استفاده از حدود 3400 مگابایت متوسط 33 فریم

تصویر 2 استفاده از 3600 مگابایت متوسط 33 فریم 

تصویر 3 استفاده از 3800 مگابایت متوسط 54 فریم

خب از نظر تئوری حق با دوستان است چون روی کاغذ همه چیز بر علیه انویدیا است و کسی که ندونه چه خبره و قضیه چیه در وهله ی اول بشدت علیه انویدیا بلند میشه ولی ما کارت گرافیک رو برای اسم و رسم و خوشگلی و قشنگلی نمی خریم و 2 میلیون تومان پول برای ظاهر سازی نمی دیم بلکه پول می دیم که در عمل ببینیم چه استفاده ای می تونیم ببریم. خب خدارو شکر همه در عمل توی این چند ماهی که از انتشار GTX 970 می گذره با این کارت بسیار خوش قیمت و با کیفیت و پر قدرت و کم مصرف و ... همه همتون می دونیم آشنا شدن و دیدن چه کارایی فوقولاده ای در مقایسه با کارت گران قیمتی مثل GTX 780Ti داشته.

نکته ی بسیار مهم دیگه اینه که این قضیه اگر قرار باشه خودش رو نشون بده که در تست ها نداده و(( این کارت گرافیک همچنان صدر نشین جدول کارت های گرافیکی مبتنی بر مقایسه ی  Price/Performance هست و خواهد بود ))، در رزلوشن 4K فقط خودش رو باید نشون بده ( که در مدل گیگابایت نداده)  چون به هیچ وجهی کل 4 گیگابایت حافظه ی کارت گرافیک در وضوح متداول 1080P و حتی 2K و 3K پر نمی شه که بخواد مشکلی پیش بیاد حالا بحث اینجا پیش میاد که آیا GTX 970 به تنهایی برای اجرای یک بازی روی رزلوشن 4K کافیست ؟ پاسخ خیر است چون نتنها یک کارت 970 بلکه حتی 2 کارت هم کافی نیست و حتی قویترین کارت های گرافیکی تک هسته ای موجود در بازار چه 980 از انویدیا چه 290X AMD هم نمی تونن روی 4K فریم مناسب بدهند.

e5f2c58668890fa8a0a83191eb90e344d0b9892c

امیدوارم دوستان سایت Guru3d.com رو قبول داشته باشند و اگر اینطوره می بینید در رزلوشن 4K کارت گرافیک GTX 970 به اصطلاح مشکل دار به نقل از بعضی دوستان AMD فن عزیز حدود 5 فریم از GTX 980 که هیچ مشکلی نداره کمتر می گیره که با توجه به اختلاف قیمت 200 دلاری عملا هیچ مشکلی نیست و همه چیز سر جاشه.

در پایان خدمتون عرض کنم اونایی که AMD رو دوست دارند می تونند با کارت های گرافیک AMD حال کنند و اونایی هم که nvidia رو دوست دارند می تونند با کارت های گرافیک nvidia حال کنند ولی تخریب بی خودی یک شرکت سر موضوعی که فقط کاغذیه و روی کاغذ اتفاق می افته نه در عمل اصلا قابل قبول نیست حداقل برای شخص بنده.

شاد باشید.

ویرایش شده توسط Mohammad Ghost
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان عزیزی که شروع به تهاجم بی امان و صد البته بی منطق علیه انویدیا می کنند فقط به حرف های این و اون بسنده نکننده !

دوست عزیزی در تاپیک دیگه تستی از دو کارت GTX 970 که از مدل  G1 Gaming Gigabyte هستند در بازی بتلفیلد 4 در حالت ULTRA و Resolution Scale 110% و وضوح 4K به وسیله فناوری DSR گذاشتن که تا 3800 مگابایت از حافظه ی هر دو کارت گرافیک رو بدون افت فریم استفاده کرده.

خب از نظر تئوری حق با دوستان است چون روی کاغذ همه چیز بر علیه انویدیا است و کسی که ندونه چه خبره و قضیه چیه در وهله ی اول بشدت علیه انویدیا بلند میشه ولی ما کارت گرافیک رو برای اسم و رسم و خوشگلی و قشنگلی نمی خریم و 2 میلیون تومان پول برای ظاهر سازی نمی دیم بلکه پول می دیم که در عمل ببینیم چه استفاده ای می تونیم ببریم. خب خدارو شکر همه در عمل توی این چند ماهی که از انتشار GTX 970 می گذره با این کارت بسیار خوش قیمت و با کیفیت و پر قدرت و کم مصرف و ... همه همتون می دونیم آشنا شدن و دیدن چه کارایی فوقولاده ای در مقایسه با کارت گران قیمتی مثل GTX 780Ti داشته.

نکته ی بسیار مهم دیگه اینه که این قضیه اگر قرار باشه خودش رو نشون بده که در تست ها نداده و(( این کارت گرافیک همچنان صدر نشین جدول کارت های گرافیکی مبتنی بر مقایسه ی  Price/Performance هست و خواهد بود ))، در رزلوشن 4K فقط خودش رو باید نشون بده ( که در مدل گیگابایت نداده)  چون به هیچ وجهی کل 4 گیگابایت حافظه ی کارت گرافیک در وضوح متداول 1080P و حتی 2K و 3K پر نمی شه که بخواد مشکلی پیش بیاد حالا بحث اینجا پیش میاد که آیا GTX 970 به تنهایی برای اجرای یک بازی روی رزلوشن 4K کافیست ؟ پاسخ خیر است چون نتنها یک کارت 970 بلکه حتی 2 کارت هم کافی نیست و حتی قویترین کارت های گرافیکی تک هسته ای موجود در بازار چه 980 از انویدیا چه 290X AMD هم نمی تونن روی 4K فریم مناسب بدهند.

امیدوارم دوستان سایت Guru3d.com رو قبول داشته باشند و اگر اینطوره می بینید در رزلوشن 4K کارت گرافیک GTX 970 به اصطلاح مشکل دار به نقل از بعضی دوستان AMD فن عزیز حدود 5 فریم از GTX 980 که هیچ مشکلی نداره کمتر می گیره که با توجه به اختلاف قیمت 200 دلاری عملا هیچ مشکلی نیست و همه چیز سر جاشه.

در پایان خدمتون عرض کنم اونایی که AMD رو دوست دارند می تونند با کارت های گرافیک AMD حال کنند و اونایی هم که nvidia رو دوست دارند می تونند با کارت های گرافیک nvidia حال کنند ولی تخریب بی خودی یک شرکت سر موضوعی که فقط کاغذیه و روی کاغذ اتفاق می افته نه در عمل اصلا قابل قبول نیست حداقل برای شخص بنده.

شاد باشید.

درود

باهاتون مخالفم چون که خود انویدیا اومده میگه کارت ها این مشکل و دارن بعد شما میای می گی نه نداره و دوستان رو به فن بازی متهم می کنید!!!!!!! عجب است  :-?

بقول یکی از دوستان بماند که اونایی که ادعای بی طرفی می کردن اومدن سریع بهتون مثبت دادن  :D

ویرایش شده توسط Nima Mazrouie
لینک به دیدگاه

شاد باشید.

واقعا لذت بردم از پستتون یعنی از این بهتر و دقیقتر نمیشد توضیح داد

سپاسگذارم دوست من .

لینک به دیدگاه

یکی به من بگه این همه جنگ 970 شروع شده واقعا غیر از اینکه توی 4K مشکل میخوره به خازر اون نیم گیگ آیا توی FULL HD هم مشکلی داره ؟؟؟

خیر دوست خوبم در فول اچ دی هیچ مشکلی نداره و حتی در 4k هم من افت کارایی ندیدم در تاپیک قبلی تستی قرار دادم .

لینک به دیدگاه

درود

باهاتون مخالفم چون که خود انویدیا اومده میگه کارت ها این مشکل و دارن بعد شما میای می گی نه نداره و دوستان رو به فن بازی متهم می کنید!!!!!!! عجب است  :-?

برادر من انویدیا کجا گفته کارت مشکل داره ؟! شما به من نشون بده که انویدیا گفته کارت مشکل داره بعد من قبول می کنم. انویدیا فقط به توجیه این قضیه پرداخته که چرا سرعت از فلان مقدار یهو در اون تست گذایی افت میکنه روی یه مقدار دیگه وگر نه در عمل کارت مشکلی نداره.

دوم اینکه من در عمل ثابت کردم کارت هیچ مشکلی در حالت عملی نداره فقط از نظر تئوری مشکل اسمی داره که خود من هم قبولش دارم و انکار نکردم.

مشکل می دونید چیه مشکل اینه که فن بازی در صحبت های شما کاملا مشهوده چون می خواید با یک دندگی قضیه رو به صورت کاملا مبهم کش بدید در حالی که در عمل هیچ مشکلی وجود نداره.

لینک به دیدگاه

واقعا لذت بردم از پستتون یعنی از این بهتر و دقیقتر نمیشد توضیح داد

سپاسگذارم دوست من .

خیر دوست خوبم در فول اچ دی هیچ مشکلی نداره و حتی در 4k هم من افت کارایی ندیدم در تاپیک قبلی تستی قرار دادم .

منم موافقم چون بازی bf4 رو انلاین بازی میکنم و خدای هیچ اتفاقی توش نمی افته

دقیقا منظور پست قبلیم اینکه وقتی انفاقی برای یک برند یا شرکت می افته باید از همه لحاظ دیدش نه بطور بی انصافی بهش حمله کرد

منم قبول دارم gtx970 مشکل توی 500 مگابایت داره و اینکه حالا میگن مشخصات هم اشتباه اما نباید این اشتباه رو از همه لحاظ دید؟ از کارای تا قیمت تا مشکل کاربران.....

لینک به دیدگاه

دوست گلم همیشه یه عده بخاطر منفعت های خودشن ضرر و زیان و ظلم به دیگران رو هیچ نمی بینن بهشون اجازه حرف زدن هم نمیدن.گاهی هم تقدس بخشی به چیز یا کسی مانع از بیان کوچیکترین انتقادی میشه.یه عده هم چماق بدست میگرین برای سرکوب مخالفین نظریه خودشون(نمونه اش واضحه)

لطفا ادامه ندین و از 970 خودتون لذت ببرین. @};-

موافق.

به نظر این طور میاد که بعضی تاکید میکنم بعضی از دوستان از حرفه ای بودن فقط سیستمش را به ارث بردن!

لینک به دیدگاه

منم موافقم چون بازی bf4 رو انلاین بازی میکنم و خدای هیچ اتفاقی توش نمی افته

دقیقا منظور پست قبلیم اینکه وقتی انفاقی برای یک برند یا شرکت می افته باید از همه لحاظ دیدش نه بطور بی انصافی بهش حمله کرد

منم قبول دارم gtx970 مشکل توی 500 مگابایت داره و اینکه حالا میگن مشخصات هم اشتباه اما نباید این اشتباه رو از همه لحاظ دید؟ از کارای تا قیمت تا مشکل کاربران.....

دقیقا دوست من بنده هم نظرم کاملا موافق نظر شماست .

انویدیا کوتاهی کرده درست اما چیزی از ارزش های 970 تو عمل کم نمیکنه فقط یک امتیاز منفی و درست عبرتی برای این شرکت شد .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برادر من انویدیا کجا گفته کارت مشکل داره ؟! شما به من نشون بده که انویدیا گفته کارت مشکل داره بعد من قبول می کنم. انویدیا فقط به توجیه این قضیه پرداخته که چرا سرعت از فلان مقدار یهو در اون تست گذایی افت میکنه روی یه مقدار دیگه وگر نه در عمل کارت مشکلی نداره.

دوم اینکه من در عمل ثابت کردم کارت هیچ مشکلی در حالت عملی نداره فقط از نظر تئوری مشکل اسمی داره که خود من هم قبولش دارم و انکار نکردم.

مشکل می دونید چیه مشکل اینه که فن بازی در صحبت های شما کاملا مشهوده چون می خواید با یک دنندگی قضیه رو به صورت کاملا مبهم کش بدید در حالی که در عمل هیچ مشکلی وجود نداره.

دوست عزیز کاریی و میزان فریم و قیمت کارت همون روز اول که ارایه  شد معلوم شدش... پس بحث سر این نیست ... لطفا اینقدر بحث رو منحرف نکنید و به کاربران دیگه برچسب فن بازی نزنید ، ممنون

لینک به دیدگاه

متاسفانه این روند کاملا هدف دار هست و باید از گفتگو در همچین محیطی پرهیز کرد .

گفتنی ها رو گفتیم و دیگه حرف خاصی نمونده همگی پاینده باشید .  @};-

ویرایش شده توسط Monk
لینک به دیدگاه

دوست عزیز کاریی و میزان فریم و قیمت کارت همون روز اول که ارایه  شد معلوم شدش... پس بحث سر این نیست ... لطفا اینقدر بحث رو منحرف نکنید و به کاربران دیگه برچسب فن بازی نزنید ، ممنون

شما چرا حرف خودتون رو نقض می کنید عزیز.

کل این بحث ها سر اینه که بگن کارت GTX 970 کارت بی ارزش و اصلا خریدش به صرفه نیست و تقلبیه و اصلا 500 مگابایت حافظه نداره !!! و ناقصه و کم میاره و فلانه و بیصاره اونوقت میگی بحث سر این نیست ؟ لابد بحث سر خوشگلی GTX 970 بوده.

حرف آخرم اینه : این مشکل حافظه ی GTX 970 فقط روی اون تست کذایی به نمایش در اومده اما در عمل در تمام بازی های موجود در بازار حتی در رزلوشن 4K تفاوت کارایی GTX 980 که کاملا سالمه !!! و GTX 970 که مشکل داره !!! فقط 5 تا 10 فریم هست که با توجه به اختلاف 200 دلاری (حدود یک میلیون تومانی)  قیمت خیلی کم هم به نظر می رسد پس در عمل کارت گرافیک GTX 970 در هدف اصلی خودش که پردازش گرافیکی هست حتی در رزلوشن 4K هم مشکلی ندارد.

این قسمت قرمز رو خیلی محکم میگم محکم هم پاش وایسادم هرکسی هم می خواد میتونه در خواست بده براش ثابت کنم هرچند هرکی پست اول من در صفحه ی قبل رو بخونه خودش متوجه می شه.

لینک به دیدگاه

موافق.

به نظر این طور میاد که بعضی تاکید میکنم بعضی از دوستان از حرفه ای بودن فقط سیستمش را به ارث بردن!

دوست عزیز با سلام خدمتت

اول اینکه بگم چرا مخالف منفی دادنم - مثل شما که تا حالا 8 لایک داری - اگه قرار باشه 8 پست بدی که مخالف نظر من باشه و من منفی بدم شما بعد مدت کوتای اخراج میشد و از طرفی وقتی شما منفی میگیرد قدرت حرف زدن رو از شما میگیرم و شما بخاطر ترس از منفی گرفتن و اخراج شد دیگه پست نمیدی یا اگه میدی حرف دلتو نمیزنی - بنده خدا شاهد و می تونید از دوستانی که ناظر به لایک ها و... هستن بپرسید تا حالا منفی ندادم چون برای نظر و حرف اون شخص احترام قائلم حتی اگه متعصب باشه و بی دلیل منفی بهم بده یا بخاطر هم خوانی با تفکرش منفی بده - بنده اعتقاد دارم وقتی ی پست بهش حتی منفی ندی یعنی حرفت برام خوشیاند نیست و این کافیه

و خدا شاهد دوست دارم هرکسی با نظر مخالفه بگه فلانی بخاطر این نه اینه با گوشه و کنایه حرف زدن یا با منفی دادن - خدا لعنتم کنه اگه بدم بیاد یا منفی به کسی بدم چون اعتقاد دارم همه حق حرف زدن دارن و کسی حق ندار حرف کسی رو با ترارزو خودش تراز کنه - وقتی ی پستی امتیاز نداره یعنی حرفت خریدار نداره نیاز به منفی دادن نیست

من توی یکی از پست های به اشتباهی به یکی از دوستان منفی داده بودم و اون دوست گلم که خدا شاهد دوستش دارم چون از هم خونمه بهم پیام داد چرا بهم منفی دادی و بسیار عصبانی بود و باورکنید اینقدر لایک داشت که منفی من توش گم بود - منم با تعجب گفتم من به شما منفی دادم؟محاله تا عکسشو برام فرستاد و با تمام غرورم ازش اوز خواهی کردم اما بازم میگم خدا وکیلی بی ترس میگم تا حالا به کسی منفی ندادم  و اون مورد اشتباهی بود و بس و حالا این پست رو هم میخوانه بازم ازش اوز خواهی میکنم و بعدش خداوکیلی هرجا پست گذاشت بهش لایک دادم تا بدونه من هیچ مشکلی با هیچ کس ندارم و برای حرف تک تک دوستان احترام قائلم

با این تفاسیر که کردم کاشکی وقتی حرف میزنیم به اعمال خودمون نگاه کنیم و بعد دیگران ور توبیخ کنیم

دوستان واقعا ببخیشد زمانتون گرفتم

ویرایش شده توسط Abolfazl-like
لینک به دیدگاه

دقیقا دوست من بنده هم نظرم کاملا موافق نظر شماست .

انویدیا کوتاهی کرده درست اما چیزی از ارزش های 970 تو عمل کم نمیکنه فقط یک امتیاز منفی و درست عبرتی برای این شرکت شد .

دقیقا و من هم همین رو میگم باید دلیل پیدا بشه و حل بشه و باور کنید تجربه تلخی برای تمام شرکت هاست

لینک به دیدگاه

درود 

استاد گرامی 

Monk

میشه یک شات از سنسور gpu-z کارت 970 در نهایت استفاده از رم بزارید 

یکی از دوستان شاتی گذاشته بود که بیشتر فان بود  

بهر حال من هم نخواستم کشش بدم و سکوت کردم .

ویرایش شده توسط Analyser
لینک به دیدگاه

اینکه انودیا کار غیر اخلاقی انجام داده در اون شکی نیست و خریدارها می تونن بخاطر دادن اطلاعات غلط از این شرکت شکایت کنن. چرا که خیلی ها در خرید به اعداد و ارقام توجه می کنن . مثلا خیلی از خریداران گوشی در موقع خرید گوشی به n مگاپیکسل بودن دوربین گوشی توجه می کنن بدون توجه یا آگاهی از اینکه همه چیز مگاپیکسل نیست. حالا شاید یه دوربینی باشه به ادعای سازنده هشت مگاپیکسله و عکسای خوبی میندازه و منطقا این مهمه که در عمل دوربین چکار میکنه و نه روی کاغذ ولی به هر حال هر چقدر هم در عمل خوب باشه باید بدون عوام فریبی مشخصات دقیقا همون چیزی باشه که هست چون دقیقا خیلی ها فقط بر اساس مشخصات خرید می کنن و البته شاید بشه منطقا بهشون ایراد گرفت اما به هر حال اولویت خرید این فرد مشخصات هست یا به هر حال مشخصات نقش مهمی در انتخاب کالای مورد نظر برای اون فرد داره پس حتما باید مشخصات دقیقا با واقعیت یکی باشه گرچه عقلا کارت مهمه عملا چه پرفورمنسی میده نه روی کاغذ . حالا اگه 8 گیگ حافظه داشت و پرفورمنس از این پایین تر بود برای من پرفورمنس بالاتر مهم بود نه اعداد و ارقام گرچه که شاید شخصی اعداد و ارقام براش فاکتور مهمی باشه که البته حقم داره . تمام اعتراضات بیشتر به عدم صداقت انودیا بود وگرنه پرفورمنس بر اساس بنچمارکا مشخص بود و قبل از این و بعد از این هم پنچمارکا همین هستش و خریدار از میزان قدرت کارت قبل خرید آگاهی داشته تنها جای انتقاد به عقیده منم عدم صداقت شرکت نسبت به دادن مشخصات دقیق کارت بوده که بنظرم حتی میشه بخاطر این قضیه از این شرکت شکایت هم کرد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شما چرا حرف خودتون رو نقض می کنید عزیز.

کل این بحث ها سر اینه که بگن کارت GTX 970 کارت بی ارزش و اصلا خریدش به صرفه نیست و تقلبیه و اصلا 500 مگابایت حافظه نداره !!! و ناقصه و کم میاره و فلانه و بیصاره اونوقت میگی بحث سر این نیست ؟ لابد بحث سر خوشگلی GTX 970 بوده.

حرف آخرم اینه : این مشکل حافظه ی GTX 970 فقط روی اون تست کذایی به نمایش در اومده اما در عمل در تمام بازی های موجود در بازار حتی در رزلوشن 4K تفاوت کارایی GTX 980 و GTX 970 فقط 5 تا 10 فریم هست که با توجه به اختلاف 200 دلاری (حدود یک میلیون تومانی)  قیمت خیلی کم هم به نظر می رسد پس در عمل کارت گرافیک GTX 970 در هدف اصلی خودش که پردازش گرافیکی هست حتی در رزلوشن 4K هم مشکلی ندارد.

این قسمت قرمز رو خیلی محکم میگم محکم هم پاش وایسادم هرکسی هم می خواد میتونه در خواست بده براش ثابت کنم هرچند هرکی پست اول من در صفحه ی قبل رو بخونه خودش متوجه می شه.

دوستان من کجا از عملکرد کارت صحبت کردم که شما منو متهم می کنید؟؟؟ تازه بماند که اگه از اون نیم گیگ هم می تونست درست استفاده کنه عملکرد بمراتب بهتری رو شاهد بودین !!!

واقعا متاسفم که کورکورانه از شرکتی که که نه مال بابای منه نه شما که بخوایم سرش بحث کنیم طرفداری بکنیم و براحتی از دروغی که بخوردتون داده براحتی می گذرید، منم دیگه بحثی ندارم... یا علی  ^_^

لینک به دیدگاه

درود 

استاد گرامی

میشه یک شات از سنسور gpu-z کارت 970 در نهایت استفاده از رم بزارید 

سلام بزرگوار من شاگرد اساتید هستم .

حتما در اولین فرصت ولی در تستی که انجام دادم حتی تا 3800 مگ هم افتی در عمل ندیدم 

لینک به دیدگاه

سلام بزرگوار من شاگرد اساتید هستم .

حتما در اولین فرصت ولی در تستی که انجام دادم حتی تا 3800 مگ هم افتی در عمل ندیدم 

perfCap reason  و gpuload رو فقط میخوام نگاه کنم 

سپاسگذارم 

لینک به دیدگاه

دوستان من کجا از عملکرد کارت صحبت کردم که شما منو متهم می کنید؟؟؟ تازه بماند که اگه از اون نیم گیگ هم می تونست درست استفاده کنه عملکرد بمراتب بهتری رو شاهد بودین !!!

واقعا متاسفم که کورکورانه از شرکتی که که نه مال بابای منه نه شما که بخوایم سرش بحث کنیم طرفداری بکنیم و براحتی از دروغی که بخوردتون داده براحتی می گذرید، منم دیگه بحثی ندارم... یا علی  ^_^

ای بابا شما چرا متوجه موضوع نمیشید عزیز !!!!!

دوست خوبم بحثی سر کار زشت انویدیا نیست بحث سر این هست که عده ایی میخوان 970 رو بکوبند !

من میگم 970 واقعا کارت خوبیه این یک بحث هست ولی شرکت انویدیا دروغ گفته ولی از دست من تو ایران چه کاری بر میاد ؟ همین که این لکه ننگ تو کارنامه این شرکت ثبت شد واسه من کافیه .

دروغ گفته و دروغ در هر حالتی زشت هست

من اصلا طرفدار این شرکت نیستم همین فردا اگر AMD کارتی بزنه که نیاز من رو براورده کنه جفت کارتارو میدم میره AMD میگیرم .

من میخوام از این پولی که با بدبختی بدست اومده استفاده کنم فرقی هم واسم نداره AMD یا nVidia

لینک به دیدگاه

4k  با چه تنظیماتی مشکل نداره؟ زیاد کم یا متوسط

اینطوری کلی گفتن که صحیح به نظر نمیرسه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...