رفتن به مطلب

انویدیا: مشخصات GTX 970 واقعی نیست!

Core_i6
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

این نظر لطف شماست احسان جان و منم بسیار خوشحالم که در کنار شما دوست و استاد گرامی هستم و دیگر دوستان و اساتید . 

کارتای جدیدتم مبارکت باشه احسان جان گلم  . :x  :x  @};-

ممنونم عزیز  @};-  من واقعا شاگردم احسان جان 

لینک به دیدگاه

• ارسال 98
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

• کاربر ویژه

من شما رو نميدونم دوست عزيز

ولي به شخصه اگه كارتي خريده باشم (970) كه مشخصات كارت با اون چيزي كه روي كارتنشه يا حتي چيزايي كه در موردش از اينور اونور جمع كردم يا خوندم نباشه

جدا از برند و برد سازنده به شدت زده ميشم ،

همينجوري داريم كالا ها رو ١٠ برابر قيمت ميخريم ، اين مسخره بازي هاي شركت سازنده هم روش !!!!!

نظر بنده بود ،

شما رو نميدونم

پپس شما حاضری مثلا 770 بخری که 100% هم مطئنی که مشخصاتش اوکیه و هیچ مشکلی نداره ولی در طرف مقابل 970 که راحت 770 رو قورت میده و چند برابرش قدرت داره و مشخصاتش درست نیست رو نخری ؟؟؟؟

با اون دما و کارای و... که تمام دوستان دیگه میدونن و لازم به توضیح نیست 

یا مثلا حاضری 780Ti به قیمت حدودا 2800 اینا بخرین چون که مشخثاتش درسته اما اصلا ارزش خرید در برابر قیمتش نداره ؟؟!!

و ایا حاضری یه کارت داغ 90 درجه ای AMD رو بخری که مشخصاتش درسته ؟ 

پس اگر اینطوره و مشخصات صحیح میخای فکر میکنم یه 460 هم شما رو راضی میکنه چون مشخصاتش درسته دیگه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز این یک حقیقت هست که اون 0.5 گیگ اگر مثل اون 3.5 گیگ دیگه عمل میکرد کارایی بیشتری را شاهد بودیم ... و اگه شما با همچین موضوعی مشکل نداری من واقعا نمی دونم چی بگم و چطوری بگم...  ^_^

عزیز شما کلا همه چیز رو در هم قاطی کردی چرا.

من به عنوان جواب آخرم به شما ، از شما دعوت می کنم حرف Editor سایت Guru3D رو مورد برسی قرار بدید :

این لینک 

To answer my own title question, does Nvidia have a memory allocation bug ? Nope, this all was done per design, Nvidia however failed to communicate this completely with the tech-media and thus in the end, the people that buy the product.

معنی : اگر بخواهم به سوالی که در تیتر خود مطرح کردم جواب دهم که آیا 970 مشکل تخصیص حافظه دارد باید بگویم خیر چون این طراحی کارت گرافیک است که اینگونه بوده هرچند انویدیا نتوانست در بیان کردن این قضیه خوب عمل کند و در نهایت کسانی که این کارت را می خرند در جریان بگذارد.

اگر می خواستیم کارایی بیشتری رو شاهد باشیم مثلا کارت GTX 970 روی 4K اختلافش با GTX 980 می شد 2 فریم اونوقت به نظر شما چه مسئله ای برای اختلاف 200 دلاری قیمت پیش می اومد ؟ پس این قضیه مشکل نیست بلکه ساختار 970 همینه فقط انویدیا نتونسته به هر دلیل اعلام کنه همین.

لینک به دیدگاه

همه ی دوستانی که چه 980 و چه 970 دارن و تونستن بخرن و پولشو داشتن مبارکشون باشه دوست عزیز هیچ حس و حالی ندارن عزیزم همه دارن با کارتای 970 حال میکنن و از قدرتش لذت میبرن  .

بللللللللللللههههههه !!!!

ديروز كه يكي از دوستاني كه ٩٧٠ داشت با خوندن اين خبر صداش در اومده بود

يه لحظه گفتم اين الان داره پشت سيستم خودشو ميزنه

نميشه بگي همه راضين از اين اخبار

لینک به دیدگاه

کسی نبود ؟ 970 ؟ هنوز رو حرفم هستم  :laughing:  :laughing:

من فقط می دونم 970 میخام  :D

بهترین کارتی که از لحاظ قیمت ارزش خرید داره 970 هست در این چند سال که سیستم خریدم اولین بار همچین کارت با قیمت زیر

1500 دیدم 

حتی با 1350 هم میشه تهیش کرد جای شکر داره  @};-

لینک به دیدگاه

:wacko:  :wacko:  :wacko:

لینک به دیدگاه

پپس شما حاضری مثلا 770 بخری که 100% هم مطئنی که مشخصاتش اوکیه و هیچ مشکلی نداره ولی در طرف مقابل 970 که راحت 770 رو قورت میده و چند برابرش قدرت داره و مشخصاتش درست نیست رو نخری ؟؟؟؟

با اون دما و کارای و... که تمام دوستان دیگه میدونن و لازم به توضیح نیست 

یا مثلا حاضری 780Ti به قیمت حدودا 2800 اینا بخرین چون که مشخثاتش درسته اما اصلا ارزش خرید در برابر قیمتش نداره ؟؟!!

و ایا حاضری یه کارت داغ 90 درجه ای AMD رو بخری که مشخصاتش درسته ؟ 

پس اگر اینطوره و مشخصات صحیح میخای فکر میکنم یه 460 هم شما رو راضی میکنه چون مشخصاتش درسته دیگه

نه عزيز من

منظورم اينكه من نميخوام جنسي با مشخصات دروغ تو پاچم بره ، شما رو نميدونم

لینک به دیدگاه

من شما رو نميدونم دوست عزيز

ولي به شخصه اگه كارتي خريده باشم (970) كه مشخصات كارت با اون چيزي كه روي كارتنشه يا حتي چيزايي كه در موردش از اينور اونور جمع كردم يا خوندم نباشه

جدا از برند و برد سازنده به شدت زده ميشم ،

همينجوري داريم كالا ها رو ١٠ برابر قيمت ميخريم ، اين مسخره بازي هاي شركت سازنده هم روش !!!!!

نظر بنده بود ،

شما رو نميدونم

من متوجه نمی شم ، خوبه من 100 بار اعلام کردم توی این 4 صفحه که شما 330 دلاری که بابت این کارت گرافیک می دی نتنها با کارایی ای که میگیری خیلی تناسب داره بلکه اروزن تر هم داری پول میدی.

از نظر قیمت کارت GTX 970 با 330 دلار داره کارایی رو میده که کارت های مشابه توی این رنج قیمت تو خوابشون ببیند  همین بس.

ویرایش شده توسط Mohammad Ghost
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منظورم اون دسته از اون دوستانی بود که از قدرت کارتها خبر دارند و قدر کارت ور میدونند و فقط به اخبار توجه نمیکنند و میرن لذت کارتشونو میبرن . 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نه عزيز من

منظورم اينكه من نميخوام جنسي با مشخصات دروغ تو پاچم بره ، شما رو نميدونم

یعنی واقعا با قیمت 330$ فکر میکنید داره پاچه میره ؟؟؟!!!! 

چند ریویو از کارت 970 بخونید فریم دهی تو بازی های سنگین توی ی.و.ت.ی.و.ب چند ویدو ببینید چقدر قدرت داره 

اپدیت : دوستان من معذذرت میخام من ادامه نمیدم چون اگر بخایم این تایپک رو همینجوری ادامه بدیم هر کسی یه حرفی میزنه و فکر میکنم 20 صفحه دیگه از همین رو جلو بره ادامه دادن بنظر بنده بیهوده هست هر کسی هم فکر کنم مشخص شده براش که باید چیکار کنه و چه بخره و چه نخره  . 

ویرایش شده توسط EHSAN BAHAVAR
لینک به دیدگاه

من متوجه نمی شم ، خوبه من 100 بار اعلام کردم توی این 4 صفحه که شما 330 دلاری که بابت این کارت گرافیک می دی نتنها با کارایی ای که میگیری خیلی تناسب داره بلکه اروزن تر هم داری پول میدی.

از نظر قیمت کارت GTX 970 با 330 دلار داره کارایی رو میده که کارت های مشابه توی این رنج قیمت تو خوابشون ببیند  همین بس.

عزيز من پول علف خرس نیست

شما حاضرید ۳۳۰ دلار یا معادل ۱،۳۰۰ الی ۱،۹۰۰ به جنسی بدید که بعدا شاهد این باشین که چیزی که خریدین دارای مشخصات دورغی بوده !

حالا هر چقدر هم خوب باشه ،

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز شما کلا همه چیز رو در هم قاطی کردی چرا.

من به عنوان جواب آخرم به شما ، از شما دعوت می کنم حرف Editor سایت Guru3D رو مورد برسی قرار بدید :

این لینک 

To answer my own title question, does Nvidia have a memory allocation bug ? Nope, this all was done per design, Nvidia however failed to communicate this completely with the tech-media and thus in the end, the people that buy the product.

معنی : اگر بخواهم به سوالی که در تیتر خود مطرح کردم جواب دهم که آیا 970 مشکل تخصیص حافظه دارد باید بگویم خیر چون این طراحی کارت گرافیک است که اینگونه بوده هرچند انویدیا نتوانست در بیان کردن این قضیه خوب عمل کند و در نهایت کسانی که این کارت را می خرند در جریان بگذارد.

اگر می خواستیم کارایی بیشتری رو شاهد باشیم مثلا کارت GTX 970 روی 4K اختلافش با GTX 980 می شد 2 فریم اونوقت به نظر شما چه مسئله ای برای اختلاف 200 دلاری قیمت پیش می اومد ؟ پس این قضیه مشکل نیست بلکه ساختار 970 همینه فقط انویدیا نتونسته به هر دلیل اعلام کنه همین.

دوست عزیز شما مثل اینکه متوجه حرف من نمیشین، نمی دونم چرا ...

بله با توجه به اعلام مشخصات جدید که از سوی انویدیا اعلام شد و گفته خودش این مشکل نیست بلکه طراحی کارت به این صورت هست... مشکل این هست که شما کارتی خریدی که اگه اون مقدارمشخصات قبلی رو میداشت مطمعنا شاهد کارایی و عملکرد بهتری بودید... اصلا من کار ندارم شما بگیر بهترین کارت دنیا این کارت باشه اما یک درصد به این اهمیت بده که کارتی که با اون مشخصات تولید میشد چه بازدهی از خودش بجا می گذاشت!!!

باز بیا بگو قیمتش فلان میشد خب به منچه قیمتش زیاد و کم میشد... الان که کارتو فروخته با این مشخصات و این قیمت ... نفروخته... پس باید جوابگو باشه دیگه !!!  :D

لینک به دیدگاه

یعنی واقعا با قیمت 330$ فکر میکنید داره پاچه میره ؟؟؟!!!! 

چند ریویو از کارت 970 بخونید فریم دهی تو بازی های سنگین توی ی.و.ت.ی.و.ب چند ویدو ببینید چقدر قدرت داره 

اپدیت : دوستان من معذذرت میخام من ادامه نمیدم چون اگر بخایم این تایپک رو همینجوری ادامه بدیم هر کسی یه حرفی میزنه و فکر میکنم 20 صفحه دیگه از همین رو جلو بره ادامه دادن بنظر بنده بیهوده هست هر کسی هم فکر کنم مشخص شده براش که باید چیکار کنه و چه بخره و چه نخره  .

خب مشکل شما اینه که جز کارت ۹۷۰ با قیمت ۳۳۰ دلار ندیدین

شب دراز هست و قلندر بیدار

امسال کارت هایی با قدرت بیشتر وقیمت پایین تری هم میاد

لینک به دیدگاه

عزيز من پول علف خرس نیست

شما حاضرید ۳۳۰ دلار یا معادل ۱،۳۰۰ الی ۱،۹۰۰ به جنسی بدید که بعدا شاهد این باشین که چیزی که خریدین دارای مشخصات دورغی بوده !

حالا هر چقدر هم خوب باشه ،

دوست عزیز شما مثل اینکه متوجه حرف من نمیشین، نمی دونم چرا ...

بله با توجه به اعلام مشخصات جدید که از سوی انویدیا اعلام شد و گفته خودش این مشکل نیست بلکه طراحی کارت به این صورت هست... مشکل این هست که شما کارتی خریدی که اگه اون مقدارمشخصات قبلی رو میداشت مطمعنا شاهد کارایی و عملکرد بهتری بودید... اصلا من کار ندارم شما بگیر بهترین کارت دنیا این کارت باشه اما یک درصد به این اهمیت بده که کارتی که با اون مشخصات تولید میشد چه بازدهی از خودش بجا می گذاشت!!!

باز بیا بگو قیمتش فلان میشد خب به منچه قیمتش زیاد و کم میشد... الان که کارتو فروخته با این مشخصات و این قیمت ... نفروخته... پس باید جوابگو باشه دیگه !!!  :D

عزیزان ما هرچه بگویم شما همچنان حرف خودتون رو می زنید من حرف هام رو با دلیل و مدرک اعلام کردم و نشون دادم GTX 970 طبق اعلام سایت PC Gamer بهترین کارت سال 2014 است و بهترین کارت از نظر Price/Performance  حالا می خواد مشخصات و ظاهرش هر کوفتی باشه من به ظاهرش کاری ندارم من به عملکرد در مقابل قیمت کار دادم. حالا هرچه قدر می خواید حرف خودتون رو بزنید بزنید.

شما رو به خیر و مارو به سلامت عصر خوبی داشته باشید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیزان ما هرچه بگویم شما همچنان حرف خودتون رو می زنید من حرف هام رو با دلیل و مدرک اعلام کردم و نشون دادم GTX 970 طبق اعلام سایت PC Gamer بهترین کارت سال 2014 است و بهترین کارت از نظر Price/Performance  حالا می خواد مشخصات و ظاهرش هر کوفتی باشه من به ظاهرش کاری ندارم من به عملکرد در مقابل قیمت کار دادم. حالا هرچه قدر می خواید حرف خودتون رو بزنید بزنید.

شما احیانا خسته نشین ... اینو که خودمونم می دونستیم این کارت بهترین کارایی به قیمت رو ارائه میده... راضی به زحمت شما نبودیم، عنوان رو بخونین یبار دیگه متوجه میشید بحث سر چیز دیگس...

عصر شما هم بخیر باشه  ^_^

لینک به دیدگاه

اره دیگه بهترین کارت ۲۰۱۴ شد ، اما اون موقع گندش در نیومده بود .

ولی ۹۷۰ با این اخبار داغ ننگینی شد بر پیشانی nvida

من که واقعا انتظارش رو نداشتم که اینجوری بشه،

چند وقت دیگه هم نسخه اصلاح شده کارت ۹۷۰ وارد بازار میشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز در حال حاضر هم این کارت بهترین عملکرد به کاریی رو ارائه میده... و اگه الان هم قرار بود انتخاب بشه این کارت انتخاب میشد چون عملکردی که در عمل نشون داده مورداستناد هست نه مشخصات فنی کارت... !

تنها مشکل این هست که اگه کارت اون مشخصات قبلی رو داشت چه عملکردی کارت از خودش بنمایش می گذاشت و انویدیا در کارتهایی که فروخته دزدی کرده و احتمالا از زیرش در میره... *dry#

و انگاری از بس انویدیا کارت گرون فروخته و تو پاچه ملت کرده که یبار که کارتش ارزون در اومده براشون مهم نیست مشخصاتش دروغین بوده... اون قیمت چشمشون رو کور کرده متاسفانه!  :(

ویرایش شده توسط Nima Mazrouie
لینک به دیدگاه

اگر این اخبار هم بود باز هم P/P میشد!

حالا هم هست!

چیو اصلاح کنن؟

اطلاعات اشتباه داده Nvidia چه ربطی به مواردی که شما فرمودید داره !

شما کارت بهتری میشناسید در اون رده قیمت ؟

ولی واقعا برام عجیب بود کار Nvidia !

ویرایش شده توسط AJOR
لینک به دیدگاه

اگر این اخبار هم بود باز هم P/P میشد!

حالا هم هست!

چیو اصلاح کنن؟

اطلاعات اشتباه داده Nvidia چه ربطی به مواردی که شما فرمودید داره !

شما کارت بهتری میشناسید در اون رده قیمت ؟

ولی واقعا برام عجیب بود کار Nvidia !

ببخشید منظورم از اصلاح شده ،، بهینه شده یا همون ti بود

لینک به دیدگاه

بی شک انویدیا مقداری از اعتباری که با تلاش و زحمت طی سالیان متمادی جمع کرده بود رو از داد اما آنچه که در این گذر مهمتر می نماید نقش جریان رسانه ای آزاد و با وجدان است که اینگونه از حقوق میلیونها یوزر بی گناه دفاع می کنند. درود بر ایشان

لینک به دیدگاه

این قیمتهای بالای کارتهای گرافیک فقط بدلیل انحصاری بودن دانش هست 

هنوز هم شرکتهایی مانند IBM و TEXAS راه رو برای شرکتهایی 

مانند INTEL- AMD -NVIDIA باز میکنند و پول و ثروت رو با کمترین متریال به کشورهای خودشون میبرند 

چین و تایوان هم حمالهای پول سازی این شرکتها هستند و ما ها هم فقط خریدار 

لینک به دیدگاه

مهندس انویدیا افشا کرد   :D

https://www.youtube.com/watch?v=spZJrsssPA0
دانلد:

http://gof.ir/6f6d/SHOCKING-interview-with-Nvidia-engineer-about-the-970-fiasco.mp4.html

ویرایش شده توسط Core_i6
لینک به دیدگاه

مهندس انویدیا افشا کرد   :D

https://www.youtube.com/watch?v=spZJrsssPA0

چی بود این گوشم ترکید! =))

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...