رفتن به مطلب

داستان روح پدر در بازی کامپیوتری

zanyar11
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام و خسته نباشید

همینطور داشتم تو سایتا میچرخیدم که مطلب زیرو دیدم خیلی قشنگه پیشنهاد میکنم که شما هم بخونید

نه این یک اتفاق ترسناک یا داستان علمی تخیلی نیست! این تنها داستان ساده ولی تاثیر گذار پسری است که سال ها پیش پدرش را از دست داده. بخوانید و نظرتان را بگویید.

«وقتی 4 سالم بود پدرم برام یک Xbox بامرام خرید. میدونید همون اولی که مربع و زمخت بود و سال 2001 اومد. ما با هم انواع و اقسام بازی های مختلف رو بازی کردیم و خیلی خیلی هم حال کردیم. تا اینکه پدرم مرد، اونم وقتی که من فقط 6 سالم بود.

دیگه نتونستم تا 10 سال دست به اون کنسول بزنم.

اما وقتی این کارو کردم، متوجه یه چیزی شدم.

اون موقع ها ما باهم یک بازی مسابقه ای به نام Rally Sports Challenge بازی می کردیم که اتفاقاً برای زمان خودش خیلی هم بازی خوبی بود.

و وقتی یکم بیشتر باهاش سروکله زدم… یه روح پیدا کردم.

واقعاً هم!

می دونید، وقتی یه مسابقه زمانی انجام میدی، سریع ترین کسی که اون پیست رو به اتمام رسونده به عنوان یک روح ضبط میشه؟ آره، درست فهمیدید. هنوز هم روح پدرم داره تو اون پیست دور میزنه.

من همینطور بازیش کردم و بازیش کردم و دوباره بازیش کردم تا اینکه نزدیک بود از اون روح جلو بزنم. یه روز تونستم بهش برسم و ازش جلو بزنم ولی…

ولی درست یه ذره مونده به آخر خط ترمز کردم، فقط برای اینکه مطمئن بشم اون روح پاک نمیشه و هنوزم باقی میمونه…»

منبع : سایت baziwood.ir

لینک به دیدگاه

اگر درست فهمیده باشم منظورش اینکه اون مسایقه ی باباهه که بیشترین رکورد رو زده تو اون هست و به صورت یه ماشین کمرنگ با شما مسابقه میده همین!

لینک به دیدگاه

چون کراش 4 قدیم زیاد بازی کردم فهمیدم چیه قضیه.همون گفته امیر هست

جالب بود خدا بیآمرزدش

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...