رفتن به مطلب

انویدیا:با بروزرسانی درایور مشکل GTX 970 را کاهش می دهیم،ناراضیان پس دهند

AORUS
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

142a.jpg

انویدیا در نظر دارد تا بروزرسانی را برای مشکل تخصیص حافظه GeForce GTX 970 عرضه کند.طی پاسخی به یکی از کاربران در انجمن (فروم) انویدیا،یک کارمند این کمپانی گفته که مشغول کار بر روی درایور جدیدی هستند که تخصیص حافظه و عملکرد را  بهبود خواهد بخشید.این کارمند انویدیا همچنین تاکید کرده که GTX 970  هنوز هم در بازه قیمت خود ،بهترین عملکرد را  دارد و اگر دارندگان آن از خرید خود راضی نیستند میتوانند برای تعویض و یا استرداد اقدام کنند.

@خودم

با توجه به این مسئله که مشکل 970 در سطح سخت افزار و طراحی آن است،رفع آن از طریق بروزرسانی داریور تقریبا ناممکن است و خود انویدیا نیز اشاره ای نکرده که مشکل را کاملا رفع می کند،از این رو انتظار می رود بروزرسانی جدید مدیریت منابع به ویژه الگوریتم های مدیریت حافظه را بهبود بخشد.

140b.jpg

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

اما پس دادنش که فایده ای نداره چیز بهتری که نمیشه خرید... دست پیش گرفتن پس نیافتن ...  :-?

من بودم می گفتم خسارت بدین مثلا یبازی رایگان بدین ...  :D

لینک به دیدگاه

درود

اما پس دادنش که فایده ای نداره چیز بهتری که نمیشه خرید... دست پیش گرفتن پس نیافتن ...  :-?

من بودم می گفتم خسارت بدین مثلا یبازی رایگان بدین ...  :D

چه قرامت کمی میخوای !

من بودم میگفتم باید برای خرید بعدی محصولات انویدیا بهم 80% تخفیف بدین وگرنه امروز باید شکایت نامم برای خرید جنس غیر واقعی دزدی در حضور وکیلم پر کنم D:

لینک به دیدگاه

دوستان حالا جدا از همه این بحث هایی که شده در حال حاظر هیچ کارتی با این قدرت و با این پول بهتر از 970 نیست همینجوریش  داره همه بازی هارو قورت میده  چه برسه  اپدیت جدید بیاد 

لینک به دیدگاه

چقدر جالب ! شد همون قضیه چماق و هویج... اولش میگه در بازه قیمتی خودش بهترین عملکرد رو داره بعدش اینجوری میگه ( هه.. دوست نداری پس بده) ...اگر شخصا این کارت رو خریده بودم و جایی زندگی میکردم که انویدیا نمایندگی اصلی داشت صد در صد پس میدادم...مشکل زیاد خاصی هم نیست ولی در هر صورتی به مشکله ! هرچند کوچکه اما به اونی که این کارت رو سیستمشه یه فاز منفی میده. اینقدر دوست داشتم که کمپانی انویدیا ژاپنی بود و تو اینجور مواقعی چکار میکرد..... عذر خواهی دست جمعی و خودکشی مدیران ارشد :D

ویرایش شده توسط evrin1941
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چقدر جالب ! شد همون قضیه چماق و هویج... اولش میگه در بازه قیمتی خودش بهترین عملکرد رو داره بعدش اینجوری میگه ( هه.. دوست نداری پس بده) ...اگر شخصا این کارت رو خریده بودم و جایی زندگی میکردم که انویدیا نمایندگی اصلی داشت صد در صد پس میدادم...مشکل زیاد خاصی هم نیست ولی در هر صورتی به مشکله ! هرچند کوچکه اما به اونی که این کارت رو سیستمشه یه فاز منفی میده. اینقدر دوست داشتم که کمپانی انویدیا ژاپنی بود و تو اینجور مواقعی چکار میکرد..... عذر خواهی دست جمعی و خودکشی مدیران ارشد :D

=))  =))  =))  =))  =))  =))

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دوست عزیز من که کارت میخرم اول ریویو هاش و نتایج و عملکردشو تو بازی ها می بینم بعد خرید می کنم نه به اعداد ارقام و اینکه تو کارتم چی گذاشتن ، نون بربری یا مدار :D ، مهم اینه چطوری هست عملکردش... در نتیجه کارت 970 از روز اول همین بوده عملکردش، کم و زیاد نشده فقط اون چیزای توش اونی که بوده نیست یخورده کمتره...  ^_^

بعدم این کارت رو پس بدی گزینه بهتری مگه داری بخوای خرید کنی با این مقدار پول؟؟؟  :-?

بهترین کاری که میشه کرد شکایت و گرفتن خسارت هست حالا هرچی بیشتر بهتر ... فعلا که باعث شده انویدیا بیاد یه حرکتی برای دارندگان این کارتها بزنه بصورت اختصاصی (البته اگه به بعضی فن بوی های انویدیا که انگاری سهامدارن بود، یه نامه فدایت شوم هم برای انویدیا مینوشتن که یبار بهش برنخوره)...  ^_^

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...