رفتن به مطلب

تصاحب AMD توسط سامسونگ، حلال مشکلات این دو کمپانی خواهد بود


 اشتراک گذاری

Recommended Posts

AMD، یکی از کهنه‌کارترین سازندگان چیپ‌های پردازشی است که امروزه چندان حال و روز خوشی ندارد. سامسونگ نیز کمپانی بزرگی است که اخیرا علاقه‌ی ویژه‌ای به بازار تراشه‌ها پیدا کرده. حال شاید بتوان این دو را طی معامله‌ای، به بهترین نحو در راستای اهداف‌شان هدایت کرد. در ادامه با زومیت همراه باشید تا تصاحب احتمالی AMD توسط سامسونگ را مورد تحلیل قرار دهیم.

پس از انتصاب مدیرعامل جدید AMD در پاییز گذشته، ۳ تن از مقام‌های اجرایی رده بالای این کمپانی از سمت خود استعفا داده و از کمپانی خارج شدند. احتمالا مدیرعامل جدید در مقابل این اقدام، تصمیم گرفته از افراد جدیدی برای هدایت AMD استفاده کند. در هر حال حتی با وجود تیم جدید در راس این شرکت، باز هم احتمال اینکه AMD موفق شود طی چند سال بازگشت قدرتمندی به بازار چیپ‌های پردازشی داشته باشد بعید است.

چرا AMD باید به فکر فروش خود باشد؟

در حالی که AMD در حال دست و پا زدن برای حفظ بقا در بازار چیپ‌های پردازشی PC است، اکنون به نقطه‌ای رسیده‌ایم که تمام صنعت چیپ‌های پردازشی رایانه‌های شخصی از سوی سازندگان تراشه‌های موبایل نظیر کوالکام تهدید می‌شود. این در حالی است که AMD بخاطر کمبود درآمد حتی قادر به پاسخگویی به این تهدید نیست و همچون کسی که شنا بلد نیست برای غرق نشدن دست و پا زده و چاره‌ای جز حرکت با جریان آب نمی‌بیند. البته این کمپانی با انعقاد قرارداد تامین قطعه برای Playstation 4 و Xbox One به پیروزی مهمی دست یافت، اما حتی با وجود این، همچنان با شتاب بالایی در حال از دست دادن درآمد و سوددهی خود است. AMD پیش از همه‌گیر شدن گوشی‌های هوشمند و پردازش موبایل، همواره بعنوان رقیب قدر اینتل شناخته می‌شد. تصاحب سازنده‌ی مطرح چیپ‌های گرافیکی ATI توسط این شرکت موجب شد حضور AMD در این عرصه نیز به شکل چشمگیری دنبال شود. با ورود سازندگان پردازنده‌های موبایل و قدرت گرفتن روزافزون آن‌ها، معماری مورد استفاده توسط اینتل و AMD شکوه خود را تا حدودی از دست داد و اگر چه جایگاه این دو رقیب دیرینه به لرزه افتاده بود اما اینتل با پروژه‌های متعدد خود تلاش کرد همچنان حضور و نام خود را در ذهن مشتریان نگاه دارد. AMD اما، چندان در این امر توفیق نداشت و هم‌اکنون جایگاه چندانی در بازار ابزارهای هوشمندنوین در اختیار ندارد.

AMD با انتخاب Global Foundries برای تولید چیپ‌های خود، همیشه چند نسل از نظر فناوری فرآیند تولید عقب‌تر از رقبا خواهد بود

در عرض چند سال، تصاحب شدن توسط یک غول عرصه‌ی فناوری می‌تواند به گزینه‌ای اجتناب ناپذیر برای AMD بدل شود؛ اما حرکت معقول و صحیح هم برای خود AMD و هم برای شرکتی که تصمیم به خرید آن داشته باشد این خواهد بود که تصاحب مذکور پیش از خارج شدن محصولات AMD از دور رقابت رخ دهد. در صورت سرسختی و حفظ همین رویه، ارزش این سازنده‌ی بزرگ چیپ‌های پردازشی می‌تواند روز به روز با کاهش مادی و معنوی روبرو شود.

شریک بزرگ تولیدی AMD یعنی Global Foundries که پیش‌تر بخشی از این کمپانی بود نیز اخیرا در حال پسرفت بوده و مجبور شد برای حفظ رقابت با سایر تولیدکنندگان و کارخانه‌ها، لیسانس فرآیند 14 نانومتری FinFET سامسونگ را دریافت کند. AMD با انتخاب Global Foundries برای تولید چیپ‌های خود، همیشه چند نسل از نظر فناوری فرآیند تولید عقب‌تر از رقبا خواهد بود. این مساله تنها موجب افزایش و عمیق شدن بیش از پیش فاصله‌ی میان چیپ‌های این شرکت از نظر عملکرد و سطح مصرف انرژی با رقیب دیرینه‌ی آن یعنی اینتل خواهد شد.

amd-ip w 600

خواسته‌ی ورود چیپ‌های x86 به دنیای موبایل هنوز هم با جدیت پیگیری می‌شود که البته معایب و ضعف‌های آن نیز همچنان هویداست. البته اینتل با فرآیند تولیدی خود که حداقل یک نسل از AMD جلوتر است می‌تواند این معایب را تا حدودی پنهان کند. وقتی AMD از نظر بکارگیری نسل جدید فرآیند تولید، پشت سر سازندگان چیپ‌های مبتنی بر معماری ARM قرار گرفته، مسلما با این وضع هیچ شانسی در بازار چیپ‌های موبایل نخواهد داشت.

AMD همچنین در اذهان عمومی نیز با مشکل روبرو شده که فرآیند حل این مساله تنها زمانی آغاز خواهد شد که محصولات این کمپانی از قدرت رقابت بیشتری برخوردار شوند. به این منظور، AMD نیاز دارد که خود را به بروزترین فرآیندهای تولید واحد پردازشی مجهز کند، مهندسان خبره در این حوزه استخدام کند و از همه مهم‌تر، پشتیبانی مالی مورد نیاز برای اجرای عملیات تحقیق و توسعه‌ی مورد نیاز را در اختیار داشته باشد. افزون بر این، سرمایه‌گذاری قدرتمند بر امر بازاریابی و تقویت نام تجاری (برند) نیز می‌تواند اثرات خوبی بر آینده‌ی این کمپانی داشته باشد.

چرا سامسونگ باید AMD را تصاحب کند؟

یکی از معدود شرکت‌هایی که قادر است AMD را از تمام مشکلاتش نجات دهد، سامسونگ است. اولویت‌های سامسونگ در این حوزه‌ی بازار به خوبی با اولویت‌ها و اهداف AMD هم‌راستا بوده و آن را به گزینه‌ای بسیار مناسب برای غول فناوری کره‌ی جنوبی بدل می‌کند.

برای آغاز، سامسونگ هم‌اکنون در هر فصل، میلیاردها دلار سود بدست می‌آورد. این شرکت قادر است به قدری پول در دامان AMD بریزد که نه تنها قدرت رقابت در عرصه‌ی چیپ‌های PC برای این کمپانی در مقابل اینتل حفظ شود، بلکه حتی نگرانی‌های مربوط به بخش موبایل نیز برطرف شود. AMD هم‌اکنون در حال کار بر روی هسته‌ی سفارشی مبتنی بر ARM خود است و شایعاتی نیز وجود دارد که مدعی اقدام مشابهی از سوی سامسونگ هستند.

قادر است به قدری پول در دامان AMD بریزد که نه تنها قدرت رقابت در عرصه‌ی چیپ‌های PC برای این کمپانی در مقابل اینتل حفظ شود، بلکه حتی نگرانی‌های مربوط به بخش موبایل نیز برطرف شود

تجربه‌ی بسیار بیشتری در طراحی CPU دارد و بر همین اساس، این شرکت پتانسیل این را خواهد داشت که به سامسونگ برای طراحی و ساخت چیپ‌هایی بسیار بهتر از آنچه به تنهایی قادر به ساخت آن خواهند بود کمک کند. همچنین سامسونگ در حال حاضر تنها تصمیم به استفاده از گرافیک‌های Mali دارد که توسط آرم ارائه می‌شوند، اما این شرکت می‌تواند استفاده از فناوری GPUهای AMD را نیز آغاز کند که در این صنعت از بهترین‌های موجود است. AMD قادر است به سامسونگ در راه رسیدن به CPU و GPUهای اختصاصی به منظور ایجاد تمایز با سایر رقبا و سازندگان حوزه‌ی موبایل کمک شایانی کند. در بازاری که اغلب تولیدکنندگان آن به چیپ‌های مشابهی از کوالکام برای بالارده و مدیاتک برای پایین‌رده روی آورده‌اند، داشتن چیپ اختصاصی با عملکرد بهتر می‌تواند نقطه قوت بزرگی باشد.

سامسونگ حتی می‌تواند استراتژی اپل در طراحی CPUهای اختصاصی خود را در پیش گیرد تا کنترل کاملی بر سخت‌افزاری که در قلب دستگاه‌هایش جای خواهد گرفت بدست آورد. البته در صورتی که این فرض را گسترش دهیم، احتمالا سامسونگ پای خود را یک گام فراتر خواهد گذاشت و طراحی هر دو واحد CPU و GPU را انجام خواهد داد. چنین اقدامی از این نظر با استراتژی اپل متفاوت خواهد بود که این شرکت تنها به طراحی CPUهای خود بسنده کرده و لیسانس GPUهای مورد نیاز خود را از کمپانی Imagination Technologies دریافت می‌کند.

در حال حاضر بازار موبایل به نقطه‌ای رسیده که نیاز به رقابت بیشتر در ان به خوبی مشهود است. دلیل این مساله چیزی نیست جز اینکه تمام تولیدکنندگان تنها به انتخاب‌های اندکی محدود بوده و دستگاه‌های آن‌ها از نظر سخت‌افزاری بسیار به یکدیگر شبیه شده است. سامسونگ می‌تواند از این موقعیت نهایت بهره را برده و خود را بعنوان رقیب اصلی کوالکام در بازار معرفی کند. سامسونگ اگرچه طی مدت اخیر با فراز و نشیب‌ها و تهدیداتی از سوی سایر تولیدکنندگان روبرو بوده، اما همچنان رقم دستگاه‌های فروخته شده توسط این شرکت بسیار عظیم است. بنابراین این شرکت قادر خواهد بود با استفاده از چیپ‌های تولیدی خود در دستگاه‌هایش و نیز با فروش این چیپ‌ها به سایر تولیدکنندگان، در واقع بر بازار پردازنده‌های موبایل از نظر سهم بازار سلطه پیدا کند.

exynos-s3 w 600

از دیگر مزیت‌های رقابتی سامسونگ در این زمینه، در اختیار داشتن مجموعه تسهیلات تولیدی و کارخانجات ساخت چیپ‌های پردازشی است که به آخرین فناوری‌های فرآیند تولید چیپ مجهز بوده و با افزایش سطح تولید، امکان کاهش هزینه‌ی تمام شده را فراهم خواهند کرد. این امر موجب صرفه‌جویی در بهای ساخت دستگاه‌های خود سامسونگ و ارائه‌ی قیمت رقابتی‌تر برای آن‌ها خواهد شد. همچنین سامسونگ به جایگاهی دست خواهد یافت که از نظر قیمت فروش چیپ به سایر تولیدکنندگان، کوالکام و دیگر رقبا را به چالش بکشد. در صورت تحقق این استراتژی، حتی افزایش فروش دستگاه‌های سایر تولیدکنندگان و رقبای سامسونگ در بازار گوشی‌های هوشمند و دستگاه‌های موبایل نیز برای سامسونگ سودآور خواهد بود؛ همانگونه که اکنون نیز در سطح کوچک‌تر با همین امر روبرو هستیم. سامسونگ هم‌اکنون نیز تولید چیپ‌های اپل را بر عهده دارد؛ اما پی گرفتن این استراتژی، مسلما این سلطه را گسترش خواهد داد.

سامسونگ به جایگاهی دست خواهد یافت که از نظر قیمت فروش چیپ به سایر تولیدکنندگان، کوالکام و دیگر رقبا را به چالش بکشد

سامسونگ مدت‌هاست در حال سبک-سنگین کردن ایده‌ی ورود به بازار چیپ‌های پردازشی سرورها با معماری ARM است. دلیل اصلی این ایده، سودآوری بالای این بخش تصور می‌شود. با این وجود، حتی برای شرکتی به عظمت سامسونگ نیز چنین اقدامی می‌تواند بسیار دشوار باشد. سامسونگ در این حیطه، با بهره‌گیری از چیپ‌هایی که نه‌تنها مدرن هستند، بلکه از معماری کاملا جدیدی در بازار سرورها برخوردارند، شانه به شانه‌ی اینتل (بازیگر مسلط این بازار) در حرکت است.

سامسونگ از طریق AMD، به سال‌های سال تجربه در زمینه‌ی چیپ‌های پردازشی سرور دست خواهد یافت که این تجربه به هر دو ساختار x86 و ARM مرتبط است. استفاده از هر دوی این معماری‌ها، به سامسونگ امکان خواهد داد به بهترین شکل با نیازهای مختلف مشتریان سازمانی و تجاری خود تطبیق حاصل کند؛ مزیتی که اینتل هم‌اکنون از آن بی‌بهره است. هر دو کمپانی AMD و سامسونگ هم‌اکنون در حال پشتیبانی مالی از اعضای بنیاد معماری سیستم‌های ناهمگن (Heterogeneous Systems Architecture) هستند که سند دیگری بر ادعای سازگاری اهداف این دو شرکت به شمار می‌رود. معماری سیستم‌های ناهمگن (HSA) می‌تواند سازگاری مورد نیاز میان دو معماری منتخب این دو شرکت را فراهم کند.

انتقال لیسانس x86 کمپانی AMD به سامسونگ می‌تواند از نظر قانونی با چالش‌هایی روبرو باشد اما این مساله نیز چیزی نیست که با ارسال مقداری پول بیشتر به مقر اینتل حل نشود. در مقابل، AMD با قرار گرفتن زیر پرچم سامسونگ، به پشتیبانی مالی مورد نیاز خود به منظور پیگیری جاه‌طلبانه‌ترین اهداف خود، ایجاد کمپین‌های بازاریابی قدرتمند، ساخت پردازنده‌ها بر اساس آخرین فناوری فرآیند تولید چیپ، و قابلیت تاثیر بر بخش عظیمی از بازار موبایل دست خواهد یافت؛ بازاری که نه تنها محصولات سامسونگ را شامل خواهد شد، بلکه حتی در دل دستگاه‌های رقبا نیز نفوذ خواهد کرد.

سامسونگ نیز با تصاحب AMD، به تجربیات سازنده‌ای دست خواهد یافت که توانمندی بسیار بالاتری در طراحی چیپ‌های اختصاصی خود دارد. دستیابی به معماری x86 و نیز معماری پیشرفته‌ی واحد پردازش گرافیکی (GPU) اختصاصی AMD، ورود به بازار پر سود چیپ‌های پردازشی سرور به لطف برندهای معتبر AMD در این قسمت و نیز تجربه‌ی بالای آن از دیگر منافعی هستند که با این خرید در اختیار سامسونگ قرار خواهد گرفت.

بنابراین این تصاحب می‌تواند برای هر دو کمپانی سرشار از منفعت باشد؛ اما همچنان باید منتظر ماند و دید که آیا خود آن‌ها نیز جریان را به همین شکل می‌بینند یا خیر. سامسونگ ممکن است اعتقاد داشته باشد که بدون نیاز به AMD نیز به خوبی قادر است به اهداف خود در عرصه‌ی چیپ‌های پردازشی دست یابد (که خصوصا در بازار سرورها بسیار بعید به نظر می‌رسد) و AMD نیز ممکن است تصمیم داشته باشد تا سر حد امکان استقلال خود را حفظ کند (که ممکن است در آینده موجب ضعف شدید آن شود).

دیدگاه شما در این خصوص چیست؟ تصور می‌کنید این پیوند، می‌تواند فرخنده باشد یا استقلال این دو کمپانی همچنان صحیح‌ترین راه حرکت خواهد بود؟ دیدگاه خود را از طریق بخش نظرات با ما و سایر خوانندگان زومیت به اشتراک بگذارید

منبع:زومیت

لینک به دیدگاه
Share on other sites

این تایپیک رو یه جا دیگه میزدی که بهت بتونم + بدم ... :D :D :D :D :D

چه حالی میده تلویزیون های o led با پردازش گرافیکی در حد 290x .... =)) =)) =)) =)) =))

لینک به دیدگاه
Share on other sites

گوشی اس 4 که مثل سشوار تو دست گرم میشد

اگه این دوتا ترکیب بشن بخاری با سیستم عامل ویندوز و اندروید میسازن

لینک به دیدگاه
Share on other sites

گوشی اس 4 که مثل سشوار تو دست گرم میشد

اگه این دوتا ترکیب بشن بخاری با سیستم عامل ویندوز و اندروید میسازن

=))

لینک به دیدگاه
Share on other sites

دوستان این همه از Samsung ایراد میگیرید مثل اینکه یادتون رفته بزرگترین و بهترین تولید کننده چیپهای حافظه در جهان هست و رودست هم نداره هر شرکتی هم چیپ حافظه تولید کنه یا در حد Samsung هست یا کیفیت و سرعتش پایینتر از اون هست

AMD را هم هیچ کس نمیتونه نجات بده بجز یکی از شرکتهای تولید کننده مثل Intel یا Nvidia که فکر نکنم نیازی به AMD داشته باشن

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

همین چند روز پیش خوندم دولت چین تمایل به خرید AMD داره که مطمئنا بهترین گزینه است.

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه
Share on other sites

یا

AMD با کیفیت ساخت پلاستیک بازیافتی سامی

همون دمپایی کهنه

=))

 

"دمپایی کهنه ای که پایداره" مسلما بهتر از "آلومینیم با لعاب تیتانیوم و یاقوت کبود درجه 1 ثیقل خورده با الماس تاج پادشاه اسبق یونانی که تو جیب خم میشه" هستش!

 

جدا از شوخی. کم لطفی نکنیم اینطوریم نیست، از بعد S4 کیفیت ساخت بشدت افزایش داشته...

ویرایش شده توسط pKasra
لینک به دیدگاه
Share on other sites

نمىدونم چرا از سامسونگ خوشم نمىاد .

شاىد به خاطر هارد هاى بدرد نخورش باشه .

لینک به دیدگاه
Share on other sites

بی خودی از سامسونگ غول نسازید اگه سامسونگ بخواد amd بخره باید سهام خودش بفروشه 

اول ببینین سرمایه سامسونگ چه قدره ؟؟؟ بعد در مورد خرید حرف بزنید

چند وقت پیش گفتن سامسونگ میخواد بلک بری بخره اونم شایعه بود 

لینک به دیدگاه
Share on other sites

خبات جان چین اگر AMD را بخره فقط به امید این میخره که به ایرانیها قالب کنه

کمپانی که تایوان و شرکهای تجاریش نتونستن نجاتش بدن چین چطور میخواد نجاتش بده

همونطور که قبل از شروع سال میلادی 2015 در چند تا تاپیک هم در نظراتم نوشته بودم در سال جدید شرکتها و کمپانیهای ضعیف از دور خارج میشن و فقط قدرتمندترینها باقی میمونن ولی به نظر من AMD حالا حالاها پا برجاست چون کارش فراتر از درست کردن کارت گرافیک برای مصارف خانگی و بازی کردن هست ساخت کارت گرافیک بخشی از تولیدات این کمپانی هست چین هم میخواد تو کارهای AMD فزولی کنه ولی ممکن نیست اگر درش را هم تخته کنن دست چین نمیدن چون هم Intel و هم AMD در صنایع نظامی و فضایی فعالیت دارن

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

درود

والا نه سامسونگ و نه چینی ها نمی تونند این کارو بکنند حالا ژاپنی ها بودن ادم یخورده شک می کرد...

ار این گذشته اینام اومدن یه تحلیل از روی شکمشون دادن بیرون، چون دو شرکت باهم رابطه ی کاری بالایی دارن دلیل بر ادغام شدن اون دو شرکت و پیروز شدن اونها نیست اتفاقا دو شرکتی با هم ادغام بشوند پیروز میشن که رقبای دوطرف این شرکت نیاز شدیدی به ارتباطات کاری داشته باشند و اینجوری با تحت فشار قرار گرفتن و به زیر کشیدن رقبا جای خودشونو محکم کنند... که ریسک بالایی داره اینکار یبار دیدی جفتشون با مخ خوردن زمین...  ^_^

کلا بنظر من طرف با این تحلیلش مشخص کرده نیاز به اسفند دود کردن شده...

amd حتی اگه یک دهم اینتل هم فروش داشته باشه بازم درامدش خیلی خوبه... چون این بازار براحتی جا برای چندین شرکت هست حالا شما در نظر بگیر اینتل جای بقیه ی شرکت ها می فروشه اما amd فقط به اندازه خودش...

خیلی جالبه قرارداد تقریبا حداقال شش تا هشت ساله تولید قطعه برای کنسول ها رو همه برگ برنده و دوام این شرکت می دونند... و جوری ازش عنوان می کنن که اگه نبود الان amd چه بلایی سرش میومد... مطمعن باشید چیزی نمیشد بازم چون باز هم میگم این شرکت در هر محصولش یک رقیب داره نه ده تا پس اصلا مهم نیست چقدر از بازار رو بدست بگیره یا از دست بده براحتی می تونه با تولید یک محصول خوب برای خودش دوباره جا باز کنه چون بازار خیلی گوشش بازه برای گرفتن و کمبود دو سه شرکت دیگه بشدت احساس میشه و این نشونه این هست که مردم از دو شرکت پیروز اینتل و انویدیا رضایت کامل ندارند...  ^_^

بعد طرف اومده گفته گلوبال فاندرز... عزیز من همینه که فردا میبنی amd کارت میزنه مثلا قیمت می خورند 400-500 ادل/ار بعد انویدیا میاد کارت میزنه میده 700-800 ادل/ار بعد ادعای پیروزیشم میشه (باتوجه به این نکتته که چقدر فروش مایکرو کم شد بخاطر 100 ادل/ار بعد اومد قیمتو برابر کرد و خودشو کشید بیرون) ...  :D

یعنی منم بودم جای amd همیشه نمیرفتم ته تکنولژی رو خریداری کنم ... مطمعن باشی مفت میاد براش چیپ میزنه این شرکت اما از انویدیا میان قیمت خون پدرشون رو می گیرن و شاهد افزایش قیمت کارتها بصورتی نصبی خواهید بود ...!!! واقعا بنظر من کارشناسان خیلی خوبی داشته amd که این ریسک رو بجون خودشون خریدن... و به طرفداراش تبریک می گم و خوشحال باشند از این لحاظ ! ^_^

 

در پایان هم این تحلیل من بود اون تحلیل اون ...  :laughing:

بعد هم من یک سوال می پرسم... چرا سامسونگ نمی تواند amd را خریداری کند؟  :laughing:

جواب اینه که سامسونگ خودش رو یکی می خواد بیاد جمعو جور کنه اینقدر هندونه داره زیر بقلش که اگر بر فرض محال بیاد این شرکتو بخره بعد چندماه مجبور میشه با ضرر به یکی دیگه بفروشه !  :laughing:

وسامسونگ واقعا نیاز به amd داشته باشه براحتی و بدون دردسر میتونه باهاش قرار داد ببنده و مفتی amd براش کار کنه چرا بیاد بخردش...  :D

تولید چیپ سامسونگ ظرفیتش پره و همه ظرفیتش رو فروخته چرا بیاد همچین خریتی بکنه وقتی داره فناوری می فروشه بیاد این فروش خوبشو تحت شعاع قرار بده و خراب کنه؟؟؟  :-?

 

و در جواب به سوال ته صفحه ، اصلا نمیشه این دو شرکت رو با هم مخلوط کرد مدیریت و تفکر خیلی بالایی و زیرسازی های بسیاری لازم هست برای ادغام که واقعا باید چندین نابغه بشینن براش نقشه بریزن و گرنه amd در سامسونگ براحتی حل شده و ناپیدید میشه  و این یعنی یک خرید اشتباه...  :clapping:

ویرایش شده توسط Nima Mazrouie
لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • 1 ماه بعد...

بی خودی از سامسونگ غول نسازید اگه سامسونگ بخواد amd بخره باید سهام خودش بفروشه 

اول ببینین سرمایه سامسونگ چه قدره ؟؟؟ بعد در مورد خرید حرف بزنید

چند وقت پیش گفتن سامسونگ میخواد بلک بری بخره اونم شایعه بود 

 

دوست عزیز احتمالا دارید جوک می گید

سامسونگ بزرگترین شرکت در کل دنیا هست بعد اپل با ارزش ترین شرکت در دنیا

سامسونگ کارش فقط گوشی موبایل, نمایشگر نیست از ماشین آلات صنعتی بگیر تا  فعالیت در صعنت هواپیمایی , کشتی سازی وتحقیقات و توسه پزشکی , بیمه و...

در ضمن سامسونگ یک شرکت تبلیغاتی خیلی معروف و بزرگی داره در سر تاسر جهان چیزی که amd نداره در طی یک سال می تونه در صورت خرید amd این شرکت رو زیر و رو کنه

الان تنها مشکل amd منابع مالی هست چیزی سامسونگ با خودش می یاره همین منابع هست

لینک به دیدگاه
Share on other sites

هیچی دیگه از این به بعد باید به تلوزیون های سامی هم واتر کولینگ ببندیم  =))  =))  =))  =))  =))

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

هیچی دیگه از این به بعد باید به تلوزیون های سامی هم واتر کولینگ ببندیم  =))  =))  =))  =))  =))

www.pichak.net-31.gifJC-hysterical.giflaugh1.gifsmilie_girl_101.giflaugh2.gif   575219_lol.gif

لینک به دیدگاه
Share on other sites

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
  • اضافه کردن...