رفتن به مطلب

شرکت amd در برابر nvidia و intel

hk1377
 اشتراک گذاری

amd  

93 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. با اعدادی که گفتم باز به نظرتان amd ضعیف است

• بله
      41
    • خیر
      45
    • نظری ندارم
      7

Recommended Posts

• ارسال 69
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

ولی در عوض سی پی یو های AMD به هیچ دردی نمیخورن :D

لینک به دیدگاه

ممنون دوست عزیز . این تاپیک رو ندیده بودم . مرســــــــــــــــــــــی @};-

لینک به دیدگاه

قسمت قرمز حرف منه که خود شما هم داری میگی !!! توی یه بحث دیگه amd هم دقیقا من همین حرف رو زدم که amd دیگه price / performance نیست !!

چارت هم اگه دقت کنی اولیش 100 تا 200 دلاره که میشن mid renge  . دومی هم زیر صد دلار و low renge که جفتشون ( گزینه یک و دو ) انویدیا هستن ! بعد هم اکثر کارتهایی موجود amd چون قدیمی هستن توی لیست بالا هستن در واقع آف خوردن ولی انویدیا جدید و خوشقیمت با کارایی بالا زده !

من همونطور که با دوستمون بالا بحث میکردم گفتم چیزی تو جیب هیچکدوممون نمیره ! ولی الان هرکس بخواد با بودجه محدود هم گرافیک بخره همه بهش زیر 600    750ti رو میگن بالای 600 تا یک  960 . بالای 1 هم 970. غیر از اینه ؟  اگه اشتباه میگم تصحیح بفرمایید شما !  حالا اینکه در حد اینا amd نسل قبل داره یا نداره مهم نیس. همیشه جدید و به روز بودن مهمتره . همین قضیه dx12.1 خودش یه حکایتیه برای amd ! که فقط سری fiji ساپورت میشه ...

من کل حرفم اینه که گزینه معقول برای خرید الان nvidia هست نه AMD ... به دور از فن بازی و با نگاه به میزان کارایی و به روز بودن ! و اینکه amd داره راه رو خراب میره . . .  در مورد 280x که گفتید از 960 سر تر هست ، توی کل بازیهایی جدید که بهینه شدن اکثرا (توی 1080) یا فریم کمتر داده یا در یه حد بوده با 960 . که 960 هم پاور کمتری میخواد هم برق کمتر هم ساپورت dx12.1 وگرنه قیمتشون یکیه بله !!

برای مثال crysis 3

قسمت قرمز حرف منه که خود شما هم داری میگی !!! توی یه بحث دیگه amd هم دقیقا من همین حرف رو زدم که amd دیگه price / performance نیست !!

چارت هم اگه دقت کنی اولیش 100 تا 200 دلاره که میشن mid renge  . دومی هم زیر صد دلار و low renge که جفتشون ( گزینه یک و دو ) انویدیا هستن ! بعد هم اکثر کارتهایی موجود amd چون قدیمی هستن توی لیست بالا هستن در واقع آف خوردن ولی انویدیا جدید و خوشقیمت با کارایی بالا زده !

من همونطور که با دوستمون بالا بحث میکردم گفتم چیزی تو جیب هیچکدوممون نمیره ! ولی الان هرکس بخواد با بودجه محدود هم گرافیک بخره همه بهش زیر 600    750ti رو میگن بالای 600 تا یک  960 . بالای 1 هم 970. غیر از اینه ؟  اگه اشتباه میگم تصحیح بفرمایید شما !  حالا اینکه در حد اینا amd نسل قبل داره یا نداره مهم نیس. همیشه جدید و به روز بودن مهمتره . همین قضیه dx12.1 خودش یه حکایتیه برای amd ! که فقط سری fiji ساپورت میشه ...

من کل حرفم اینه که گزینه معقول برای خرید الان nvidia هست نه AMD ... به دور از فن بازی و با نگاه به میزان کارایی و به روز بودن ! و اینکه amd داره راه رو خراب میره . . .  در مورد 280x که گفتید از 960 سر تر هست ، توی کل بازیهایی جدید که بهینه شدن اکثرا (توی 1080) یا فریم کمتر داده یا در یه حد بوده با 960 . که 960 هم پاور کمتری میخواد هم برق کمتر هم ساپورت dx12.1 وگرنه قیمتشون یکیه بله !!

برای مثال crysis 3

untitled_14.png

در مورد حرف آخرتون این سایت price  / performance  رو میزنه !! مثلما بالاتر بوده که بالاتر زده برادر من ! یه حساب معادلاتیه . عددی که به دست میاد یه چیز ثابت و معلوم شدست.

در مورد حرف آخرتون این سایت price  / performance  رو میزنه !! مثلما بالاتر بوده که بالاتر زده برادر من ! یه حساب معادلاتیه . عددی که به دست میاد یه چیز ثابت و معلوم شدست.

بحث من فقط سر بار منفی حرف تو بود که گفتی AMD حرفی برا گفتن نداره و کلا نقضش کردی گفتم این جور حرف زدن درست نیست. یک کلام ختم کلام

پسر خوب حداقل بنچمارک هم میذاری دقت کن تو نتایجش بعد بذار تو همین بنچمارکی که گذاشتی 280x رفرنس با دو فریم gtx960 رفرنس رو گرفته حالا این که چیزی نیست تو بعضی بازیهای خیلی مهم با اختلاف ۱۰-۱۲فریم میگیره ۹۶۰رو عزیزم... خواستی خصوصی برات مدارک معتبرترین مرجعو میذارم ببینی اینجا نمیذارم چون نیازی نمیبینم تو ملاء عام کل کل کنیم درباره چیزی که واضح و مبرهنه برا خیلیها تو همین فروم. توی بازیهایی مثل Farcry4 ،Ryse،Shadow of Mordor،tomb raider،Metro Last Light با اختلاف تابلو اونم بعضا بالای ۱۰فریم 280x روی ۱۰۸۰پی میگیره gtx 960 رو. خیلی علاقه داری بگو بنچهای منبعی که از نظر خودم معتبرترین منبعه برات پی ام کنم ببینی.

تو به عقلت رجوع کن بابا جان ببین نسبت به قول خودت معادلاتی پرایس /پرفورمنس کدوم اینا بالاتر میشه اختلاف پرفورمنس زیر ۲درصده اختلاف قیمت ۱۰درصد! به سایت در پیتت بگو چارتشو درست کنه...

ویرایش شده توسط nima1363
لینک به دیدگاه

هق

بحث من فقط سر بار منفی حرف تو بود که گفتی AMD حرفی برا گفتن نداره و کلا نقضش کردی گفتم این جور حرف زدن درست نیست. یک کلام ختم کلام

پسر خوب حداقل بنچمارک هم میذاری دقت کن تو نتایجش بعد بذار تو همین بنچمارکی که گذاشتی 280x رفرنس با دو فریم gtx960 رفرنس رو گرفته حالا این که چیزی نیست تو بعضی بازیهای خیلی مهم با اختلاف ۱۰-۱۲فریم میگیره ۹۶۰رو عزیزم... خواستی خصوصی برات مدارک معتبرترین مرجعو میذارم ببینی اینجا نمیذارم چون نیازی نمیبینم تو ملاء عام کل کل کنیم درباره چیزی که واضح و مبرهنه برا خیلیها تو همین فروم. توی بازیهایی مثل Farcry4 ،Ryse،Shadow of Mordor،tomb raider،Metro Last Light با اختلاف تابلو اونم بعضا بالای ۱۰فریم 280x روی ۱۰۸۰پی میگیره gtx 960 رو. خیلی علاقه داری بگو بنچهای منبعی که از نظر خودم معتبرترین منبعه برات پی ام کنم ببینی.

تو به عقلت رجوع کن بابا جان ببین نسبت به قول خودت معادلاتی پرایس /پرفورمنس کدوم اینا بالاتر میشه

حاجی داری کشش میدی . من میگم به نسبت قیمت و کارایی و مصرف برق و ایجاد گرمایی کمتر و جدیدتر بودن و همسطح بودن نسبت به هم !!! اینا رو شما ول کردی میگی دو فریم :)) ...

در معلومات شما نسبت به بازار گرافیک بحثی نیستا !! ولی بخون کامنتارو کامل

ر مورد 280x که گفتید از 960 سر تر هست ، توی کل بازیهایی جدید که بهینه شدن اکثرا (توی 1080) یا فریم کمتر داده یا در یه حد بوده با 960 . که 960 هم پاور کمتری میخواد هم برق کمتر هم ساپورت dx12.1 وگرنه قیمتشون یکیه بله !!

من اگه برگردم صد بار دیگه هم باز 960 میگیرم . چون  280x پاور 750 میخاد و با سی پی یو الانم هم جواب نمیداد ... یعنی یک و نیم میلیون خرج بیشتر برای یه یوزر عادی !! پس قضیه پرایس / پرفورمنس کلا منتفیه تو همچین کارتی !! شما از کارت mid renge  توقع داری با سخت افزار midrange  هم جواب بده! نه اینکه برا کارت 200 دلاری سی پی یو و پاور و مادربرد و ... همه چیزو بالا بگیری بعد بگی خوب این بهتره !!

کش دارش نکنیم بهتره . موفق باشید .

لینک به دیدگاه

حاجی داری کشش میدی . من میگم به نسبت قیمت و کارایی و مصرف برق و ایجاد گرمایی کمتر و جدیدتر بودن و همسطح بودن نسبت به هم !!! اینا رو شما ول کردی میگی دو فریم :)) ...

ر مورد 280x که گفتید از 960 سر تر هست ، توی کل بازیهایی جدید که بهینه شدن اکثرا (توی 1080) یا فریم کمتر داده یا در یه حد بوده با 960 . که 960 هم پاور کمتری میخواد هم برق کمتر هم ساپورت dx12.1 وگرنه قیمتشون یکیه بله !!

من اگه برگردم صد بار دیگه هم باز 960 میگیرم . چون  280x پاور 750 میخاد و با سی پی یو الانم هم جواب نمیداد ... یعنی یک و نیم میلیون خرج بیشتر برای یه یوزر عادی !! پس قضیه پرایس / پرفورمنس کلا منتفیه تو همچین کارتی !! شما از کارت mid renge  توقع داری با سخت افزار midrange  هم جواب بده! نه اینکه برا کارت 200 دلاری سی پی یو و پاور و مادربرد و ... همه چیزو بالا بگیری بعد بگی خوب این بهتره !!

دادش بر چه پایه و اساسی اصلو و حرکتهای انسانی میگی r9 280x پاور 750 وات میخواد ؟

سایت محاصبه گره گرین رو قبول داری ؟

http://green.ir/%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8%DA%AF%D8%B1.aspx

یه سر بزن و یه سیستم با گرافیک r9 280x اسمبل کن توی سایت ببین چه پاوری نیاز داره .

من قطعات سیستم خودمو زدم فقط گرافیکو r9 280x انتخاب کردم وات مصرفیه مورد نیاز سیستم رو 580 وات نشون داد.

یا نکنه این سایت هم مثل چیزای دیگه قبول نداری ؟

ویرایش شده توسط (WarCraft)
لینک به دیدگاه

من مخلصتم ولی خیلی باحالیا بنچمارک پرفورمنس میذاری بعد میگی چیکار داری به دوفریم(: آره نیازی نیست به کش دادن اون 280x هم حتی یه پاور ۵۵۰وات تک ریل با شاخه قوی +12v یا فوقش ۶۰۰ وات جوابشو میده اگه جایی خوندی که گفته ۷۵۰ وات بیخود گفته

ویرایش شده توسط nima1363
لینک به دیدگاه

دادش بر چه پایه و اساسی اصلو و حرکتهای انسانی میگی r9 280x پاور 750 وات میخواد ؟

سایت محاصبه گره گرین رو قبول داری ؟

http://green.ir/%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8%DA%AF%D8%B1.aspx

یه سر بزن و یه سیستم با گرافیک r9 280x اسمبل کن توی سایت ببین چه پاوری نیاز داره .

من قطعات سیستم خودمو زدم فقط گرافیکو r9 280x انتخاب کردم وات مصرفیه مورد نیاز سیستم رو 580 وات نشون داد.

یا نکنه این سایت هم مثل چیزای دیگه قبول نداری ؟

http://www.powercolor.com/Global/products_features.asp?id=580#Specification

Minimum System Power requirement (W) 750W

http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=5A4A61A0-149A-4AC9-8F49-1407F20C1E7E〈=eng

روی کارتون sapphire و powercolor هردو زده شده  مینیموم  750w

ویرایش شده توسط alira_66
لینک به دیدگاه

http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=5A4A61A0-149A-4AC9-8F49-1407F20C1E7E〈=eng

من خودم Powercolor دارم دادشه من. روی جلدش هم پارسال دیدم - تامس هاردور رو قبول داری ؟

اگه داری:

04-Power-Consumtion-Gaming.png

حالا برو دنبالش بگرد ببین واسه چی روی جلد کارتهای ای ام دی 500  و 750 وات میزنن.یه مقدار وقت میخاد که گوگل رو سرچ کنی یه خرده هم اطلاعات انگلیسی

لینک به دیدگاه

نکته قابل توجه در این امار اینه شرکت معظم انویدیا با اینکه فقط 22 سال از فعالیتش میگذره ولی چندین برابر AMD سرمایه داره :D

مطمئنا اگه انویدیا سال 1968 تاسیس شده بود الان چهار برابر اینتل سرمایه داشت

البته سرمایه فعلی شرکت AMD طبق این منبع معتبر

Microsoft in talks to buy AMD – report | VG247

1.8براورد میشه :D  نه 4.3 میلیون

که واقعا میشه گفت AMD با این میزان کم سرمایه اصلا خوب ظاهر نشده مدیریت فوق العاده ضعیفی داره

dhw_cap.jpg

ویرایش شده توسط VFSDF2
لینک به دیدگاه

آره رو یه مدل ایسوس هم همینو زده اما واقعا زیادیه

بستگی به پاور داره شاخه +12 ولتش قوی باشه یعنی از ۶۰۰وات مثلا بالای ۵۸۰واتش رو شاخه +12ولت باشه کافیه تامز هاردور با یه پاور سوپرفلاور ۴۵۰وات گولد (الان تو سیستم منه با 970و4790k) یه GTX 580 اورکلاک شده بسته بود تو تست ایفیشنسی تحت فشار از یه پاور گولد ۷۵۰ وات Corsair بهتر عمل کرده بود( با این حساب محتملا من حتی اگه 280x هم بگیرم نباید مشکلی داشته باشم با این پاور!) بعضی پاورها میتونن براحتی اورلود بشن تحت فشار و افت کارایی هم نداشته باشن قدرت تحملشون بستگی داره به کیفیتشون... نیازی نداره بنظرم به ۷۵۰وات هیچ جوره سیستم مصرفش تو پیک نمیرسه با یدونه 280x به ۷۵۰وات اگرهم نوشته محض احتیاط نوشته بستگی به این داره که بقیه سیستم هم چی باشه بهرحال اما ۷۵۰وات زیادیه پاور خوب ۶۰۰بسشه حتی زیادم هست همین تامز هاردور اخیرا یه پاور سوپرفلاور دیگه تست کرده بود ۳۵۰وات باهاش R9 290 بسته بود به سلامت!!خیلی جالب بود حقیقتا. خودش نشونگر اینه که بعضی پاورها عملا خیلی قویترن از اون لیبلی که روشون خورده

ویرایش شده توسط nima1363
لینک به دیدگاه

من خودم Powercolor دارم دادشه من. روی جلدش هم پارسال دیدم - تامس هاردور رو قبول داری ؟

اگه داری:

04-Power-Consumtion-Gaming.png

حالا برو دنبالش بگرد ببین واسه چی روی جلد کارتهای ای ام دی 500  و 750 وات میزنن.یه مقدار وقت میخاد که گوگل رو سرچ کنی یه خرده هم اطلاعات انگلیسی

کاری به لحن زیباتون ندارم ولی :

سازنده یه چیزی میدونسته که گفته 750 !  شما برا مقایسه 960 رو روی کاغذش میگیرید برای amd میرید سایتای دیگه !! منطقتون جالبه ...

این نموداری  هم که زدید مصرف گرافیک تنهاس !  207 w برای گرافیک تنها ! شما کل سیستمت 200 w میخواد ینی ؟ و اینکه باید یه 80 تا 100 وات بالاتر بگیری برا احتیاط !!  سیستم من بدون گرافیک 375 وات میخواد .

بحث الکی هست. شما هم تو همون tomshardware یه سرچ کن در مورد نظر کلی مردم در مورد کارت گرافیک ها و انتخاباشون ...

یکی از سایتایی که منو مطمعن کرد به جای powercolor turbo due 280x همین 960 بگیرم سایت تامز بود . وگرنه قبلش در مورد powercolor پرسیدم بچه ها تاییدش کردن ! ولی بعد از تحقیقاتم فهمیدم کل سیستم رو باید آپ میکردم برای گرفتن همون کارایی که با 960 با همین سیستم میگیرم.

آره رو یه مدل ایسوس هم همینو زده اما واقعا زیادیه

بستگی به پاور داره شاخه +12 ولتش قوی باشه یعنی از ۶۰۰وات مثلا بالای ۵۸۰واتش رو شاخه +12ولت باشه کافیه تامز هاردور با یه پاور سوپرفلاور ۴۵۰وات گولد الان تو سیستم منه و روش با 970و4790k یه GTX 580 اورکلاک شده بسته بود تو تست ایفیشنسی تحت فشار از یه پاور گولد ۷۵۰ وات Corsair بهتر عمل کرده بود بعضی پاورها میتونن براحتی اورلود بشن تحت فشار و افت کارایی هم نداشته باشن قدرت تحملشون بستگی داره به کیفیتشون... نیازی نداره بنظرم به ۷۵۰وات هیچ جوره سیستم مصرفش تو پیک نمیرسه با یدونه ۲۸۰x به ۷۵۰وات اگرهم نوشته محض احتیاط نوشته بستگی به این داره که بقیه سیستم هم چی باشه بهرحال اما ۷۵۰وات زیادیه پاور خوب ۶۰۰بسشه همین تامز هاردور اخیرا یه پاور سوپرفلاور دیگه تست کرده بود ۳۵۰وات ۲۹۰بسته بود به سلامت!!! خیلی جالب بود حقیقتا. خودش نشونگر اینه که بعضی پاورها عملا خیلی قویترن از اون لیبلی که روشون خورده

درسته ولی این پاورها مورد خاص هستن . ممکنه یه مدل 600 وات بهتر باشه ... ولی خوب باید عمومیت رو در نظر گرفت دیگه . . .

پاورها افت دارن طی مدت استفاده . نمیشه خیلی لب مرزی کار کرد باهاشون . من خودم قبل از اینکه خیلی ریز بشم توی قطعات دو سال پیش پاور 300 وات داشتم با همین سیستم ولی گرافیک ضعیف تر . پاور مورد نیاز سیستمم طبق حسابی که کردم میزد 450 ... ولی من با پاور 300 دوسال باهاش کار کردم تا اینکه سوخت و با استفاده از همین سایتا و حساب کتاب دیدم 600 کافیه ( با احتساب 100 وات جهت افت های آتی ) . 

لینک به دیدگاه

کاری به لحن زیباتون ندارم ولی :

سازنده یه چیزی میدونسته که گفته 750 !  شما برا مقایسه 960 رو روی کاغذش میگیرید برای amd میرید سایتای دیگه !! منطقتون جالبه ...

این نموداری  هم که زدید مصرف گرافیک تنهاس !  207 w برای گرافیک تنها ! شما کل سیستمت 200 w میخواد ینی ؟ و اینکه باید یه 80 تا 100 وات بالاتر بگیری برا احتیاط !!  سیستم من بدون گرافیک 375 وات میخواد .

بحث الکی هست. شما هم تو همون tomshardware یه سرچ کن در مورد نظر کلی مردم در مورد کارت گرافیک ها و انتخاباشون ...

یکی از سایتایی که منو مطمعن کرد به جای powercolor turbo due 280x همین 960 بگیرم سایت تامز بود . وگرنه قبلش در مورد powercolor پرسیدم بچه ها تاییدش کردن ! ولی بعد از تحقیقاتم فهمیدم کل سیستم رو باید آپ میکردم برای گرفتن همون کارایی که با 960 با همین سیستم میگیرم.

نرود میخ اهنی در سنگ .

شما فکر کن 1000w مصرفشه هر جور راحتین فکر کنین اون عینک بدبینی رو وردارین میبینین که حتی نزدیکه 750 وات هم خنده داره

الان روی جلد کارتهای power color r9 270x - r9 280x - r9 290x همه شون زده 750w پس یعنی مصرفشون با هم یکیه دیگه ؟

حاجی شما نه سایت green رو قبول داری نه tomshardware نه حرف کاربرهای فروم رو.

حالا منطق من جالبه یا شما ؟

ویرایش شده توسط (WarCraft)
لینک به دیدگاه

دوستان یه ذره مهربون تر  باشید باهم @};- :D

لینک به دیدگاه

=)) =)) =))

کم مونده یه شاتگان بردارن و همدیگه رو نابود کنن :laughing: 

لینک به دیدگاه

کم مونده یه شاتگان بردارن و همدیگه رو نابود کنن :laughing:

من به کسی نخندیدم به دلیل هایی که بعضی دوستان اوردن خندیدم :D

ویرایش شده توسط SaeedSYS
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

این سهام شرکتش هست نه سرمایه در گردشش و توانایی هزینش، ول کنین این بحث رو برین بچسبین به بازی هاتون دمتون گرم، یبار دیدی فردا با فیوری ناو دوباره سهامش گرون شد... شاید پایینتر رفت...  :D

مهم این هست که نه سهامداران به این قیمت سهامشون رو می فروشن نه شرکتی میاد این شرکت رو بخره برای بهبود... اینا همش بازی و جو سازی علیه یک شرکت هست و نشان دهنده اوضاع درامد زاییش هست...!  ^_^

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...