رفتن به مطلب

سری MSN از شرکت Microsoft

S.H.I.E.L.D
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود بر بچه‎‌های لیونی

من این سری از نرم‌افزارهای مایکروسافت رو دیدم خیلی خوشم اومد. با خودم گفتم برای شما هم بذارم فیض ببرین :D 

خب حالا نرم‌افزارها را گفته و برای هرکدام توضیحی میدهیم.

msn News: اخبار مایکروسافت که بسیار اخبار جامع و خوبی داره. از سرتیترها گرفته تا جنگ و اقتصاد و تکنولوژی!  البته بخش تکنولوژی‌اش خیلی دیر به دیر به روز میشه اما میتوانید تمام اخبار سیاسی و اقتصادی رو به صورت جامع و به روز از این نرم‌افزار بخوانید. این نرم‌افزار برای سه پلتفرم Android، iOS، Windowsphone منتشر شده است که در تمامی استورها موجود است.

msn Sports: نرم‌افزار بعدی مخصوص مردان یاور لیونه یعنی msn Sports! شما میتوانید اخبار حرفه‌ای ورزشی را، از فوتبال گرفته تا تنیس و فرمول یک از این نرم‌افزار دنبال کنید. من بازی‌های جام ملت‌های آسیا رو از این نرم‎افزار دنبال میکنم! وبلاگ نویسی تمام باری‌ها را به صورت زنده ببینید و همچنین تیم مورد علاقه‌ی خود را اضافه کرده تا بتوانید اخبار مربوط به آن مستقیم در اول اجرای برنامه بیابید. این برنامه هم برای سه پلتفرم منتشر شده است.

msn Food & Drink: به شما پیشنهاد میکنم اگر اهل آشپزی نیستید این بخش را رد کنید! چون در این نرم‌افزار فقط به پخت غذا میپردازیم! البته بسیاری از اخبار مربوط به غذا و خوراکی هم در این نرم‌افزار وجود دارند! مانند نمایشگاه‌ها، رکوردهای پختن و ... بازم میگویم که این نرم‌افزار برای سه پلتفرم مشهور یعنی Android، iOS، Windowsphone منتشر شده است.

msn Health & Fitness: نرم‌افزاری برای بهداشت و سلامت است که میتوان گفت برای مقابله با Google Fit و سرویس بهداشت اپل یعنی Healthes آمد. در این نرم‌افزار الگوهایی برای رژیم غذایی و ورزش کردن وجود دارد که هرکدام را میتوانید با توجه به خود انتخاب کنید. از آماتور تا پیشرفته. همچنین اگر خیلی وقت است که ورزش نکردید یا تازه میخواهید شروع کنید، هر روز آموزش‌هایی در مورد ورزش‌های مختلف به صورت عکس یا فیلم وارد نرم‌افزار خواهند شد. این نرم‌افزار هم برای سه پلتفرم موجود است.

msn Money: توسط این نرم‌افزار از بازار و قیمت‌ها و همچنین رشد و کاهش سهام‌ها با خبر میشوید. در این نرم‌افزار رشد سهام شرکت‌های مختلف به صورت نمودار خط شکسته کشیده شده است یا ارزش واحداهای پوش قید شده است. خلاصه که کلا سر و کارتان با سهام و حساب و کتاب است! برای استفاده ار این نرم‌افزار هم مشکلی نخواهید داشت! چون برای هر سه سیستم عامل منتشر شده است.

msn Weather: نرم‌افزار مشهور آب و هوای مایکروسافت که میتواند دمای زیر سنگ خانتان را هم پیش بینی کند! نمودارها را کشیده و اوضاع هفته‌های بعد را هم به رختان می‌کشد. فقط این نرم‌افزار برای دو پلتفذم منتشر شده است! آن هم Windowsphone و Android! انشاالله که نسخه‌ی iOS هم در آینده‌ی نزدیک منتشر خواهد شد.

امیدوارم که پست مفیدی گذاشته باشم. @};-  @};- 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...