رفتن به مطلب

تفاوت gtx 770 2gb با gtx 770 4gb در چیست ؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان . من الان یه  gtx 770 2 gb دارم و کاملا ازش راضیم . 

ولی صرفا برای اطلاع عمومی خودم میخواستم بدونم فرقه  gtx 770 2gb با gtx 770 4gb واقعا چیه ؟ البته تو فروم های خارجی یه چیزایی دسستگیرم شد مثلا این تفاوت فقط در رزلویشن خیلی بالا یه به اصطلاع 4K دیده میشه و خیلی به صرفه نیست و تفاوتی در رزولیشن پایین تر ( 1080 ) مشاهده نمیشه. 

حال سواله من اینه که واقعا تفاوتش اینه یا نه در قدرته کارت هم تاثیری داره و فریم ریت رو افزایش میده ؟ 

پیشاپیش ممنون  :D 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مموری بالاتر در قدرت کارت هیچ تاثیری نداره. فقط در شرایطی که برای رندر کردن صحنه مورد نظر به هر دلیلی مثلا به  3  گیگ مموری گرافیک نیاز باشه ، اونوقت کارتی که 2 گیگ مموری داره به دلیل کمبود مموری نمیتونه از تمام قدرتش استفاده بکنه ولی کارتی که 4 گیگ مموری داره همچنان از تمام قدرتش (توجه کنید تمام قدرت در حد خودش و نه بیشتر) استفاده میکنه. بنابر این داشتن 4 گیگ به معنی قدرت بیشتر نیست و فقط در شرایطی که به بیش از 2 گیگ (و کمتر از 4 گیگ) مموری نیاز باشه جلوی کاهش قدرت کارت رو میگیره. ولی این مسئاله دلیل بر این نیست که به فرض چون GTX 980 هم 4 گیگ مموری داره پس اگر 770 هم 4 گیگ بشه قدرتش با اون یکی میشه!  :D

ولی متاسفانه هنوز هم خیلی از افراد نا وارد فکر میکنن ملاک قدرت کارت گرافیک فقط میزان مموری هست که بعضی از فروشنده های فرصت طلب هم خیلی وقتها از این باور غلط به نفع خودشون سوء استفاده میکنن!

ویرایش شده توسط Bahman
لینک به دیدگاه

من خودم کارت گیگابایت 2 گیگ دارم و باید بگم که VRAM به مقدار 2 گیگا بایت کاملا برای بازی های امروزی کم است. به دلیل اینکه وقتی با رزولوشن Full HD که رزولوشن استاندارد است در 90 درصد بازیهای امروزی مصرف VRM به طور کامل پر میشود.(dragon age- assassins creed- call  of Duty-Midle earth , ...) و به شخصه اگر قرار باشه الان کارت 770 بخرم نوع 4 گیگش رو انتخاب میکنم. خودتون اگر نرم افزار GPU-Z نصب کنید و موقع اجرای بازی ها Run کنید ، این مسئله را متوجه میشوید.

این چیزی هم که میگم تجربی است و علمی نیست: به شخصه در بازی WATCH DOGS به وضوح دچار افت فرم شدم که با اور کلاک رم سیستم و نه گرافیک فرم بهتری گرفتم.

ویرایش شده توسط Alireza999
لینک به دیدگاه

من خودم کارت گیگابایت 2 گیگ دارم و باید بگم که VRAM به مقدار 2 گیگا بایت کاملا برای بازی های امروزی کم است. به دلیل اینکه وقتی با رزولوشن Full HD که رزولوشن استاندارد است در 90 درصد بازیهای امروزی مصرف VRM به طور کامل پر میشود.(dragon age- assassins creed- call  of Duty-Midle earth , ...) و به شخصه اگر قرار باشه الان کارت 770 بخرم نوع 4 گیگش رو انتخاب میکنم. خودتون اگر نرم افزار GPU-Z نصب کنید و موقع اجرای بازی ها Run کنید ، این مسئله را متوجه میشوید.

این چیزی هم که میگم تجربی است و علمی نیست: به شخصه در بازی WATCH DOGS به وضوح دچار افت فرم شدم که با اور کلاک رم سیستم و نه گرافیک فرم بهتری گرفتم.

مصرف VRM به طور کامل پر میشود " 

خوب اصلش بنظرم همینه دیگه باید از همه ی قدرت دستگاه استفاده کرد! مثلا اگه من کارت گرافیک 4 گیگابایتی میگرفتم بازم همین مقدار رو پر میکرد و تفاوت قیمت این 2 از 200 الی 400  هستش که فکر نکنم بصرفه باشه و مثلا من در بازی های روز مثل Ac , FR4 , COD و ... هیچ مشکلی از قبیل افت فریم و غیره نداشتم و فریم ریته من بسته به بهینه سازی سازندگان ( اساسینز اولترا  30 , فارکرای 4 رو حالت اختصاصی انویدیایی 30 الی 50 و کال اف دیوتی هم 45 الی 55 ) و فکر نکنم تا 4 - 5 سال همچین مشکلاتی رو داشته باشم مگر اینکه مدل کارت گرافیکه من بجای 770 - 630 بود اونموقع حرفه شما کاملا صحیح و درست بود.

لینک به دیدگاه

مموری بالاتر در قدرت کارت هیچ تاثیری نداره. فقط در شرایطی که برای رندر کردن صحنه مورد نظر به هر دلیلی مثلا به  3  گیگ مموری گرافیک نیاز باشه ، اونوقت کارتی که 2 گیگ مموری داره به دلیل کمبود مموری نمیتونه از تمام قدرتش استفاده بکنه ولی کارتی که 4 گیگ مموری داره همچنان از تمام قدرتش (توجه کنید تمام قدرت در حد خودش و نه بیشتر) استفاده میکنه. بنابر این داشتن 4 گیگ به معنی قدرت بیشتر نیست و فقط در شرایطی که به بیش از 2 گیگ (و کمتر از 4 گیگ) مموری نیاز باشه جلوی کاهش قدرت کارت رو میگیره. ولی این مسئاله دلیل بر این نیست که به فرض چون GTX 980 هم 4 گیگ مموری داره پس اگر 770 هم 4 گیگ بشه قدرتش با اون یکی میشه!  :D

ولی متاسفانه هنوز هم خیلی از افراد نا وارد فکر میکنن ملاک قدرت کارت گرافیک فقط میزان مموری هست که بعضی از فروشنده های فرصت طلب هم خیلی وقتها از این باور غلط به نفع خودشون سوء استفاده میکنن!

یعنی خوشم میاد یا کامنت نمیزاری، یا اگر بزاری کامل توضیح میدی!

حالا اگر اون مقدار که کم میاد رو از روی رم share کنه چی میشه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یعنی خوشم میاد یا کامنت نمیزاری، یا اگر بزاری کامل توضیح میدی!

حالا اگر اون مقدار که کم میاد رو از روی رم share کنه چی میشه؟

اختیار دارید کاملتر از این هم میشد توضیح داد ولی هم طولانی میشد و هم یه مقدار پیچیده  :)

اصولا مقداری که کم میاد رو از رم سیستم استفاده میکنه وگرنه کلا برنامه کرش میکرد و اجراش متوقف میشد. و دقیقا به دلیل استفاده باقی مموری مورد نیاز از رم سیستم و گاهی حتی Page File هم هست که سرعت رندر کردن ممکنه حتی 10 برابر هم کمتربشه و بازی تبدیل به نمایش اسلاید بشه  :D  چون سرعت تبادل اطلاعات بین هسته گرافیک و مموری خود کارت گرافیک بسیار بالاتر از تبادلش با رم سیستم و ... هستش.

اصولا در مورد کارتی مثل 770 ، مموری 4 گیگ فقط زمانی براش توصیه میشه که بخوایم مثلا 2 تا کارت رو SLI بکنیم و در واقع قدرت پردازش هسته ها به میزانی باشه که توانایی رندر کردن صحنه هایی که انقدر رزولوشن بالا و سنگین هستند که نیاز به مموری 4 گیگ دارند و 2 گیگ براشون کافی نیست رو داشته باشند.

وگرنه اگر یک کارت 770 استفاده میکنیم حتی اگر مموریش هم 4 گیگ باشه و کم نیاد ، هسته کارت توانایی رندر صحنه ای رو که انقدر سنگین باشه که به بیش از 2 گیگ مموری نیاز داشته باشه رو معمولا نداره و در واقع زودتر از این که دچار کمبود مموری گرافیک بشه دچار کمبود توان پردازشی هسته میشه.

به همین دلیل مثلا کارتی مثل 690 زودتر ازاین که دچار کمبود توان پردازشی هسته ها بشه ، دچار کمبود مموری گرافیک میشه. و بهتر بود برای هر هسته از  4 گیگ مموری درش استفاده میشد.

لینک به دیدگاه

مصرف VRM به طور کامل پر میشود " 

خوب اصلش بنظرم همینه دیگه باید از همه ی قدرت دستگاه استفاده کرد! مثلا اگه من کارت گرافیک 4 گیگابایتی میگرفتم بازم همین مقدار رو پر میکرد و تفاوت قیمت این 2 از 200 الی 400  هستش که فکر نکنم بصرفه باشه و مثلا من در بازی های روز مثل Ac , FR4 , COD و ... هیچ مشکلی از قبیل افت فریم و غیره نداشتم و فریم ریته من بسته به بهینه سازی سازندگان ( اساسینز اولترا  30 , فارکرای 4 رو حالت اختصاصی انویدیایی 30 الی 50 و کال اف دیوتی هم 45 الی 55 ) و فکر نکنم تا 4 - 5 سال همچین مشکلاتی رو داشته باشم مگر اینکه مدل کارت گرافیکه من بجای 770 - 630 بود اونموقع حرفه شما کاملا صحیح و درست بود.

نه، حرف شما رو قبول ندارم.اون فرکانسه که به یک مقدار مناسب بوست میشه، VRAM فقط به میزان مورد نیاز پر میشه. شما اگر 3Dmark اجرا کنی فقط 400 مگ رم میگیره ،فیفا بازی کنی 700 مگ، خود بازی MIDDLE EARTH احتیاج به 3 گیگ VRAM داره، تو تنظیماتش نوشته. بعد اگر رم 4 گیگ زیادی بود که تولید کننده ها giga-asus- msi-evga نمیومدند ورژن 4 گیگ بدن. در ضمن من بعید میونم اگر با نسخه 4 گیگ بازی کنید همین قدر VRAM پر بشه. یعنی وقتی الان تا خرخره پره حتی 1 مگ هم جا نداره بیشتر بشه؟!!!!

ویرایش شده توسط Alireza999
لینک به دیدگاه

تنها یک راه هست که میشه فهمید بیشتر از 2 گیگ برای 770 لازمه .اینه که یک نفر که 770 4 گیگ داره و SLI هم نکرده ، بیاد شات های GPU-Z کارتش رو هنگام بازی هایی مثل Middle earth و watch dogs بذاره تا ببینیم لازم داره یا نه؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...