رفتن به مطلب

مادربرد MSI X99S XPower AC بازهم رکورد زد،این بار فرکانس حافظه 4351 مگاهرتز!

Recommended Posts

• کاربر ویژه

MSI X99S XPower AC که یکی از جدیدترین مادربرد های مبتنی بر پلتفرم X99  اینتل کمپانی MSI است توانسته تا با استفاده از ماژول Kingston HyperX DDR4 4GB در دستان اورکلاکر مشهور،Toppc به رکورد سریعترین فرکانس حافظه DDR4  جهان دست یابد.

e35tbydkzqynbd9m50fp.jpg

به رغم فرکانس حیرت انگیز 4351 مگاهرتز،مادربرد قدرتمند X99S XPOWER AC کاملا پایدار مانده و حتی می شد که کارهای معمول را با آن انجام داد.

این دست آورد بزرگ یکبار دیگر نشان می دهد که مادربرد MSI X99S XPOWER AC نه تنها قابلیت های زیادی دارد بلکه توان فوق العاده ای برای استفاده در کاربری هایی نظیر رندرینگ و ایستگاه های کاری دارد.  

منبع خبر:guru3d

برگردان فارسی : خبات کریمی

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کلا سری Xpower مادربردهای MSI واقعا عالی عمل کردن من z87 اش رو دارم شدیدااااااااا راضی هستم ازش!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با تشکر از خبات عزیز. یه نگاه هم به تایمینگ بندازیم. ظاهرا ddr4 هنوز اوایل راه هست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ظاهرا این مادربرد رکورد wprime رو هم با فرکانس 6354.9 گیگا هرتز زده و همچنین رکورد cinebench r15 را با امتیاز 2314.. رکورد اولی توسط TaPaKaH و دومی توسط BenchBros زده شده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...