رفتن به مطلب

سرویس اینترنت حجمی مخابرات

hassan-m
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من الان نا محدود مخابرات 512 دارم!!!

میخوام به نت 2 مگ ماهی 8 گیگ ارتقا بدم

میخوام بدونم واقعا زده 1 تا 7 صبح رایگان واقعارایگانه؟؟ یا نع بیشتر میفته چون لامصب نمیشه اعتماد کرد!!!

بچه هایی که اینجا استفاده کردن چجوریه؟؟؟

بعد سرعت دانلودش تو ساعت رایگان پایین نمیاد که؟؟؟

من الان 63 دان میکنم چه تو روز چه شب یعنی اون باید یک چیزی تو مایه های 250 دان کنم

واقعا همچین سرعتی میده؟؟؟

بعد یک چیز دیگه پینگش نسبت به 512 فرقی داره یا نع ثایته؟؟

با تشکر :)

لینک به دیدگاه

سلام

میخوام بدونم واقعا زده 1 تا 7 صبح رایگان واقعارایگانه؟؟ یا نع بیشتر میفته چون لامصب نمیشه اعتماد کرد!!!

من الان 63 دان میکنم چه تو روز چه شب یعنی اون باید یک چیزی تو مایه های 250 دان کنم

مطمین باش اگر 20-30 گیگ دانلود کنی پشت هم یهو سرعت شبانت میشه 2 کیلو

مثه همه جا!

لینک به دیدگاه

مثه همه جا!

آخه 512ش همچین حرکتی نمزنن!!!

من شده ماهی 35 تا هم زدم با 512!!!

لینک به دیدگاه

سلام

درود

رایگانه عزیز 1 تا 7 صبح 

مونطور که خودت گفتی اعتماد هم که اصلا نمیشه کرد 

سرعت دانلود تو ساعات رایگان تو مرکز مخابراتی  شهر ما که پایین نمیاد ، با همون سرعت روزانه شب ها دانلود میکنم  ولی شهر شما مشخص نیست نمیشه با اطمینان گفت

سرعت دانلود هم بازم به شهر شما مرکز مخابراتی شما ، ضریب اشتراک و... بستگی داره ، واسه من سرویس 2مگ که خریدم سرعتش بین 190 تا 250 متغیره

پینگ هم با تغییر سرویس تغییری نمیکنه

مثه همه جا!

واسه من که این طور نبوده تا حالا ، من حدود 150GB ماهیانه مصرف دارم ، تا الان افت سرعت توی ساعت شبانه نداشتم

لینک به دیدگاه

همش به محلتون بستگی داره...اگه برو بچ دانلود باز زیاد داشته باشین تو اون محدوده مخابراتی 100% سرعتت افتضاح میشه چون پهنای باندشون به صورت share هست دیگه.منکه رفتم همین چند روز پیش درخواست دادم درجا بهم یوزرو پس داد گفت تا 2روز دیگه هم وصل میشه...شد 4روز زنگ زدم میگه شما تو آرشیو هستین فعلا پورت نداریم =)) :( :(  منم مجبور شدم دوباره همون پارس آنلاین بگیرم که اصلا ازش راضی نیستم چون سرویس نا محدود که میگیری تا میبینن داری خوب دانلود میکنی سرعتت میرسه به چس کیلوبایت در ثانیه :D  حجمی هم که میگیری همش حجمتو میدزدن!!!به من ثابت شده هااااا

لینک به دیدگاه

همونطور که بقیه دوستان هم گفتند نه تنها به شهری که هستین بلکه به محلتون هم ربط داره و اینطوری نمیشه مقایسه کرد

لینک به دیدگاه

من با نت 512 حدودا 62 دان میکنم این یعنی تقریبا خوبه!!!

بعد من اصلا نمیدونم حدودا چند گیگ تو روز( ساعت غیر رایگان) مصرف میکنم

از کجا تقریبش رو میشه فهمید ؟؟؟

8 گیگ تو ماه کفایت میکنه اگه دان نکنیم تو روز ؟؟؟

فقط بچرخی تو سایت ها:)

لینک به دیدگاه

فقط بچرخی تو سایت ها :)

درود

30 گیگ برای 3 ماه  خوبه

لینک به دیدگاه

فقط بچرخی تو سایت ها :)

اصولا اگه دانلود نکنی 8 گیگ توی یه ماه باید کافی باشه

شما یه نرم افزار مثل Du meter نصب کن دقیق میفهمی روزی چقدر مصرف داری ، حتی میبینی تو هر ساعت چقدر مصرف داشتی

لینک به دیدگاه

به نظرتون خرید کدوم سرویس بهتره؟؟؟http://www.tct.ir/?siteid=1&pageid=358

فکر کنم بالای 2 مگ یکم زود حجمو تموم میکنه درسته؟؟؟

اخه فرقش با 5 مگ 1 تومنه

بهترین انتخاب از نظر شما ها!!!

بعد با 2 مگ جوری هست که دیگه نیاز نباشه بریم بازی رو بخریم؟؟؟ خب چون خیلی به صرفه تر در میاد یا نع باید فکر سرعت بالاتر بود

____

یک چیز دیگه این که میشه سرعت رو تو روز محدود کرد یا مثلا وایر لس رو محدود کرد به یک سرعت خاصی؟؟

ویرایش شده توسط hassan-m
لینک به دیدگاه

سلام

بهتره اول چك بفرماييد خط تلفون منطقه تون فيبر نوريه يا كابلى؟

اگه فيبر نورى باشه راحت ١٠ مگ رو مى كشه سرعت اينترنت مخابرات به اين صورته كه هر چقدر باشه تقسيم بر ٨ مى شه تا سرعت واقعى مى شه

مثلا ١٠ مگ ضربدر ١٠٢٤ تقسيم بر ٨ بكنيد سرعتى كه به شما مى ده دور بر ١ مگ هست .

به نظر من ١٠ مگ رو بگيريد با ٣ گيگ تست كنيد اگه درست بود حجمشو افزايش بدين درسته كمى واسه افزايش حجم اضافه تر پول مى ديد ولى مطمن مى شيد

كه دزدى نمى كنن اگر هم سرعت درست حسابى ندادن و الافتون كردن مى تونين سرعت رو تغيير بدين به ٢ مگ با ٥ گيگ با هزار تومن مابه التفاوت اونم جواب نداد

مى تونيد به نامحدود ٥١٢ تغيير بدين با ٣ تومن مابه التفاوت

بنده از اين دزدها ١ مگ گرفتم حداكثر ٧٠ دانلود مى ده زنگ زدم اومدن چك كردن مى گن مشكل از طرف اونهاست ولى بعد از گذشت دو هفته هنوز هم اونطوره

خودشون اونقدر لفت مىدن تا زمان تموم بشه و دوباره تمديد كنم با سرعت پايين تر البته من اروميه هستم. به احتمال زياد تهران اونطورى نباشه

واسه اين كه پولتون نره خودتون بايد تست كنيد

مى تونيد قسمت نمايش عكس ها رو از مرورگرهاتون غير فعال كنيد. تا حجمتون كم مصرف بشه و آپديت خودكار نرم افزار ها و ويندوز هم غيرفعال باشه

موفق باشيد

لینک به دیدگاه

سلام

بهتره اول چك بفرماييد خط تلفون منطقه تون فيبر نوريه يا كابلى؟

اگه فيبر نورى باشه راحت ١٠ مگ رو مى كشه سرعت اينترنت مخابرات به اين صورته كه هر چقدر باشه تقسيم بر ٨ مى شه تا سرعت واقعى مى شه

مثلا ١٠ مگ ضربدر ١٠٢٤ تقسيم بر ٨ بكنيد سرعتى كه به شما مى ده دور بر ١ مگ هست .

به نظر من ١٠ مگ رو بگيريد با ٣ گيگ تست كنيد اگه درست بود حجمشو افزايش بدين درسته كمى واسه افزايش حجم اضافه تر پول مى ديد ولى مطمن مى شيد

كه دزدى نمى كنن اگر هم سرعت درست حسابى ندادن و الافتون كردن مى تونين سرعت رو تغيير بدين به ٢ مگ با ٥ گيگ با هزار تومن مابه التفاوت اونم جواب نداد

مى تونيد به نامحدود ٥١٢ تغيير بدين با ٣ تومن مابه التفاوت

بنده از اين دزدها ١ مگ گرفتم حداكثر ٧٠ دانلود مى ده زنگ زدم اومدن چك كردن مى گن مشكل از طرف اونهاست ولى بعد از گذشت دو هفته هنوز هم اونطوره

خودشون اونقدر لفت مىدن تا زمان تموم بشه و دوباره تمديد كنم با سرعت پايين تر البته من اروميه هستم. به احتمال زياد تهران اونطورى نباشه

واسه اين كه پولتون نره خودتون بايد تست كنيد

مى تونيد قسمت نمايش عكس ها رو از مرورگرهاتون غير فعال كنيد. تا حجمتون كم مصرف بشه و آپديت خودكار نرم افزار ها و ويندوز هم غيرفعال باشه

موفق باشيد

مرسی بابت راهنمایی

خودم هم تحقیق کردم این لامصبا خیلی زرنگن :ِD

اولا شبانه واسه طرح های یک سالست و اگه شبانه رایگان بخوای باید یک سال تمدید کنی!!!!

ولی خب یک خوبی داره!!!

قیمت 2 مگ تو سایتشون زده 31 تو طرح 1 ساله 27.5 باهات حساب میکنن!!! 8 گیگ رو و 2 گیگ هم رایگان میدن یعنی با 27.5 بهت 10 گیگ میدن!!!!

یک مودم وایرلس هم میدن که میشه 70-80 ابش کرد :D

البته بگم خودم از اسفند 90 مخابرات دارم و هم از پینگش راضیم هم از سرعتش البته من همش نامحدود داشتم واسه همین پرسیدم تو محدود دزدی هست یا نع ولی سرویسشون خوب بوده

پیگیری میکردن اگه خراب بوده!!!

چه 256 داشتم چه 512 دقیقا 1/8 بود سرعت!!!!

احتمالا برم طرح 1 ساله بنویسم فکر کنم کافی باشه 10 گیگ واسه 1 ماه البته 5 مگ و 10 مگ تو طرح 1 ساله نی و نمیتونی بگیری اگه بگیری شبانه رایگان نداره!!!!

و یک سوال؟؟؟

اون قسمت تنظیمات عکس دقیقا کجاست و نمیشه یک جوری فعالش کرد که مثلا فقط امضا ها رو نشون نده با تبلیغات!!!

البته تبلیغات با ad block خوبه و لی امضا های عکس دار رو چکرد؟؟؟؟

ویندوز و نرم افزار هم همیشه غیر فعاله :)

نتيجه رو اعلام بفرماييد تا واسه دوستان راهنمايى بشه

پست بالا رو بخونید اگه چیزی موند باز درخدمتم :)

لینک به دیدگاه

من 10 مگ دارم(فیبرنوری هم هست) الان یه ماهه اوضاعش بدجور به هم ریخته ، حتی بعضی وقت ها سرعت دانلودم 40 کیلوبایته :(

توی منطقه ما که انگار حجم دزدی نمیکنن چون چندباری حجم مصرف شده را با نرم افزار چک کردم و تقریبا با اون چیزی که توی سایتشون نشون میده یکسان بود

لینک به دیدگاه

مثه همه جا!

کاشکی بعد از دانلود محدود میشد

من مخابرات دارم همینطوری چند روز یه بارالکی محدود میشه، یعنی تو هفته چند روز سرعت خوبه و چند روز کمه

ویرایش شده توسط APEX2014
لینک به دیدگاه

کاشکی بعد از دانلود محدود میشد

من مخابرات دارم همینطوری چند روز یه بارالکی محدود میشه، یعنی تو هفته چند روز سرعت خوبه و چند روز کمه

تهرانی شما؟؟؟

لینک به دیدگاه

خب بچه ها کسی هست که قبلا نامحدود مخابرات داشته باشه و الان حجمیش؟؟؟

فرق داشته قبل با بعدش؟؟؟؟

مخصوصا استان تهران

بعد بگین دزدی حجم هم دارن یا خیر 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مخابرات برخلاف شرکت های دیگه هزینه اپلود رو هم حساب میکنه !!!

این خودش خیلی ضرره 

لینک به دیدگاه

مخابرات برخلاف شرکت های دیگه هزینه اپلود رو هم حساب میکنه !!!

این خودش خیلی ضرره 

مگه شرکت های دیگه آپلود را حساب نمیکنن؟

مطمئنید؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مگه شرکت های دیگه آپلود را حساب نمیکنن؟

مطمئنید؟

طبق قوانین تنظیم مقررات باید اپلود رو حساب نکنند و هزینه هرگیگ باید زیر 4 تومن باشه و هزینه ایپی استاتیک زیر 5 تومن

ولی مبین نت و داتک و مخابراتو .. اینارو رعایت نمیکنند چون دسته بچه های بالا هستند  :D  :D  اسیاتک شاتل پارسانلیان های وب و ... رعایت میکنند 

لینک به دیدگاه

طبق قوانین تنظیم مقررات باید اپلود رو حساب نکنند و هزینه هرگیگ باید زیر 4 تومن باشه و هزینه ایپی استاتیک زیر 5 تومن

ولی مبین نت و داتک و مخابراتو .. اینارو رعایت نمیکنند چون دسته بچه های بالا هستند  :D  :D  اسیاتک شاتل پارسانلیان های وب و ... رعایت میکنند 

این ایپی ثابت چه ویژگی ای داره؟؟؟؟

بعد ایپی که هر سری عوض میشه بعد از خاموش روشن کردن سیستم تعویض میشه یا بعد از خاموش روشن کردن مودم؟؟؟

یک سوال مثل این که مخابرات فقط تو طرح 1 ساله رایگان میده شبانه رو!!!

8 گیگ رو +2 گیگ هدیه میده جای 31 27.5 حساب میکنه

و همچنین اگه مودم ور نمداری مثل اینکه 3 گیگ هم اونجا میدن 

یک سوال؟؟؟

حجم 10 یا 13 بدون دان کردن کم نمیاد؟؟؟

چون دان رو میخاوم بزارم تو شب

و اصلی ترین سوال نتی که تو محدود میده با نامخدود یکیه؟؟؟

لینک به دیدگاه

جالبه

خوب اینطوری که اگه یه خط سرعت بالا داشته باشیم و نرم افزارهای حجیم را آپلود کنیم روی هاست ، یارو بدبخت میشه

خودتون با نرم افزار چک کردین که کم میشه یا نه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

جالبه

خوب اینطوری که اگه یه خط سرعت بالا داشته باشیم و نرم افزارهای حجیم را آپلود کنیم روی هاست ، یارو بدبخت میشه

خودتون با نرم افزار چک کردین که کم میشه یا نه؟

بله کم میشه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این ایپی ثابت چه ویژگی ای داره؟؟؟؟

بعد ایپی که هر سری عوض میشه بعد از خاموش روشن کردن سیستم تعویض میشه یا بعد از خاموش روشن کردن مودم؟؟؟

یک سوال مثل این که مخابرات فقط تو طرح 1 ساله رایگان میده شبانه رو!!!

8 گیگ رو +2 گیگ هدیه میده جای 31 27.5 حساب میکنه

و همچنین اگه مودم ور نمداری مثل اینکه 3 گیگ هم اونجا میدن 

یک سوال؟؟؟

حجم 10 یا 13 بدون دان کردن کم نمیاد؟؟؟

چون دان رو میخاوم بزارم تو شب

و اصلی ترین سوال نتی که تو محدود میده با نامخدود یکیه؟؟؟

ایپی ثابت تغییر نمیکنه دیگه ثابت میمونه مثلا من برای ویلا تو شمال 4 ایپی ثابت خریدم به یک مینی کامپیوتر دوربین هارو وصل کردم به یک ایپی سیستم گرمایشی خونه که مثلا قبل از اینکه برسیم خونه گرم بشه

به یکی دیگه تلویزیون اینترنتی دادم یکی هم خود مودم گرفته

بعد از خاموش شدن مودم ایپی عوض میشه البته هر 4-5 ساعت یکبار شمارو دیسکانکت میکنن برای اینکه ایپیتون رو عوض کنن که بری ازشون ایپی ثابت بگیری  :D

کلا دیگه شبانه نمیده 

اونو نمیدونم 8 گیگ رو هدیه میده یا نه

بدون دانلود کردن 8 گیگ خوبه 

نتی که تو نا محدود میدن فیکس فیکس مثلا یک مگ داشته باشی تا 128 کیلوبایت دانلود میده یک کیلوبایت هم بالاتر نمیره و قطعی زیادداره و بین 10 نفر شیر شده

نتی که محدود و حجمی میده بین 4-6 نفر شیر شده و مثلا اگه 2 مگ داشته باشی تا 500 کیلیوبایت هم دانلود میده 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...