رفتن به مطلب

توضیح درباره بحث های اخیر GTX 970

AORUS
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

فقط یه نگاهی به پست تون بندازید. انگار از دهان مسئول بخش تبلیغات انویدیا بیرون اومده.

بعد از رو شدن مشخصات جدید 970، بهتره دنبال شناخت ضعف ها و محدودیت های واقعی 970 باشیم. نه اینکه هی تند تند ادای کارمندان بازاریابی انویدیا رو دربیاریم.

1700 تومن پول کمی نیست و یه عده میخوان بدونن دقیقا چه اثری داره سیستم حافظه ی درب و داغون 970 بر عملکرد کارت در شرایط مختلف قبل از خرید.

احسنت به این نظرمعلومه اصلا تاپیک رو هم نخونده .

فقط یه مسئله ساده میگم در جواب کاربری که پستی به شرح زیر میده : 

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

خدا وکیلی اگه amdبود گزینه تقلب کرده وصادق نبوده میشد صد در صد.

یک بارم بیایم از حق نگذریم

لینک به دیدگاه

فقط یه نگاهی به پست تون بندازید. انگار از دهان مسئول بخش تبلیغات انویدیا بیرون اومده.

بعد از رو شدن مشخصات جدید 970، بهتره دنبال شناخت ضعف ها و محدودیت های واقعی 970 باشیم. نه اینکه هی تند تند ادای کارمندان بازاریابی انویدیا رو دربیاریم.

1700 تومن پول کمی نیست و یه عده میخوان بدونن دقیقا چه اثری داره سیستم حافظه ی درب و داغون 970 بر عملکرد کارت در شرایط مختلف قبل از خرید.

شما لطفا چند مورد از محدودیت های واقعی GTX 970 رو نام ببر که شرکت AMD تونسته اون هارو براورده کنه لطفا و خواهشا.

اثر سیستم حافظه ی درب و داغون و مشکلات 970 چیه دقیقا ؟ می تونید نام ببرید ؟

ویرایش شده توسط Mohammad Ghost
لینک به دیدگاه

واقعا دلیل این همه تاپیک و بحث های الکی رو متوجه نمیشم!

خوب انویدیا اصلا ورداشته دروغ گفته، تونسته این کار رو کرده! خیلی از شرکت ها این کارو میکنن! تبلیغات نصفش دروغه!

اون همه بنچمارک وقتی اومد، همه گفتن چه شاخه، چه خوبه! چه مصرف کمی و 100 تا چیز خوبه دیگه!
حالا که 500 مگابایت اونطوری شده دارین میگین این کارت بده؟

واقعا این که ملت ایران با جهت آب جهت خودشونم تغییر میدن همینه!

ما داریم اینجا اغیران زندگی میکنیم! قطعه به زور دست ما میرسه، خیلی ها هم حتی نمیتونن همینشم بخرن! بحث با اونور خیلی فرق میکنه! الان کسی بخواد کارتش رو پس بده، کدوم شرکت ازش قبول میکنه؟

صبح تا شب بشینین بگین انویدیا دروغ گو، انویدیا فلان، بیسار! خوب که چی؟ نتیجه کار؟ 6 ماه دیگه یه کارت دیگه میده، باز هم همه میرین میخرین!

اگر نمیخواین نخرین، کسی مجبورتون نکرده، برید AMD بگیرین! که چی اخه این همه بحث های الکی و بی مورد!

حالا انگار اونی که نشسته هی مینویسه، میتونه تشخیص بده که مثلا به خاطر اون 500 مگابایت اخر، فریمش از 64 اومده روی 60! عمرا نه متوجه بشید نه تشخیص بدین!

واقع بین باشید یکم! قضیه رم میمونه! باس 2400 باشه یا 2666؟؟؟؟ تفاوتش هم 1 فریمه!

واقعا تاسف باره.....

لینک به دیدگاه

دوستان میدونید بحث شما مثل چی میمونه؟

مثل این که یک کارخانه بزرگ و معروف ماشین سازی یک ماشین بسیار فوق العاده تولید کنه!

و از نظر اسمی حجم باک اون ماشین 80 لیتر باشه ولی به دلیل معماری و طراحی بد اون فقط بتونید از 75 لیتر اون استفاده کنید!

درسته که این یه مشکله!

ولی مشکلی نیست که بخواهیم از خرید اون ماشین صرف نظر کنیم!

چرا؟

کاملا مشخصه!

ما اون ماشین رو برای سرعتش،قدرتش،امنیتش،زیباییش و .... خریدیم!

نه صرفا حجم باکش!

درسته که شاید همون 5 لیتر روزی و در جایی مارو لنگ بذاره ولی تاثیر کلی اون به هیچ وجه قابل حس و درک نیست!

همون طوری که دوستان تست کردن و در همین تاپیک قرار دادن این کارت به هیچ وجه نیاز به رم بیش از 3.5 گیگ نداره (مگر در شرایط خاص و تست های گرافیکی مختلف!)

بنابراین به خودتون و شیرتون رحم کنید و اینقد حرص نخورید که خدایی نکرده خشک نشه  :(

لینک به دیدگاه

شما لطفا چند مورد از محدودیت های واقعی GTX 970 رو نام ببر که شرکت AMD تونسته اون هارو براورده کنه لطفا و خواهشا.

اثر سیستم حافظه ی درب و داغون و مشکلات 970 چیه دقیقا ؟ می تونید نام ببرید ؟

اجازه بدید کمکتون کنم سریع تر وارد فاز 5 بشید!

http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/Frame-Rating-Looking-GTX-970-Memory-Performance/COD-Advanced-Warfare-and-Clos

کال اف جدید مشکل داره در استفاده از تمام 4 گیگ در 970. ولی این مشکلو نداره با 980. نمیتونه از اوون 0.5 گیگ اخر استففاده کنه.

من اینجا نیومدم کل کل کنم با شما. دنبال اطلاعاتم برای درک بهتر مشکلل 970. واسم هم مهم  نیست  عشق و علاقه و احساساتتون نسبت به 970. به من چه که لذت میبرید یا نمی برید.

970 رو تبدیل کردید به یه اسباب بازی که انگار یه نفر میخواد به زور از شما بگیرتش. من حوصله کل  کل ندارم. 

ویرایش شده توسط Core_i6
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بابت حذف نظرسنجی از تک تک عزیزانی که زحمت کشیدن و رای دادن عذرخواهی می کنم و برای حفظ نظرات ارزشمندتون قبل از حذف شات گذاشتم.

نتیجه نظرسنجی قبل از حذف:

d5r5bvddba8tdbudmlsq.jpg

توضیح:

دوستان خود بحث به کنار می خوام تحلیلی داشته باشم بر پست های شما عزیزان :

چون خبر چیزی هست که جدیدا متوجه شدیم بیشتر افراد واکنش نشون دادن تا نظر شخصی،حالا واکنش ها به سه دسته تقسیم میشن،مثبت،منفی و  خنثی که مشخصه

اینا مهم نیست اما طرز تفکر برخی از دوستان و نوع واکنششون جالبه،مثلا چرا اصلا تاپیک زده میشه؟چرا بحث میشه؟چرا و چرا.....

چه این مسئله اهمیت یا تاثیر داشته یا نداشه بحث و تبادل نظر آزاده دیگه چرا ناراحت یا نگران بشیم؟کسی هم توطئه نکرده،از مخالفین عزیز میپرسم آیا شما موافق خفقان هستین؟آیا اجازه انتقاد،اطلاع رسانی و ابراز نظر نمیدین؟اگه اینطوریه که واقعا جای تاسفه.انویدیا خوبه بده 970 خوبه بده اجازه بدین بحث بشه چرا مخرب تصور می کنید؟

در این میان برخی از عزیزان جانب داری خودشون رو نشون دادن،مثلا چه لزومی داره که 80% پستهار و یه کاربر خاص پاسخ بده،آقا مگه وکیل مدافع انویدیا یا  amd هستی تو؟طرف میخواد نظرش رو بیان کنه دیگه لازم نیست تو هی بیانیه بدی!

رک میگم برخی از دوستان سر این بحث طوری واکنش نشون دادن که حس میکنم دارم توی کره جنوبی سر رهبرشون بحث میکنم،برادر من مگه بمب اتمی منفجر شده؟چرا انقد تند ؟یه مقدار به پست های خودمون توجه کنیم چرا انقد ماجرا رو مهم و مقدس میبینیم؟همین تفکرات مطلق گرایانه نیست که دیکتاتوری ها رو ایجاد میکنه؟چرا اجازه بیان نظر موافق یا مخالف نمیدیم؟برادر من تویی که داری از 970 لذت میبری لزومی نداره جواب تک تک پستای مخالفین رو بدی

کسی که نظر و باور خودش رو مطلق بدونه و سایرین رو باطل دقیقا همونیه که باعث دیکتاتوری ها میشه.

عزیزان ببخشید اگه کمی تند بود اما دیگه صبر هم حدی داره برخی از دوستان کاری کردن آدم می خواد هیچ وقت پست نده یا تاپیک نزنه.

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/Frame-Rating-Looking-GTX-970-Memory-Performance/COD-Advanced-Warfare-and-Clos

کال اف جدید مشکل داره در استفاده از تمام 4 گیگ در 970. ولی این مشکلو نداره با 980. نمیتونه از اوون 0.5 گیگ اخر استففاده کنه.

من اینجا نیومدم کل کل کنم با شما. دنبال اطلاعاتم برای درک بهتر مشکلل 970. واسم هم مهم  نیست  عشق و علاقه و احساساتتون نسبت به 970. به من چه که لذت میبرید یا نمی برید.

970 رو تبدیل کردید به یه اسباب بازی که انگار یه نفر میخواد به زور از شما بگیرتش. من حوصله کل  کل ندارم. 

دوست گرامی من به همین لینک جنابعالی ارجاعتون میدم و از شما سوالی میکنم!

دوست گرامی این که 970 نمیتونه از 500 مگ آخر حافظش به درستی استفاده کنه کاملا درسته و بر همه آشکاره!

ولی زیرش رو هم ببینید!

این تخصیص نیافتن حافظه در 970 چقدر از فریم اون کم میکنه در بازی

چقدر افت فریم ناگهانی ، لگ ، سکته و .... به وجود میاره؟!

میبینید که هیچی!

یکم اختلاف دارن که در مقابل اختلاف قیمتشون کاملا منطقی هست

میدونید " من فکر میکنم مشکل شما اینه که core i6 هستین نه core i7 "  :(

لینک به دیدگاه

ما این همه در تاپیک های دیگه داد و هوار زدیم قصه تعریف نکردیم که !! البته ظاهرا شما نبودید یا مطالعه نفرمودید متاسفانه.

شما رو به این صفحه از تاپیک زیر ارجاع می دم تا برای 1000 امین بار از عملکرد عالی کارت 970 با خبر بشید.  خوبه عملکرد عملی 970 رو در همون سایت PCPER برسی کرده و به نتیجه ای که من در تاپیک موجود در لینک دادم رسیده. بحث مشکل تخصیص حافظه رو خود انویدیا هم یک هفته است پذیرفته نیازی به توضیحات کسی نیست فقط این وسط عملکرد 970 چه تغییری کرده من نمی دونم که شما دم از مشکلات و خراب بودن 970 می زنید.

در رابطه با مرحله 5 هم خیالتون راحت من هیچ وقت لیاقت شرف یابی به این مرحله رو ندارم . @};-

شب بر شما خوش.

لینک به دیدگاه

دوست گرامی من به همین لینک جنابعالی ارجاعتون میدم و از شما سوالی میکنم!

دوست گرامی این که 970 نمیتونه از 500 مگ آخر حافظش به درستی استفاده کنه کاملا درسته و بر همه آشکاره!

ولی زیرش رو هم ببینید!

این تخصیص نیافتن حافظه در 970 چقدر از فریم اون کم میکنه در بازی

چقدر افت فریم ناگهانی ، لگ ، سکته و .... به وجود میاره؟!

میبینید که هیچی!

یکم اختلاف دارن که در مقابل اختلاف قیمتشون کاملا منطقی هست

میدونید " من فکر میکنم مشکل شما اینه که core i6 هستین نه core i7 "  :(

فریم ریت مهم نیست چون به لگ و سکته اشاره نمی کنه. فریم تایم مهمه. تو همون صفحه نوشته:

The frame time graph is an inverse of the FPS graphs above - the lower two lines in this graph represent the HIGH frame rate results of the "Very High" settings and the upper two lines represent the "Ultra" settings. And those top two results are the most important - you can see that indeed there are some additional spikes in the frame times of Advanced Warfare when running on the GTX 970 at these very intense image quality settings. Those spikes are nearly non-existent on the GTX 980, the card that is using 300-400MB more memory during our testing in that scenario.

لینک به دیدگاه

ما این همه در تاپیک های دیگه داد و هوار زدیم قصه تعریف نکردیم که !! البته ظاهرا شما نبودید یا مطالعه نفرمودید متاسفانه.

شما رو به این صفحه از تاپیک زیر ارجاع می دم تا برای 1000 امین بار از عملکرد عالی کارت 970 با خبر بشید.  خوبه عملکرد عملی 970 رو در همون سایت PCPER برسی کرده و به نتیجه ای که من در تاپیک موجود در لینک دادم رسیده. بحث مشکل تخصیص حافظه رو خود انویدیا هم یک هفته است پذیرفته نیازی به توضیحات کسی نیست فقط این وسط عملکرد 970 چه تغییری کرده من نمی دونم که شما دم از مشکلات و خراب بودن 970 می زنید.

در رابطه با مرحله 5 هم خیالتون راحت من هیچ وقت لیاقت شرف یابی به این مرحله رو ندارم . @};-

شب بر شما خوش.

من واقعا معذرت میخوام از همه ی دوستان.

اصلا نمیخواستم وارد بحث شم ولی هر چی جلوتر میره انگار دوستان با حرص بیشتری به هم جواب میدن و کم کم داره از حالت دوستانه در میاد.

خیلی از بچه هایی که اینجا دارن بحث میکنن اصلا این کارت رو ندارن.

ولی اونایی که دارن به گفته ی خودشون چه مشکل داشته باشه چه نداشته باشه از کارت خودشون راضی هستن و به کسی هم مربوط نیست.

پس احتیاجی به دادن این همه پست توی تاپیک و جواب دادن همه ی پست ها نیست.

در نظرسنجی شرکت کنید.

از کارت خودتون لذت ببرید.

فروم لیون بخش های فعال دیگه ای هم داره....

ویرایش شده توسط m.mohebbi
لینک به دیدگاه

فریم ریت مهم نیست چون به لگ و سکته اشاره نمی کنه. فریم تایم مهمه. تو همون صفحه نوشته:

عزیز اگر فریم ریت مهم نیست دیگه من بحثی ندارم واقعا دیگه جای حرفی نمی مونه. کارت گرافیک رو بخرید برای خوش گلی وبشینید فریم تایم ها رو با هم مقایسه کنید. @};-

خوش باشید.

لینک به دیدگاه

خیلی از بچه هایی که اینجا دارن بحث میکنن اصلا این کارت رو ندارن.

ولی اونایی که دارن به گفته ی خودشون چه مشکل داشته باشه چه نداشته باشه از کارت خودشون راضی هستن و به کسی هم مربوط نیست.

پس احتیاجی به دادن این همه پست توی تاپیک و جواب دادن همه ی پست ها نیست.

در نظرسنجی شرکت کنید.

از کارت خودتون لذت ببرید.

احسنت گل گفتی 

این تاپیک مشکل حافظه 970 و مشخصاتش رو میشد توی 1 تاپیک جامع گفت و بحث کرد ، ولی الان من میبینم تاپیک ها مختلفی در رابطه با این موضوع زده میشه ، حالا دلیلش رو نمیدونم ، و به نظرم لزومی نداره روی یه موضوع نه چندان مهم اینقدر مانور داد

این خبر و خبرهای بعدش تا حالا 1% هم روی دید من تاثیر منفی نزاشته ،به فن های nvidia هم پیشنهاد میکنم زیاد خودتون رو درگیر توجیه و توضیح و دفاع نکنید چون جز فرسایش اعصاب چیزی نداره ، اونایی هم که این مدل رو خریدن امیدوارم لذتش واستون دو چندان بشه

ویرایش شده توسط poorya_2
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلامی دوباره

واقعاً برا خیلی از دوستانی که در این تاپیک پست ارسال کردن متاسفم. شماها هنوز فرق بین بحث علمی رو یک موضوع رو با عقاید و تعصب شخصی خودتون با دیگران رو نمیدونین ؟؟؟؟؟؟؟؟

یه نگاه به پستهای ارسالی خودتون بندازین !!!

تاپیک بسته میشه

بعدش نعیم جان میگین خیلی خیلی سخت میگیری عطا جان !!! من نه شما نعیم جان ------ چه میکنین ؟ !! تاپیک همینجور پیش بره ؟؟ !!

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=38682&p=455640

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...