رفتن به مطلب

کراس 290

ali2424
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من به تازگی اقدام به تعویض گرافیکها کردم و دوتا 290 سافایر رو کراس کردم و خوشبختانه کارایی در بازیها از اونچه که تصور میکردم بالاتر بوده فقط بعضی از بازیها (تا حالا تست کردم فقط فاری کرای 4 ) ارم AMD CROSS FIRE اون گوشه بالای سمت چپ تصویر نمیاد کسی میدونه اشکال از چیه انگار یک کارت بیشتر فعال نیست ولی بقیه بازیها مثل کرایسیس 3 واچ داگ مترو 2033 و ... اون ارم میاد وجالبه وقتی اون ارم دربازی نیاد از پشت گرافیک دوم گرمایی بیرون نمیاد لازم به ذکر هست تمامی اپدیتهای ویندوز و... و اخرین ورزن کاتالیست نصب هست

لینک به دیدگاه

خب دوست گلم بعضی از بازی ها حالت کرا س و اس ال ای رو نمی پذیرن ومشکل از سیستم نیست مشکل از خود بازیه 

لینک به دیدگاه

درود

مبارک باشه .به قول دوستمون شاید بازی از کراس پشتیبانی نکنه بهتره یه سرچ کنید .

لینک به دیدگاه

همون طور که دوستمون گفتن بعضی از بازی ها از قابلیت کراس فایر یا اس ال آی پشتیبانی نمیکنن :p 

لینک به دیدگاه

Farcry 4

Cod aw

cod ghost

Watch dog

کراس فایر نمیشن

به سلام ... سیستمی که فرستادی فضا چی شد ؟؟؟ :D :D :D :D :D

آره مشکل از بازیه و نه کارتت ...

لینک به دیدگاه

Farcry 4

Cod aw

cod ghost

Watch dog

کراس فایر نمیشن

درود مجددا

ولی دوست عزیز فقط در فار کرای 4 اینجوریه در بازیهای دیگه ارم  AMDCROSS FIRE میاد یعنی اینکه بازی ساپورت میکنه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...