رفتن به مطلب

راهنمایی برای انتخاب کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

درمورد قدرت ۹۷۰ازتون سوال داشتم که ایا میتونه تو مانیتور ۷۷اینچ هم بازی هارو fhdاجرا کنه یا نه و اینکه ایا r9 290برای اینچ بالا بهتره یا این کارت وکدومشون برای یکی دوسال اینده خوبن؟

لینک به دیدگاه

مانیتور چه 22 اینچ باشه چه 70 وقتی جفتش 1080 باشه فرقی برای گرافیک نمیکنه گرافیک قدرت خروجیش بر اساس رزولیشن هست نه اینچ ( البته چیز های دیگه هم مثل تنظیمات گرافیکی هم هست ولی چون بحث رزولیسن و اینچ بود اون 2 دو رو مثال زدم )

لینک به دیدگاه

پیشنهاد من همون GTX970 هست. اینچ و اندازه نمایشگر فرقی نمیکنه، مهم رزولیشنه که 1080p رو راحت این کارت جواب میده. تا یکی دوسال آینده هم جوابگو هست خیالتون راحت.

لینک به دیدگاه

290 بگیر ارزونتره  اگه مادربوردت  کراس فایر ساپورته  میتونی دوتا بگیری  البته استوک  اونجوری میتونی 2k 4k هم بازی کنی البته کیفیت تعغییری نمیکنه زیاد ولی یه کم بهتر میشه  واسه تستم خوبه

لینک به دیدگاه

میزان مصرفش برام مهم نیست فقط میخام خفن باشه بودجه برای خرید کارت هم میشه با کم کردن از مانیتور تا ۲تومن رسوند

لینک به دیدگاه

اگر بودجه 2 تومان هست همون 970 را بخری خوبه ولی اگر بیشتر بود 980 پیشنهاد میکردم

290 هم کراس نمیشه 290X کراس میشه و چون زیاد گرم میشه و مصرف برقش هم بالاتر هست زیاد بصرفه نیست سرعت GDDR Memory این کارت به نسبت 970 خیلی پایینتر هست ولی این هم کارت خوبی هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اینم خوبه Sapphire R9 290X Vapor-X 8GB GDDR5

لینک به دیدگاه

درود

من تا چند روز پیش R9 290 داشتم که از دوستان در همین فروم گرفتم اما چون صداش زیاد بود ردش کردم ( البته مصرفش هم بالا و حرارتش تقریبا زیاده) ولی فوق العاده قدرتمند هست

الان هم  Zotac GTX 970 OMEGA دارم که هفته ی پیش از لیون گرفتم ( آخرین کارت هم بود:| ) و واقعا ازش راضی هستم، در حالت عادی با دور فن 1000 دماش زیر 40درجه هست، نه صدایی نه مصرف بالایی و نه حرارتی، توی لود هم بستگی به تنظیمات فن داره

بازی هایی که فعلا دارم هم (واچ داگز، دراگون ایج) با رزولوشن 2560x1080 روی اولترا اجرا میکنه

ولی اگر واقعا میتونی انقدر هزینه کنی توصیه میکنم 200تا 600ت بیشترش کن 290X یا GTX 980 بگیر...

قطعا دویست تومن ارزش داره که این رو بگیری( چون گفتی مصرف برات مهم نیست، اصلا نگاهش کنی دو میل ارزش داره :دی ) ولی اگر میتونی بیشتر هزینه کنی که 980 بگیر!

یا حق...

لینک به دیدگاه

بنظر خودمvapor xبهتره

از دوستان کسی دست دومشو داره؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بنظر خودمvapor xبهتره

از دوستان کسی دست دومشو داره؟

این کارت تازه وارد بازار شده فکر نکنم دست دوم پیدا کنی

فروشگاه هم زده 2.200

لینک به دیدگاه

دوست عزیز GTX 970 من یه هفتس خریدم راضی هستم کاملا @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز GTX 970 من یه هفتس خریدم راضی هستم کاملا @};-

درود

دوست عزیزم فکر میکنم کل فروم متوجه شدند که شما 970 خریدید!

مبارکتون باشه.

لینک به دیدگاه

از همه دوستان سپاسگذارم 970تا چند گیگ شیر میکنه؟

لینک به دیدگاه

کدوم شرکت با کلاک بالاتری تولید میکنه؟ نمیخوام اورش کنم برا همین مهمه که اور کارخونه باشه

نظرتون درباره 970 hofچیه؟ببخشید سوالام زیاد شدن

لینک به دیدگاه

کدوم شرکت با کلاک بالاتری تولید میکنه؟ نمیخوام اورش کنم برا همین مهمه که اور کارخونه باشه

نظرتون درباره 970 hofچیه؟ببخشید سوالام زیاد شدن

سری 970 گیمینگ گیگابایت بخرید حرف نداره گارانتیشم که بهترین هست خیالتون راحت هست 

لینک به دیدگاه

از همه دوستان سپاسگذارم 970تا چند گیگ شیر میکنه؟

یعنی چی ؟مگر ecc است ؟

لینک به دیدگاه

منظورم اینه از رم سیستم چقدر میتونه برای خودش برداره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...