رفتن به مطلب

فن برای FX 8350

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

دوستان برای سی پی یو فوق چه فنی رو توصیه میکنید؟ هر چی کم صدا تر بهتر...

اول میخواستم یک واتر بگیرم اما با بررسی هایی که کردم دیدم نویزهاشون نسبتا زیاده، و دوستی گفت که اصلا AirCooler بگیر... نظر خودم ایشون هستن، چون روی کاغذ نویز کمی داره 17-21 dBA البته وزنش زیاده.

مادربرد هم MSI 990FXA GD-65

پ.ن: کیس هم فعلا کیس امضامه اما دیگه خسته شده، درخواست بازنشستگی داده، کابل های برق کارت گرافیک هم اجازه نمیده درش بسته بشه، دارم یک X8 میگیرم که فکر نکنم فنی باشه توش جاش نشه...

پیشاپیش ممنون از راهنمایی

بدرود

لینک به دیدگاه

این از مدلی که در نظر دارید بهتره http://lioncomputer.ir/product/3005/ThermalRight+Silver+Arrow+SB-E+Extreme+Cooler/

من چند تا اکبند کارنکرده دارم

لینک به دیدگاه

بستگی به کاری که میخاین با این cpu انجام بدبید داره که چی باشه

کولر مد نظر شما خوبه و مدل های دیگه ای هم میتونید البته انتخاب کنید اگر مشکل بودجه ندارید میتونید از مدل زیر هم استفاده کنید که فکر کنم فن هم روش نصب میشه

http://lioncomputer.ir/product/3761/ThermalRight+HR-22+Passive+CPU+Cooler/

لینک به دیدگاه

این از مدلی که در نظر دارید بهتره http://lioncomputer.ir/product/3005/ThermalRight+Silver+Arrow+SB-E+Extreme+Cooler/

فن های 140mm این کولر تا 2500rpm هم میرن؟؟؟؟ @-)

قیمت؟

ویرایش شده توسط amintabarsi
لینک به دیدگاه

با اجازه استارتر عزیز

قیمت را برای بنده هم بفرستین

لینک به دیدگاه

. نظر خودم ایشون هستن،

ایشون گزینه خوبی هستن  :D  ولی شما بودجه رو مشخص کن تا بهتر بتونیم راهنمایی کنیم

نویز فن های این مدل :

TY-141 - 17~21dB
TY-150 - 22~34dB

توی حالت کلی هم نویز این کولر توی  حالت بیکاری 32dB و توی لود 47dB هست

yzz1geh7l0pcbzwonug6.jpg

ویرایش شده توسط poorya_2
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
لینک به دیدگاه

برای خرید کولر باید جیبتو نگاه کنی میتونی 1 میلیون برای کیس و کولر هزینه کنی 

یا با یک کولر 100 تومنی میخوای کارت راه بیفته  توی فروشگاه سایت کولرهای خوبی هست 

ببین توان مالیت چقدر است انتخاب کن 

مثلا NOCTUA - NH-D15 کولر خوبی هست ولی باید ببینی میصرفه برای این cpu بندازیش 

GX-7

http://www.gelidsolutions.com/products/index.php?lid=1&cid=8&id=66&tab=3

DSCN1926_600_400.gif

IMG_0853_600_400.gif

IMG_0847_600_400.gifIMG_0871_600_400.gifIMG_0859_600_400.gif

ویرایش شده توسط Analyser
لینک به دیدگاه

بله این مدل AIR Flow بسیار بهتری داره اما نویز بیشتری هم با توجه به دور زیاد فنش تولید میکنه

با این حال قیمت و محل رو بفرستید، با گارانتی هست یا بدون گارانتی

بستگی به کاری که میخاین با این cpu انجام بدبید داره که چی باشه

کولر مد نظر شما خوبه و مدل های دیگه ای هم میتونید البته انتخاب کنید اگر مشکل بودجه ندارید میتونید از مدل زیر هم استفاده کنید که فکر کنم فن هم روش نصب میشه

http://lioncomputer.ir/product/3761/ThermalRight+HR-22+Passive+CPU+Cooler/

این چرا اینطوریه، چقدر هیولاست! فن نداره که، با چه سیستمی خنک میکنه؟ بنچمارکی چیزی ازش ندارید؟

ایشون گزینه خوبی هستن  :D  ولی شما بودجه رو مشخص کن تا بهتر بتونیم راهنمایی کنیم

نویز فن های این مدل :

TY-141 - 17~21dB
TY-150 - 22~34dB

توی حالت کلی هم نویز این کولر توی  حالت بیکاری 32dB و توی لود 47dB هست

حدودا همون 300 اگر چیزه خاص و فوق العاده ای هم باشه تا 400راه داره

این هم ظاهرا که گزینه ی بسیار مناسبیه، ممنون

برای خرید کولر باید جیبتو نگاه کنی میتونی 1 میلیون برای کیس و کولر هزینه کنی 

یا با یک کولر 100 تومنی میخوای کارت راه بیفته  توی فروشگاه سایت کولرهای خوبی هست 

ببین توان مالیت چقدر است انتخاب کن 

مثلا NOCTUA - NH-D15 کولر خوبی هست ولی باید ببینی میصرفه برای این cpu بندازیش 

از این NOCTUA - NH-D15 هیچ اطلاعات قیمتی در دسترس نیست گویا :|

لینک به دیدگاه

اوه اوه... اصلا داریم از اینا؟

لینک به دیدگاه

ببین من یاد گرفتم که خیلی دیگه رو دما حساس نشم.

شاید باورت نشه ولی من یه موردی دیدم دیگه کلا بیخیال بحث کولینگ شدم ودیگه هم فکر نکنم روش مانور بدم.

یارو برداشته پردازنده 3770 رو با پاور 1000 گرین و فن استوک و یه کیس آشغال و گرافیک 560Ti بسته دو سه ساله داره ازش کار میکشه.

بهش میگم که دما و این حرفاشو چه کردی(طرف کلا تو باغه سخت افزار نبود) میگه وقتی پاورت بالا باشه اصلا دما بالا نمیره که!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

هیچی دیگه سیستمشم کاملا سرحال و سرزنده بود.

در مورد کولر هم زیاد تو بحرش نرو دادا من انتظار داشتم که کولر قبلیم (Tuniq Tower 120 extreme) حسابی با این کولر الآنم تفاوت داره ولی بعد بستن دیدم که حتی با تعویض کیسمم من تغییری رو احساس نکردم.

اگه تونیک رو پیدا کردی که خیلی کولر خوبیه فقط اسلات اوله رمتو میگیره که کلا مشکلی ایجاد نمیکنه برات ولی اگه همین هم خواستی بخری زیاد تو کف وزنش نرو چون به نظرم زیاد هم سنگسن نبود و تکنیسین های گرین هم گفتن که اگه زیاد پیچ هاشو رو مین سفت نکنی تا مینتو خم نکنه; وزنش اونقدها تاثیر نداره.

تو کف طول عمر و این چیزا هم نباش بات شرط میبندم تا 4 سال دیگه سیستمو کلا آپگریدش کردی رفته.

لینک به دیدگاه

SILVER ARROW SB-E EXTRME من تو X3 قبلا داشتم صدایی احساس نمی کردم

اکبند بازنشده گارانتی ۱۲ ماه گیرین

استفاده نشده

اگه خمیر جدا خواستی xspc k2 دارم

استفاده نشده اک

۵۰ تومن

لینک به دیدگاه

ببین من یاد گرفتم که خیلی دیگه رو دما حساس نشم.

شاید باورت نشه ولی من یه موردی دیدم دیگه کلا بیخیال بحث کولینگ شدم ودیگه هم فکر نکنم روش مانور بدم.

یارو برداشته پردازنده 3770 رو با پاور 1000 گرین و فن استوک و یه کیس آشغال و گرافیک 560Ti بسته دو سه ساله داره ازش کار میکشه.

بهش میگم که دما و این حرفاشو چه کردی(طرف کلا تو باغه سخت افزار نبود) میگه وقتی پاورت بالا باشه اصلا دما بالا نمیره که!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

هیچی دیگه سیستمشم کاملا سرحال و سرزنده بود.

در مورد کولر هم زیاد تو بحرش نرو دادا من انتظار داشتم که کولر قبلیم (Tuniq Tower 120 extreme) حسابی با این کولر الآنم تفاوت داره ولی بعد بستن دیدم که حتی با تعویض کیسمم من تغییری رو احساس نکردم.

اگه تونیک رو پیدا کردی که خیلی کولر خوبیه فقط اسلات اوله رمتو میگیره که کلا مشکلی ایجاد نمیکنه برات ولی اگه همین هم خواستی بخری زیاد تو کف وزنش نرو چون به نظرم زیاد هم سنگسن نبود و تکنیسین های گرین هم گفتن که اگه زیاد پیچ هاشو رو مین سفت نکنی تا مینتو خم نکنه; وزنش اونقدها تاثیر نداره.

تو کف طول عمر و این چیزا هم نباش بات شرط میبندم تا 4 سال دیگه سیستمو کلا آپگریدش کردی رفته.

اتفاقا روی دما خیلی حساس نیستم، ولی روی نویز چرا... دمای اتاق اگه بالا باشه توی بازی نویزش انقدریه که صدای بازی توش گم میشه(البته با یه اورکلاک خیلی ریز :دی) :)) گویا یک فروند کیس میخواد پرواز کنه بره لس آنجلس

البته سیستم رو شاید عید تبدیل به Core i7 بکنم وگرنه که حالا حالا ها در خدمتش هستیم، چون ازش راضیم خدایی، انصافا خیلی سریع و خوبه

SILVER ARROW SB-E EXTRME من تو X3 قبلا داشتم صدایی احساس نمی کردم

اکبند بازنشده گارانتی ۱۲ ماه گیرین

استفاده نشده

اگه خمیر جدا خواستی xspc k2 دارم

استفاده نشده اک

۵۰ تومن

قیمت سیلور و محلتون رو هم بفرمایید :)

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

به نطرم همون مدل هیولا واسه کارت جواب میده میتونی یه فنم روش اصافه کنی و کار مشکلی نیست

چون نویز واست مهمه اینو پیشنهاد دادم

لینک به دیدگاه

گفته ایشون 100% تایید میشه

با تشکر از کاربر HeX که به من هم برای CPU FX 8320 همین پیشنهاد رو دادن و کاملا راضی هستم از خرید این کولر هم نویز کمی داره هم خنک کنندگی خوبی داره و وقتی تو بازی هستی صدای جت در نمیاره  :)  

ویرایش شده توسط ramin00747
لینک به دیدگاه

مممنون! مشکل فضا نیست، ولی از خرید مایع منصرف شدم چون هم فنش نویز داره هم پمپش که دیگه واویلاست

به نطرم همون مدل هیولا واسه کارت جواب میده میتونی یه فنم روش اصافه کنی و کار مشکلی نیست

چون نویز واست مهمه اینو پیشنهاد دادم

شما نحوه ی کارش رو دیدی؟ یعنی خودت استفاده کردی یا نه؟ فکر کنم برای این باید یه جرثقیل هم کرایه کنم بزارم بقل کیس که اینو نگه داره :دی

الان گزینه هام شده سه تا، پیشنهاد شما، همین سیلور اررو و این پیشنهاد دوستمون

که هر کدوم با دیگری حدود 60-70ت اختلاف قیمت داره ولی نمیدونم به همین اندازه کارایی هاشون فرق هم میکنه یا نه

کسی دیگه نظر خاصی نداره؟

لینک به دیدگاه

نظر دیگه ای نبود؟ :دی

فن امضامو بگیر.

من  که کامل راضیم.

سی پی یورو هم اور کردم آخ نگفت.

کاملا هم بی صداست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فن امضامو بگیر.

من  که کامل راضیم.

سی پی یورو هم اور کردم آخ نگفت.

کاملا هم بی صداست.

بنده ماچو رو روي پلتفورم AMD توصيه نمي کنم. يعني بنده که روي دو سه تا برد و پردازنده تست کردم اصلا نتايجش برام مطلوب نبود.

لینک به دیدگاه

اگه بودجه زياد داريد بي شك thermalright ib-e extreme يا noctua nh-d15 كه هيچ كودوم توي ايران نيست فعلا

قيمتشون هم حدود 300 الي 400 تومن هست

واتر كولر هم اصلا توصيه نميشه چون سيكل بسته هستند و بعد از چند سال عملكردش افت شديدي پيدا ميكنه

مگر اينكه واتر كولر باز بخري كه قيمتش خيلي بالاس و اگه هم خودت بخواي بسازي علاوه بر هزينه دردسر هاي خودش را داره و با يك اير كولر معمولي عملكردش فرق خاصي نمي كنه

لینک به دیدگاه

بنده ماچو رو روي پلتفورم AMD توصيه نمي کنم. يعني بنده که روي دو سه تا برد و پردازنده تست کردم اصلا نتايجش برام مطلوب نبود.

من  که 8320 رو با همین فن تا 4600 هم اور کردم سیستم هم پایدار بود.

در ضمن  من این  فن رو  دسته دوم  خریدم.

تنها مشکلی  که  باهاش داشتم  بزرگ بودن کولینگ بود.

لینک به دیدگاه

من  که 8320 رو با همین فن تا 4600 هم اور کردم سیستم هم پایدار بود.

در ضمن  من این  فن رو  دسته دوم  خریدم.

تنها مشکلی  که  باهاش داشتم  بزرگ بودن کولینگ بود.

شما CPU ای که در حالت نرمالش کور ولتاژش 1.3 هست رو تا 4.6 اور کردید و پایدار هم بوده؟

TDP سی پی یو شما 125 وات ماکزیموم هست 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...