رفتن به مطلب

گرافیک ON-board

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان

من در مورد گرافیک آنبورد چند تا سوال داشتم.(البته یک مو ضوع در همین مایه ها تو همین بخش هست ولی من نتونستم جواب سوالم رو بگیرم :))

مین من z87m gaming ام اس ای است و دارای گرافیک داخلیه اینتله

سی پی یو هم 3220 هسول و دارای گرافیک داخلی اینتل گرافیک

گرافیک هم ندارم.

الان خروجی تصویر من از کدوم چیپه؟سی پی یو یا مین :wacko:.

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز،

پردازنده گرافیکی داخل  CPU هست  ، مادربورد گرافیک داخلی نداره فقط خروجی برای استفاده از پردازنده گرافیکی داره!

لینک به دیدگاه

پس تنها مزیت این مین های مدل بالا ساپورت سخت افزار بالاتر است؟

لینک به دیدگاه

خروجی از گرافیک سی پی یو هست.مین خودش گرافیک آنبرد نداره و شما وقتی سی پی یو رو ارتقا بدید گرافیک آنبرد هم قویتر میشه

ویرایش شده توسط Yosef Faraji
لینک به دیدگاه

با تشکر

دکمه تشکر رو که میزنم مینویسه شما مجاز نیستید

الان برای کار با نرم افزاهای 3d البته سبک، نظرتون رو کارت گرافیک است یا i5 وi7

مشخصات همین امضامه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز نباید انتظار کارایی بالا از گرافیک داخلی cpu داشته باشید.

مثلا گرافیک داخلی  3220 در حد  6530 داخل cpu من هست

http://www.videocardbenchmark.net/compare.php?cmp[]=2643&cmp[]=109

لینک به دیدگاه

دوست من برای کار 3d باید کارت گرافیک خریداری کنید ، گرافیک مجتمع قوی ترین i7 هم به اندازه یک گرافیک 200 تومنی بنچمارک به شما نمیده .

درضمن مزیت مین برد های گرون قیمت چیز های دیگه ایه ! از 1155 به بعد دیگه مین برد ها گرافیک سخت افزاری نداشتن و فقط خروجی استفاده از گرافیک مجتمع پردازنده رو داشتن.

مزیت مین برد های گرون قیمت هم مثلا : ساپورت رم با فرکانس بالاتر . ساپورت رم چند کاناله . ساپورت دو گرافیک همزمان در SLI یا Cross . ساپورت فناوری های جدید مثل usb3 boost . sata3 و این گونه تکنولوژی ها .

اینو هم عرض کنم که بالاتر بودن کیفیت ساخت مین برد ، باعث بالاتر رفتن جزئی بنچمارک سخت افزار هم میشه .

مثلا من با Z77 ، تقریبا 5 درصد بنچمارک بالاتر میگیرم از گرافیک و رمی که دارم نسبت به وقتی که مین برد B75 باشه .

ویرایش شده توسط amir.coder
لینک به دیدگاه

با تشکر

دکمه تشکر رو که میزنم مینویسه شما مجاز نیستید

الان برای کار با نرم افزاهای 3d البته سبک، نظرتون رو کارت گرافیک است یا i5 وi7

مشخصات همین امضامه

موتور رندرتون چیه؟

بعضی از موتور رندر ها به اصطلاح GPU Based هستند و بعضی های CPU Based ، به این معنی که بعضی ها برای گرفتن رندر از پردازنده و بعضی ها از کارت گرافیک استفاده می کنند!

اگر موتور رندر شما پردازنده محور باشه ، پردازنده برای شما اهمیت بیشتری پیدا میکنه اما اگر گرافیک محور باشه ، شما باید کارت رو در اولویت قرار بدید!

ویرایش شده توسط AJOR
لینک به دیدگاه

با تشکر فراوان

به ترتیب میزان کار اسکچاپ بعد اتوکد و بعد لومیون

البته اسکچاپ در 100 میگ به بالا

ویرایش شده توسط Altek
لینک به دیدگاه

خب Lumion بر اساس کارت گرافیک رندر میگیره!

برای اتوکد معمولا از V-Ray استفاده میشه که این هم Gpu based هست!

برای برنامه ی sketchup هم با توجه به سایتش حداقل رم چهار گیگ و پردازنده بالا تر از 2Ghz نیاز داره!

بنده با sketchup کار نکردم ولی حداقل یک i3 برای اینجور کار ها لازمه ( در حد آموزش ) البته رابطه مستقیم با ابتدایی یا حرفه ای بود کارتون داره!

برای گرافیک هم با توجه به بوجه تون باید انتخاب بشه اما توصیه میکنم از کارت های Nvidia بگیرید به خاطر وجود Cuda.

لینک به دیدگاه

بیخیال گرافیک انبرد بشو زیاد بکار نمیاد فقط بکار خاموش نبودن سیستم میاد بهتره بجای اینکه صرفه جویی بخوای تو گرافیک بکنی یه گرافیک متوسط بگیری الان قیمتش بد نیست مثلن همین 240 ATI میتونی با 260 تومن هم بگیری کارت راحت راه میندازه

لینک به دیدگاه

سلام داداش گلم بچه ها توضیح  دادن اما کاملش میکنیم

اول اینکه کلمه کارت OnBord دیگه درست نیست چون دیگه هیچ کارت گرافیکی روی برد نمیزنن حالا بهشم می گن Processor Graphics (گرافیک پردازنده) نامیده میشه یعنی کارت گرافیک درپردازنده قرار داره

دوم مادربرد شما این امکان داره که اگه کارتی در شکاف PCI EX ندارید و اگه پردازندی دارید که بطور مثال همین  Intel Pentium Processor G3220 که این CPU دارای کارت گرافیکه که بعد نصبش به رو مادربرد میتونی از کارت گرافیکش استفاده کنی اما زیاد قوی نیست

سوم اگه کارتی روی شکاف PCI EX نداری میتونی کابل HDMI یا کابل Display Port تو به سوکت های HDMI یا Display Port بزنی واز کارت گرافیک پردازندت استفاده کنی

چهارم اگه کارت جانبی داری روی شکاف PCI EX دیگه این کارت پردازنده کار نمیکنی مگه در کارت های Quadro ای FirePro که توصیه میکنم حتما توی بایوس غیرفعالش کنی چرا که وقتی کارت جانبی داشته باشی این کارت مقداری از رم سیستم رو سیو می کنه

کلا این کارت ها زیاد قوی نیستن جز سری 4000 و سری 5000 که اونم با پردازندهای i5 وi7 قوی هستن

ان شاالله توضیح کامل و مفید واقع بگیره

ویرایش شده توسط Abolfazl-like
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...