رفتن به مطلب

کاهش سلامت (health) اس اس دی Plextor M6S بعد از 9 ماه استفاده

Black Boy
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من با پیشنهاد یکی از دوستان در همینجا این مدل SSD رو به جای Samsung 840 EVO انتخلب کردم.

مشکل اینجاست که بعد از نه ماه استفاده در تست با برنامه خود Plextor و Crystal disk info عمر مفید هارد کاهش پیدا کرده و وضعیت Health به 97 % رسیده!

مشکل دیگه اینکه چرا اینقدر Read و Write روی درایو بالا هست؟ من فقط ویندوز ریختم داخل درایو و تمام بازی ها و غیره در هارد هستش.

اگر با این وضع پیش بره فکر نکنم تا سال دیگه جواب بده.

تصاویر ضمیمه رو ببینید و نظرتون رو بگید. آیا کس دیگه ای هم از این مدل داره یا با همچین مشکلی برخورده؟  این مقادیری که داخل برنامه کم هست برای چی هست؟

post-18666-0-29916400-1422699782_thumb.jpg

post-18666-0-53634400-1422699818_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

کلا SSD ها عمرشون کم نیست نمی دونم چرا اینقدر حساسیت وجود داره نسبت به عمر این درایوها

من بیشتر از 3 ساله دارم استفاده می کنم این تصویر رو ببین

میزان کارکردش از 13200 ساعت هم بیشتره و میزان رایتش هم بیش از 14TB

تمام برنامه ها و بازی هارو هم همیشه توی SSD نصب می کنم

با همه این شرایط هنوز که هنوزه زمان باقی مونده رو بیشتر از 8 سال اعلام کرده

post-8297-0-21675800-1422704712_thumb.jpg

توی این تصویری که گذاشتی من مشکلی نمی بینم وضعیت درایو نرماله

موقعی باید نگران بشی که توی کارایی درایو مشکلی به وجود بیاد

لینک به دیدگاه

مرسی  برای پاسخ

خوب خود شما هم میبینید که برای شما 99 درصد سلامت رو بعد از استفاده زیاد نشون میده. میخوام بدونم اون موردی که در برنامه مقدارش کم شده مربوط به چی هست؟ در فروم های خارجی گفتند مربوط به بلاک های بدی هست که SSD ایجاد کرده.

این قضیه مثل بد سکتور هارد درایو هست؟

آیا Secure Erase باعث درست شدن بلاک ها میشه؟

ویرایش شده توسط Black Boy
لینک به دیدگاه

خوب طی صحبتی که با دوستان خارجی داشتم معلوم شد این مشکل مربوط به از بین رفتن بلاک هایی از حافظه هست که قابل ریکاوری نبوده و عملا از دست رفته.

از اونجایی که گارانتی درایو من مال شرکت سایبر هست میخوام ببینم در عمل این گارانتی کارش چطور هست؟ من مشهد هستم و گارانتی فقط دفتر تهران داره.کسی با این شرکت تا به حال کار کرده؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

42 ترابایت Write در 9 روز و 5 ساعت که تصویرش رو گذاشتید وحشتناک بالاست!! یعنی حدود 4.5 ترابایت در روز!! کار شما با سیستم چیه؟ بهترین SSD ها هم رمانی که میزان Write به حدود 700 ترابایت میرسه شروع به مشکل پیدا کردن میکنند یا کلا از کار می افتند.

من که کل برنامه ها و Pagefile و IDM Temp Folder و کلیه Temp ها و خلاصه همه چیز رو ست کردم تا از SSD استفاده بکنند و سیستم هم 24 ساعته در حال دانلود و تبدیل ویدئو و ... هست بعد از 8 ماه استفاده فقط 20 ترا بایت روی SSD که دارم Write انجام شده! اونوقت چطور مال شما در 9 روز شده 42 ترابایت؟؟!!

لینک به دیدگاه

42 ترابایت Write در 9 روز و 5 ساعت که تصویرش رو گذاشتید وحشتناک بالاست!! یعنی حدود 4.5 ترابایت در روز!! کار شما با سیستم چیه؟ بهترین SSD ها هم رمانی که میزان Write به حدود 700 ترابایت میرسه شروع به مشکل پیدا کردن میکنند یا کلا از کار می افتند.

من که کل برنامه ها و Pagefile و IDM Temp Folder و کلیه Temp ها و خلاصه همه چیز رو ست کردم تا از SSD استفاده بکنند و سیستم هم 24 ساعته در حال دانلود و تبدیل ویدئو و ... هست بعد از 8 ماه استفاده فقط 20 ترا بایت روی SSD که دارم Write انجام شده! اونوقت چطور مال شما در 9 روز شده 42 ترابایت؟؟!!

سیستم من زیاد روشنه و شب هم برای دانلود فیلم تا صبح روشن هست اما استفاده روزانه ام در حد اینترنت و اخبار و دیدن فیلم هست. اما خوب کلا این برنامه SSDlife مورد داره چون داشتم درایو رو تست سلامت میگرفتم که کلا باید بشه 128 گیگابایت Read اما برنامه نوشت 4000 گیگابایت!

ولی در کل درایوحتما مشکلی داشته که مجبور شده از فضای رزرو شده اش استفاده کنه اما هنوز نفهمیدم که قضیه سر چی بوده فعلا منتظرم ببینم ارورها اش بیشتر میشن یا نه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...