رفتن به مطلب

درخواست معرفی نرم افزار اهنگسازی

MEHDI-GTX
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام خدمت دوستان @};-

اول از همه عرض کنم که خودم با این دو تا برنامه کار کردم

FL STUDIO 11                                                و                                        MAGIX MUSIC MAKER 

post-12892-0-77406600-1422742460_thumb.jpg                                                                         post-12892-0-98389600-1422742637_thumb.jpg

خواستم ببینم از این دوتا برنامه بهتر و کامل تر تو زمینه اهنگسازی چیزی هست

فقط دوستانی که کار اهنگسازی انجام میدن و واقعا از وجود برنامه بهتر مطلع هستن پیشنهاد بدن

چون نمیخوام وقتی دانلود تموم شد ببینم از اون دوتا برنامه ضعیفتر هستن

این تاپیک هم میتونه رفع نیاز بنده باشه و هم ادامه پیدا کنه و تبدیل به تاپیک جامع تو این زمینه بشه پس کمال تشکر از راهنمایی شما دوستان رو دارم

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

درود...من خودم DJ هستم و از ترکیب هر دو برنامه استفاده میکنم ... FL رو خیلی دوست دارم و قدرت این برنامه هنگام وصل کردن دستگاه های خارجی به اونه و قصد دارم یه کیبورد بهش وصل کنم تا با قدرت تمام بشه آهنگ سازی کرد.

اگه برنامه دیگه ای توی این تاپیک معرفی شد خوشحال میشم تست کنم تا ببینم چقدر قدرتمنده

لینک به دیدگاه

من چند سال پیش با برنامه Dance Ejay کار میکردم.مخصوصا نسخه 6 و 7 ولی این برنامه هایی را که شما گذاشتی تست نکردم

که ببینم ایا در اون حد هست یا نه ولی امکانات خیلی متنوعی داره. . . .

Dance 7

Dance 6

ویرایش شده توسط Mustang GT
لینک به دیدگاه

با اف ال و مجیک موزیک میکر کار کردم

شما Acoustica Mixcraft هم یه تست کن.

سمپل های اماده زیبایی تو هر سبک راک پاپ رپ داره

نرم افزاری قدرتمند و حرفه ای در زمینه ساخت، ضبط، ویرایش و میکس موسیقی است که دارای هزاران loop و ده ها افکت صوتی و ساز مجازی می باشد. این نرم افزار برای افراد تازه کار مناسب نیست و شما باید برای استفاده از این برنامه با حداقل برخی از اطلاعات پایه در مورد میکسر صوتی آشنایی داشته باشید. شما می توانید برای ایجاد یک پروژه جدید یکی از گزینه های ضبط کار خود یا گروه خود، ایجاد loop و ضربه تطبیق یافته موزیک و یا ساخت آهنگ ساز مجازی را انتخاب کنید. این نرم افزار به شما امکان مرتب کردن loopها، ریمیکس آهنگ، آهنگسازی با سازهای MIDI و مجازی، اضافه کردن افکت، نمره دادن و ویرایش ویدئو و همچنین میکس و مستر قطعات برای زیبایی آن ها، ترکیب حرفه ای و … را می دهد. Mixcraft کامپیوتر شما را به استودیوی ضبط حرفه ای و رویای ساخت آهنگ را به حقیقت تبدیل می کند.

قابلیت های نرم افزار Acoustica Mixcraft:

گرافیک بهبود یافته از نظر جلوه های بصری

بیش از 3000 لوپ آماده برای ساخت یک آهنگ 

سازگار با لوپ های AcidT و Apple Garage BandT

موتور صدای بهینه و عالی با کیفیت بخش 192 کیلوهرتز و 32 بیت

امکان استفاده از چند مانیتور برای استفاده هرچه تمام تر از محیط کاربری

امکان برش، چسباندن، ایجاد لوپ و …

امکان میکس ویدئو با جلوه های خاص و …

ویرایش شده توسط BlackSound
لینک به دیدگاه

این نکته یادم رفت : اف ال یکی دیگه از قدرتهاش ساختن لوپ با کیفیت بالاست... لوپ اختصاصی خودتون رو درست کنید

Sent from my GT-S6312 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

Fl عالی هسش نسبت به بقیه نرم افزارهای آهنگیسازی من قبلتر با ادوب اودیشن کار میکردم(به دلیل ضبط با کیفیت صدا)ولی یه سالی هس با اف ال کار میکنم اگه سمپلو پلاگینات کامل باشه غمی نداری!!!اندازه 5دی وی دی بهش پلاگین و سمپلو...اضافش کردم.خیلی دستم بازتر شد تو افکتها و کلا خروجی گرفتن عالی ازش.باهاشم آهنگ بزار تو حال خودم باشم تتلو رو درست کردم که انتظار نداشتم همچین کیفیتو مدیریت اسونی داشته باشه برنامش!!!آهنگشم توپ از آب در اومد :D

لینک به دیدگاه

این نکته یادم رفت : اف ال یکی دیگه از قدرتهاش ساختن لوپ با کیفیت بالاست... لوپ اختصاصی خودتون رو درست کنید

Sent from my GT-S6312 using Tapatalk

منم حرف دوستمونو تایید میکنم

لینک به دیدگاه

دوست عزیز FL studio برای شروع خیلی خوبه ولی اگه میخواین بصورت حرفه ای کار کنید من Cubase و sonar  و یا حتی ableton live  رو بهتون پیشنهاد می کنم... البته به نظر من plugin و VST ها خیلی بیشتر از DAW تأثیر دارن...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...