رفتن به مطلب

علت افزایش ناگهانی i7 4790k

Recommended Posts

دوستان من به یه فروشگاه در خارج از کشور Email فرستادم و خواستم که قیمتها را برام اعلام کنه اگر قیمتها خوب بود اطلاع میدم که دوستانی که قصد خرید دارن با من هماهنگ کنن برای خریدن لوازم به تعداد که رفت و امد صرف داشته باشه من هم میرم و براشون میخرم و میارم منتظر جواب email هستم

لینک به دیدگاه

قیمت ارز بانک مرکزی ۲۷,۵۹

بازار 3427 تومن 

میدونید چرا میگم با نرخ مرجع این cpu ها وارد میشه چون برخی از مدلها رو به نرخ دولار بازار آزاد همین الان حساب کنید گرونتر از قیمتهایی که فروشگاهها میدن در میاد برای چی ؟ تنها دلیلش وارد شدن این مدلها با نرخ ارز مرجع است .پس ببینید این وسط چه پولهایی میره توی جیب ها 

باز به نسبت روز پنج شنبه قیمتهای لیون متعادل و مناسب تر از خیلی سایتها شده با اینکه باز 200 تومنی بالا است قیمت و این دیگه دست لیون نیست 

و لیون کمترین سود رو روی هر جنسی میکشه که جای تشکر داره از هر کسی که بفکر مشتری هم هست 

لینک به دیدگاه

دوستان من به یه فروشگاه در خارج از کشور Email فرستادم و خواستم که قیمتها را برام اعلام کنه اگر قیمتها خوب بود اطلاع میدم که دوستانی که قصد خرید دارن با من هماهنگ کنن برای خریدن لوازم به تعداد که رفت و امد صرف داشته باشه من هم میرم و براشون میخرم و میارم منتظر جواب email هستم

از طریق هواپیما نمیتونید تعداد وارد کنید همون اول از تون میگیرند 

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...