رفتن به مطلب

سیاه شدن صفحه هنگام کار با سیستم

MasoudMO
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

مشکل دایرکت ایکس و درایور کارت هستش . شما با 3dmark یه تست بگیر خیالت راحت بشه .

لینک به دیدگاه

مشکل دایرکت ایکس و درایور کارت هستش . شما با 3dmark یه تست بگیر خیالت راحت بشه .

باچند نسخه متفاوت تست کردم

فکر نکنم اینجوری باشه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز وقتی میگم پاورت مشکل داره چرا قبول نمیکنی ؟

یه نگاه کلی به عکسهایی که گرفتی بنداز

لینک به دیدگاه

پاورت را بنداز تو ستل اشغال همه چیز درست میشه و قبل از اون هم یه کار دیگه میتونی انجام بدی

با ولت متر برق خروجی پریز برق خونتون را تست کن ببین چند ولت برق داره

لینک به دیدگاه

دوست عزیز وقتی میگم پاورت مشکل داره چرا قبول نمیکنی ؟

یه نگاه کلی به عکسهایی که گرفتی بنداز

از کجا متوجه شدید؟

از ولتاژ ها؟

امکان نداره از قطعه ای دیگه باشه؟

یا از برق خونه؟

حالا چکار کنم؟

لینک به دیدگاه

بله دوستان از پاوره

اکر به ولتاژ ها دقت کنید متوجه میشید

خودم چرا نفهمیدم؟:-)

موندم پس چرا بعضی از وقتا اینجوری میشه

و موقعی که سیستم فول لود میشه اینجوری نمیشه؟

یا چرا خاموش نمیشه؟

لینک به دیدگاه

از کجا متوجه شدید؟

از ولتاژ ها؟

امکان نداره از قطعه ای دیگه باشه؟

یا از برق خونه؟

حالا چکار کنم؟

تو شاخه های 12V ، +5V ، +3V+ افت ولتاژ محسوسی داره ،  به طور حتم پاور مشکل داره  ، البته این نرمافزار ها اصلا دقیق نیستن ولی واسه اطمینان بیشتر هم میتونی با مولتی متر دوباره ولتاژ شاخه ها رو اندازه بگیری

ویرایش شده توسط poorya_2
لینک به دیدگاه

تو شاخه های 12V ، +5V ، +3V+ افت ولتاژ محسوسی داره ،  به طور حتم پاور مشکل داره  ، البته این نرمافزار ها اصلا دقیق نیستن ولی واسه اطمینان بیشتر هم میتونی با مولتی متر دوباره ولتاژ شاخه ها رو اندازه بگیری

میشه بگید چجوری؟

ببرم نشون بدم بیرون؟

لینک به دیدگاه

میشه بگید چجوری؟

ببرم نشون بدم بیرون؟

عزیز اگه تخصصی نداری  ، همون بهتره که بدی بیرون تا واست تستش کنن ، هزینه ای هم نداره ، نتیجه کار هم دقیق تره

لینک به دیدگاه

نرم افزار دیگه ای وجود نداره بشه تشخیص داد؟

میگم پس چرا خاموش نمیشه فقط صفحه و صدا میره ولی همه ی فنها کار میکنن و انگار سیستم روشنه

لینک به دیدگاه

کل کیس را ببر یه جای دیگه روشنش کن و دوباره با همین نرم افزار ولتاژها را تست کن بعد اگر نشد یعنی پاورت رفته تعتیلات اخر امر ولی اگر ولتاژها درست شد یعنی برق خونه مشکل داره و باید با اداره برق تماس بگیری که بیان ترکاریشون را درست کنن

لینک به دیدگاه

کل کیس را ببر یه جای دیگه روشنش کن و دوباره با همین نرم افزار ولتاژها را تست کن بعد اگر نشد یعنی پاورت رفته تعتیلات اخر امر ولی اگر ولتاژها درست شد یعنی برق خونه مشکل داره و باید با اداره برق تماس بگیری که بیان ترکاریشون را درست کنن

پس از قطعات دیگه نمیتونه باشه؟

جواب این سوالمو نگرفتم

میگم اگه ولتاژ ها پایینه و پاور خرابه پس چرا سیستم خاموش نمیشه و فقط تصویر و صدا میره و فنها به کارکردنشون ادامه میدن؟

ممنون میشم

لینک به دیدگاه

نه دوست عزیز امکان نداره

شما توجه نمیکنی من قبلا در توضیحاتی که دادم به شما گفتم که چی ؟ احتمال داره ولتاژهای پاور مشکل داشته باشن ولی مطمئن نبودم تا وقتی که عکس ها را گزاشتی تا همه ببینن و چه کار خوبی هم انجام دادی البته کمی دیر ولی مشکلی نیست

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه

سیستم خاموش نمیشه برق جریان داره ولی نه در حدی که سیستم قادر به استارت مجدد باشه و فنها هم احتمالا با دور پایینتری از انچه که باید میچرخن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من کل تاپیک رو نخوندم ، یعنی الان شما دارید به دوستمون میگید که مشکل سیاه شدن تصویر توی فایرفاکس از پاور هستش ؟ یا وسط تاپیک موضوع یه چیز دیگه شده ؟

لینک به دیدگاه

3 صفحه اخر تقریبا میتونه قضیه را برای شما شرح بده

دوستمون اقا مسود سیستمش بعضی مواقع موقعی که کار میکنه یدفعه تصویرش سیاه میشه و طوری که تحقیق کردم و از ایشان پرسیدم هارد هم بطور کل خاموش میشه و دیگه چراقش چشمک نمیزنه

من هم از رویه تجربه ای که داشتم و در پیامهای خصوصی به ایشان گفتم که احتمالا پاوره سیستمشون ضعف ولتاژ داره که باعث میشه این اتفاق بیفته ولی باز هم مطمئن نبودم تا اینکه امروز یه سری عکس Upload کرد و وقتی دیدم فهمیدم که پاور کامپیوتر ایشان با افت شدید درگیر هست

حالا هم طوسیه بنده به ایشان این هست که اول برق خونه را تست کنه که از قرار معلوم ایشان تجهیزات مربوط به این کار را نداره پس من خواستم که سیستمش را در مکانی بجز خونه ببره و روشن کنه و با نرم افزار ولتاژها را یک باره دیگه چک کنه اگر جواب نگرفت مشکل از پاور هست که باید تعویضش کنه

به نظر شما راهنمایی اشتباه هست ؟

روش دیگری هم در نظر دارید ؟

کمبود 4 ولت عادی هست ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

4 ولت افت ولتاژ ، که عادی نیستش ولی احتمال داره مشکل نرم افزار و یا سنسور ها باشه .از اونجا که شما میگید زیر فشار سیستم هیچ مشکلی نداره .

اما اگه این ولتاژ ها واقعی باشن جناب Royal توسیه کاملا درستی مینکه اگه پاورتون از این برند چینی مینی متفرقه ها هست زودتر تعویضش کن .

لینک به دیدگاه

4 ولت افت ولتاژ ، که عادی نیستش ولی احتمال داره مشکل نرم افزار و یا سنسور ها باشه .از اونجا که شما میگید زیر فشار سیستم هیچ مشکلی نداره .

اما اگه این ولتاژ ها واقعی باشن جناب Royal توسیه کاملا درستی مینکه اگه پاورتون از این برند چینی مینی متفرقه ها هست زودتر تعویضش کن .

درود

یعنی شما میگید از پاور نمیتونه باشه؟

از چی هستش پس؟

من موندم چکار کنم الان

منم میگم شاید باگ باشه

توی فایرفاکسم نیست فقط

توی کروم توی ویندوز موقع دیدن فیلم

موندم چرا سیستم رو فشاره اینجوری نمیشه

یا مثلا چرا سیستم خاموش نمیشه و فقط صفحه سیاه میشه و صدا میره فقط؟

برندشم silver stoneهستش

12
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با یه پاور دیگه تست بزن همه چی مشخص میشه

لینک به دیدگاه

منم دقیقا بخاطر این موضوع یه ضرر کرد

گرافیکم 280x هست فروختمش به یکی از اعضای همین انجمن

میگفت به این مشکل خورده گفتم والا بلا کارت سالم بوده برات فرستادم میگفت نه مورد داره هرچی گفتم از پاوره به گوشش نرفت و میگفت با یه سیستم دیگه هم تست کرده همین مشکلو داشته ولی فک کنم این وسط یه دروغ کوچیکگفته و با سیستم دیگه تست نکرده

هرچی گفتم پاور 580 واسه کارت ضعیفه قبول نمیکرد

خوشبختانه منم از فروش کارتم پشیمون شده بودم و وقتی بدستم رسید با پاور خودم 670 وات هیچ مشکلی نداشت شایدم به درایور مربوط میشده که درایور قدیمی نصب کرده بوده  ولی شکر الان دستمه و صحیح و سالم دارم استفاده میکنم :D

لینک به دیدگاه

منم دقیقا بخاطر این موضوع یه ضرر کرد

گرافیکم 280x هست فروختمش به یکی از اعضای همین انجمن

میگفت به این مشکل خورده گفتم والا بلا کارت سالم بوده برات فرستادم میگفت نه مورد داره هرچی گفتم از پاوره به گوشش نرفت و میگفت با یه سیستم دیگه هم تست کرده همین مشکلو داشته ولی فک کنم این وسط یه دروغ کوچیکگفته و با سیستم دیگه تست نکرده

هرچی گفتم پاور 580 واسه کارت ضعیفه قبول نمیکرد

خوشبختانه منم از فروش کارتم پشیمون شده بودم و وقتی بدستم رسید با پاور خودم 670 وات هیچ مشکلی نداشت شایدم به درایور مربوط میشده که درایور قدیمی نصب کرده بوده  ولی شکر الان دستمه و صحیح و سالم دارم استفاده میکنم :D

یعنی شما میگی از پاوره؟

درست متوجه شدم؟

به درایور کارت ربطی نداره با چند نسخه تست کردم

لینک به دیدگاه

تجربه نشون داده بالای 80درصد میتونه از پاور باشه و 20 درصد از درایور

ولی اگه مشکل از پاور باشه و زود بهش رسیدگی نکنی و پاور رو عوض نکنی گرافیک هم نیم سوز میشه (علاوه بر قطعاته دیگه) که شاید با هر پاور دیگه ای هم تست کنی باز همون مشکل پیش بیاد!

پس سریعتر اول با یه پاور دیگه تست کن

لینک به دیدگاه

شما یه کار کن قبل از اینکه مطمئن بشی پاور مشکل داره کلا گرافیک r7 260x رو بکش بیرون از سیستم و با آنبرد تست کن چون ممکنه اصلا نه پاور مشکل داشته باشه نه گرافیک و فقط مسئله اینه که پاور توان کافی به گرافیک نمیتونه بده. نمیدونم بیرون کشیدی تا الان یا نه چون یازده صفحه شده حوصله نشد بخونم. 500 وات شاید کم باشه برای سیستم شما با توجه به اینکه هر پاوری هم به مرور زمان حدود 20 درصد از توان استانداردشو از دست میده. اون ولتاژهای داخل نرم افزارهای مانیتورینگ هم اصلا طبیعی نیست

ویرایش شده توسط Astrix
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...