رفتن به مطلب

))==!!خرید سیستم گیمینگ تا سقف 5 میلیون!!==((

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت همه دوستان

قطعات رو از قبل خودم انتخاب کردم و فقط از دوستان می خوام بین قطعاتی که or گذاشتم بسته به نیازم یکی رو پیشنهاد کنند و اگه قطعه ای به صرفه نیست یا ممکنه برام مشکل ایجاد کنه و با سیستم جور در نمیاد راهنماییم کنند. ممنون می شم که به سوال ها هم جواب بدین مخصوصا کارت گرافیک و پاور!

نیاز ها: اجرای بازی های روز با کیفیت بالا و راضی کننده، کار با نرم افزار های 3dmax ,visual studio, adobe collection در سطح مبتدی

Case: CASE GREEN FALCON

CPU: Intel Core™ i5-4460 Haswell Processor

VGA: Zotac GTX 970 4GB GDDR5  or  MSI GTX 750 Ti OC TF IV Gaming 2GB GDDR5

Main: MSI Z97-Gaming 3 LGA1150 Z97 Mainboard

Power: RaidMax RX-850AE 80Plus Gold PSU  or  Corsair VS650 Power Supply

Memory: Gskill TridentX 8GB 4GBx2 2400Mhz DDR3  or  Kingston HyperX Beast 8GB 4GBx2 2400MHz

H.D.D: WD Black 1TB 64MB Buffer HDD

Monitor: ASUS VX229H 22inch AH-IPS Monitor

در مورد کیس که نظری ندارم فقط GTX 970 توش جا می گیره یا نه؟ برای این قطعات نیاز به کولر یا فن اضافه نداره؟

برای سی پی یو فکر کنم core i5 کافی باشه.

در مورد کارت گرافیک دو انتخاب با اختلاف قیمت خیلی بالا دارم. یکی کارت زوتک gtx 970 با قیمت  1,300,000 تومن که شنیدم برای گیم فوق العاده هست، اما وقتی از چند تا فروشنده سوال کردم گفتن این برند زیاد تعریفی نداره و برای همین دو دل شدم. یکم هم از اینکه خراب بشه یا بسوزه دلهره دارم. اگه اطلاعی در مورد این کارت دارید یا این کارت رو خریدید لطفا راهنماییم کنید تا تصمیم رو قطعی کنم.

کارت گرافیک MSI GTX 750 TI با قیمت حدود 600,000 تومن. به نظرم کارت خوبیه و یکی از فروشنده ها گفت اصلا خرابی نداره و برای گیم هم کافیه، اما باز هم ترس از این دارم که تو بازی های جدید کم بیاره، مثلا COD AW رو نتونه با کیفیت بالا اجرا کنه و افت فریم داشته باشه.

مادربورد هم که عالیه و فکر کنم برا تمام قطعات مناسب باشه.

انتخاب پاور برام گیج کننده بود. اما دو انتخاب خیلی متفاوت دارم.

پاور RAIDMAX با 850 وات

پاور CORSAIR با 650 وات

نمی دونم CORSAIR برای سیستمم کافی باشه یا نه،‌ اما اگه همین کافی باشه نزدیک دویست هزار تومن صرفه جویی می شه. لطفا راهنمایی کنید.

حافظه رم هم به نظر خود GSKILL بهتر باشه اما هر کدوم شما بگید، امکان خرابیش رو هم در نظر بگیرید.

هارد و مونیتور هم که به نظرم مناسبه و تو خریدشون شک ندارم.

و سوال آخر اینکه چطور می تونم این سیستم رو برای اسمبل توسط لیون سفارش بدم؟

منتظر جوابتون هستم،‌ با تشکر.

ویرایش شده توسط shocker78
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

گرافیک 750 واسه رزولیشین فول اچ دی کافی نیست حتماً باید 970 برداری . گرافیم زوتاک هم گارانتی آواژنگ داره دوستانیکه هم خریدن میتونی نظرشونو بپرسی

راجب رم سعی کن تایمینگ پایین تر باشه به نظرم همون gskill با تاخیر 9 یا 8 گیر بیاری

پاور کافیه واسه این گرافیک اما شاید بعدا به مشکل بربخوری به نظرم اینو بردار green 700 hp که استاندارد برونز داره اما کورسیر استاندارد معمولی داره

ویرایش شده توسط StarKilleR
لینک به دیدگاه

"به نظرم همون gskill با تاخیر 9 یا 8 گیر بیاری" منظورتون این بود که همین کارت خوبه یا باید کارت دیگه ای با تاخیر 9 یا 8 گیر بیارم؟

"به نظرم اینو بردار green 700 hp که استاندارد برونز داره" به پاور اول که از برند RaidMax بود توجه کردید؟ استاندارد طلایی داره فکر کنم

لینک به دیدگاه

بقیه عزیزان نظری ندارند؟ قطعات رو که خودم انتخاب کردم،‌ فقط یه راهنمایی کوچیک خواستم!!!

لینک به دیدگاه

درود

پیشنهادم برای کیس مدل Green X4 یا Corsair Spec-01 هست هم بروز ترن و هم  قابلیت ساپورت سخت افزاری بالااتری دارند

سی پی یو اوکی هست

گرافیک رو صد در صد GTX 970  بردارید مدل زوتاک در حال حاضر موجود نیست، پیشنهادم بهتون این مدله Gigabyte GTX 970 WFX3 OC

مین بورد رو از برند گیگا بایت بردارید

Gigabyte Z97x Gaming 3

اون دو مدل پاوری که گفتید خیلی با هم تفاوت دارند مدل RaidMax خیلی بالاتره

اگه یه پیشنهاد بین اون دو مدل می خواهید Green 700A-HP گزینه خووبیه

رم رو مدل Beast رو بهتون پیشنهاد میدم

هارد و مانیتور هم اوکی هست

برای سفارش سیستم هم می تونید از طریق سایت فروشگاه، تلفن، پیغام خصوصی و... اقدام کنید

لینک به دیدگاه

پیشنهاد من | قطعات خودتون تا حدودی مناسب هست ولی سیستم زیر قوی تره

Green X2 Jaguar - 190T
Intel Core i7 4790K - 1350T
Gigabyte GTX 970 G1 Gaming OC WF 3X 4GB - 1690T
MSI Z97 Gaming 3 - 580T
EVGA SuperNova 750W B1 - 390T
GSkill TridentX 2×4GB=8GB DDR3 2400MHz CL10 - 370T
WD BLUE 1TB - 190T
Asus Full HD 22" VX229H AH-IPS - 740T

که می شه 5500

حیفه آدم 1300 پول گرافیک بده و خراب بشه یا مشکل پیش بیاد تازه موجود هم نیست فعلا

بهتره همون گیگابایت G1 را بخرید

و در آینده هم حتما این قطعات را بهش اضافه کن که عالی می شه (در درجه اول کولر البته اگه بودجت بیشتر شد یک کولر مناسب تر بخر)

Asus 24X DRW-24D3ST - 70T
Crucial M550 128GB - 380T
DeepCool Lucifer - 185T

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پیشنهاد من 

مانیتور که انتخاب کردید 730 هست پس میمونه 4.300 فقط کیس 

MB = ASUS Z97-K = 550t

CPU = i5-4440 = 665t

مدل 4460 تو لایون 800 زده 

نمیدونم چرا اینقدر گرون تر هست ؟ (اگر قیمت درست باشه)

Ram = Kingston HyperX Beast 8GB 4GBx2 2400MHz = 350t

GF = GIGABYTE GTX 970 OC WF X3 4GB GDDR5 = 1540

اگر حاظرید برای چند فریم بیشتر 160 بیشتر هزینه کنید میتونید مدل G1  رو بخرید ولی براتون کاربرد زیادی نداره 

HDD = Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB = 185t

Power = Green 700A-HP = 315t

Case = Green Cougar X4 HEXAGON = 300t

این کیس رو به این خاطر انتخاب کردم که اگر بعدا خواستید فن کولر بندازید مشکلی نداشته باشید

این میشه 3.905 ولی پیشنهادم اینه که به جای سیپیو مذکور یه i7 4790 معمولی بگیرید 

تو خروجی گرفتن های آخر تو نرم افزارهای ذکر شده کارایی خیلی بهتری دارد شاید تا حدود 2 برابر 

اگر 4790 بگیرید که قیمتش حدود 1.050 تا 1.090 بود 

قیمت کل کیس میشه همون 5 تومن ولی آینده دار تر 

@};- 

ویرایش شده توسط atisoc0936
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...