رفتن به مطلب

مشاوره برای ارور و دیر بوت شدن ویندوز 7

RISING
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام  به دوستان گرامی  من از OS: Windows 7 64 Bit ultimate استفاده می کنم کلا ویندوز دیر بوت میشه و زمانی هم که بالا میاد گاهی وقت ها آیکن ها  دیر میان توی صفحه و  یا اگر میان شکل های آیکن ها دیر ظاهر میشه بعد از اون با 2 ارور مواجه میشم یکی از ارور ها اینه 

DIPAWAYMODE.ExE HAS STOPPED WORKING 

ارور بعدی مربوط به ALSUITE3 هست .

دوستان برای مشکل این ارور ها  و دیر بوت شدن کمک کنند لطفا .

ویرایش شده توسط RISING
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز مشخصات سیستمتون رو بنوسید

این ارور مربوط به درایور کارت گرافیکه احتمال اینکه چیپ گرافیک دچار مشکل شده باشه هست

ورژنهای قدیمی تر رو نصب کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

از یه برنامه تمیز کردن و پاکسازی ویندوز و رجیستری استفاده کن

advanced system care 8 - cclaner و غیره

ویندوز شما به شدت سنگین و معیوب شده

خرابی رجیستری - سنگین شدن پوشه تمپ-احتیاج به دیفرگ هارد و رجیستری- پاک کردن فایلهای زائد-برداشتن برنامه های غیر ضروری در startup-

اطلاع از سلامت هارد و عرم بد سکتور

ارورها هم با انیستال و نصب مجدد رفع میشن به احتمال قوی

اگه  از راهنمایی های دوستان نتیجه نگرفتی سعی کن ویندوز رو تعویض کنی

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

main ASUS  maximus vii hero z97

vga  asus GTX 770 OC

ram  4gb  فعلا  گذاشته شده  .

power 850 green دوستان مین سی پی یو و رم  1 هفته خریداری شده . 

ویرایش شده توسط RISING
لینک به دیدگاه

سلام

از یه برنامه تمیز کردن و پاکسازی ویندوز و رجیستری استفاده کن

advanced system care 8 - cclaner و غیره

ویندوز شما به شدت سنگین و معیوب شده

خرابی رجیستری - سنگین شدن پوشه تمپ-احتیاج به دیفرگ هارد و رجیستری- پاک کردن فایلهای زائد-برداشتن برنامه های غیر ضروری در startup-

اطلاع از سلامت هارد و عرم بد سکتور

ارورها هم با انیستال و نصب مجدد رفع میشن به احتمال قوی

اگه  از راهنمایی های دوستان نتیجه نگرفتی سعی کن ویندوز رو تعویض کنی

دوست عزیز 1 هفته نیست ویندوز نصب شده .

لینک به دیدگاه

دوست عزیز مشخصات سیستمتون رو بنوسید

این ارور مربوط به درایور کارت گرافیکه احتمال اینکه چیپ گرافیک دچار مشکل شده باشه هست

ورژنهای قدیمی تر رو نصب کنید

کدوم یکی از این ارور ها مربوط به چیپ گرافیک  میشه ؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز از چه هاردی استفاده میکنی ؟ هاردی که داری از قرار معلوم خیلی دیر میخونه فایلها را برای همین هم این مشکلات پیش میاد برنامه AL Suite را هم از سیستمت پاک کن

اگر انتی ویروس داری اون را هم قیر فعال کن چون سرعت هارد را کم میکنه

رم هم که از قرار معلوم 1 ماژول 4GB داری که خودش برای این مشکل یه دلیل به حساب میاد چون سیستمت Dual Channel کار نمیکنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کدوم یکی از این ارور ها مربوط به چیپ گرافیک  میشه ؟

DIPAWAYMODE.ESE HAS STOPPED WORKING

لینک به دیدگاه

دوست عزیز از چه هاردی استفاده میکنی ؟ هاردی که داری از قرار معلوم خیلی دیر میخونه فایلها را برای همین هم این مشکلات پیش میاد برنامه AL Suite را هم از سیستمت پاک کن

اگر انتی ویروس داری اون را هم قیر فعال کن چون سرعت هارد را کم میکنه

رم هم که از قرار معلوم 1 ماژول 4GB داری که خودش برای این مشکل یه دلیل به حساب میاد چون سیستمت Dual Channel کار نمیکنه

وسترن  گرین 2 ترابایت .

لینک به دیدگاه

سالی که نکوست از بهارش پیداست :cool:

دوست عزیز من هم WD 1TB Green داشتم و از این موارد زیاد برام پیش اومده چون واقعا هارد خیلی کندی هست و برای نصب سیستم عامل بدرد نمیخوره البته خودم مدت خیلی زیادی از همین هارد برای سیستم عامل استفاده کردم

همین موردی هم که شما دارید بعضی وقتها برام پیش میومد که مجبور میشدم چندین بار سیستم عامل را پاک کنم و دوباره نصبش کنم تا مشکل حل بشه

بهتر هست که به فکر SSD باشی من هم هنوز نخریدم ولی خوب از شره WD Green ازاد شدم و به احتمال زیاد تابستون SSD میخرم

اگر بودجه داری و مواردی که گفتم درست هست بهتر هست که هم رم بخری هم هارد حالا SSD هم اگر نخریدی یک عدد WD Blue بخر سرعتش خیلی بالاتر هست

لینک به دیدگاه

سالی که نکوست از بهارش پیداست :cool:

دوست عزیز من هم WD 1TB Green داشتم و از این موارد زیاد برام پیش اومده چون واقعا هارد خیلی کندی هست و برای نصب سیستم عامل بدرد نمیخوره البته خودم مدت خیلی زیادی از همین هارد برای سیستم عامل استفاده کردم

همین موردی هم که شما دارید بعضی وقتها برام پیش میومد که مجبور میشدم چندین بار سیستم عامل را پاک کنم و دوباره نصبش کنم تا مشکل حل بشه

بهتر هست که به فکر SSD باشی من هم هنوز نخریدم ولی خوب از شره WD Green ازاد شدم و به احتمال زیاد تابستون SSD میخرم

اگر بودجه داری و مواردی که گفتم درست هست بهتر هست که هم رم بخری هم هارد حالا SSD هم اگر نخریدی یک عدد WD Blue بخر سرعتش خیلی بالاتر هست

ممنون دوست عزیز اما من به دلیل اینکه دانلود زیاد دارم و به خاطر قضیه  آرشیو کردن گرین رو گرفتم .اما درست می گید اینکار رو باید انجام بدم .دوست عزیز من دنبال مدل خاصی از رم هستم  و تصمیم به گرفتن  8 گیگابایت دارم اما نزدیک  1ماه هست که 2 ماژول هر کدوم 4 گیگابایت رو نتونستم گیر بیارم اما 8 گیگابایت موجود هست  .به نظرتون تک ماژول 8 هم مشکل ساز هست ؟یک مورد دیگه که همین هارد رو روی سیستم  دیگه ای که دارم  و DDR2  هست  با باس 533   با 2 گیگابایت  که 2 تا ویندوز XP  و 7 نصب بود خیلی سریع تر بوت میشد پس چرا هارد اونجا مشکلی نداشت ؟  

ویرایش شده توسط RISING
لینک به دیدگاه

اول اینکه رمی که داری چی هست ؟

در جواب باید بگم مشکل این هست که تا دو تا ماژول نباشه سیستم شما Single channel کار میکنه وسرعت خواندن و نوشتن هم برای پردازنده و هم برای مادربرد و بقیه قطعات با محدودیت مواجه میشن ولی وقتی از دو ماژول استفاده کنید سیستم در حالت Dual Channel کار میکنه و با نهایت قدرت کار میکنه دقیقا کارایی سیستم 2 برابر میشه

لینک به دیدگاه

اول اینکه رمی که داری چی هست ؟

در جواب باید بگم مشکل این هست که تا دو تا ماژول نباشه سیستم شما Single channel کار میکنه وسرعت خواندن و نوشتن هم برای پردازنده و هم برای مادربرد و بقیه قطعات با محدودیت مواجه میشن ولی وقتی از دو ماژول استفاده کنید سیستم در حالت Dual Channel کار میکنه و با نهایت قدرت کار میکنه دقیقا کارایی سیستم 2 برابر میشه

ژل  با باس 1600 

ویرایش شده توسط RISING
لینک به دیدگاه

فهمیدم کدوم مدل هست Evo Corsa

درسته ؟

http://lioncomputer.ir/product/4569/Geil+Evo+Leggera+4GB+1600Mhz+C11+DDR3+Ram/

لینک به دیدگاه

بفروش و 2 تا 4 گیگ بخر خودت را راحت کن چون از این مدل هم سخت گیر بیاری و نمیشه لنگه به لنگه باشه باید هر دو ماژول از یه برند و از یک مدل باشه

پیشنهاد من به شما Kingston HyperX Fury 1866 هست که خودم هم دارم و خیلی هم راضی هستم

شما رم خودت را با قیمت 120 تا 125 بفروش و مدلی که گفتم را بخر یا اگر خواستی و پیدا کردی Geil یا G.Skill

لینک به دیدگاه

می دونید فرمایش شما درست هست اما ال ای دی بودنش و زیبایی و همین طور ست کردن برندش  واسم مهمه و این مدل  موقتی هست . و دنبال  dominator platinum  corsair هستم   با باس 2133  4*2 اما  فعلا  8 گیرم اومده.

ویرایش شده توسط RISING
لینک به دیدگاه

مدلی که مد نظر شما هست دوست عزیز فقط 8 گیگ گیر میاد و قبول دارم که خیلی زیبا هست ولی اگر تونستی رم Crucial Ballestix گیر بیار اون هم LED داره خیلی زیبا هست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...