رفتن به مطلب

درخواست بایوس مادربرد الایت

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان نیازمند فایل بایوس ارجینال مادربرد elitegroup h67h2-a3 هستم 

فایلهای سایت بهش نمیخورن حتما باید از روی مادربرد ذخیره بشه 

ویرایش شده توسط Aventador J
لینک به دیدگاه

دوست عزیز دقیقا چی میخوای ؟

چیپ بایوس ؟

فایل Update بایوس ؟

یا یه کپی از همون نسخه ای که خود مادربرد از اولش داشته ؟

توی نوشته ها چیزی معلوم نیست !!!!

لینک به دیدگاه

فایل بایوسشو میخوام با برنامه از روی مادربرد سیو کنن برام بفرستن اپدیت شدش فکر نکنم بهش بخوره ولی اگه بود بفرستین ممنون میشم چه اپدیت شده چه ارجینال

ویرایش شده توسط Aventador J
لینک به دیدگاه

یه عکسی هم ار مادربرد از نمای نزدیک وخیلی واضح بزار تا Rev مادربرد هم معلوم بشه چون بایوسها در یک مدل هم از روی ورژنها فرق میکنن

لینک به دیدگاه

سلام

ايشون احتمالا فايل دامپ شده از روي آي سي ميخوان كه اين فايلي كه شما گذاشتيد به دردش نميخوره ، البته اگر قرار باشه با پروگرامر روي آي سي رايت كنه / يا حق

ویرایش شده توسط Service Manual
لینک به دیدگاه

اگر با پروگرامر هم بخواد بریزه تو چیپ بایوس فکر نکنم فرقی داشته باشه چون اخرش هم مادربرد باید اون را اجرا کنه ولی خوب من زیاد در این مورد اطلاع ندارم و میشه از اینترنت این اطلاعات را کسب کرد

لینک به دیدگاه

اگر با پروگرامر هم بخواد بریزه تو چیپ بایوس فکر نکنم فرقی داشته باشه چون اخرش هم مادربرد باید اون را اجرا کنه ولی خوب من زیاد در این مورد اطلاع ندارم و میشه از اینترنت این اطلاعات را کسب کرد

سلام

نه دوست عزيز اين فايل Rom ظاهرا استاندارد نيست و فقط بدرد آپديت ميخوره و اگر روي آي سي رايت بشه به نظر من جوابگو نيست / يا حق

لینک به دیدگاه

ممنون از دوستان

فایل حتما باید از روی آی سی کپی بشه فایلهای تو سایت کلا تست شدن جواب نمیدن در ضمن REV 1.0 هست 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

يزدان جان اي کاش بکاپ گرفته بوديد از بايوس !
من هم يه مورد الايت بستم که آپديت زدم بوت نشد.بردم با پروگرمر هم هر نسخه اي زدن باز بوت نشد تا آخر رفتم نمايندگي الايت يه برد ديگه خريدم دادم بايوسش رو از روي اون پروگرام کردن !
از اون به بعد هم پشت دستم رو داغ گذاشتم که بخوام به بايوس بردهاي الايت ور برم.

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

يزدان جان اي کاش بکاپ گرفته بوديد از بايوس !

من هم يه مورد الايت بستم که آپديت زدم بوت نشد.بردم با پروگرمر هم هر نسخه اي زدن باز بوت نشد تا آخر رفتم نمايندگي الايت يه برد ديگه خريدم دادم بايوسش رو از روي اون پروگرام کردن !

از اون به بعد هم پشت دستم رو داغ گذاشتم که بخوام به بايوس بردهاي الايت ور برم.

مین کاملا سالم بود گزاشته بودمش تو ویترین خواستم برا مشتری تستش کنم دیدم اینطوری شده 

الانم با بایوس gigabyte p61 ازش تصویر گرفتم  :)  ولی مشکلش اینه اینجوری مشتری نمیبره تنظیمات ستاپش مال گیگاست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مین کاملا سالم بود گزاشته بودمش تو ویترین خواستم برا مشتری تستش کنم دیدم اینطوری شده 

الانم با بایوس gigabyte p61 ازش تصویر گرفتم  :)  ولی مشکلش اینه اینجوری مشتری نمیبره تنظیمات ستاپش مال گیگاست

به حق چيزهاي نديده و نشنيده ! با بايوس خودش کار نمي کنه با بايوس p61 گيگا تصوير ميده ! :laughing: 

عجب برندي اين الايت.

خوب به مشتري بگو مگه بده پول الايت ميدي گيگا ميبري  =))

لینک به دیدگاه

به حق چيزهاي نديده و نشنيده ! با بايوس خودش کار نمي کنه با بايوس p61 گيگا تصوير ميده ! :laughing: 

عجب برندي اين الايت.

خوب به مشتري بگو مگه بده پول الايت ميدي گيگا ميبري  =))

:D

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
  • 2 هفته بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...