رفتن به مطلب

خاموش شدن بدون دلیل سیستم

Green Day
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

بعضی وقتا مانیتور یه دفعه بدون دلیل خاموش میشه یا تصویر قفل میکنه ! و فقط کیس روشن میمونه و هیچ کلیدی کار نمیکنه ریستارت هم که میکنم باز هم مانیتور روشن نمیشه و فقط چراغ حالت اماده بکارش روشنه حتی سیستم با نگه داشتن کلید پاور خاموش نمیشه باید از برق بکشمش یه ذره همینجوری بمونه بعد روشن کنم . مطمئنا از مانیتور نیست چون با یه سیستم دیگه تستش کردم سیستم قبلیم هم اخرای عمرش این مشکلو پیدا کرده بود مانیتورم هم همین بود به نظرتون این مشکل بخاطر چی

سلام دوست عزیز..

منم هم در گذشته چنین مشکلاتی داشته ام در حقیقیت میشه گفت توی این چند سالی که کامپیوتر داشته ام مشکلی نبوده که نداشته بودم...

مشکل شما از پاور کامپیوتر شماست.. علت خاموش شدن و یا خاموش نشدن سیستم و کشیدن کابل پاور و صبر کردن و تخلیه شدن خازنهای پاور و دوباره روشن کردن آن تنها ایراد از پاور شما می باشد....

توصیه بسیار جدی اینکه به هیچ عنوان این کار را تکرار نکنید که کابل پاور را خارج کرده و دوباره سیستم را روشن کنید. اینکه این عمل را انجام می دهید مشکلی ندارد ولی مشکل از برق رسانی پاور به مادربرد شما می باشد که در صورت تکرار و داشتن نواسان برق چیپ ست یا بعضی از قطعات مادربرد شما دچار مشکل خواهد شد و خواهد سوخت همان طور که چیپ ست کامپیوتر من در اثرهمین صحل انگاری سوخت و توی بی پولی خرج روی دستم گذاشت...

با یک پاور دیگه سیستم خود را تست کنید اگر مشکل بر طرف شد پاور خود را عوض کنید... البته اگر تا حالا مادربرد مشکلی پیدا نکرده باشه..

اگر عمر پاور شما به 4 یا بیشتر سال می رسد باید تعویض شود....

لینک به دیدگاه

خاموش شدن سيستم به دليل حرارت پردازنده يا چيپست مادربرد يا گرافيك ميباشد . البته مشكلات برقساني هم ميتونه باعث ايجاد حرارت بشه ولي اگر پاور مشكل داشته بيشتر ريست ميشه . شما نوع پاورتون خيلي مهمه همينطور توانش به قول يكي از رفقا مهم اينه كه استاندارد باشه :-?

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...